Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hos geldin aramiza. 1 haftada o kilo kesin gider.ama 2 hafta koruma yapman lazim geri gelmesin diye.yani 70 in uzerinde yememn lazimkolay bir diyetmiş yarın bende başlıyım 4 kilo versem yeter.
vala cok tebrik ederim seni 9 kilo ne kadar zaamnda verdin bu kiloyu? ve hepsini karbohidratlami verdin? sporu birakinca cok kilo aliniyor vala bak.ben 1 ay boyunca spor yaptim 10 kilo verdim diyetsiz.sonra biraktim 10 kilo geri aldim.hatta 15 e kadar cikti.yaptimmi birakmayacaksin.hem baksana futbolculara sporculara.emekli olduktan sonra cok fazla asiri kilo aliniyor.cunku sonsuza kadar devam edemezsin, hastaligi var, hamileliyi var, yasliligi var, var da var.ben yapmadan 3 kilo verdim .bu arada bu diyet icin sagliksiz falan yazmislar.tabi her gun 10 tane yumurta ve sadece etle beslenib 0 puan ve ya dusuk puanlarla kalicam derseniz sagliksiz olur, kolestrol cikar.50 puani sebze meyve azcik tatli , vucuda gereken seylerle tamamlarlarsa hic bir zarari olmaz dimi canim
ben daha once 30- kilo zayiflamisdim ve hic sarkma olmamisdi.yuruyus engellliyor.illa spora gerek yok.gunde 20 dak yurursen zaten sarkmalar gider.cunku vucutta topluyor kendiliginden.teyzem mesela 50 kilo zayifladi.yuruyus bile yapmadan 1 senede kendiliginden toplandi.50 kiloyu 2 senede verdi hem.zamanla toplaniyo kendisibizim 50 kiloluk artimizda yok cok sukur
1yada 8 kilo harika bisey.keske bende bu ayi 10 kilo verebilsem.ben hizli basliyorum ama sonra duruyor.mesela isvec diyetinde 5 kilo verdim.sadece 1 gun ara verdim, o bi gun arada manti ve pizza yedim.cikolata dahil.sabah uyandim 5 kiloyu geri almisidm.herkes imkansz olmaz 5 kilo, zaten yediklerin 5 kilo etmez dedi..farkli tartilara ciktim ayni sonuc.ac kalinan diyetlerin sonu cok kotu oluyor malesef.saldiriyor insan ipini salinca.o yuzden bu diyet bana hos geliyor istediyimi yiyorum.keske ben de senin gibi 10 kiloya kadar verebilsem 1 ayda ::18:canım 9 kiloyu 4-5 ayda verdim ama ilk başladığım ay 8 kiloyu vermiştim, sadece proteinle beslendim arkadaşlar çok uyardı ama dinlemedim sonra proteinden tiksindim ve diyeti bozdum ve 6 kilosunu geri aldım ve sonra tekrar diyete başladım ve karbonhidrata da ağırlık verdim.
spora gelince benim iç bacaklarım da kilo alıp vermekten hafif sarkma var onları gidermek amacıyla başladım, toplamda 1,5 aydır spor yapıyorum ve 1,5 ayın sonunda sadece 2 kilo verdim.
yok kocasini bosayib tekrar asik olduktan sonra verdi30 kilo çok iyi rakam, gebelikten sonramı verdin?
şimdi kaç kilosun?
canım ya bende üzüldüm, ben kalabalık olacağız zannetmiştim ama olsun diyetimize devam edelim, arkadaşlarda hazır olunca aramıza katılır, biz kilo verirsek onlarada moral olabilir
bu arada kilo çizelgemi yeniledim, aranıza katıldığımdan bu yana 9 kilo vermişim
biraz ağır oldu ama olsun
ben zaman bulamadim aslinda yazmaya.ama bu diyeti baslayali 3 gun oluyor.3 kilo verdim .kas kaybi falan iste ondan hepsi.simdi 1 haftada ne kadar verecem ona odaklaniyorum.cikolata cips falanla tamamliyorum 50 puani bazen
kolay bir diyetmiş yarın bende başlıyım 4 kilo versem yeter.
kızlar kızlar:)))
ben siteye girip oyun oynayıp çıkıyorum(
diyet moduna hala giremedim.
size kolaylıklar diliyorum vr bir an önce aklımı başıma alıp yanınıza gelemk istiyorum.
pericim çooook çok öptüm şeker:)
sevgimle...
evet önemli olan bu haftadan sonra kac kilo verecegin günlük 50 kb ile bir haftada kac kilo verecegini cok merak ediyorum bende cünkü bundan sonra cok düsük tutmak istemiyorum bende meyve ve sebzeden kb almak istiyorum sonucu bizimle paylasirsan sevinirim :)
cok pardon ben teyzemi sordun sandim.30 kiloyu antibiyotik alinca verdim acikcasi.bana iyi gelmiyodu istahimi kapatiyodu.mesele cok acikiyodum, 1 buyuk tapak pilav et falan koyadim onume 2 kasik aldiktan sonra inanilmaz miden bulanirdi, ve yemekten tiksinirdim.uzun sure devam etti bu, hatta ekmek gorunce tiksinme gelirdi bana.istahsizliktan verdim kilolari.2 kez de amelyat kecirdim.ben hasta olunca istehim kapanir.5 er kilo da her amelyatta verdim, toplam 10 kilo.zayifladim.simdio hatrlamiyorum o antibiyotik hangisiydi gercekten bulursam iyne olmaya raziyim.gebelikte vermedim kilo cunku evli degilim henuz30 kilo çok iyi rakam, gebelikten sonramı verdin?
şimdi kaç kilosun?
en guzelini yaparsin kolestrol firlamasin diye meyve sebzeyi aksatma, acikinca sosis salam tavuk falan zaten yenebiliyor.bugun 89 kiloqram oldum.simdi hesaplamaya baslliyorum onumzdeki cumartesi sana bildirim yaparim ne kadar gitti diye eskileri okuyorum bi kiz var 110 kilodan 75 kiloya inmis bu diyetle 3ayda.ve karbohidrati 0 yapmis tamamen en fazla 15.kilo vermis tamam da dogumda almis tekrar.sonra tekrar yapmaya baslamis yine 0 la baslamis hzli kilo vercem diye,.haftaya 2 kilo verdigini yazdi.e zaten 50 yapanlarda 2 kilo veriyor. en ne gerek var simdi kendimizi ac birakmaya, kolestrolumuzu cikarma dimi ama.yiyerek zayiflayalim
evet canim haklisin.arkadaslar bi fikrim var.eski yazilarda kizlar yarismalar yapmis daha fazla motive olmuslar.bizde yarisalimmi? mesela bugun herkes kendini tartsin.onumuzdeki cumartesi herkes ne kadar vermis bakalim.hem kimin diyeti daha fazla verdiriyor goruruz.mesela kb yi az tuketmekmi fazla tuketmekmi.ve ya 2 litre suyun faydasi varmi yokmu.hep birlikte ogrenmis oluruz, en fazal kilo verenin sayesinde.ne yaptigini ogrenms oluruz.o yuzden hep birlikte tartilalim cumartesi herkes bildirim yapsin
bi de beni gorsen regl donemimdeyim.tartiya cikip iniyom.sonunda tarti catlicak yani o kadar gecmis olsun bu arada acil sifalar.ben her hafta bildirirm bakalim benim yontemde fayda varmibizlerde önceden her cuma kilo bildirimi yapip en cok kilo vereni haftanin birincisi seciyorduk.aslinda dedigin iyi bir fikir ama ben su anda tedavi sürecindeyim yapilacak tedavi kilo vermemi belki etkileyebilir o yüzdende az kilo verirsem diet hevesim azalmasin diye aylik tartilmaya karar verdim ama bir ay sonra falan haftalik tartilmaya varim