• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Süper kilo vermişsin, tebrik ederim, darısı başımıza. Bu kadar fazla kilo verince vucudun bir süre kendini koruması çok normal, ama pes etmezsen mutlaka kırılacaktır, lütfen dayan. Bir de yürüyüş elbette çok yararlı ama aynı tempoda uzun yürümektense hızlanıp yavaşlayarak arada 1 dakika bile olsa koşu atakları yaparak hem daha çok kalori yakarsın, hem de tempona alışan metabolizmayı şaşırtırsın.

Çok teşekkür ederim. Buradan da güç alıyorum doğruyu söylemek gerekirse.
Umarım ben de dahil olmak üzere herkes istediği kiloya verir. Sporumu dediğin gibi yapmayı deneyeceğim, teşekkür ederim. Kolay gelsin:)

Kızlarrrr ???? Ben dün gece dükkanımızı kapattım, çok moralim bozuk, onca emek.... Burada da kimse yok. Havalar bozuk diye yaz gelmiyor sanmayın :20:

Kızlarrrr ???? Ben dün gece dükkanımızı kapattım, çok moralim bozuk, onca emek.... Burada da kimse yok. Havalar bozuk diye yaz gelmiyor sanmayın :20:

Havalar bozuk diye yaz gelmiyor sanmayın :20:[/QUOTE]
:)))

sanmayız tamam:)

canım üzme kendini!bir kapı kapanırsa başkası açılır demişler di mi?
sahi demişlerdi di mi?:)
ben takipteyim ama diyet yapmadığımdan yazmıyorum pek.
senin nasıl gidiyor?

Sağolun kızlar, evet bir kapı kapanır bir kapı açılır inşallah, sağlığımız yerinde olsun da değil mi... Çalışma gücümüz olsun... Zayıflama azmimiz olsun :1: Son iki hafta bu işler, kardeşim, yeğen falan derken rejimi birazcık salladım ben de bir gün iyi iki gün kötü gibi. Bir kilo geri almışım, bugün hırslandım, sıkı sıkı sarılıyorum yine. Dün gece ayıptır söylemesi mangal yaptık. İlk defa evimize geldi bir çift, erkek olan bizim eski arkadaşımız, hanımını getirdi, o da bizim diyeti yapıyormuş, 9 kilo vermiş bir ayda. Biz mangala çağırınca pek sevinmiş, rejimi bozmadan keyifle yemek yeriz diye. Onunla kaynattık bayağı. Eşim patates püresi istemişti, kız yaptırtmadı çok severmiş :1: İki üç çeşit salata yaptık, bolca da et yedik. Bu sabah yalnız ben çok kötü bir şey yaptım, kalan et ve köfteleri işe getirdim :1: Yani bugün rejim sağlam :1: Sabah iki köfte yedim, yanında da domates salatalık. Öğlen için şişlerden kalanlar var, bir de yeşil salata, akşama da tavuk kanat tırtıklarım.

Sağolun kızlar, evet bir kapı kapanır bir kapı açılır inşallah, sağlığımız yerinde olsun da değil mi... Çalışma gücümüz olsun... Zayıflama azmimiz olsun :1: Son iki hafta bu işler, kardeşim, yeğen falan derken rejimi birazcık salladım ben de bir gün iyi iki gün kötü gibi. Bir kilo geri almışım, bugün hırslandım, sıkı sıkı sarılıyorum yine. Dün gece ayıptır söylemesi mangal yaptık. İlk defa evimize geldi bir çift, erkek olan bizim eski arkadaşımız, hanımını getirdi, o da bizim diyeti yapıyormuş, 9 kilo vermiş bir ayda. Biz mangala çağırınca pek sevinmiş, rejimi bozmadan keyifle yemek yeriz diye. Onunla kaynattık bayağı. Eşim patates püresi istemişti, kız yaptırtmadı çok severmiş :1: İki üç çeşit salata yaptık, bolca da et yedik. Bu sabah yalnız ben çok kötü bir şey yaptım, kalan et ve köfteleri işe getirdim :1: Yani bugün rejim sağlam :1: Sabah iki köfte yedim, yanında da domates salatalık. Öğlen için şişlerden kalanlar var, bir de yeşil salata, akşama da tavuk kanat tırtıklarım.

evet şeker yeterki azimolsun.bugün bolproteinlibir gün geçireceksin yani.ohh afiyet olsun arkadaşıma

Herkese merhabalarrrrr ve güzel bir hafta dileklerimleeee:)))
Bugün 15. gün ve yarım kilo daha gitti. İki haftada 2,5 kilo oldu. Çok iyi olmasa da hiç yoktan iyidir.
Bir de dün hala olacağımı öğrendim, çok mutluyum:)))

Herkese merhabalarrrrr ve güzel bir hafta dileklerimleeee:)))
Bugün 15. gün ve yarım kilo daha gitti. İki haftada 2,5 kilo oldu. Çok iyi olmasa da hiç yoktan iyidir.
Bir de dün hala olacağımı öğrendim, çok mutluyum:)))

Çok değil belki ama yavaş giden zor gelir biliyorsun, sağlıklı bir şekilde 2.5 kilo vermişsin ne güzel. Hla olacağın için de tebrik ederim, benim tek erkek kardeşim benden küçük ve evlenmeye niyeti yok ama en yakın kızarkadaşım yeni bebek sahibi oldu, ben kendimi teyzeden sayıyorum vallahi :) Kız olursa halaya hem benzer hem de çok düşkün olur benden söylemesi :34:

Çok değil belki ama yavaş giden zor gelir biliyorsun, sağlıklı bir şekilde 2.5 kilo vermişsin ne güzel. Hla olacağın için de tebrik ederim, benim tek erkek kardeşim benden küçük ve evlenmeye niyeti yok ama en yakın kızarkadaşım yeni bebek sahibi oldu, ben kendimi teyzeden sayıyorum vallahi :) Kız olursa halaya hem benzer hem de çok düşkün olur benden söylemesi :34:

Çok teşekkür ederim:)
E tabi arkadaşlarımız doğum yapınca da insan kendini teyzeden sanıyor. Zaten kız kardeşim olmadığı için başka türlü teyze olma şansım yok:))
Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 29'um, çok genç bir hala değilim yani:)
Dükkan meselesinin detaylarını bilmiyorum, ama ne olursa olsun hayırlısı olsun:)

herkese slm ben başka bir topikteyim ama karbon diyeti yapıyorum merak ettiğim bi kaç şeyi sormak istiyorum cevaplrsanız sevinirim:34::34::34::34:
karışık salata
çiğ köfte
dondurma

herkese slm ben başka bir topikteyim ama karbon diyeti yapıyorum merak ettiğim bi kaç şeyi sormak istiyorum cevaplrsanız sevinirim:34::34::34::34:
karışık salata
çiğ köfte
dondurma
merhaba,

karbonhidrat diyeti listesini internetten aratırsan bulabilirsin ve bu hesaplamaları rahatlıkla yapabilirsin. ancak bulgurda çok fazla karbonohidrat olduğu için çiğ köfte bu rejim için çok uygun değil.
sevgiler,

teşekkürler salatalarda her kattığımızı ayrı ayrı mı hesaplıcazz:44::44:

ızgara dedin de çok pis canım çekti.yemeği de yeni yedim ama:(

afiyet olsun şeker.
moralini yüksek tut.ne güzel kilo verenler var ya, okudukça şevkleniyo insan.

kilo veren kızlarrr hepinizi çoook tebrik ediyorum.

Herkese günaydınnnnn:)))

Bugün yarım kilo daha gitti ve ben 13 ayda toplam 30 kg vermiş oldum.
Karbonhidrat rejimiyle vermiş olduğum da 3 kg.
15 günde hiç bozmadım ama yarın ve cumartesi gitmem gereken kına geceleri, haftaya cuma da bulunmam gereken iki düğün var. Asıl böyle vakitlerde rejim bozmamak mesele değil mi?:)
Herkesin nasıl gidiyor.
Yaz geliyor hanımlar, rejimleri bozmayalım, yazın mayoları bikinileri giyelim;)

selam kizlar bisey sormak istiyorum bu diyeti yapan arkadaslara
simdi et tavuk balik sinirsizmi?
Ve tereyag siviyag istenildigi gibi kullaniliyormu?? Ve son olarak 0yazan besinleri rahatcatuketebiliyormuyuz sosis sucuk salam vsvs bu sekilde kilo veriliyormu

Son düzenleme:
selam kizlar bisey sormak istiyorum bu diyeti yapan arkadaslara
simdi et tavuk balik sinirsizmi?
Ve tereyag siviyag istenildigi gibi kullaniliyormu?? Ve son olarak 0yazan besinleri rahatcatuketebiliyormuyuz sosis sucuk salam vsvs bu sekilde kilo veriliyormu

Merhaba,

Öcelikle kolay gelsin ve yolun açık olsun. Listede 0 ünite olan gıdaları yerken dikkatli olmanı tavsiye ederim. Çünkü karbonhidrat değeri dıfır oan gıdalar yağlı oluyorlar. Yağa çok yüklenirsen, kilo versen de vücudun yağlanabilir. Ama ayarını kaçırmazsan, hem kilo verirsin, hem de istediğin her şeyi yiyerek kilo vermenin zevkini yaşarsın.

merhaba kızlar, ne zamandır canım sıkılıyordu kilo veremiyorum diye, veeee sonunda 3 kilo verdim, iyiki diyeti bozmamışım:)
ayın 1 den buyana verememiştim , son 4 günde 3 kilo verdim ve 72 oldum, darısı başınıza kızlar.
şimdi kilo çizelgemi düzelteceğim:)

Back