• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam minnoşlaaaaar :3:
Nasıl gidiyo diyetiniz?
Ben henüz başlayamadım o yüzden utanıp uğramıyorum:17:
Bu arada kabızlık bende de var 57 kiloyum :( Yarın başlıyorum bozmadan devam edicem

iyi geceler kızlar.anca girebildim nete yediklerimi ayrıntılı yazamıcam bugün toplamda 50 puanı doldurdum ama.adet dönemim yakın canım sürekli bir şey yemek istiyor.neyse spor yapıp kendimi frenledim .Ama bir itirafım var kızlar:17:cumartesi günüm var ve ben kendimi hiç kısıtlamayı düşünmüyorum:56:bir günlük kaçamak bişey yapmaz dimi.hadi beni teselli edin:)

kahvaltıda sahanda yumurta=0 1 küçük domates=4 1 lokma ekmek :)) =5 sabahı=9 puanla kapattım :)) yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

merhaba kızlar, bugün tartıldım 81.5 kilodayım çok sevindim, +2 kilodaydım bugün gözlerime inanamadım, 2 kiloyu verip birde eksi yarım kiloya geçtim.
gerçi regli olmamın etkisi varmıydı bilmiyorum çünkü regli dönemim bitti, olsun yinede çok mutluyum:52:
umarım bu ayın sonunda 70 li kiloları görürüm, uzun zamandır görmüyorum çok özledim:1:

aynı hızda kilo vermeye devam ederiz yazacaktım:1:

selam minnoşlaaaaar :3:
Nasıl gidiyo diyetiniz?
Ben henüz başlayamadım o yüzden utanıp uğramıyorum:17:
Bu arada kabızlık bende de var 57 kiloyum :( Yarın başlıyorum bozmadan devam edicem

canım başladın mı diyete? haydi bekliyoruz, birbirimize destek olursak daha hızlı veririz:)

canım başladın mı diyete? haydi bekliyoruz, birbirimize destek olursak daha hızlı veririz:)

Ya sabahları tam kararında yiyorum mesela dün kepekli kaşarlı tost yedim.Ama sonra alışverişe çıkınca herşey puf oldu:43:
Bide regl dönemim o kadar şiştiki vücudum bi o kadarda iştahım açıldı kendimi durduramıyorm off off :14: bide 57 kilo oldum bari üstüne eklemeden biran önce yapsam diyetimi :106:

kızlar yarım simit;12
1 kk peynir;1p
2 zeytin;1p
1 şekersiz çay;0p
biraz sahanda sucuklu yumurta;0p
14 oldu.ama simitte baya hata yaptım.haşlanmış yumurta yiyemedim.çok olur diye.kardeşime verdim.
:5:

Karbonhidratı kesmenin önemi!..
Haftalarca kalori hesabı yapmak yerine, bir haftada yalnızca 2 gün karbonhidrat almayanların kilo vermede daha başarılı olduğu belirlendi.
Karbonhidratı kesmenin önemi!..

Ayrıca yapılan araştırma bunun kanseri tetiklemede etkisi bulunan insülin seviyesini de kontrol etmeye yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir sempozyumda sunulan araştırmada kadınlar üzerinde üç farklı diyet denendiği ve insülin seviyeleri kontrol edildiği anlatıldı.

Gruplardan biri Akdeniz tipi beslenme, diğeri karbonhidrat açısından kısıtlı bir diyet, üçüncü grup ise kalori değeri düşük bir beslenme tipiyle beslendi. Araştırma sonunda yalnızca iki gün boyunca karbonhidrat kısıtlamasına gidenlerin bir hafta diyet yapanlardan çok daha fazla kilo verdiği görüldü.

Aralıklı olarak karbonhidrat kısıtlamasına giden diyeti uygulayan kadınlar 4 buçuk kilo verirken kalori hesabıyla zayıflayanların 2 kilo verdikleri görüldü.

Sacit Aslan.com

evet ya niye kimse yok.daha öncede yazdım.bugün günüm vardı.herşeyden yedim.biraz günah çıkarmak gibi oldu ama:17:neyse sabah aç karnına 64,5 çıktım.Yani 18 günlük diyetimde toplam 2 kilo vermiş bulunmaktayım:9:iyi geceler...

Kızlar bu diyeti yaparsanız gerçekten sıkı kilo verirsiniz .. bir arkadasım denedi gerçekten başarılı oldu... bakın bir insan vücüdunun karbonhidrat ihtiyacı nın altında karbonhidrat aldığında vucuddaki yaglardan yakıyor kesme sekeri makarna pilavı azltın ...
yumurta , et tvuk bol bol yiyin problem yok ..
ama elma yemek yok...

10. günüm bugün, bugüne kadar da fena gitmedim hatta beklediğimden dayanıklı geçti
ama bugün, yine geldi vurdu beni tatlı krizi daha doğrusu çikolata krizi:'(((
yani meyve kesmiyor malesef hiçbir şekilde..:(
oooooff ben 50 kilo versem bile hiç incecik bi insan olarak kalamayacağım galiba hayatım boyunca..
daha kahvaltı da yapmadım canım da hiiiiiç yumurta istemiyor, şu kahvaltı faslı kasıyor beni,
size de zor geldiği oluyo mu kahvaltının kızlar? :(

merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum ben yeni şok diyetten çıktım bugün karbonhidrat diyetine başladım
ama sanırım biraz abarttım size menümü yazsam bana fikir verirmisiniz
1 kibrit k. kadar kaşar peynir
1 kibrit k. kadar otlu peynir
1 kibrit k. kadar tulum peynir
2 uzun çeçil peyniri
2 yumurtayla baharatlı omlet
2 ince dilim kızarmış ekmek

sizcede abartmışmıyım ?
evet abarttım biliyorum ama şok diyetten çıkınca böyle oldu işte hesaplamama göre 34 puan oldu yanlışım varmı acaba lütfen yardımcı olun

Back