Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar selintepe buralara geliyomu merak ettim ben daha ilk sayfaları okuyorum dahaberniz varmı yazıyo mu hala uğruo
Kendime iki tane yumurta haşladım, ve rafadanı tutturdum diye çoook mutlu oldum, mutlu mutlu yedim :) 0 karb mutluluk :)
evde baskul yok o yuzden tahmini 87-88 kilolarindayim, kimse inanmasada en az 10 kilo daha az gosteriyosun derler hep
bi bes kilo versem en azindan gidene kadar hatta 80 olsamm ne guzel olur, 84 e kadar inmistim en son bi rakinca zaten 87leri rahat gordum
kina gecesinde bol bol dok kurtlari, pisti terk etme:)
yemekleri gozun gormez ozaman canim:)
evde baskul yok o yuzden tahmini 87-88 kilolarindayim, kimse inanmasada en az 10 kilo daha az gosteriyosun derler hep
bi bes kilo versem en azindan gidene kadar hatta 80 olsamm ne guzel olur, 84 e kadar inmistim en son bi rakinca zaten 87leri rahat gordum
soruma cevap verecek kimse yok muu huuhuuuuuuu
bişey sormak istiyorum nescafe 2 si 1 aradanın puanı nedir bilen varmı??
Kendime iki tane yumurta haşladım, ve rafadanı tutturdum diye çoook mutlu oldum, mutlu mutlu yedim :) 0 karb mutluluk :)
bu aralar benimde öyle, belli bir kilodan sonra kilo verme azalıyor sanırım.
diyeti bozdum 2 gün, metabolizmam harekete geçsin diye ama kilo aldım şimdi onu vermeye uğraşıyorum
bu aralar benimde öyle, belli bir kilodan sonra kilo verme azalıyor sanırım.
diyeti bozdum 2 gün, metabolizmam harekete geçsin diye ama kilo aldım şimdi onu vermeye uğraşıyorum
canım ben burdayım diğer arkadaşlar nerdeler((periii merak ediliyosuniki günde alınan kilo gerçek kilo değildir bence, su toplamışsındır, 1-2 günde atarsın üstünden