• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tsk. canim.dondugumde ins 5 kilo gitmis olucak, amelyatta kilo veriyorya insan, o yuzden gozumu amelyata diktim:27: cunku istanbula gidibte bogazda balik yemeden donmek salaklik olur diyorlar.bari amelyatla verdigim kilolar sabitlensin almayayim.derdim o :1:

insallah dedigin gibi olur ve kilo veriirsin. ben 15 ve 27 ocakta iki ameliyat gecirdim ama hic kilo vermedim hatta hastaneden eve geldikten sonra cok zararli abur cubur yedim ve kilo aldim:37:

merhaba arkadaşlar.merhaba pperi:)
nasılsın?
diyete devam ediyorum çok şükür. bugün 5.gün bitmek üzere.
77 kg ile başlamıştım.ama haftasonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum.
metobolizmam yavaş olduğu için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
gelelim yediklerime.
buraya yazmak gerçekten işe yarıyor.
sanki hesap verecekmişim gibi bir sorumluluk katıyor rejimime:))
sabah yoğun tempoda başladığım için
yarım simit 12(başka çarem yoktu)
sütlü kahve 6
öğlen
tavuk ızgara bol acılı 0
2 adet közlenmiş patlıcan 8
suyumu içiyorum.
ayrıca tatlandırıcılı çay 0
ara öğünde küçük parça yufka incecik 12
tulum peyniri 1
39 puandayım şu an:16:
akşama da ızgara yanına salata ile günümü kapatmaya kararlıyım inşaAllah:)

selam
simdilik iyiyim fakat carsamba günü arkadas toplantimiz var o beni biraz düsündürüyor:44:
sende süper gidiyorsun:nazar:

iyi geceler kızlar.Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH=yarım elma 8p ,peynir 1p ,zeytin 1p ,yumurta 0p ,yarım domates 3p TOPLAM=13 PUAN

ÖĞLE=haşlama tavuk 0p ,yoğurt 5puanlık yedim ,bir ısırık çikolata 2p TOPLAM=7 PUAN

Ara:10 tane fındık 3 puana denk geliyo

AKŞAM=Ispanaklı yumurta 6p ,peynir 1p ,zeytin 1p ,1 tane küçük bisküvi 4 p ,incecik elma dilim fırında patates 5pTOPLAM=17 puan

GENEL TOPLAM 4O PUAN.

BU ARADA 30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ+10 DAKİKA BİSİKLET:8:

insallah sonuna kadar böyle devam edersin gercekten menülerin cok dengeli. iste bu sekilde herseyden ne kadar yicegimizi bildigimiz takdirde kiloda veririz diet sonrasida almayiz

ben yillar once bu diyeti yapmistim ve gercekten cok isime yaramisti. tabii vucut genc ve cok fazlalik yokken dogum falan yapilmamisken hersey kolay olmustu. simdi tekrar denemeyi dusunuyorum.

destek olalim arkadaslar birbirimize...

günaydın arkadaşlar...
maalesef kabız oldum:((((
zaten kronik kabızlık sorunum vardır. şu an kayısı çayı içiyorum.1 kaşıkta çörekotu yedim.
birazdan kahvaltıyı yapacağım.
pperi bugün çarşamba fazla kaçırmamaya çalış. emeklerin boşa gitmesin.
patates salatası varsa onunla idare et:)

Dün yazmayı unutmuşum ama kaçırdım 50 puan oldu nerdeyse yediklerim.70in altı diye kendimi avutuyorum yine de:)))sabah uno dengeyle tost 16 puan nasıl bir açlıksa bende ki 2 yumurtayla omlet bir puan.Ya bir de ben tavuk,köfte yaparken çok az yağda yapıyorum yani casss diye yağın içine atmıyorum.Tava dediği etlerin puanı yüksek ya onlar baya baya yağda kızartma oluyor sanırım...ben mesela bir çorba kaşığı yağı kızdırıp sosisleri onda yapıyorum.Bigilendirirseniz sevinirim...:)sabah tartıldım 64 tüm.1 kilo gitmiş:)))))sanırım puanımı düşürmem lazım:))))))))

tekrar merhaba.
sabah menüm;
2 yumurtalı omlet 1
tulum speyniri 1
1/2 dilim buğday ekmeği 6
2 zeytin 2
toplam 10
öğlende ızgara ve salata olur...
herkese kolay gelsin..

biraz önce kahvaltıda;1 haşlanmış yumurta 0p
3 zeytin1p
1 kk peynir1p
1 kk patates kızartması bilmiyorum
çeyrek ekmek4p
2 çay bardağı şekersiz çay0p

6 puan hesapladığıma göre
:16:

tsk tatlim:30: bu diyeti sakin birakma, kesin kilo verdiriyor.abur cuburu diyet listenin icinde tut.canin ne istiyorsa puanin kadar ye.mesela reglim basladigi gun benim canim cikolata cekti , hemde deli gibi,azla yetincek kadar degildi.70 puanlik cikolata yedim.70 puani kecmedigin surece kilo almiyorsunya, sabitliyor hani.sabah baktigimda kilo almamistim.gunumu sirf cikolatayla gecirdim,regl donemimde canavara donuyorum, sanki kitliktan cikmisim gibi saldryorum tatlilara.o yuzden 50 puani tutturamicami bildigim icin 70 sinirina gectim.boylelikle diyetim de bozulmadi.daha cok dikkat edersek daha cok kilo veririz.bak mesela amelyata giren biri icin gayet mutluyum, cunku narkozdan sonra 5 kiloya kadar veriliyor:52::16: sevindigim seye bakarmisin :17:

peki bırakmam canım.süpermiş ya 5 kilo.bende olsam bende sevinirdim heralde.:37::16:

Merhaba arkadaşlar genelde ilk sayfaları okumak için uğruyorum sayfaya pek yorum yapamıyorum ama devam ediyorum diyetime bu cumartesi tartılıcam bakalım nekadar gitmiş.dün akşam tok karnına tartıldım tahmini bi hesap yaptım sanırım 2 haftada 3 kilo vermişim bakalım.Ama şöylede bişey var görüntüdn çok farkediyo benım vucut tipim armut kocaman bacaklar ve kalçalar ama gözle görülür biçimde bacaklarım ve kalçam küçüldüü :52: yanlarım toparlandı.temizlik yaparken farkettim :17: klozeti ovmak için çömelince yandaki etlerim fena sıkışırdı ama artık o yok, yürürken bile hissediyorum bacaklarım artık eskisi kadar değmiyo birbirine.demekki gerçekten yağdan kaybediyoruz.kilo kaybının tartıdada birkaç haftaya hızlanması gerekli bakalım öyle olucakmı :ssz:

Diyet sayfalarında vitamin arayışındayken şu bilgiyi buldum kızlar kabızlığın nedeni hepimizin bildiği gibi sebzesizlik ve meyvesizlik forumdakı kızlardan biri "magnorm" önermiş vitamin olarak cuma gunu aldım günde 1 tablet kullanıyorum vitamin nihayetinde zararı olmaz denemekte fayda var.cumartesi süper etki yaptı ama 3 gündür tuvalete çıkmadım rejimle ılgılı dııl benım normal halim böyle yani özetle ilacın bendeki etkisi şu oldu cumartesi o bütün şişliğim kabızlığım gitti çok rahatladım 3 gundurde şişlik falan yok.:24:

bide şunu sorucam kızlar ben biraz hızlı kilo vermek istiyorum hani 3 aya 15 kilo falan ben arada saf karbon yapıyorum :27: yani tüm günü 0 puanla geçiştiriyorum kaçamaklardan sonra :17:
siz nasıl yapıyosunuz yani benim 10 15 civarı oluyo puanım sizce yanlışmı yapıyorum sizin kilo verme hızınız nasıl??

tatlım benim.çok üzüldüm geçmiş olsun. .:5:
ben 68 le başlamıştım 4 kilo verdim toplamda.ama bu diyete geçen hafta başlamıştım.1 kilo verdim.aynı şekil devam ediyorum.hafta sonu abur cubur yedim ama.utandım kendimden:17:.diyete göre davranıyorum artık.inşallah bu haftada 1 kilo verebilirim.
:16::16:

ben bugün sabah kahvaltıda 1 küçük kase yoğurt yedim. arada bir parça tulum peyniri. Ama çalıştığım için bugün okulda hamburger çıktı ve ben yedim yanında da 1 bardak hazır meyve suyu :( acıkmıştım ama ne yapayım. akşama da salata çorba ve yoğurtla kapatmayı düşünüyorum. henüz hesaplamayı öğrenmedim ama 50 yi geçmişmiyimdir?

Geçmişi okumadan hemen yazayım, kaybolmadım kızlar, İstanbul'a gidip geldim kardeşim İngiltere'den gelmişti. O yüzden gelemedim. Aynen devam, durmak yok :34:

ben bugün sabah kahvaltıda 1 küçük kase yoğurt yedim. arada bir parça tulum peyniri. Ama çalıştığım için bugün okulda hamburger çıktı ve ben yedim yanında da 1 bardak hazır meyve suyu :( acıkmıştım ama ne yapayım. akşama da salata çorba ve yoğurtla kapatmayı düşünüyorum. henüz hesaplamayı öğrenmedim ama 50 yi geçmişmiyimdir?

Akşama salata, çorba yoğurt yerine 0 puanlı bir şey yesen daha iyi olur. Yumurta, et, balık gibi. Çünkü hem hamburgerin ekmeği hem de hazır meyve suyunun şekeri yüksek. Salata, çorba sağlıklı ve az kalorili ama sonuçta karbonhidrat. Bir de gece protein yendiği zaman uyurken metabolizma çalışmaya devam ediyormuş. Ben burger kingde hamburger alıp plastik çatalla içini yediğimi bilirim, aklında olsun :34:

bide şunu sorucam kızlar ben biraz hızlı kilo vermek istiyorum hani 3 aya 15 kilo falan ben arada saf karbon yapıyorum :27: yani tüm günü 0 puanla geçiştiriyorum kaçamaklardan sonra :17:
siz nasıl yapıyosunuz yani benim 10 15 civarı oluyo puanım sizce yanlışmı yapıyorum sizin kilo verme hızınız nasıl??

Biz de haftada bir gün sıfır karbonhidrat yapıyorduk bir ara. İşe yarıyordu ama çok fazla yaparsan hem bıkarsın hem de vücut iyice alışır karbonhidratsızlığa ve daha sonra alınca depolayabilir.

ben yillar once bu diyeti yapmistim ve gercekten cok isime yaramisti. tabii vucut genc ve cok fazlalik yokken dogum falan yapilmamisken hersey kolay olmustu. simdi tekrar denemeyi dusunuyorum.

destek olalim arkadaslar birbirimize...

Şimdi de işe yarar canım, niye yaramasın. Haydi bahar gelmeden başla sen de. Tiril tiril elbiseler giyilmeden ne versek kardır.

Esracığım çok geçmiş olsun, bir şey olmayacaktır, içini ferah tut sen. Habersiz bırakma.

Pegasus sana da geçmiş olsun canım, sağlıcakla git gel bakalım.

Merhaba.Ben de bu diyete 2 gündür başladım sayılır. Ama her gün mutlaka 1-2 dilim ekmek yiyorum.Yemezsem kendimi kötü hissedecekmişim gibi geliyor.Arada az ceviz bir kurukaysı da bağırsaklarım için yiyorum.Kısacası diyete alışmaya çalışıyorum. Daha önce deneyip kilo veren arkadaşlar verdiğiniz kilolar kalıcı oldumu yoksa diyeti bırakınca hızla geri mi geldi? Birde arkadaşlar karışık bir yeşil salatanın bir kasesi (marul,maydanoz,havuç,kırmızı lahana vs.) kaç puan sayılmalı ?

selam arkadaşlar.ben genelde 40-50 arası tutuyorum puanı.uzun süre yapmak ve bıkmamak için.bugünkü menüm şöyle

sabah:zeytin 1p,peynir 1p,yumurta 0p,yarımdan az armut 6p,yarım domates 3p=11PUAN

ÖĞLE Haşlama tavuk 0p,salata 8 p,bir ısırık çikolata 5p,fındık 6plık=19 PUAN

AKŞAM köfte 3p,yoğurt 5 puanlık,AZ FISTIK 3P =11 PUAN

GENEL TOPLAM=41 PUAN

Back