• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sadece 1 kılomu verceksın? eğer yapabılrısen 3 gunluk 25 kb ıle kapatmayı dene bence
mesela sabah haşlanmış yumurta peynır
öğlen ızgara balık veya tavuk salata
akşam ızgara et salata ,tonbalığı vs

sadece 3 gun yapacaksın 1 kılo hemen gder bız yavaş yavaş vermeyı seçtık ben 8 gunde 2 kılo verdım hemen yuzum kuçuldu sadece mıdemden gıtmıyor

kardeş aslında 5 kilo fazlam varda 9 günde 1 kilo anca verebilirim diye düşünmüştüm ama 2 gün oldu diyeti uygulayalı 1 kilo gitmiş bile tartıda 62 çıktım çok mutlu oldum hedefim 58

semiluna, perii, pegasus nerdesiniz huuuuuuuuu

canim ben burdayim da utaniyorum yazmaya $18.gif $18.gif
buraya yazdigim gunden beri okuz gibi yiyorum.zayifladim ya simardim hemen,tartiya cikmaya korkuyorum.aklina gelebilecek her seyi yiyorum.cikolatali pastalar.magnum 6 si bi arada,donerler,pizzalar, baklagiller, daha da saymaya utaniyorum.adet donemim de gelmiyor, anlamadim gitti bendeki bu istahi.tamam yarindan diyetteyim diyorum, yine dayanamiyorum yiyorum.o yuzden utaniyorum yazmaya.ne yazicamki ben bugun pasta mi yedim yazsaydim $8.gif cok utaniyorum sizlerden.bu kadar hizli kilo verince amannnn ben zaten zayifliuyorum diyerekten daldim yemeklere.yeni aldigim kiyaafetler skmaya basladi simdidien,kim bilir kac kilo aldim :52:

kızlar bende dün başladım bu diyete
hemen yarım kilom gitti gerçi ödem vardı heralde o gitti olsun
bir hafta kaçamaksız devam edebilirsem çok süper olacak
3 kilom kaldı vermem gereken ama artık gitmiyor
bide bunu deneyeyim dedim
inşallah hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz.

kızlar bende dün başladım bu diyete
hemen yarım kilom gitti gerçi ödem vardı heralde o gitti olsun
bir hafta kaçamaksız devam edebilirsem çok süper olacak
3 kilom kaldı vermem gereken ama artık gitmiyor
bide bunu deneyeyim dedim
inşallah hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz.

Hoşgeldin, eminim bu değişiklik etkili olacaktır, 3 kilom kalsa benim o mutlulukla yemeden içmeden kesilirim gerçi :1:

Selamlar,
Epeydir takip ediyorum sizi.Şu an 55 kiloyum. doğumdan yadigar 5 kilom kaldı.
Bugün kendimce bir şeyler yaptım.
Bir bakar mısınız yediklerime, uygun olmuş mu?
Sabah: Haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 2 dilim salam
Ara: Yeşil çay, üç küçük kepekli galeta
Öğle: Izgara et

Bu arada canım dehşet tatlı istiyor.Ne önerirsiniz. Mutfak masasının üstünde bir kalıp çikolata var.

Hoşgeldin, eminim bu değişiklik etkili olacaktır, 3 kilom kalsa benim o mutlulukla yemeden içmeden kesilirim gerçi :1:

yok canım öyle olmuyor işte
keşke bende yemeden içmeden kesilebilsem
1 yıldır diyetteyim artık bıkkınlık geldi arada cozutuyorum
şu 3 kiloyu hayırlısıyla versem rahatlıcam ama artık gram eksilmiyor.

merhaba canım, ay çok sevindim seni gördüğüme:16:
canım vallahi dayanamadım kazandibi tatlısından sonra vanilyalı dondurma yedim, kutunun arkasında 100 gr mında 23.8 kb var yazıyordu.
şimdi kendimi diyet kolaya verdim:1:
senin diyet nasıl gidiyor canım.

diyet gidemiyor çünkü yapmıyorum:(((

zero kurtarıcı bu diyette:))

kızlar bugun çok aç kaldım yıyecek bişey bulamadım öğlen yarım tabak mantı yedım :( akşamda yaprak sarması, cacık ve tavuk yedım sabah bişi yemedım ne dersınız ben dıyetı bozmuş oldum değilmi :(
napim çok acıktım gun boyuda ayaktaydım gucum tükendi yarın tekrar devam edıcem dıyete çunku 8 gunde 2,5 kılo verrdım 2 kılo daha verirsem ulaşacağım hedefıme

gunaydin kizlar iki aydir diyetteyim tam 8 kilo verdim derken araya regl girdi veee 2 kilo aldim diyatimi sadece 2 gun bozdum gecen ay da boyle olmustu reglde yine 2 kilo almistim napcam ben simdi hep boyle mi olcak her ay 4 kg verip 2 kg gerimi alicam offf vucut su toplasa kendi kendine vermez mi reglim bitti bugun tartildim hala o iki kg ustumde moralim bozuluyor hevesim kiriliyo ve ben iki haftadir ekmek yemiyorum sadece bir kere 3 dilim pizza yedim o kadar her galde kilo verimim durdu bu arada callanda yapiyorum yarinda lesiiye basliycam bana bi akil verin artik diyet yapmaktan midem bulandi

kızlar karbonhidrat diyeti aslında yapılması en kolay ve diğer diyetlere göre daha mantıklı bir diyet
ama nedense bu diyetin takipçileri çok az
dukana ve karataya bakıyorumda sayfalara yetişmek imkansız
ama burası çok sönük hep aşağı sıralara kayıyor
canlanın biraz kızlar hareketlendirin sayfanızı

bugünkü menümü yazayım kızlar
sabah:
yumurta domates salatalık

ögle:
3 tane et köfte
1 tabak bezelye yemeği kıymalı
cacık

akşam:
sucuk yicem

yürüyüşe başlamam lazım ama tembelim:(
9 gündür kilo verme durdu bende, gerçi 6 gündür reglim var, belki su tutuyor vücudum diye avutuyorum kendimi:(

En yakın arkadaşım anne oldu pazar günü, ben de teyze oldum, Derin koyduk adını, iki gündür onunlaydım :) Kusuruma bakmayın :) 3.5 kilo doğdu kızımız, pek bir sağlıklı :nazar:
Pek bir sessiz, kedi gibi sesi :)

gözünüz aydın.
canım benim ne tatlıdır şimdi:nazar: sağlıklı büyüsün inşallah

canım iyifikir.bendede aynı durumsözkonusu.kendi yiyemediğimiyapıp onlara yediriyorum.eşim diyoki nedense sen rejimegirinceben kilo alıyorum.hımm nedenkiacaba))

esracığım da gelmiş çok sevindim, kızlar devamlı birşeyler yazalım burası sessiz olunca hiç çekilmiyor:(

esracım vallahi ben biraz abarttım sanırım, dolabı öyle bir tatlıyla doldurmuşum ki hala bitmedi, bundan sonra daha dikkatli olucam,regli öncesi tatlı falan koymicam eve sonra zararı bana dokunuyor, hala kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum tatlılara.

diyet gidemiyor çünkü yapmıyorum:(((

zero kurtarıcı bu diyette:))

biliyorum canım, bazen banada aynısı oluyor bir türlü diyete başlayamıyorum ,içimden gelmiyor, öyle durumlarda zayıfken giydiğim ve şimdi olmayan güzel kıyafetlerimi çıkarıyorum dolaptan uzun uzun bakıyorum, ondan sonra başlıyorum diyete. bir dene istersen.

kızlar karbonhidrat diyeti aslında yapılması en kolay ve diğer diyetlere göre daha mantıklı bir diyet
ama nedense bu diyetin takipçileri çok az
dukana ve karataya bakıyorumda sayfalara yetişmek imkansız
ama burası çok sönük hep aşağı sıralara kayıyor
canlanın biraz kızlar hareketlendirin sayfanızı

haklısın arkadaşım, bir ara o sitelere baktımda oldukça yoğun katılım var, darısı başımıza.
ve bizim diyetimiz gerçekten çok iyi ve güzel kilolar veriliyor.

karbon hidrat diyetiyle 3 günde bir kilo verdim ama yarıda bırakmak zorundayım çünkü gelinlik provasında kilo vermemem söylendi herkese tavsiye ediyorum bu diyeti acil bir yada iki kilo vermek için çok ideal bir diyet teşekkür ediyorum sayfayı açan arkadaşa fazlalığımı attım bu sayede

bugünkü menümü yazayım kaç puan eder bilmiyorum ama sınırları fazla zorladığımı düşünmüyorum

sabah
2 çilek

saat 7:40
iki dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates ve biber salçası ile yaptığım sandavicin yarısı
1 bardak sade çay

ara
1 fincan form çayı
1 sade türk kahvesi

saat 10 da
sandavicimin geri kalan yarısı

öğlen
3 kaşık zeytin yağlı fasülye
1 kase bol pul biberli yoğurt

ara
1 sade neskafe 1 minik bitter ambalajda karbonhidrat değeri 6.7 yazıyordu

akşam (birazdan iyecem)
tavuk sote ve yarım kase pul biberli yoğurt

su 2 litre
spor 1 saat 15 dakika

Son düzenleme:
diyeti 7 gun yapıp 1 gun ara verdım şimdi tekrar başladım resmen yaşam biçimim oldu :)
sabah haşlanmış yumrta kaşarlı tost = 17
öğlen - tavuk şiş, salata , zero= 5
akşam_ köfte, salata= 15 dıyım

37 etmiş ıyı bı rakam :)

günaydın çıtır adayları.nasılsınız?
semiluna canım bugün perşembe.varmısın protein gününe?önceden olduğu gibi.biraz hız kazandıralım diyete?katılmak isteyen arkadaşlar olursa eşlik edebilirler.birde tartı günümüze yeniden başlayalım.önceden biz cuma günü yapıyoduk.farklı bir günde olabilir tabi.oy birliği ile karar verelim.

Back