• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet dün akşam tartıldım ve 65 çıktım 1 kilo düşmem gerekiyor sanırım ama hala inanamıyorum 2 kilo vermiş olduğuma bir yanlışlık vardır diyorum ve 65 diye düşünüyorum ama umarım 64 tür haftaya bakalım kaç çıkıcam

dietini yaptigin icin inanmalisin senin adina cok sevindim:13:

perim,canım,ciğerim:)))

ben utançtan yazamıyorum ki buraya!saldım çayıra mevlam kayıra durumu!
yani diyet yapmıyorum artık.sanki çok yapıyodum da:(((

ama takip ediyorum arada.hatta bi ara sen de artrık başka topiğe gidicem kimse kalmadı tarzında cümleler kurmuştun aman dedim perimi de yıldırdık sonunda!!!
6 yıldır kullandığım antidepresanı bırakınca 1-2 kg gitti kendiliğinden ama tabi ben kaç kg olmuştum diyetten sonra duysan inanamazsın.
şimdi merakla daha kilo verir miyim diye beklemekteyim.eskisi kadar tatlı düşkünlüğüm kalmadı sanki,dediğim gibi bişey yapmayıp ümid ediyorum sadece:))))
bir de ben bu diyeti bırakınca fazlasıyla aldım kısa sürede, bundan belki soğudum diyetten iyice.ama aklım sizde.semiluna daha sık geliyor mesela:)))
yeni arkadaşlar var:))

esrayı göremiyorum pek.
işte böyle:))

iyisin değil mi canım?

Seni görmek ne güzel :3: Keşke moralini düzeltecek bir şeyler bulup söylesem de sen de dönsen. Burada olmak için illa rejim yapmana da gerek yok ki desem, ya da sana başka rejim bulalım ama yine gel bizimle ol desem olmaz mı?

Seni görmek ne güzel :3: Keşke moralini düzeltecek bir şeyler bulup söylesem de sen de dönsen. Burada olmak için illa rejim yapmana da gerek yok ki desem, ya da sana başka rejim bulalım ama yine gel bizimle ol desem olmaz mı?

evet evet bende katiliyorum:42:

Ah kızlar ya tam herşey düzeliyor, yoluna giriyor derken tepe taklak oluyoruz. Eski restoranımız iş yapmıyordu yerinden dolayı, tam yeni bir yer bulmuştuk, maddi destek bulmuştuk, heyecan içerisindeydik, çok mutluyduk, şimdi bir telefon geldi ve hayallerimiz yıkıldı yine. Komşular izin vermemiş... offff

Ah kızlar ya tam herşey düzeliyor, yoluna giriyor derken tepe taklak oluyoruz. Eski restoranımız iş yapmıyordu yerinden dolayı, tam yeni bir yer bulmuştuk, maddi destek bulmuştuk, heyecan içerisindeydik, çok mutluyduk, şimdi bir telefon geldi ve hayallerimiz yıkıldı yine. Komşular izin vermemiş... offff

Cok daha ıyı bı yer bulunacagı ıcın boyle oldugundan hıc suphem yok :)

Merhaba :3: karbonhidrat diyetini yeni duydum ve yapmak istiyorum. Yapanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler yazarsanız memnun olurm.:16::16:

canimm benim üzüldüm ama insallah iyiki burasi olmamis dedirtcek daha iyi yer bulursunuz:16:

Son düzenleme:
Merhaba :3: karbonhidrat diyetini yeni duydum ve yapmak istiyorum. Yapanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler yazarsanız memnun olurm.:16::16:

selam
kacamak yapmadan devam edersen güzel kilo verebilirsin.ben hem kacamak yapmama ragmen + saglik problemleri + tatil falan derken 12 kg civari verdim ama dedigim gibi uzun sürede.istersen basla aclik cekilmeden yapilabilen bir diet kafana birsey takildiginda yardimci oluruz
kolay gelsin:13:

selam
kacamak yapmadan devam edersen güzel kilo verebilirsin.ben hem kacamak yapmama ragmen + saglik problemleri + tatil falan derken 12 kg civari verdim ama dedigim gibi uzun sürede.istersen basla aclik cekilmeden yapilabilen bir diet kafana birsey takildiginda yardimci oluruz
kolay gelsin:13:

ben her haftasonu kaçamak yapıyorum valla o yüzdende ağır veriyorum kiloları ama en azından bu şekilde diyetten sıkılmıyorum

ben her haftasonu kaçamak yapıyorum valla o yüzdende ağır veriyorum kiloları ama en azından bu şekilde diyetten sıkılmıyorum

aslinda dietten bikmamak ve daha rahat devam edebilmek icin buda bir secenek ama dozu iyi ayarlamak lazim yoksa kacamaklarin kilo olarak geri gelme ihtimalide yüksek:61:

:((((

her işte vardır bi hayır canım.üzülme belki daha iyi bi yer bulursunuz.

canım:)))

ne güzelsin!

gelirim tabi benim uzak duruşum motivasyonu bozmamak adınaydı.

dediğim gibi diyetlerden bıktım artık:((((

ama sizleri çok özlüyorum:)))

gelirim kızıp atmazsanız:)

canım bende diyet felan kalmadıki.ilaç kullanıyorum birsürü.şeker için adet düzensizliği için.karbon miktarı yüksek gıdalar tüketmek zaten yasak bana.ama ilaçlar hormon ilacı olduğu için çok etkiliyo beni.bu ay sonunda tekrar şeker yüklemesi yapılcak.bakalım düzelme varmı.yüzde yetmişi genlerle geliyomuş zaten(( dr diyoki metobolizman durmuş gibi hiç çalışmıyo.umarım tedavi sonuç verir((
ben sizi hep takip ediyorum.topiğimiz sessiz kalınca çok üzülüyorum.yapanda yapmayanda yazsın.aldente smiluna peri nuyo ve diğer arkadaşlar gitmeyin biryerlere.birlikten güç doğuyo.birlikte başarmak daha kolay olacaktır.

geçmiş olsun canım neyin var?
sessizlik beni de üzüyor ama dediğim gibi diyet yapmadığım için okuyup kaçıyorum:(((

canim benim diete baslamadigin sürece o üste koymalar artacak bak ne güzel iki kiloda vermissin bunu artik dietle destekleyip devamini getirmelisin hangi dieti uygularsan uygula devaminda direk yemeye gecildigindede kilo alinmasi cok normal ve bundan dolayi diet hevesin gitmesin aksine verdiklerini almak icin seni tetiklesin
bir ara topik cok sessizlesmisti kimse gelmedigi icin benimde cok moralim bozulmustu bende bir süre ugramadim ama su an yine burdayim .sana ameliyat sonrasi görecegim tedaviden bahsetmistim sükür oda bitti sagligimda iyi artik:) simdi artik diet zamani

çok sevindim canım:)))

ille de diyet diyosun yani:)))

sanırım yılların yılgınlığı var üstümde.başa sarmaktan sıkıldım.biraz daha devam edeyim böyle belki bi istek doğar içime ve tekrar başlarım.

canım bende diyet felan kalmadıki.ilaç kullanıyorum birsürü.şeker için adet düzensizliği için.karbon miktarı yüksek gıdalar tüketmek zaten yasak bana.ama ilaçlar hormon ilacı olduğu için çok etkiliyo beni.bu ay sonunda tekrar şeker yüklemesi yapılcak.bakalım düzelme varmı.yüzde yetmişi genlerle geliyomuş zaten(( dr diyoki metobolizman durmuş gibi hiç çalışmıyo.umarım tedavi sonuç verir((
ben sizi hep takip ediyorum.topiğimiz sessiz kalınca çok üzülüyorum.yapanda yapmayanda yazsın.aldente smiluna peri nuyo ve diğer arkadaşlar gitmeyin biryerlere.birlikten güç doğuyo.birlikte başarmak daha kolay olacaktır.

geçmiş olsun esracım neyin var?
inşallah ciddi değildir.

benim metabolizma da durdu bence.

yapmasam da yazarım bundan sonra da işte yanlış anlaşılmak istemiyorum, diyet yapana arkadaşların motivasyonlarını bozmak da.
hariçten gazel okumak gibi olmazsa gelirim ben:)))

çok sevindim canım:)))

ille de diyet diyosun yani:)))

sanırım yılların yılgınlığı var üstümde.başa sarmaktan sıkıldım.biraz daha devam edeyim böyle belki bi istek doğar içime ve tekrar başlarım.

kilo vermek istiyorsak diet sartda bende aslinda dedigin gibi sürekli basa sarmaktan ve sürekli diette olmaktan cok SIKILDIM ne zamandir dietteyiz halä ideal kilomuza epey bir yolumuz var:31: bakalim ne zaman indigimizi görecegiz diyerek yola devam ediyoruz:78:

canım:)))

ne güzelsin!

gelirim tabi benim uzak duruşum motivasyonu bozmamak adınaydı.

dediğim gibi diyetlerden bıktım artık:((((

ama sizleri çok özlüyorum:)))

gelirim kızıp atmazsanız:)

zaten burda biz bizeyiz kimsenin motivasyonunu bozmazsin sen yeterki gel bizlerede moral olursun, seni gaza getirmek icinde biz ugrasiriz:1:

Periciğim ben de diyordum bu saatte olsa olsa peri olur :34: Gecen güzel olsun. Aldanteciğim kimsenin moralini bozmazsın, sen diyet yapma ama burada ol, birbirimizi görmeden tanıyan 3-5 kişiyiz, burası da bizim buluşma yerimiz, bak ben diyetle alakasız neye üzülsem içimi döküyorum, sizden gelen bir iki cümle öyle kıymetli ki, siz söyleyince olur diyorum :16:

Back