• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iyi etmisssin canim cok guzel vitaminlerini de aliyorsun.artik hic bi doktor bize sagliksiz diyet yapiyorsunuz diyemez.ben meyve hic sevmezdim simdi mecbur aliyorum , aslinda daha iyi bi beslenme seklim oldu.yogurt da yiyorum kalsium daaliyorum.sana bi sey sorcam canim.tatlandirici hayatimda kullanmadim ama kb si sifir diyorlar dogrumui?eger oyleyse benaciktigimda cay icebilirim

kesinlikle diyemez.ben meyveye bayilirim ve bu diette en cok ona ihtiyac duyardim ama dedigim gibi bundan sonra puan hakkimi mutlaka meyveye ayirmaya calisacagim
tatlandiricilarin degeri sifir ben sadece türk kahvesinde kullaniyorum diger icecekleri sekersiz iciyorum hemde cok uzun yillardan beri:61:

selam
bende tebrik ederim ne güzel hedefine cok yakinsin pegasusun dediklerine katiliyorum yararli kb olan yiceklerle puanin doldurusan daha iyi olur

aslında asıl hedef 58 de şimdilik yakın hedefler koymaya çalışıyorum.motive olmak için yani.:17:bugün çeyrek simit 3 zeytin az peynir ve haşlanmış yumurta yedim..malum pazar kahvaltısı toplam 8 puan :8:

Günaydın arkadaşlar, ben bir kaç gündür kabuğuma çekildim, yataktan çıkmadım, o nedenle gelemedim. Yarın plan programımı yaptım, başlıyorum. Saddece diyet de değil. Hayatımı değiştirmek istiyorum adım adım. Bakalım. 6 aylık hamile arkadaşım benim kiloma ulaştı ancak. Yeter, sinir yaptım. İş yerindeki oda arkadaşımla spora başladık, hiç anlamaz ki ben eski sporcuyum ama bıt bıt karışıyor, zorluyor beni ve sinirimden onunla gitmek istemez oldum. Motive etmek başka, aşağılamak başka, o durumda ters tepiyor. Yediklerime de yapıyor aynı şeyi. Kendisi zayıf zaten, vücudu da yaşına göre acaip fit ama kalkmış benimle spor, benimle diyet yaparken beni aşağılıyor ve bana söylenip duruyor. Başta ne güzel beni motive etmek için yapıyor demiştim ama artık kötü niyetli olmaya başladı.

Neyse, sporla ilgili sorular sorulmuş önceki sayfalarda. Onlara cevap vermek istedim. Birincisi kas ve yağ dokusu tamamen ayrı hücrelerden oluşur ve birbirine dönüşemez. Ancak yediklerinize dikkat etmeden, yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme gibi kardio aktiviteleri yapmadan ağırlık kullanarak kas çalışması yaparsanız yağların erimesi az, kaslanma çok olur. Kas dokusu yağdan ağırdır, kilo almış gibi olursunuz, yağ dokusu da yakılmadığı için alttan şişen kaslarla beraber kalın görünürsünüz. En doğrusu haftanın4-5 günü kardio aktiviteleri yapmak, bunun sadece 3 günü, birer gün ara ile düşük ağırlık çok tekrarla kas çalışmaktır. Kaslarınız güçlendiği zaman otururken yaktığınız kalori miktarı bile artar. Bir arkadaşımız sporu bırakınca çok kilo alınıyor demiş, nispeten doğrudur o yüzden uzun soluklu sürdürebileceğiniz sporlara yönelmek, hareketi de günlük yaşama katmak gerekir. İlk heves haftanın her günü deli gibi spor yapıp, kilo verip sonra tamamen hareketsiz bir yaşama geçersek kolayca kilo alabiliriz. Yalnız evde yapacağımız sorunlu bölgelere yönelik basit hareketlerin böyle sorunlara yol açmayacağını da bilmek lazım. İkincisi yürüyüş gibi kardio çalışmları çok hızlı ve kısa yapmaktansa tempolu ama uzun yapmak, 1 dakika hızlanıp, 3 dakika yavaşlayıp ataklarla yürütmek daha çok yağ yaktırır. Zaten vücut ilk 20 dakika şeker, daha sonra yağ yakar. Bizim için en doğrusu haftada 3-4 gün çıkıp 45 dakika tempolu yürümek olacaktır. Spor gibi değilde hareketli yaşam gibi düşünmemiz daha iyi olur.

mutlu pazarlar.topik canlanmışne güzel.bol motivasyon dolu bir diyetolur inş.herkese başarılarr bolkilo vermeler..

kimleri görüyorum benim can arkadaslarim gelmis:62: ayyyy moralim tam anlamiyla yerine geldii:21:

semilunacim cok güzel kararlar almissin sonuna kadar yanindayim canimm

hos geldin aramiza.:46: 1 haftada o kilo kesin gider.ama 2 hafta koruma yapman lazim geri gelmesin diye.yani 70 in uzerinde yememn lazim:50:

hoşbulduk tatlım yarın kesinlikle başlıyorum.inşallah 54ten 50 kiloya düşerim:32:

vermen gereken kilo ne güzel cok az insallah en kisa sürede verirsin kolay gelsin
sağol canım hepimize kolay gelsin:38:

kizlarrrr dovun beni:47: ben bugun 100 puana yakin yedim.sabah tartildim 88 gelince simardim hemen.disari cikmistim guya dondurma yicektim, bi baktim patateslere saldirmisim.puan tablomda evdeydi.patates o kadar yapmaz diye yemeye bi koyuldum.geldim eve hesapladim 100pauan yakin bisey yemisim:53: 2 saat yurudum guya kendime ceza verdim.ama yurumek ve ya spor puani etkilemezki.ben cok kotu bi kizim:47:

kizlar bu arada simarmamin sebebini soyleyim size.ben 1 martta basladim diyete, 4 gunde 5 kilo verdim.bu diyetle.yani iyi bi diyet devam edelim moral olsun diye soyledim.gerci bugunu saymiyorum.sabah tartildim aksam yedim :43:

Son düzenleme:
kizlarrrr dovun beni:47: ben bugun 100 puana yakin yedim.sabah tartildim 88 gelince simardim hemen.disari cikmistim guya dondurma yicektim, bi baktim patateslere saldirmisim.puan tablomda evdeydi.patates o kadar yapmaz diye yemeye bi koyuldum.geldim eve hesapladim 100pauan yakin bisey yemisim:53: 2 saat yurudum guya kendime ceza verdim.ama yurumek ve ya spor puani etkilemezki.ben cok kotu bi kizim:47:

100 puanmi:53:
yarin bol su icersen ve daha cok protein agirlikli beslenirsen bugünü kurtarirsin diettede careler tükenmez:1:

bence ben hizli killo verdimya simardim .guya ay sonuna 10 kilo vercem.bi daha yapmicam bu hatayi bana ders olsun.nere gitsem kendimle goturcem kb listemi.ama iyi bi haberim var.demin ciktim tartiya kilo almamisim :9: cok sevindim.yarinmi yansicak acaba aldigim kilo, yoksa yarin da mi ayni gostercek.kilo almadiysam havalara ucarim.daha tuvalete bile gitmedim tartildim kilom ayni geldi cok sevindim

bence ben hizli killo verdimya simardim .guya ay sonuna 10 kilo vercem.bi daha yapmicam bu hatayi bana ders olsun.nere gitsem kendimle goturcem kb listemi.ama iyi bi haberim var.demin ciktim tartiya kilo almamisim :9: cok sevindim.yarinmi yansicak acaba aldigim kilo, yoksa yarin da mi ayni gostercek.kilo almadiysam havalara ucarim.daha tuvalete bile gitmedim tartildim kilom ayni geldi cok sevindim

maalesef diet esnasinda uzun süreli kacamaklar yapildiginda verilen kilonun fazlasi aninda geri geliyor aman o hatayi yapma
eger bu saatte ve dolu mide ile baskülde fazla cikmiyorsan sabah fazla cikma ihtimalinin olmayacagi gibi yediklerin sabaha kadar eriyecegi icin az cikma ihtimalin daha yüksek

maalesef diet esnasinda uzun süreli kacamaklar yapildiginda verilen kilonun fazlasi aninda geri geliyor aman o hatayi yapma
eger bu saatte ve dolu mide ile baskülde fazla cikmiyorsan sabah fazla cikma ihtimalinin olmayacagi gibi yediklerin sabaha kadar eriyecegi icin az cikma ihtimalin daha yüksek
azindan bal damlio bal :54: bu tartiyi degistrcem zaten 5 kilo az gosteriyor.o yuzden her tartildigimda 5 kilo ekliyorum uzerine.ama dijital almak istemiyorum(benimki normal) , cunku dijital tartilar giydigin elbisenin kumas farkinda bile kiloya yansiyor.gr lar onemsenmemli bence.senin diyet nasil gidiyor.zorlanma var mi?:6:

Cidden bu diyet bu kadar kilo verdiriyor mu ya hep listeye bakıp yicem artık.

Cidden bu diyet bu kadar kilo verdiriyor mu ya hep listeye bakıp yicem artık.

verdiriyor canim.ama cok dikkat etmek gerekiyor.ben mutfak tartisi aldim , her seyi olcumune gore yapiyorum.aman bu sanirim bu kadar gr demiyorum.cok isime yariyor.50 yi gecmedigin surece veriyorsun.mesela ben cikolatalarin kb sine bakiyorum, sek sevmem illa findik fistik olucak icinde.milkada 45 civarinda kb.ben onu 50 gr yapiyorum.23 puan ondan dusuyorum.geri kalani ekmek ve ya meyve falan yapip 50 ye tamamliyorum.tum puanlar gidiyor diyebilirsin ama zaten protein 0 puan istedigin kadar ye.o yuzden abur cubur disinda acikiyosam yumurta, tavuk falan yiyorum.cok rahat oluyor.kendimi hic diyette gibi hissetmiyorum.ama puanlamaya cok dikkat etmek gerekiyor.o zaman veriyosun kilo :31:

Anladım canım ama ben zaten çok fazla yemek yiyen biri değilim ve çikolatayı nedense eskisi gibi yemiyorum tıkıyor bana ağır geliyor
yersem çok canım isterse muzlu bisküvili yada sadece çubuk kraker yerim buda nadirdir ama neyse zaten az kilom var inş veririç
benim tartım yok ama yinede dikkat etmeye çalışıcam

Anladım canım ama ben zaten çok fazla yemek yiyen biri değilim ve çikolatayı nedense eskisi gibi yemiyorum tıkıyor bana ağır geliyor
yersem çok canım isterse muzlu bisküvili yada sadece çubuk kraker yerim buda nadirdir ama neyse zaten az kilom var inş veririç
benim tartım yok ama yinede dikkat etmeye çalışıcam

kilon kac ki sormasi ayip :26:

azindan bal damlio bal :54: bu tartiyi degistrcem zaten 5 kilo az gosteriyor.o yuzden her tartildigimda 5 kilo ekliyorum uzerine.ama dijital almak istemiyorum(benimki normal) , cunku dijital tartilar giydigin elbisenin kumas farkinda bile kiloya yansiyor.gr lar onemsenmemli bence.senin diyet nasil gidiyor.zorlanma var mi?:6:

ama dijital basküldede gr. versen bile gösteriyor bu yüzden daha iyi. ben sabah ac karinla ve ic camasirlarimla tartiliyorum en güzeli o:)

Back