• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

22kilo mu çok buyuk başarı tebrıkler ... saçını başınıda yaptır görenler afet olmuş desin :)

bugunku menum 6. gunum
verdiğim kilo = 1,3
sabah

kıymalı yumurta= 1

ara ıce tea =0

öğlen= iskender = 25
salata= 10
2 kaşık yoğurt=5

ara= pepsi max = 1

akşam= kıymalı karnıbahar 1,5 tabak = 8

eder 50
50kb nın altına düşme gibi çabam yok dengelı kılo vermek nıyetındeyım ve dıyetten sıkılmamak için herşeyı yemek çok guzel ıskender bıle yedım !
ve kesınlıkle günü sadeceproteinle kapatıp dunu kurtarmaya çalışmayın çunku karbonhıdrat olmadan proteını vucut parçalamıyor aksıne depoluyor. salatayı bıle yağsız yemeyın o vıtamınler yağda parçalanıyor. ben az yıyorum neden kılo veremıyorum cevabı bu.

canım iskenderde 25 kb mi varmış,pidesi dahil mi yoksa etinimi yiyorsun?

kızlar, şimdi kilo ben kilo verirken eşimede kilo aldırmaya çalışıyorum, ben incecik olayım o şişmanlasın bende onunla dalga geçeyim diye (eski günlerin intikamını alıcam) dolabı tatlılarla doldurdum, bugün reglimin ilk günü canım o kadar tatlı istediki kazandibi tatlısını yedim, yani kendi tuzağıma düştüm.
kazandibi tatlısının kb si kaçtır kızlar?

canım iskenderde 25 kb mi varmış,pidesi dahil mi yoksa etinimi yiyorsun?

tabloda iskender için 25 kb verilmiş zaten bılıyosun etın kb si düşük ustu et olduğu için onu 1 sayalım altıda ekmek 2dilim pide felan sanırım yani25 etmesi normal geldibana
ilk defa ekmekli bişey yediğim için çok endişelenmedım çunku 6gundur ekmek yemmeiştım pardon ya baktım da 28 dıyor olsun 3 puandan bişi olmaz hepsını yemedım zaten :)

bugun 7. gunum adet olmak uzereyım :(şişim

sabah; peynir =1
domates=6
salatalık=4

öğlen= karışık ızgara ( kızlar tavuk derısı yasakmı?) =1
salata=15
cola zero=0

akşam= kıymalı karnıbahar =8
ayran= 6

bende bu diyete bugün başladım vermem gereken acil bir kilom var umarım 9 günde bu kiloyu verebilirim fazlasınada hayır demem tabiki

bugun 8. gunum ılk defa bır dıyetten sıkılamdan devam ettım 2 kılo verdım şuan

sabah; salatalık yıyebıldım sadece vaktım olmadı
ıce tea lıght 1 lokma penırlı poğaça

öğlen adana kebap
avucumun içi kadar pide
ayran
salata

ara 200 gr maraş dondurması

akşam yumurtalı ıspanak
1 kaşık yoğurt
ıce tea lıght
1 uçgen peynır

dondurma şans oldu kızlar ya onume gelınce sabah da işi yemedım nasılsa dıyıp yedım bır de kılo vermişim ya sevındım kendıme odul verdım dıyete devam.... :24:

öğlen adana kebap
avucumun içi kadar pide
ayran
salata

akşam yumurtalı ıspanak
1 kaşık yoğurt
ıce tea lıght
1 uçgen peynır

dondurma şans oldu kızlar ya onume gelınce sabah da işi yemedım nasılsa dıyıp yedım bır de kılo vermişim ya sevındım kendıme odul verdım dıyete devam.... :24:

süpersin, böyle böyle gidecek bu kilolar, incecik olacağız inşallah.
yalnız dondurmanın kb si yüksek 100 gr mında 24 kb var, dün bende 250 gr dondurma yedim de ondan biliyorum:1:

kızlar nerdesiniz ayol, kimse birşey yazmıyor:(

semiluna, perii, pegasus nerdesiniz huuuuuuuuu

kızlar, şimdi kilo ben kilo verirken eşimede kilo aldırmaya çalışıyorum, ben incecik olayım o şişmanlasın bende onunla dalga geçeyim diye (eski günlerin intikamını alıcam) dolabı tatlılarla doldurdum, bugün reglimin ilk günü canım o kadar tatlı istediki kazandibi tatlısını yedim, yani kendi tuzağıma düştüm.

:)))

çok şekersin.

süpersin, böyle böyle gidecek bu kilolar, incecik olacağız inşallah.
yalnız dondurmanın kb si yüksek 100 gr mında 24 kb var, dün bende 250 gr dondurma yedim de ondan biliyorum:1:

nasıl yani 250 gr?

vur deyince öldürdün demek.

yanlış hatırlamıyosam magnumun kbsi 25ti.ben geçen yıl tatlı hakkımı ondan kullanıyordum ordan kaldı aklımda.

öğlen adana kebap
avucumun içi kadar pide
ayran
salata

akşam yumurtalı ıspanak
1 kaşık yoğurt
ıce tea lıght
1 uçgen peynır

8 günde 2 kg süper.
devam edin kızlar, siz verdikçe ben mutlu oluyorum:)

kızlar çok sesiz olmuş burası cıdden ya az önce kendıme körili tavuk yaptım çok süper önerırım hemde 0 kb

bende bu diyete bugün başladım vermem gereken acil bir kilom var umarım 9 günde bu kiloyu verebilirim fazlasınada hayır demem tabiki

sadece 1 kılomu verceksın? eğer yapabılrısen 3 gunluk 25 kb ıle kapatmayı dene bence
mesela sabah haşlanmış yumurta peynır
öğlen ızgara balık veya tavuk salata
akşam ızgara et salata ,tonbalığı vs

sadece 3 gun yapacaksın 1 kılo hemen gder bız yavaş yavaş vermeyı seçtık ben 8 gunde 2 kılo verdım hemen yuzum kuçuldu sadece mıdemden gıtmıyor

nasıl yani 250 gr?

vur deyince öldürdün demek.

yanlış hatırlamıyosam magnumun kbsi 25ti.ben geçen yıl tatlı hakkımı ondan kullanıyordum ordan kaldı aklımda.

merhaba canım, ay çok sevindim seni gördüğüme:16:
canım vallahi dayanamadım kazandibi tatlısından sonra vanilyalı dondurma yedim, kutunun arkasında 100 gr mında 23.8 kb var yazıyordu.
şimdi kendimi diyet kolaya verdim:1:
senin diyet nasıl gidiyor canım.

şimdi içim pişmanlık doldu yahu yemeseydım o dondurmaları :( o kadar emek verdım inş gerı almam kıloyu 70e dayandık bugun dun 38 ile kapadım kurtarır belki...

yarun ne yesem dıye düşünuyorum bır gun önceden planlayınca herşey daha kolay oluyor şartlanmış oluyorum hemde hazır oluyo herşeyım

canım iyifikir.bendede aynı durumsözkonusu.kendi yiyemediğimiyapıp onlara yediriyorum.eşim diyoki nedense sen rejimegirinceben kilo alıyorum.hımm nedenkiacaba))

gününnüzaydın olsun şekerler.ben son zamanlarda yeme olayını çok abarttım.artık kendimebirsınır koymam gerek.pericimalerjin nasıl oldu?

semiluna, perii, pegasus nerdesiniz huuuuuuuuu

En yakın arkadaşım anne oldu pazar günü, ben de teyze oldum, Derin koyduk adını, iki gündür onunlaydım :) Kusuruma bakmayın :) 3.5 kilo doğdu kızımız, pek bir sağlıklı :nazar:
Pek bir sessiz, kedi gibi sesi :)

teşekkür ederim canım, bugün yapmaya başladım 100 defa yaptım yeterlimi sence?
birde hergün böyle yaparsam sence sarkmalar ne zaman geçer?

100 defa yeterli ama bence aklına geldikçe 10-20 yapmak bir seferde 100 yapmaktan daha çok işe yarıyor. Ya da bir 50 yap, sonra bir işini gör bir 50 daha yap. Ben iki haftada farkı görmeye başlıyorum.

Back