• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın çıtır adayları.nasılsınız?
semiluna canım bugün perşembe.varmısın protein gününe?önceden olduğu gibi.biraz hız kazandıralım diyete?katılmak isteyen arkadaşlar olursa eşlik edebilirler.birde tartı günümüze yeniden başlayalım.önceden biz cuma günü yapıyoduk.farklı bir günde olabilir tabi.oy birliği ile karar verelim.

günaydın esracım, eskiden ne güzel her perşembe protein günü yapıyorduk, umarım sen vesile olursun da her perşembe tekrardan yapmaya başlarız.
bende bugün protein günü yapayım zaten birşey yemedim daha.

günaydın çıtır adayları.nasılsınız?
semiluna canım bugün perşembe.varmısın protein gününe?önceden olduğu gibi.biraz hız kazandıralım diyete?katılmak isteyen arkadaşlar olursa eşlik edebilirler.birde tartı günümüze yeniden başlayalım.önceden biz cuma günü yapıyoduk.farklı bir günde olabilir tabi.oy birliği ile karar verelim.

Bencede ortak bir tartı günü belirleyelim hep birlikte motive oluruz :21: Bugün başladım yeniden. Spor salonunada yazıldım. İnşallah spor ve karbonhidrat diyetiyle kurtulucam kilolarımdan :1:

günaydın esracım, eskiden ne güzel her perşembe protein günü yapıyorduk, umarım sen vesile olursun da her perşembe tekrardan yapmaya başlarız.
bende bugün protein günü yapayım zaten birşey yemedim daha.

tamam canım bu günü protein günü ilan edelim ozaman.

Bencede ortak bir tartı günü belirleyelim hep birlikte motive oluruz :21: Bugün başladım yeniden. Spor salonunada yazıldım. İnşallah spor ve karbonhidrat diyetiyle kurtulucam kilolarımdan :1:

h.gcanım.spor daolunca eminim biran önce kurtulursun kilolardan

canim ben burdayim da utaniyorum yazmayaEki Görüntüle 409910 Eki Görüntüle 409910
buraya yazdigim gunden beri okuz gibi yiyorum.zayifladim ya simardim hemen,tartiya cikmaya korkuyorum.aklina gelebilecek her seyi yiyorum.cikolatali pastalar.magnum 6 si bi arada,donerler,pizzalar, baklagiller, daha da saymaya utaniyorum.adet donemim de gelmiyor, anlamadim gitti bendeki bu istahi.tamam yarindan diyetteyim diyorum, yine dayanamiyorum yiyorum.o yuzden utaniyorum yazmaya.ne yazicamki ben bugun pasta mi yedim yazsaydimEki Görüntüle 409911 cok utaniyorum sizlerden.bu kadar hizli kilo verince amannnn ben zaten zayifliuyorum diyerekten daldim yemeklere.yeni aldigim kiyaafetler skmaya basladi simdidien,kim bilir kac kilo aldim :52:

canım hani nerdesin? bir an önce başla diyete, ne güzel kilo veriyordun.
bu diyette ben dahil herkes kaçamak yapıyor, ben yaptığım kaçamaklarımı ve yediklerimi yazsam kitap olur oku oku bitmez, yani boşver.

kizlar sakin sizi biraktigimi düsünmeyin moralim cok bozuk ve kendime cok kiziyorum:59:

canım benim çok sevindim gördüğüme, sensiz olmuyor, kızlar da geldi artık hep birlikte diyet yapalım, kendine neden kızıyorsun?

Cuma günü yapalım tartı gününü, pazartesi olunca haftasonu kaçamağı falan giriyor araya, moral bozuyor :34:

kızlar karbonhidrat diyeti aslında yapılması en kolay ve diğer diyetlere göre daha mantıklı bir diyet
ama nedense bu diyetin takipçileri çok az
dukana ve karataya bakıyorumda sayfalara yetişmek imkansız
ama burası çok sönük hep aşağı sıralara kayıyor
canlanın biraz kızlar hareketlendirin sayfanızı

Gerçekten öyle ama işte dukan ve karatay yeni çıktı ya, moda şimdi, bizim diyet bir süre rafa kalktı, kimse uğramıyor. Ben kendim ayarlamayı ve yasaksızlığı seviyorum. Öbür diyetleri yapamıyorum vallahi.

gözünüz aydın.
canım benim ne tatlıdır şimdi:nazar: sağlıklı büyüsün inşallah

Sağol canım ya, vallahi ben pek bebek sevmem ama annesinden önce odaya geldi Derin, annesini uyutmuşlardı dikiş için, ağlıyordu, mecburen aldım kucağıma korka korka sustu, ben de aşık oldum galiba bu kıza :)

WOW Esracığım hızlı bir giriş yaptı, hoşgeldin canım. Ben bugünü kaçırdım ama haftaya perşembe protein günümüz, cuma da tartı günümüz olsun yine :32:

olsun canımkalan perşembeler bizim.birdahakine birlikte yaparız.yarın kilo bildirimine başlayalımozaman ne dersiniz?

kızlar biz 50yi geçmemeye çalşıyoruz ama olur ya geeçrseniz moral bozup bırakmayın sakın o gunu ara verdınız sayın ben öyle yapıyorum yoksa daha kötü olur ve kilo vermem durmuyor verdiğiniz kiloları geri almayın sadece 70 i bari geçmemeye çalışın bir öğünde istediğinizi yıyın ama diğer öğünde 0kb almaya çalışın. onuda yapamazsanız ertesi gun dünü kurtarın artık napalım
ben bır gun içinde mantı ve sarma yediğim halde ekmek ve türevi yemediğim için ve kendımı bırakmadığım için 200 gr daha verdım tartıda görmediğim kıloya ınıyorum o sudur dıyemıcem emınım verdiğimden .

11. gunum

sabah 1 salatalık, yarım simit
öğlen 1 grisini
akşam ton balığı, ıce tea lıght, 2 peynırli börek(napim canım ıstedi diyetı bırakmaktan ıyıdır)

merhaba arkadaslar.bende 1.5 haftadır bu dıyetı yapıyorum.1.300 gr verdım:) gunluk 40 puanı gecmıyorum.canlılık olsun ıstemıssın ben hep okuyarak takıp edıyordum ama beraber daha keyıflı olacagını dusundum:)) 2 gunde bır kosu bandında hem yuruyup hem kosuyorum 45 dk boyunca.dızı ızlerken kolay oluyor,tavsiye ederım kızlar..enazından vucut sarkma yapmıyor.sıkIasıyosunuz.55 ıle basladım.53.7kıloyum 50 olmak ıstıyorum.ama bı turlu veremedım.53.7'de 3 gundur takılıyorum:(
bugun yedıklerımı yazmak ıstemıyorum cunku bır arkadasımız emeklı olacagı ıcın kucuk bır partı duzenledık ve birazcık bozdum:) sanırım bugun 60'ı buldum.aksam aksatmadan 1 saat yuruyus ve kosumu yapacagım:) ve sadece su ıcıcem.bende hergun yedıklerımı yazacagım.enazından bende takıp ederım ;)

ben ameliyat oldugumdan beri regl olmadigim ve bundan sonra olmayacagim icin ayrica yasim bunun icin kücük oldugu icin bu durumu hormon ilaclari ile dengelemek gerekiyormus ve bu ilaclarda benim acayip istahimi aciyor ve sisiriyor:31:

kilo verme konusunda hic bu kadar umutsuz olmamistim:59:

ben ameliyat oldugumdan beri regl olmadigim ve bundan sonra olmayacagim icin ayrica yasim bunun icin kücük oldugu icin bu durumu hormon ilaclari ile dengelemek gerekiyormus ve bu ilaclarda benim acayip istahimi aciyor ve sisiriyor:31:

canım benim.ben bu durumu hepyaşıyorum.pko var bende.kilo vermem çokzor.aldığımhormon ilaçlarıda iştah açıyo hep.ama zamanla alışıyosun bu duruma.bazıkişiler şanslıldır.biz şanssız grupta olabiliriz kilo verme konusunda.ama durum böyle diye oluruna bırakamayız dimi.elimizden geldiğince dikkat edicez.kesinlikle umutsuz olma.vücudun zamanla ilaca uyum sağlar iştah açmaz.yeterki sen istekliol.ben eski perideki azmi geri istiyorumm

:((((

regl olamamak mahvetmiştir psikolojini, ben geciktikçe sinir küpü oluyorum.çok üzüldüm canım.
sen yine de bozma moralini iştah açıkken diyet yapmak çok zor. demiştim ben de panik atak dolayısı ile 6 yıldır ilaç kullanıyodum ve öyle açıktı ki iştahım.yıllardır kilomu dengede tutmak için hep çaba sarfettim ve sonunda yıldım:(
ilaçları bırakalı yaklaşık 3 ay oldu ve iştahım normale döndü artık.tatlı krizlerim bitti-şimdilik-
bu esnada 4 kilo verdim yaklaşık.
burdan69la ayrılıp bırakınca 75e çıkmıştım.71im şu an.
kendimdeki incelmeyi heyecanla izliyorum.gerçi 71de çok fazla benim için ama senin kapıldığın ümitsizliğin kat kat fazlasını belki 3 ay önce ben yaşıyodum.artık yeter bıktım diyetten diyerek koyvermiştim.üstüne kabızlık sorun da olunca hızla geldi kilolar.

uzun lafın kısası, ilaçların bitene dek kendini kasma.bitince başlarsın.önce sağlık hep dediğimiz gibi.zaten alıştık bu kilolara varsın biraz daha dursun senle.

üzülme e mi canım!

kendime ne kadar cok kiziyorum bilemesiniz hic azimli degilim bu kilo vermede ya kendimi dövesim geldi sinirlendim yapamyiorum ya aksam olunca karanlik cökünce sanki yemesem kendimi iyi hisetmiyorum kilo vermem lazim diyip hic bir b.. yapmyiorum buraya girince gaza gelyiorum sabah olunca sönüyorum yarin basliyacam dedim gene bakalim kizlar yardim edin bana motive ihtiyacim var ya ne arsiz biriyim

Back