rica ederim yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana:))
ayni bende senin gibiyim söz konusu abur cubur oldugunda catlayana kadar yeme kapasitem var maalesef

genelde sinir koruma icin 70 ama bunu hayat boyu sürdürmek bence imkansiz:26: cünkü en cok sevilen ve genelde cok SIK tüketilen yiceklerin kb degeri cok yüksek en basiti günde 2-3 meyve yendiginde bunun yaninda baklagil yada makarna da yenirse mutlaka kb firlar ama kilomuzu anca kb degerleri dengelemek seklinde koruyabiliriz bir gün kb patlamasi yaparsak ondan sonraki bir kac gün 70 tutabilirz diye düsünüyorum yani en önemlisi kacamaklari arka arkaya yememek araya mesafe koyalimki kiloya dönüsmeden yediklerimizi eritelim
bencede imkansız 70i aşmamak ama madem seçtik bu diyeti kendimize göre uyarlıycaz dediğin gibi canım...
Buraya yazdıklarımı birilerinin okuyor ve aynı sıkıntıyı yaşamışlıklarından yol gösteriyor olması beni inanılmaz rahatlatıyor ben yine teşekkür edeğim sana :)
Ben 2 yıl kadar önce 67ye çıkmıştım ve çok kötü olmuştum psikolojik açıdan sonra pek fazla araştırma yapmadan besinleri ayırmadan sadece az yiyerek ve çook düzenli ve deli gibi spor yaparak 2-2,5 ayda 55e düşmüştüm ama inanılmaz az yiyordum açlığımı unutayım diye habire tatlandırıcılı sakızlar çiğniyordum sağlıklı diyet yapacagım diye mahvettim metabolizmamı

55e düştükten sonrada tabi ayalardır aç yaşamanın bana verdiği göz açlığı ee zatende zayıfım artık dedim yedim de yedim

sonuç 64

sonra bi süre dikkat ederek çok kısıktalamadan kendimi 62ye düştüm ve farkettim ki ben akşam yemeğinden sonra midemi şişirene kadar abur cubur yemezsem 62 de kalıyorum gün içinde pilav makarna yesem bile ama bu bana çook zor geliyor gündüzleri işteyim sıkıntı yok ama akşam eve gidince yatana kadar yiyesim var yahu nasıl bir damak benimki bilmem

kendimizi eğiteceğiz başka yolu yok sanırım :)
Ya birde benim ciddi bir sıkıntım var, regl döneminden sandım ama değil hala çok çabuk yoruluyorum enerjim çekiliveriyor, niaşnalım bişey yemiyorsun ondan diyo

normalde çok yediğimden şimdi bişi yemediğimi düşünüyor uzun süredir bu diyeti yapıyorsunuz sanırım hiç bu sıkıntıyla karşılaştınızmı?