• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet hele benim gibi peynir de yemeyen için çok zor oluyor kahvaltı. Ben farklı omletler yapıyorum, otlu, sebzeli. Tavada sosis, sucuk, mantar ve domatesi pişirip üzerine kaşar eritiyorum, yalancı pizza oluyor. Gün içinde karb almayacaksam light ekmekle (kepekliden farklı, karb değeri azaltılmış olan ekmek) yalancı pizza yapıyorum. Çorba içebilidiğim için sabahları tavuk suyuna sebze de içebiliyorum. Bu arada krize girene kadar beklemek yerine bitter çikolatadan arada yiyebilirsin.

Aaaa bu pizza olayı hoşuma gitti doğrusu:) Teşekkür ederm Semiluna, yarın yapayım bari evde mantarım da var süperrr:)
Evet bitter çikolata batonlardan depoladım bugün zaten, 21 ünite sadece ! :D
Bir de marka verebiliyor muyuz bilemiyorum ama hani Kinder Pingui var arkadaşlar, inanılmaz lezzetli hafif ve sadece 11 ünite tavsiye ederim şiddetle!
Tatlı krizlerine iyi bir seçenek, bir tanesi bazen kesmese de ;))

Ben de peynir konusunda çok seçiciyimdir aslında, ağır gelir her peyniri yiyemem, ama yine tavsiye edebileceğim bir peynir var bizler gibilere : Hellim peyniri, hani kızartılanlardan
ve cidden çok lezzetli oluyor, kızarmış ekmek gibi görünüyor bi de, mutlu ediyor insanı:)
Fakat peynire genel anlamda bir alerji vs. gibi bir durum sözkonusu ise ona bişey diyemeyeceğm tabii :(

Bir de ben son olarak Kekik Suyunu denemeye karar verdim kızlar, internetten araştırdım da epey, yağları tuz ruhu gibi eritiyor cümlesi dikkatimi çekti ki daha önceden kekiğin yağları erittiğini duymuştum:S Kullananlar kilo verdiklerini söylüyor(?) Migroslarda cam şişerlerde satıldığını gördüm, yarın alıp başlamayı düşünüyorum, bi faydasını görürsem yazarım.,
Ahhh bir de tartılmaya cesaret edebilsemm:))

sabah
1 dilim peynir

öğlen
bir urfa kebap
3 kaşık bulgur pilavı
1diet cola

ara
çeyrek muz

şimdilik bu kadar...

sabah yarım simit 2 şekersiz çay.13 olsun
akşam bakla yemeği ve patates yemeği.50 olmuştur bunlarla zaten.bu hafta saldım kendimi ya.illa 50 yi tamamlıyorum veya geçiyorum

sabah yarım simit 2 şekersiz çay.13 olsun
akşam bakla yemeği ve patates yemeği.50 olmuştur bunlarla zaten.bu hafta saldım kendimi ya.illa 50 yi tamamlıyorum veya geçiyorum

Aaaa niye moral bozdun? Bakla neyse de patates yemeseydin keşke. Bir de karbonhidratı limitte tutmak dışında protein yemek de lazım ki metabolizma çalışsın. Dün hiç protein almamışsın :20:

Aaaa bu pizza olayı hoşuma gitti doğrusu:) Teşekkür ederm Semiluna, yarın yapayım bari evde mantarım da var süperrr:)
Evet bitter çikolata batonlardan depoladım bugün zaten, 21 ünite sadece ! :D
Bir de marka verebiliyor muyuz bilemiyorum ama hani Kinder Pingui var arkadaşlar, inanılmaz lezzetli hafif ve sadece 11 ünite tavsiye ederim şiddetle!
Tatlı krizlerine iyi bir seçenek, bir tanesi bazen kesmese de ;))

Ben de peynir konusunda çok seçiciyimdir aslında, ağır gelir her peyniri yiyemem, ama yine tavsiye edebileceğim bir peynir var bizler gibilere : Hellim peyniri, hani kızartılanlardan
ve cidden çok lezzetli oluyor, kızarmış ekmek gibi görünüyor bi de, mutlu ediyor insanı:)
Fakat peynire genel anlamda bir alerji vs. gibi bir durum sözkonusu ise ona bişey diyemeyeceğm tabii :(

Bir de ben son olarak Kekik Suyunu denemeye karar verdim kızlar, internetten araştırdım da epey, yağları tuz ruhu gibi eritiyor cümlesi dikkatimi çekti ki daha önceden kekiğin yağları erittiğini duymuştum:S Kullananlar kilo verdiklerini söylüyor(?) Migroslarda cam şişerlerde satıldığını gördüm, yarın alıp başlamayı düşünüyorum, bi faydasını görürsem yazarım.,
Ahhh bir de tartılmaya cesaret edebilsemm:))

İşe yarıyor mu bilemem ama o kadar acı ve o kadar kötü ki tadı ben tüm şişeyi attım sonunda. Hellimi kızartmak süper fikir, niye unuttuysam ben, onu öyle yiyebiliyorum bak.

aynen.benimde regl gelcek 1-2 güne.nasıl şiştim.moralim bozuldu ya. :5:

Seni regl sıkıntısı basmış anladım, ondan o patatesler falan. Biraz bitter çikolata ye, iyi gelir kahveyle. O şişler inecek bir kaç güne, takma hiç kafana.

Geçmiş olsun canım, papatyayla pansuman yapıyor musun arada sırada, rahatlatır çok.

saol canim hic denemedim doktora gittim damla verdi onu kullaniyorum ama onlari actiktan üc hafta sonra kullanilmamasi gerekiyor bundan sonra arada bir papatya ile pansuman yapayimda hic olmazsa kötü olmadan önlemini almis olayim baharda basladi artik polen falan derken benim gözler bu sekilde devam eder:31:

gününüzaydın olsun şekerler.nasıl gidiyor diyet?

esracim nasil oldun
benim diet iyi gidiyor sayilir cok SIKI yapmiyorum pazartesi doktorda randevum var tedavim artik basliyacak o gün konusucaz bakalim kac defa gitmem gerektigi netlesicek hayirlisiyla sunuda bir atlatayim ondan sonra yine tatile kadar diete daha SIKI devam:10:

esracim nasil oldun
benim diet iyi gidiyor sayilir cok SIKI yapmiyorum pazartesi doktorda randevum var tedavim artik basliyacak o gün konusucaz bakalim kac defa gitmem gerektigi netlesicek hayirlisiyla sunuda bir atlatayim ondan sonra yine tatile kadar diete daha SIKI devam:10:

iyiyim canım tşk.ilaç kullanıyorum.isan sonunda tekrar şeker yüklemesi yapılıp tahlilyapılcak.sanada geçmiş olsun şeker.dikkak et kendine

Aaaa niye moral bozdun? Bakla neyse de patates yemeseydin keşke. Bir de karbonhidratı limitte tutmak dışında protein yemek de lazım ki metabolizma çalışsın. Dün hiç protein almamışsın :20:

yaa öylemi.keşke yemeseydim.sağol önerin için:16:

Seni regl sıkıntısı basmış anladım, ondan o patatesler falan. Biraz bitter çikolata ye, iyi gelir kahveyle. O şişler inecek bir kaç güne, takma hiç kafana.

ay evet önceki haftalar tutuyodum kendimi.ama bu hafta hep yemek istiyorum.insede kurtulsam:14::16:

Back