• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kusura bakma canım, kardeim geldi İngiltere'den, onunla ilgilen, arkadaşlarıyla ilgilen, dükkanın kapanışıyla ilgilen, gelemedim bir türlü. Çorbanın türü fark etmez ama şehriyeli olmasın. Karb değeri de önemli değil. Bir iki gün sadece sevdiğin çorbaları içmeyi dene, diyetisyenler bile veriyor arada.

canım benim, kusura bakarmıyım :16: sayende 3 kilo verdim 2 gün sadece limonlu tavuk suyu içtim işe yaradı, teşekkür ederim ,kardeşin gelmiş gözün aydın, dükkanı kapatmanıza üzüldüm canım ama hayırlısı olsun, inşallah daha iyilerini açarsın arkadaşım.

merhaba kızlar, ne zamandır canım sıkılıyordu kilo veremiyorum diye, veeee sonunda 3 kilo verdim, iyiki diyeti bozmamışım:)
ayın 1 den buyana verememiştim , son 4 günde 3 kilo verdim ve 72 oldum, darısı başınıza kızlar.
şimdi kilo çizelgemi düzelteceğim:)

:32: süper şeker, seninkiler birike birike gitmiş :) darısı vallahi başımıza, rejimi bozmamanın meyveleri çıtır çıtır kilolar olmuş da düşmüş :32:

Çok teşekkür ederim:)
E tabi arkadaşlarımız doğum yapınca da insan kendini teyzeden sanıyor. Zaten kız kardeşim olmadığı için başka türlü teyze olma şansım yok:))
Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 29'um, çok genç bir hala değilim yani:)
Dükkan meselesinin detaylarını bilmiyorum, ama ne olursa olsun hayırlısı olsun:)

Ben 33üm ama bizim 27lik sıpanın hiç niyeti yok evlenmeye, ben yaşlı hala olacağım galiba :)

merhaba kızlar, ne zamandır canım sıkılıyordu kilo veremiyorum diye, veeee sonunda 3 kilo verdim, iyiki diyeti bozmamışım:)
ayın 1 den buyana verememiştim , son 4 günde 3 kilo verdim ve 72 oldum, darısı başınıza kızlar.
şimdi kilo çizelgemi düzelteceğim:)
tbrler canım.vücudun ödülü verdi.

Son iki gündür proteine çok yükleniyorum, hemen 1 kilo fark etti ama sıkılacağım diye de korkuyorum. Bu sabah füme dil yedim, yanına sebze olsun diye domates. Öğlen ızgara et getirmiştim söğüş, yanına da biber, soğan, domates kavurmuştum bir lokma onu yedim. Akşama kadar yanımdaki füme dilleri kesin bitiririm ben yaaa, canım sürekli bir şeyler yemek istiyor, ne olduğu çok önemli değil, dudak tiryakisi gibiyim :1:

herkese slm ben başka bir topikteyim ama karbon diyeti yapıyorum merak ettiğim bi kaç şeyi sormak istiyorum cevaplrsanız sevinirim:34::34::34::34:
karışık salata
çiğ köfte
dondurma

Dondurmaların hazır paket olanlarının iyi markalarında karb değerleri yazıyor, tabi bizim üniteleri tutmasa bile aşağı yukarı bir fikir verir. Salatayı ben başlarda tek tek hesaplardım ama o en masum karb, artık hesaplamıyorum valla, tabi için mısır koymamak lazım. Yeşilliği ne kadar bolsa karb o kadar azdır. Çiğ köfte urfa da yersen bol etlidir, karb değeri düşebilir ama büyükşehirlerde satılan etsiz ya da etli deseler de aslında bulyonlu çiğköftelerin karb değeri çok yüksek, bir süre yememek lazım.

ızgara dedin de çok pis canım çekti.yemeği de yeni yedim ama:(

afiyet olsun şeker.
moralini yüksek tut.ne güzel kilo verenler var ya, okudukça şevkleniyo insan.

kilo veren kızlarrr hepinizi çoook tebrik ediyorum.

Canın hep ızgara çekse ne güzel olur di mi şeker :34:

selam kizlar bisey sormak istiyorum bu diyeti yapan arkadaslara
simdi et tavuk balik sinirsizmi?
Ve tereyag siviyag istenildigi gibi kullaniliyormu?? Ve son olarak 0 yazan besinleri rahatcatuketebiliyormuyuz sosis sucuk salam vsvs bu sekilde kilo veriliyormu

Mantıken sınırsız ve ben ilk günler diyet psikolojisine girmemek için istenildiği kadar da yenmesi taraftarıyım ama sonuçta yağın fazlası kilo olmasa da zarar. Ben salatada zeytinyağı, yumurta için tereyağı kullanıyorum ama etli yemeklerde, kıymalı yemeklerde etin kendi yağı yeter diyorum, rejim yapmasam bile. Parça etleri de ızgara, teflon tava, fırın gibi pişirince sorun olmuyor. Ama gidip de sırf yağsız et, tavuk göğsü almıyorum. Etin lezzetlisini seçiyorum :34: Sosis, salam, sucuk çoğu zaman hayat kurtarıyor, atıştırmalık ya da kahvaltılık olarak ama tabi çok sağlıklı değiller, içine nişasta doldurulmuş olanlara da dikkat etmek lazım. Zaten bunları başlarda çok yeseniz bile bir süre sonra hem bıkkınlıktan, hem mide küçülmesinden, hem iştah azalmasından hem de kilo verdikçe hırslanmaktan fazla yemez oluyorsunuz. Bir de ligh ürünlere dikkat çünkü yağı azaltılan şeylerin karb değeri yükseliyor. Yani normal peynir, yoğurt tercih edin. Kolay gelsin.

10 gün boyunca listeyi uyguladim kacamakta yapmadim tartiya ciktim ayni kilodayim ne bünye varmis dedim sinir oldum kendiligimden insan bir kilodami vermez benki hayvan gibi tatli cikolata yiyen bunlari bir anda birakip tartida umut bekleyen ben hayallerim yikildi diyet bozdum yesemde yemesemde ayniyim diye tek fark yediklerime dikkat ediyorum gibi ama gitmiyor yaa

bende katilayim artik
tr ye gitmemize 4 hafta kaldi
yine en rahat bu diyetti gibi
off yoruldm diyetlerden ama kiloda vermek istiyorm

10 gün boyunca listeyi uyguladim kacamakta yapmadim tartiya ciktim ayni kilodayim ne bünye varmis dedim sinir oldum kendiligimden insan bir kilodami vermez benki hayvan gibi tatli cikolata yiyen bunlari bir anda birakip tartida umut bekleyen ben hayallerim yikildi diyet bozdum yesemde yemesemde ayniyim diye tek fark yediklerime dikkat ediyorum gibi ama gitmiyor yaa

Doktora gittiniz mi? Metabolizma sorunlarınız olabilir, insülin direnci (ki bu rejim kırar aslında), trioid sorunları, şeker, gizli şeker, hormonal rahatsızlıklar kilo vermeyi engelleyebilir. Doktora gidip detaylı bir kan tahlili ile öğrenebilirsiniz. 10 gün boyunca 1 kilo bile vermemek normal değil. Neler yediniz? Hareketli misiniz? Kilo ve boyunuz kaç? Yaşınız?

Kendime iki tane yumurta haşladım, ve rafadanı tutturdum diye çoook mutlu oldum, mutlu mutlu yedim :) 0 karb mutluluk :)

arkadaşlar selintepe buralara geliyomu merak ettim ben daha ilk sayfaları okuyorum dahaberniz varmı yazıyo mu hala uğruo

evde baskul yok o yuzden tahmini 87-88 kilolarindayim, kimse inanmasada en az 10 kilo daha az gosteriyosun derler hep
bi bes kilo versem en azindan gidene kadar hatta 80 olsamm ne guzel olur, 84 e kadar inmistim en son bi rakinca zaten 87leri rahat gordum

sabah
3 yumurta kasarli maydanozlu omlet

ara
cekirdek
cook az zero

ogle
firinda yagsiz balik biberli kasarli

bole bakalim simdilik

Back