• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba :3: karbonhidrat diyetini yeni duydum ve yapmak istiyorum. Yapanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler yazarsanız memnun olurm.:16::16:

Hoşgeldin :) yaşını, kilonu, boyunu, günlük hayat ve yeme tarzını yazarsan daha net şeyler de söyleyebiliriz ama aç kalmadan yapılabilen, sıkı tutulursa ciddi kilo verdire bir diyet bu inan.

Periciğim ben yazana kadar sen gitmişsin, yarın görüşürüz diyeyim, renkli rüyalar :54:

aslinda dietten bikmamak ve daha rahat devam edebilmek icin buda bir secenek ama dozu iyi ayarlamak lazim yoksa kacamaklarin kilo olarak geri gelme ihtimalide yüksek:61:

günaydııınn

tabiki kilo olarakda dönebilir ayarlamaya çalışıyorum ama kendimde değişiklikleri görünce daha bir azim oluyor insanda dün gecede 11.30 ta dedim ki ben biraz yürücem az da olsa ve yarım saat yürüyüp sirkeli sıcak suyumu içtim ve yattım kendimi çok dinç hissediyorum ondan yoksa cumanın etkisindenmi bilemiyorum ama iyiyim yaaa:))

Periciğim ben de diyordum bu saatte olsa olsa peri olur :34: Gecen güzel olsun. Aldanteciğim kimsenin moralini bozmazsın, sen diyet yapma ama burada ol, birbirimizi görmeden tanıyan 3-5 kişiyiz, burası da bizim buluşma yerimiz, bak ben diyetle alakasız neye üzülsem içimi döküyorum, sizden gelen bir iki cümle öyle kıymetli ki, siz söyleyince olur diyorum :16:

haklisin canim ben gece kusuyum:1:
ayrica yazdiklarinin hepsine katiliyorum sizlerde benim icin hem diet yoldasim hemde moral kaynagimsiniz destekcim herseyim yani:16:

Ben iki gündür o moral bozukluğuna rağmen inat ettim, depresyona girmicem dedim, giyinip süsleniyorum, makyaj yapıyorum, tırnaklarıma taktım farklı farklı oje sürüyorum. Bir depresyona daha dayanmaz bu vücut, artık hafiflemek istiyorum.

günaydııınn

tabiki kilo olarakda dönebilir ayarlamaya çalışıyorum ama kendimde değişiklikleri görünce daha bir azim oluyor insanda dün gecede 11.30 ta dedim ki ben biraz yürücem az da olsa ve yarım saat yürüyüp sirkeli sıcak suyumu içtim ve yattım kendimi çok dinç hissediyorum ondan yoksa cumanın etkisindenmi bilemiyorum ama iyiyim yaaa:))

Kıskandım vallahi, bravo ne güzel yapmışsın. Ben de istiyroum o yürüme modunu kendime.

Ben iki gündür o moral bozukluğuna rağmen inat ettim, depresyona girmicem dedim, giyinip süsleniyorum, makyaj yapıyorum, tırnaklarıma taktım farklı farklı oje sürüyorum. Bir depresyona daha dayanmaz bu vücut, artık hafiflemek istiyorum.

en iyisini yapmissin canim:54:

geçmiş olsun esracım neyin var?
inşallah ciddi değildir.

benim metabolizma da durdu bence.

yapmasam da yazarım bundan sonra da işte yanlış anlaşılmak istemiyorum, diyet yapana arkadaşların motivasyonlarını bozmak da.
hariçten gazel okumak gibi olmazsa gelirim ben:)))

canım gizli şeker var.kolostrolümde yüksek çıktı.adet düzensialiğindende ilaç kullanıyorum.ne ararsan var yani))sen gel yaz.kızlarında dediği gibi burası bizim için içimizi dökme yeri oldu.

Mıknatıslı ojeleri ve çatlayan ojeleri keşfettim, onlarla oynuyorum. Gerçi sonra da düşünüyorum erkekler için ne anlamsızdır :1: onlar ya kırmızı oje ya da french sever, gerisi onlara garip geliyordur. Benimki hani kuaföre gidip saç boyatmak, kestirmek gibi oldu ama bunun dönüşü kolay :1:

Mıknatıslı ojeleri ve çatlayan ojeleri keşfettim, onlarla oynuyorum. Gerçi sonra da düşünüyorum erkekler için ne anlamsızdır :1: onlar ya kırmızı oje ya da french sever, gerisi onlara garip geliyordur. Benimki hani kuaföre gidip saç boyatmak, kestirmek gibi oldu ama bunun dönüşü kolay :1:

süper bişey bulmuşsun kendine))ben gittim geçen hafta kestirdim.sarıydı şimdi ani bir değişiklik yapıp mavi siyah istiyorum.gerçi olmuyomuş önce kestane tonlarına dönmem gerekiyomuş.biz kadınlar nedewn böyleyizki. canımız sıkılınca kendimizde değişiklik istiyoruz.birazda çevremizdekielrde değişiklik yapmalıyız aslında))

süper bişey bulmuşsun kendine))ben gittim geçen hafta kestirdim.sarıydı şimdi ani bir değişiklik yapıp mavi siyah istiyorum.gerçi olmuyomuş önce kestane tonlarına dönmem gerekiyomuş.biz kadınlar nedewn böyleyizki. canımız sıkılınca kendimizde değişiklik istiyoruz.birazda çevremizdekielrde değişiklik yapmalıyız aslında))

Ne güzel dedin, çevremizdekileri değiştirebilsek uğraşmayız kendimizle bu kadar :1: Eğer sarı yaptıysan bir süre dayan derim canım. Ben de yapmıştım aynı şeyi, bir kaç ay sonra dellendim siyah yapacağım diye. Şimdi çok pişmanım çünkü sarı yapmak en zoru, yapmışken kullansaymışım keşke diyorum hep. Zaten o geçiş renkleri de iyi olmuyor. Bence hazır açılmışken açık kullan. Tonuyla oyna sadece. Hem yazın koyu renkler çok açılıyor. Sen paptya ol biraz bu yaz :34:

Ne güzel dedin, çevremizdekileri değiştirebilsek uğraşmayız kendimizle bu kadar :1: Eğer sarı yaptıysan bir süre dayan derim canım. Ben de yapmıştım aynı şeyi, bir kaç ay sonra dellendim siyah yapacağım diye. Şimdi çok pişmanım çünkü sarı yapmak en zoru, yapmışken kullansaymışım keşke diyorum hep. Zaten o geçiş renkleri de iyi olmuyor. Bence hazır açılmışken açık kullan. Tonuyla oyna sadece. Hem yazın koyu renkler çok açılıyor. Sen paptya ol biraz bu yaz :34:

sarı güzelde devamlı makyaj gerektiriyo.yoksa soluk görünüyosun.bide yaş olarak büyük gösteriyo sanırım.oğlum sevdi bu rengi sarı kuşum diyo))

aslı kayıplarda kaç aydır yazmadı hiç.kreşte ing. dersine başlamıştıya.yoğun geçiyo sanırım

Back