• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ya süpersin, evde mikro dalga da var, ben niye düşünemedim bunu. Kendimize minik minik hem de yanımıza alınabilecek değişik kaşar kekler yapabiliriz :52: İyileşmene çok sevindim canım benim. O zaman daha da gaza gelelim, ağutosta ısırgan otlu börek yemeyi hakketmemiz lazım. Ama kilo verirsem ben de isterim börekten. Bana da yapsın annen :16:

aynen dedigin gibi ben bir tabak dolusu kasar arasina degisik salamlar ve sucuk koyarak yapiyorum karnim acikmaya basladiginda hemen bir tane yiyorum aninda acligi kapatiyor bazen artiyor buzdolaba koyuyorum ertesi güne kaldigindada birsey olmuyor tadi degismiyor yani
sen yeterki kilo ver türkiyede iken adresini alirim hemen kargo ile gönderirim börekleri:34:

Son düzenleme:
esracim topik sen olmayinca sessiz oluyor yazmissin ama sen olmayincada ayni sey oluyor sekerim birimizin eksik olmasi demek aninda sessizlestiriyor topigi lütfen sende sürekli burda ol:34:

kızlar merhaba yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum bende diyete devam ediyorum ama bir değişiklik varmı bilemiyorum 1 haftadır tartılmadım bu akşam tartılıcam inşallah baskülüm bozulduda normalde hep sabahları tartılırdım şimdi annemde tartılabiliyorum haftada bir çok merak ediyorum bir değişiklik oldu mu diye umarım olmuştur yaza kadar incelmem lazım artık

selam tubao
lütfen sadece okuyucu olma katilim oldumu topik daha canli oluyor ve motivasyon dahada artiyor madem dietine devam ediyorsun senide sürekli görmek isteriz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, hem hastalık dert gitmiş hem de kilolar :nazar: Artık bekliyoruz hergün, gel de bize de bulaşsın senin kilo verme hızın, biz de hızlanalım :34:

artik her gun burdayim cnm.kilolar gittikten sonra aldigim elbiseler mini mini cok sexy durdu ustumde.ozguven geldi.kendimi 45 kilo gibi hiosseder oldum, nasil kafaysa artik:27: birazdan fotolarimi koycam aradaki degisikligi gorursunuz sizde ins:16:

simdiki halim :6:

$18042012(001).jpg

Son düzenleme:
Dünkü menüm,

Sabah iki haşlanmış yumurta, ben rafadan yumurtayı çok seviyorum kızlar, tutturmayı çok beceremiyorum, şansıma olunca iki tane yedim. Yolunu bilen varsa bana yazsın :)
Öğlen ton balığı, göbek marulla salata
Akşam kuzu şiş vardı evde onu kavurdum, biraz çok yedim ama yanına karb almadım hiç

Bugün
Sabah iki tane sosis
Öğlen haşlanmış tavuk getirdim, bölümdeki kızlar da ot toplamaya gitmiş, onları tuzlayıp limonlayıp yeriz mmmm
Akşam kıymalı ıspanak yapacağım pirinç koymadan

rafadan yumurta icin su kaynamaya basladiktan sonra 1.5 dk daha kaynat eger cok sivi gelirse daha sonraki yaptiginda 2 dk kaynatirsin yalniz istedigin sürede kaynatdiktan sonra yumurtalari suyun icinde birakma hemen suyu bosalt:61:

arkadaşlar okudum da herkes ne kadar güzel asılmış, ne güzel kilolar veriliyor..
Ben altı üstü bir haftadır asılabildim ancak lütfedip de.. Bugün de böyle geçti bugün de böyle olsun diye diye 40 lara inememiştim bi türlü 55-60 larda geziyordum hep..
Bu hafta 40 lara indim neyse ki hatta 35 de oluyor bazen..
Amaa gelgelelim taam motive oldum iyice derken hadi tartılayım artık dedim, çünkü gözle görülür bi değişiklik de vardı hem göbeğimde hem yüzümde, annem de verdiğimi gözlemledi ki objektiftir hatta fazlasıyla..Vee tarıldım! AMAN ALLAHIMMMM TARTILMAZ OLAYDIMM!!! Bitttim ben dağıldım!!! Hayatımda bir kere bile görmediğim yaklaşmadığıım bir kilo! Halen inanamıyorum! Hayatımda enn ennn ennnn fazla 65 olan ben, ki o da artık kilo aldığımı bile bile abartmaya devam ettiğimde ibrenin vurduğu son noktadır benim için,
65 nerde... !!! Resmen 70' e gramlar kalmış!!!!
Çok demoralize oldum kızlar, evet çok aldğımın farkındaydım ama bu kadarını gerÇekten beklemiyodum.. Demek o bi iki kilo inmeden önce tartılsaymışım 70 i geçtiğimi görecekmişim!!!!
:(((((( Şimdi programım alt üst oldu, temmuzda 53 kilo olmam imkansız artık... Üfff napcam bilmiyorum yaa... Tabii ki devam ediyorum 35-40 larda almaya ama sanki yerimde sayıyorum gibi geliyor.. Bu böyle olmaz diyip gözümü karartıp re..d..ctl almaya bile karar verdim ama toplatılmı eczanem satmıyormuş,,
bilmiyorum sevinmeli miyim üzülmeli miiyim çünkü cidden ona ihtiyaç hissettim artık, aldığımda sinir krizleri geçirdiğimi bile bile..
Ama işte bu kilo da insanda sinir yapıyo aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali....
Uzun yıllardır bi destek olmadan tek başına diyet yapmamıştım hiç çünkü doymak için değil keyif almak için yiyenlerdenim ve bu da iştah açıklığı getiriyor..
Bazen tam tersi geçerli olsa bile..
Kullananınız var mı bilmemiyorum ama eczane de bana summer 7 mirror diye bitkisel özlü Eczacıbaşının bi desteğini önerdi,
bi çeşit kaktüs özüymüş, içerik tamamen kaktüs yani,
Tabiİ ki r.d.ctl den aldığınız sonucu alamazsınız ama dedi bi deneyin yeni ve güzel bi ürün dedi..
Aldım ve başladım bugün , iştahımı falan kapatmadı tabii ki, günde 3 öğün alınmasına rağmen....Biraz farkı hissettirsin yeter, Motive etsin azıcık yeter..
Bilemiyorum.. Morale ihtiyacım var kızlar..

Arkadaşlar okudum da herkes ne kadar güzel asılmış, ne güzel kilolar veriliyor..
Ben altı üstü bir haftadır asılabildim ancak lütfedip de.. Bugün de böyle geçti bugün de böyle olsun diye diye 40 lara inememiştim bi türlü 55-60 larda geziyordum hep..
Amaa gelgelelim taam motive oldum iyice derken hadi tartılayım artık dedim, çünkü gözle görülür bi değişiklik de vardı hem göbeğimde hem yüzümde, annem de verdiğimi gözlemledi ki objektiftir hatta fazlasıyla..Vee tarıldım! AMAN ALLAHIMMMM TARTILMAZ OLAYDIMM!!! Bitttim ben dağıldım!!! Hayatımda bir kere bile görmediğim yaklaşmadığıım bir kilo! Halen inanamıyorum! Hayatımda enn ennn ennnn fazla 65 olan ben, ki o da artık kilo aldığımı bile bile abartmaya devam ettiğimde ibrenin vurduğu son noktadır benim için,
Çok demoralize oldum kızlar, evet çok aldğımın farkındaydım ama bu kadarını gerÇekten beklemiyodum.. Demek o bi iki kilo inmeden önce tartılsaymışım 70 i geçtiğimi görecekmişim!!!!
:(((((( Şimdi programım alt üst oldu, temmuzda 53 kilo olmam imkansız artık... Üfff napcam bilmiyorum yaa... Tabii ki devam ediyorum 35-40 larda almaya ama sanki yerimde sayıyorum gibi geliyor.. Bu böyle olmaz diyip gözümü karartıp re..d..ctl almaya bile karar verdim ama toplatılmı eczanem satmıyormuş,,
bilmiyorum sevinmeli miyim üzülmeli miiyim çünkü cidden ona ihtiyaç hissettim artık, aldığımda sinir krizleri geçirdiğimi bile bile..
Ama işte bu kilo da insanda sinir yapıyo aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali....
Uzun yıllardır bi destek olmadan tek başına diyet yapmamıştım hiç çünkü doymak için değil keyif almak için yiyenlerdenim ve bu da iştah açıklığı getiriyor..
Kullananınız var mı bilmemiyorum ama eczane de bana summer 7 mirror diye bitkisel özlü Eczacıbaşının bi desteğini önerdi,
Tabiİ ki r.d.ctl den aldığınız sonucu alamazsınız ama dedi bi deneyin yeni ve güzel bi ürün dedi..
Aldım ve başladım bugün , iştahımı falan kapatmadı tabii ki, günde 3 öğün alınmasına rağmen....Biraz farkı hissettirsin yeter, Motive etsin azıcık yeter..

aldenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:3:

nerdesin tatlim özledim seni:48:

perim,canım,ciğerim:)))

ben utançtan yazamıyorum ki buraya!saldım çayıra mevlam kayıra durumu!
yani diyet yapmıyorum artık.sanki çok yapıyodum da:(((

ama takip ediyorum arada.hatta bi ara sen de artrık başka topiğe gidicem kimse kalmadı tarzında cümleler kurmuştun aman dedim perimi de yıldırdık sonunda!!!
6 yıldır kullandığım antidepresanı bırakınca 1-2 kg gitti kendiliğinden ama tabi ben kaç kg olmuştum diyetten sonra duysan inanamazsın.
şimdi merakla daha kilo verir miyim diye beklemekteyim.eskisi kadar tatlı düşkünlüğüm kalmadı sanki,dediğim gibi bişey yapmayıp ümid ediyorum sadece:))))
bir de ben bu diyeti bırakınca fazlasıyla aldım kısa sürede, bundan belki soğudum diyetten iyice.ama aklım sizde.semiluna daha sık geliyor mesela:)))
yeni arkadaşlar var:))

esrayı göremiyorum pek.
işte böyle:))

iyisin değil mi canım?

canım bende diyet felan kalmadıki.ilaç kullanıyorum birsürü.şeker için adet düzensizliği için.karbon miktarı yüksek gıdalar tüketmek zaten yasak bana.ama ilaçlar hormon ilacı olduğu için çok etkiliyo beni.bu ay sonunda tekrar şeker yüklemesi yapılcak.bakalım düzelme varmı.yüzde yetmişi genlerle geliyomuş zaten(( dr diyoki metobolizman durmuş gibi hiç çalışmıyo.umarım tedavi sonuç verir((
ben sizi hep takip ediyorum.topiğimiz sessiz kalınca çok üzülüyorum.yapanda yapmayanda yazsın.aldente smiluna peri nuyo ve diğer arkadaşlar gitmeyin biryerlere.birlikten güç doğuyo.birlikte başarmak daha kolay olacaktır.

evet dün akşam tartıldım ve 65 çıktım 1 kilo düşmem gerekiyor sanırım ama hala inanamıyorum 2 kilo vermiş olduğuma bir yanlışlık vardır diyorum ve 65 diye düşünüyorum ama umarım 64 tür haftaya bakalım kaç çıkıcam

Arkadaşlar okudum da herkes ne kadar güzel asılmış, ne güzel kilolar veriliyor..

Canım ne çok üzmüşsün kendini, elbette insan ilk anda inanamıyor ve çok morali bozuluyor ama işte o moral bozuklukları bizi durduruyor. Durmaman lazım ve mutlaka olumlu düşünmen lazım. Beynine oyun oynamalısın. Bak ben bir akademisyenim, söylediğim şey hurafe değil, beyin vücudumuz üzerinde çok güçlü ama çok da kolay etkileniyor dışarıdan. Sen kendine kilo vermem lazım, kilo vermeliyim, kilo veremiyorum dedikçe beyin o durumu kabulleniyor, BEN KİLO VERİYORUM diye düşünmen lazım. Ben gerekenleri yapıyorum (tabi bu yiyip yiyip düşününce olmaz :D) ve kilo veriyorum dersen beynin zamanla buna inanıp ona uygun hormonları devreye sokuyor. Bak ne güzel zaten başlamışsın kilo vermeye. Bir de boyun, yaşın kaç? 53 oldukça düşük bir kilo, daha önce 53 oldun mu? Belki hedefi çok aşağıda tutunca da moralin bozuluyordur. Daha Nisan bitmedi, önünde 70-80 gün var. Olmaz deme kendi kendine. O ilacı da iyiki toplatmışlar, çok zararlıydı. O 7 li destek mutlaka metabolizmanı hızlandıracaktır, düzenli bir şekilde al sen onu. Bu arada ben de doymak için değil zevk için yiyenlerdenim ama artık ZEVK İÇİN GİYİNENLERDEN olmalıyız.

perim,canım,ciğerim:)))

ben utançtan yazamıyorum ki buraya!saldım çayıra mevlam kayıra durumu!
yani diyet yapmıyorum artık.sanki çok yapıyodum da:(((

ama takip ediyorum arada.hatta bi ara sen de artrık başka topiğe gidicem kimse kalmadı tarzında cümleler kurmuştun aman dedim perimi de yıldırdık sonunda!!!
6 yıldır kullandığım antidepresanı bırakınca 1-2 kg gitti kendiliğinden ama tabi ben kaç kg olmuştum diyetten sonra duysan inanamazsın.
şimdi merakla daha kilo verir miyim diye beklemekteyim.eskisi kadar tatlı düşkünlüğüm kalmadı sanki,dediğim gibi bişey yapmayıp ümid ediyorum sadece:))))
bir de ben bu diyeti bırakınca fazlasıyla aldım kısa sürede, bundan belki soğudum diyetten iyice.ama aklım sizde.semiluna daha sık geliyor mesela:)))
yeni arkadaşlar var:))

esrayı göremiyorum pek.
işte böyle:))

iyisin değil mi canım?

canim benim diete baslamadigin sürece o üste koymalar artacak bak ne güzel iki kiloda vermissin bunu artik dietle destekleyip devamini getirmelisin hangi dieti uygularsan uygula devaminda direk yemeye gecildigindede kilo alinmasi cok normal ve bundan dolayi diet hevesin gitmesin aksine verdiklerini almak icin seni tetiklesin
bir ara topik cok sessizlesmisti kimse gelmedigi icin benimde cok moralim bozulmustu bende bir süre ugramadim ama su an yine burdayim .sana ameliyat sonrasi görecegim tedaviden bahsetmistim sükür oda bitti sagligimda iyi artik:) simdi artik diet zamani

canım bende diyet felan kalmadıki.ilaç kullanıyorum birsürü.şeker için adet düzensizliği için.karbon miktarı yüksek gıdalar tüketmek zaten yasak bana.ama ilaçlar hormon ilacı olduğu için çok etkiliyo beni.bu ay sonunda tekrar şeker yüklemesi yapılcak.bakalım düzelme varmı.yüzde yetmişi genlerle geliyomuş zaten(( dr diyoki metobolizman durmuş gibi hiç çalışmıyo.umarım tedavi sonuç verir((
ben sizi hep takip ediyorum.topiğimiz sessiz kalınca çok üzülüyorum.yapanda yapmayanda yazsın.aldente smiluna peri nuyo ve diğer arkadaşlar gitmeyin biryerlere.birlikten güç doğuyo.birlikte başarmak daha kolay olacaktır.

esracim dedigin gibi topik sessiz kalinca hepimiz üzülüyoruz ne güzel demissin yapanda yapmayanda yazsin diye hepimizin tek istedigimiz bu:26:. topik hep canli olsun:52::52:

Back