Arkadaşlar okudum da herkes ne kadar güzel asılmış, ne güzel kilolar veriliyor..
Ben altı üstü bir haftadır asılabildim ancak lütfedip de.. Bugün de böyle geçti bugün de böyle olsun diye diye 40 lara inememiştim bi türlü 55-60 larda geziyordum hep..
Bu hafta 40 lara indim neyse ki hatta 35 de oluyor bazen..
Amaa gelgelelim taam motive oldum iyice derken hadi tartılayım artık dedim, çünkü gözle görülür bi değişiklik de vardı hem göbeğimde hem yüzümde, annem de verdiğimi gözlemledi ki objektiftir hatta fazlasıyla..Vee tarıldım! AMAN ALLAHIMMMM TARTILMAZ OLAYDIMM!!! Bitttim ben dağıldım!!! Hayatımda bir kere bile görmediğim yaklaşmadığıım bir kilo! Halen inanamıyorum! Hayatımda enn ennn ennnn fazla 65 olan ben, ki o da artık kilo aldığımı bile bile abartmaya devam ettiğimde ibrenin vurduğu son noktadır benim için,
65 nerde... !!! Resmen 70' e gramlar kalmış!!!!
Çok demoralize oldum kızlar, evet çok aldğımın farkındaydım ama bu kadarını gerÇekten beklemiyodum.. Demek o bi iki kilo inmeden önce tartılsaymışım 70 i geçtiğimi görecekmişim!!!!
((((( Şimdi programım alt üst oldu, temmuzda 53 kilo olmam imkansız artık... Üfff napcam bilmiyorum yaa... Tabii ki devam ediyorum 35-40 larda almaya ama sanki yerimde sayıyorum gibi geliyor.. Bu böyle olmaz diyip gözümü karartıp re..d..ctl almaya bile karar verdim ama toplatılmı eczanem satmıyormuş,,
bilmiyorum sevinmeli miyim üzülmeli miiyim çünkü cidden ona ihtiyaç hissettim artık, aldığımda sinir krizleri geçirdiğimi bile bile..
Ama işte bu kilo da insanda sinir yapıyo aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali....
Uzun yıllardır bi destek olmadan tek başına diyet yapmamıştım hiç çünkü doymak için değil keyif almak için yiyenlerdenim ve bu da iştah açıklığı getiriyor..
Bazen tam tersi geçerli olsa bile..
Kullananınız var mı bilmemiyorum ama eczane de bana summer 7 mirror diye bitkisel özlü Eczacıbaşının bi desteğini önerdi,
bi çeşit kaktüs özüymüş, içerik tamamen kaktüs yani,
Tabiİ ki r.d.ctl den aldığınız sonucu alamazsınız ama dedi bi deneyin yeni ve güzel bi ürün dedi..
Aldım ve başladım bugün , iştahımı falan kapatmadı tabii ki, günde 3 öğün alınmasına rağmen....Biraz farkı hissettirsin yeter, Motive etsin azıcık yeter..
Bilemiyorum.. Morale ihtiyacım var kızlar..