• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar, canım çok sıkılıyor, 14 günde sadece 100 gr verdim, niye böyle oldu anlamadım, 2 gündür yürüyüş yapıyorum tık yok.
acaba diyeti 1 günlüğüne bozsam mı, metebolizmayı şaşırmak için.
vallahi diyeti bozmak için bahane uydurmuyorum:1: ne yapacağımı şaşırdım.

bana akıl verin kızlar:(

Protein günü yapmayı denedin mi canım? Ya da bir gün çorba iç sadece?

Merhaba kızlar bugün 9. gün ve ben hala 2kg'deyim. Her gün bir saat yürüyorum. Sanırım 29 kg verdikten sonra vücut kendini korumaya alıyor.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün 9. gün ve ben hala 2kg'deyim. Her gün bir saat yürüyorum. Sanırım 29 kg verdikten sonra vücut kendini korumaya alıyor.

bende 14. gün ve 100 gr verdim, yani daha kötüleri var.
29 kilo vermişsin:nazar:süpersin , darısı başıma.
ne kadar zamanda verdin canım.

Kızlar çok yavaş kilo veriyorum üstelik sporada gidiyorum :5:

canını sıkma, eninde sonunda kilo vereceğiz ,sonunda yani biz galip geleceğiz, vücudumuz bize savaş açtı.
birde bahar ayından olabilirmi acaba:44:

selam kızlar bende bu gün başlıyorum karbonhidrat diyetine. bu diyete başlamaya az önce karar verdim ve bu gün öğlen yemeğimle beraber hesapladığımda koplamda 37 pundayım sanırım günlük 40-50 arası olursa etkili oluyo bu diyet. :1:

cikolata ekmekten simdilik kahvaltida ictigim cok sevdigim koladan bile uzaklastim icecek olarak sudan baska ne iciyorsunuz

cikolata ekmekten simdilik kahvaltida ictigim cok sevdigim koladan bile uzaklastim icecek olarak sudan baska ne iciyorsunuz

Çay, yeşil çay, soğuk çay, soda, ligh ya da zero kola, kahve, buzlu kahve, bitkisel çaylar ama mutlaka bol bol su, hiç biri yerini tutmaz.

geçen perşembe yaptık ama tekrardan mı yapsam acaba:44:
yada çorba içerim, yalnız ne çorbası olacak canım?

Kusura bakma canım, kardeim geldi İngiltere'den, onunla ilgilen, arkadaşlarıyla ilgilen, dükkanın kapanışıyla ilgilen, gelemedim bir türlü. Çorbanın türü fark etmez ama şehriyeli olmasın. Karb değeri de önemli değil. Bir iki gün sadece sevdiğin çorbaları içmeyi dene, diyetisyenler bile veriyor arada.

Süper kilo vermişsin, tebrik ederim, darısı başımıza. Bu kadar fazla kilo verince vucudun bir süre kendini koruması çok normal, ama pes etmezsen mutlaka kırılacaktır, lütfen dayan. Bir de yürüyüş elbette çok yararlı ama aynı tempoda uzun yürümektense hızlanıp yavaşlayarak arada 1 dakika bile olsa koşu atakları yaparak hem daha çok kalori yakarsın, hem de tempona alışan metabolizmayı şaşırtırsın.

Back