• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bi de beni gorsen regl donemimdeyim.tartiya cikip iniyom.sonunda tarti catlicak yani o kadar :21: gecmis olsun bu arada acil sifalar.ben her hafta bildirirm bakalim benim yontemde fayda varmi:40:

tesekkür ederim

regl döneminde özellikle baskülden uzak durmak gerek o zaman rakamlar firliyor:52:
bildirimlerinde takipcinim:)

diyetisyenler hep diyorya internetten diyet yapmayin sakin, kisiye ozel olmasi lazim.simdi isim vermicem arkadasimin ablasi diyetisyen meshur ustelik, insanlari zayiflatiyor baya.arkadasim diyorki, kisiye ozel falan hava civa, eger herkes kendisi yapsa zaten diyetisyene kimse gotmez.o yuzden korkutuyorlar insanalari.duzenlenen listelere baktim kalori sayisi 1100 u gecmiyor.o yuzden herkes kilo veriyor.aslinda diyetsyenlerin yaptigi sadece bu.mucize yaratmiyolar

bütün dietisyenlerin dedikleri hemen hemen ayni seyler:37:
Ahmet Aydin´in yazilarini okumani tavsiye ederim

regl baslamadi daha ama geldi gelecek.benim 50 puani tamamlaman icin sucuk yemem lazim :D simdi kaynatiyorum.kolestrol dengelesin diye de her gun mutlaka 1 limon tuketiyorum , 6 puanimi hep ayiroyrum.cayla guzel gidiyo ::56:

selam kızlar ben 4 gündür bu diyeti yapıyorum ve hep 50 puanı dolduruyorum.66,5 ile başladım bu gün sabah 65,5 çıktım tartıda çok mutlu oldum.devam edeceğim hedefim şimdilik 62 bakalım nolcak.birbirimize değişik menü örnekleri yazabilirsek iyi olur.İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor bazen.:1:

selam kızlar ben 4 gündür bu diyeti yapıyorum ve hep 50 puanı dolduruyorum.66,5 ile başladım bu gün sabah 65,5 çıktım tartıda çok mutlu oldum.devam edeceğim hedefim şimdilik 62 bakalım nolcak.birbirimize değişik menü örnekleri yazabilirsek iyi olur.İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor bazen.:1:

ayyyy cok tebrik ederim seni.50 yi ben cikolata cipsi tamamliyom gerci ama bence meyve sebze daha saglikli olur:46:0 kb yapma cok sagliksiz vucut cok kotu oluyomus zayiflasa bile:20:

selam
bende tebrik ederim ne güzel hedefine cok yakinsin pegasusun dediklerine katiliyorum yararli kb olan yiceklerle puanin doldurusan daha iyi olur

arkadaslar bunu buldum.yapip size sonucunu solicem.sadece 7 gun oldugu icin beni korkutmadi.tabi fazlasi zararli.kb hic kabul etmiyosunuz cunku.vitamin eksikligi cok fazla oluyor

5 VEYA 7 GÜNDE 5 VEYA 7 KİLO VERMEK İSTEYENLER:

Öncelikle bunu 5 mi 7 mi yapacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Buna karar verirken kilonuzu baz alacaksınız. Örneğin boyunuz 1.65 kilonuz 85 ise 5 günü, boyunuz 1.65 kilonuz 90 ve üzeri ise 7 günü öneriyorum. Bu yazdıklarımdan kendi durumunuzu hesaplayabilirsiniz umarım.
Aşağıda yazacağım gıdalardan SINIRSIZ VE SÜRESİZ istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Ama başka hiçbirşeye elinizi pardon ağzınızı sürmek yok. Tam olarak yapabilecekler başlasın, kendine güvenmeyenler, yarıda bırakacaklar ve vücutsal bir rahatsızlığı olanlar hiç başlamasınlar.
YİYEBİLECEĞİNİZ GIDALAR: Yağsız sığır eti (biftek, fileto, bonfile, rozbif ve kapamalık-ızgarada veya kendi suyunda haşlanmış), yağsız dana eti (rosto, biftek, karaciğer-aynı şekilde yağ koymadan pişirilmiş), dana, sığır ya da kümes hayvanlarının ciğerleri ve dil, (kolesterolü olanlar ciğer yemesinler), tüm balıklar ve denüz ürünleri , tüm kümes hayvanları (tavuk, ördek, kaz, hindi vs.(derisi yenmeyecek, pişirirken tat vermesi amacıyla derisi ile birlikte pişirebilirsiniz), yumurta (yağ koymadan her şekilde pişirilmiş), (yüksek kolestrerolü olanlar yumurta yerken de dikkatli olsunlar), %1 yağ oranını geçmeyen süt, %1 yağ oranını geçmeyen yoğurt ve son olarak %1 yağ oranını geçmeyen her çeşit peynir. (Bulabilene aşkolsun, bulabilen muhakkak bana bildirsinsempatiksalakcinni)
Bu diyette yenecek tek karbonhidrat yulaf kepeği, günde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyebiliyorsunuz. Bunu ister yumurta ve peynire katıp galeta tarzında pişirin isterseniz yoğurda katın, ama bu miktarı aşmamak gerekiyor. (Bu sanırım benim gibi karbonhidrat almadan asla günü geçmeyenler için, diyetin sürekliliği açısından eklenmiş) Yani bulamayanlar için mecburi değil, sadece karbon illa yiyeceğim diyenler sadece bunu yiyebilir, sadece 1,5 kaşık.ZORUNLU : En az 1,5 litre su.

diyet yaptığı halde uzun zamandır (1-2 haftadan itibaren) kilo veremeyen arkadaşlar da bu yazdıklarımı 1 ya da 2 gün yapıp vücutlarını şaşırtabilirler.

NOTLAR:

1- Tatlandırıcılar serbest.
2- Tatlandırıcılı, şekersiz tüm içecekler serbest.
3- Pişirdiğiniz hiçbirşeye yağ katılmayacak.
4- Yukarıdaki liste haricinde hiçbirşey yenmeyecek, tadına dahi bakılmayacak.
5- Tüm etlerde önerilen pişirme tekniği ızgara.
6- Köfte yapıldığı taktirde %10 yağ oranını kesinlikle geçmeyecek kıymadan yapıp, çok az maydanoz ve dereotu katabilirsiniz.
7-Balıkların kendi yağını yiyebilirsiniz.
8-Tüm baharatlar ve aşırı olmamak koşuluyla limon suyu, sirke, sarımsak, soğan vs. ile hazırlanmış soslar serbest.
9- İçtiğiniz suyun tuz oranı düşük olacak ve suyu yemek yediğiniz esnada soğuk olarak içeceksiniz.

Bol şans kızlar, takıldığınız yerde herşeyi sorabilirsiniz.

nasıl gidiyor kızlar, burası hareketlenmiş sevindim.
ben iki gündür diyeti yine bozuyorum, tartılmak bana iyi gelmedi, motivem bozuldu ama yarına toparlanacağım inşallah.
sizin diyet nasıl gidiyor?

arkadaslar bunu buldum.yapip size sonucunu solicem.sadece 7 gun oldugu icin beni korkutmadi.tabi fazlasi zararli.kb hic kabul etmiyosunuz cunku.vitamin eksikligi cok fazla oluyor

5 VEYA 7 GÜNDE 5 VEYA 7 KİLO VERMEK İSTEYENLER:

Öncelikle bunu 5 mi 7 mi yapacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Buna karar verirken kilonuzu baz alacaksınız. Örneğin boyunuz 1.65 kilonuz 85 ise 5 günü, boyunuz 1.65 kilonuz 90 ve üzeri ise 7 günü öneriyorum. Bu yazdıklarımdan kendi durumunuzu hesaplayabilirsiniz umarım.
Aşağıda yazacağım gıdalardan SINIRSIZ VE SÜRESİZ istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Ama başka hiçbirşeye elinizi pardon ağzınızı sürmek yok. Tam olarak yapabilecekler başlasın, kendine güvenmeyenler, yarıda bırakacaklar ve vücutsal bir rahatsızlığı olanlar hiç başlamasınlar.
YİYEBİLECEĞİNİZ GIDALAR: Yağsız sığır eti (biftek, fileto, bonfile, rozbif ve kapamalık-ızgarada veya kendi suyunda haşlanmış), yağsız dana eti (rosto, biftek, karaciğer-aynı şekilde yağ koymadan pişirilmiş), dana, sığır ya da kümes hayvanlarının ciğerleri ve dil, (kolesterolü olanlar ciğer yemesinler), tüm balıklar ve denüz ürünleri , tüm kümes hayvanları (tavuk, ördek, kaz, hindi vs.(derisi yenmeyecek, pişirirken tat vermesi amacıyla derisi ile birlikte pişirebilirsiniz), yumurta (yağ koymadan her şekilde pişirilmiş), (yüksek kolestrerolü olanlar yumurta yerken de dikkatli olsunlar), %1 yağ oranını geçmeyen süt, %1 yağ oranını geçmeyen yoğurt ve son olarak %1 yağ oranını geçmeyen her çeşit peynir. (Bulabilene aşkolsun, bulabilen muhakkak bana bildirsinsempatiksalakcinni)
Bu diyette yenecek tek karbonhidrat yulaf kepeği, günde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyebiliyorsunuz. Bunu ister yumurta ve peynire katıp galeta tarzında pişirin isterseniz yoğurda katın, ama bu miktarı aşmamak gerekiyor. (Bu sanırım benim gibi karbonhidrat almadan asla günü geçmeyenler için, diyetin sürekliliği açısından eklenmiş) Yani bulamayanlar için mecburi değil, sadece karbon illa yiyeceğim diyenler sadece bunu yiyebilir, sadece 1,5 kaşık.ZORUNLU : En az 1,5 litre su.

diyet yaptığı halde uzun zamandır (1-2 haftadan itibaren) kilo veremeyen arkadaşlar da bu yazdıklarımı 1 ya da 2 gün yapıp vücutlarını şaşırtabilirler.

NOTLAR:

1- Tatlandırıcılar serbest.
2- Tatlandırıcılı, şekersiz tüm içecekler serbest.
3- Pişirdiğiniz hiçbirşeye yağ katılmayacak.
4- Yukarıdaki liste haricinde hiçbirşey yenmeyecek, tadına dahi bakılmayacak.
5- Tüm etlerde önerilen pişirme tekniği ızgara.
6- Köfte yapıldığı taktirde %10 yağ oranını kesinlikle geçmeyecek kıymadan yapıp, çok az maydanoz ve dereotu katabilirsiniz.
7-Balıkların kendi yağını yiyebilirsiniz.
8-Tüm baharatlar ve aşırı olmamak koşuluyla limon suyu, sirke, sarımsak, soğan vs. ile hazırlanmış soslar serbest.
9- İçtiğiniz suyun tuz oranı düşük olacak ve suyu yemek yediğiniz esnada soğuk olarak içeceksiniz.

Bol şans kızlar, takıldığınız yerde herşeyi sorabilirsiniz.

güzelim, dukan diyetini yazmışsın, ben ilk başta proteine ağırlık vermiştim yani buna benzer birşeydi ama kabızlık olmuştu ve diyeti bozduğumda geri almıştım kiloları, dikkat et canım.

güzelim, dukan diyetini yazmışsın, ben ilk başta proteine ağırlık vermiştim yani buna benzer birşeydi ama kabızlık olmuştu ve diyeti bozduğumda geri almıştım kiloları, dikkat et canım.
canim peki kac kilo vermisdin 7 gunde? ve ya ne kadar yaptin ne kadar verdin :28:

kızlar kızlar:)))
ben siteye girip oyun oynayıp çıkıyorum:((
diyet moduna hala giremedim.
size kolaylıklar diliyorum vr bir an önce aklımı başıma alıp yanınıza gelemk istiyorum.

pericim çooook çok öptüm şeker:)
sevgimle...

merhaba canım, bir an önce gel bekliyoruz, diyet yapmanda şart değil, ben diyet yapmasam girip birşeyler yazmaya çalışıyorum yoksa motivem iyice kayboluyor, burda en azından birbirimize destek oluyoruz, bizi bizden başkası anlamıyor güzelim:34:

canim peki kac kilo vermisdin 7 gunde? ve ya ne kadar yaptin ne kadar verdin :28:

ben yaklaşık 1 ay yaptım ,protein ağırlıklı beslendim 8 kilo verdim proteinden tiksindiğim için 2 hafta ara verdim ve 6 kilosunu geri aldım ve çok fena kabızlık oldu

soyldigin iyi oldu.ben 7 gune 7 kilo gider sonra kb yi cogaltirim diyodum.ama 1 ayda gidiyorsa degmez hic sagligimizi bozmaya:19:

soyldigin iyi oldu.ben 7 gune 7 kilo gider sonra kb yi cogaltirim diyodum.ama 1 ayda gidiyorsa degmez hic sagligimizi bozmaya:19:

evet nuyonun dedigi gibi yazdigin dukan dietinin atak evresi cok güzel kilo verdiriyor ama dietin devaminda kb yedigin anda baslangicta kilo aliyorsun ama sonra vücut kb li beslenmeye alisinca yavas yavas gidiyor ama devamindada fazla kb li beslenmemen gerekiyor protein hep agirlikta olmak zorunda ve en önemlisi 7 günde kesinlikle 7 kilo verilmiyor:50:

evet nuyonun dedigi gibi yazdigin dukan dietinin atak evresi cok güzel kilo verdiriyor ama dietin devaminda kb yedigin anda baslangicta kilo aliyorsun ama sonra vücut kb li beslenmeye alisinca yavas yavas gidiyor ama devamindada fazla kb li beslenmemen gerekiyor protein hep agirlikta olmak zorunda ve en önemlisi 7 günde kesinlikle 7 kilo verilmior:50:

o zaman bizim diyete devam.ne guzel her seyden yiyoruz.benim zaten kabizlik sorunum var.form cayi ilac falanla anca oyle wc yuzu goryorum.bu diyette guzel.ben okudum eski yazilari sayfa 500 kadar, 3. haftada herkeste kilo verme duruyor, sonra 2 ser 2 ser gidiyor kilolar.yani umitsizliye kapilmamak lazim.2ayda 15 kiloya kadar veriyosun dikkatli puanlamada.cunku bazilari kilo verememis ve bakiyorum hayali hesap yapanlar oluyor genelde.mesela diyorki borek yedim hadi ona 5 puan verelim ve benzeri seyler.belkide o yedigin borek 70 puanlik bir seydir kimbilir

o zaman bizim diyete devam.ne guzel her seyden yiyoruz.benim zaten kabizlik sorunum var.form cayi ilac falanla anca oyle wc yuzu goryorum.bu diyette guzel.ben okudum eski yazilari sayfa 500 kadar, 3. haftada herkeste kilo verme duruyor, sonra 2 ser 2 ser gidiyor kilolar.yani umitsizliye kapilmamak lazim.2ayda 15 kiloya kadar veriyosun dikkatli puanlamada.cunku bazilari kilo verememis ve bakiyorum hayali hesap yapanlar oluyor genelde.mesela diyorki borek yedim hadi ona 5 puan verelim ve benzeri seyler.belkide o yedigin borek 70 puanlik bir seydir kimbilir

kesinlikle öyle.ben bu diete basladigimdan beri cok az kb aliyordum ama bu durum insani kacamaga daha cok tesvik ediyor cünkü belli bir beslenme sekline aliskiniz ve tatliyi hayatimizdan cikarmamiz imkansiz bugün meyve yedim ve kendimi cok iyi hissediyorum
börege 5puan veren kisi bayagi iyimser davranmis ki en masum dedigimiz sebzelerde bile 5 kb var börek en zararli kb bombasi yani:52:

nasıl gidiyor kızlar, burası hareketlenmiş sevindim.
ben iki gündür diyeti yine bozuyorum, tartılmak bana iyi gelmedi, motivem bozuldu ama yarına toparlanacağım inşallah.
sizin diyet nasıl gidiyor?

ayyy evet pegasus can verdi topige
moralini bozma canim önemli olan hemen geri dönmek eger kacamagi uzatirsan kilolar geri gelmek icin firsat kolluyor hainlerr:47:

kesinlikle öyle.ben bu diete basladigimdan beri cok az kb aliyordum ama bu durum insani kacamaga daha cok tesvik ediyor cünkü belli bir beslenme sekline aliskiniz ve tatliyi hayatimizdan cikarmamiz imkansiz bugün meyve yedim ve kendimi cok iyi hissediyorum
börege 5puan veren kisi bayagi iyimser davranmis ki en masum dedigimiz sebzelerde bile 5 kb var börek en zararli kb bombasi yani:52:
iyi etmisssin canim cok guzel vitaminlerini de aliyorsun.artik hic bi doktor bize sagliksiz diyet yapiyorsunuz diyemez.ben meyve hic sevmezdim simdi mecbur aliyorum , aslinda daha iyi bi beslenme seklim oldu.yogurt da yiyorum kalsium daaliyorum.sana bi sey sorcam canim.tatlandirici hayatimda kullanmadim ama kb si sifir diyorlar dogrumui?eger oyleyse benaciktigimda cay icebilirim

Back