• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ben de basliyorum yarin bu diyete.50 ouani asmazsam neler olucak bakalim.isvec diyeti yaptim 5 kilo verdim.sadece 1 gun ara verdim hepsini geri aldim:2: biliyorum inanilmaz ama gercekten geri aldim.13 gun ac gez 5 kilo ver.1 gun ye geri al.delirdim resmen.tarti yalnislik yapiyo dicem ama kac tarti denedim sonuc ayni.simdi bu diyeti yapiyorum bakalim aya 10 kilo verebilcemmi:18:

Ne güzel yazmışsın, sağol canım benim. Bu kısır döngü kırılsa artık, moralim bozuldukça yiyorum, yedikçe daha çok moralim bozuluyor. Her sabah bu gün yeni bir gün olsun diye kalkıyorum ama olmuyor. Olcak inşallah, Mevlana'dan yazdığın şeyi yazıp masama koyacağım :)

çok sevdiğimbir söz.))

kizlar ben de basliyorum yarin bu diyete.50 ouani asmazsam neler olucak bakalim.isvec diyeti yaptim 5 kilo verdim.sadece 1 gun ara verdim hepsini geri aldim:2: biliyorum inanilmaz ama gercekten geri aldim.13 gun ac gez 5 kilo ver.1 gun ye geri al.delirdim resmen.tarti yalnislik yapiyo dicem ama kac tarti denedim sonuc ayni.simdi bu diyeti yapiyorum bakalim aya 10 kilo verebilcemmi:18:

hosgeldin aramiza

gercekten inanilir gibi degil bir günde 5 kilonun geri alinmasi ama bence bugün diete basladiginda geri aldim sandigin kilolarin cogu gideceketir hepsinin kalici olmasi imkansiz gibi geliyor cünkü 5 kilo yani cok fazla

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

tşk ederim paylaşımın için.çok yararlı bir bilgi olmuş.

selam arkadaslarrr

hepinize güzel bir hafta diliyorum kendimizi toplamak icin son 5 gün eski günlerimizdeki gibi toplanalim ve mart ayini cok güzel degerlendirelim:92:

aldenteeeeeeeeeeeeeeee:92:

nerdesin tatlim ne zamandir ugramiyorsun hadi gel sen eksiksin senide bekliyoruz

Teşekkürler ablası, sen de buranın neşesi oldun canım, ne güzel :)

Her köyün bi delisi vardır ablacım ehehehe :emir_bebek:

Bu arada homini gırtlak yiyorum ben iştahım iyice açıldı :17: diyete başlayınca boşluğa düşücem:1:
Az kaldı diyetimize inşallah bu sefer başarıcaz:45::46:
Sizde durumlar nasıııl

Her köyün bi delisi vardır ablacım ehehehe :emir_bebek:

Bu arada homini gırtlak yiyorum ben iştahım iyice açıldı :17: diyete başlayınca boşluğa düşücem:1:
Az kaldı diyetimize inşallah bu sefer başarıcaz:45::46:
Sizde durumlar nasıııl

bu son kacamaklarin olsun artik cuma basliyoruz:52:

kizlar bende yarindan itibaren bu diyete baslamayi dusunuyorum.cok yiyen biri degilim ama yanlis seyler yiyen biriyim( sebze ve kirmizi et hic yemem sayilir, bu bahaneyle mecburen alisacam ikisindede)
benim kilom aslinda iyi, zayiflamak istemiyorum ama hani su pantalon ve ya etek giyince yanlardan/arkadan portleyen igrenc yaglardan var. gobegim de hic yok. cok cirkin bir goruntusu var. onlari eritmem lazim ama normal diyetle bacaklarim incelir diye korkuyorum. bugun aynada yine o sinir bozan seyleri gorunce arastirdim, megersem yaglarin oraya depolanma sebebi vucudumda fazla insulin olmasiymis( gobek/bel bolgesi) bu da fazla karbonhidrat tukettiminden kaynaklanirmis.
yarindan itibaren yediklerime dikkat edecem, haftaici de sporuma baslarim( bacaklarim fazla incelmesin diye bacak kaslarimi calistiriyim) bakalim bir ay boyunca bunu denersem o igrenc seyler yok olacakmi
vucudumda gercekten cok alakasiz duruyorlar( bacagim ve popom biraz dolgunlassin diye zorla kilo aldim, keske onlari eritmeden pantalondan portleyen yerleri toparlayabilsem)
artik cikolata, tatli,pizza, makarna, patates yemek yok. bundan sonra alisverisimi o na gore yapiyim.
kendime aslinda haftalik yemek menu'su hazirlasam daha kolay olur herhalde

merhaba kızlar bu sabah yeminim bitti ve tartının başında aldım soluğu ve 82.200 le yarın başlıyorum diyete.
önceki günler yazamadım benim bilgisayarda sorun var, şimdi eşimin bilgisayarından yazıyorum.
hepimize kolay gelsin kızlar, artık tam gaz devam ediyoruz.

bu son kacamaklarin olsun artik cuma basliyoruz:52:

pericim fındık, fıstık iyi gelmedi bana o kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen 82.200 geldim. yani hayal kırıklığı:50:
tek iyi tarafı bağırsaklarıma iyi gelmişti kabızlık sorunum kalmamıştı

Evet abla yarın başlıyoruz:52: valla ben diyete hazırım bir an önce atalım şu kiloları :9:
Fakat yarın ne yesem onu düşünüyorum :97:

senin vermen gereken sadece 3 kilo biz napalim:31: gerci biz diyorum ama su anda ikimizden baska kimse yok insallah yarin cogul biz oluruz bakalimm yarin görücez kac kisi olacagimizi:26:
ben sabah arkadasa kahvaltiya gidicem sonrada islerim var eve aksama dogru anca gelirim onun icin yarin yemek yapma vaktim olmayacak disarda acikirsam döner yerim eve gelincede sosis yaninda salata yapip yerim artik

Evet abla yarın başlıyoruz:52: valla ben diyete hazırım bir an önce atalım şu kiloları :9:
Fakat yarın ne yesem onu düşünüyorum :97:

canım vallahi bende ne yemem gerek onu düşünüyorum,sadece proteine ağırlık verirsem kabızlık yaşarım diye korkuyorum.

merhaba kızlar bu sabah yeminim bitti ve tartının başında aldım soluğu ve 82.200 le yarın başlıyorum diyete.
önceki günler yazamadım benim bilgisayarda sorun var, şimdi eşimin bilgisayarından yazıyorum.
hepimize kolay gelsin kızlar, artık tam gaz devam ediyoruz.

nuyocum kac gündür gelmeyince bir an gelmiyecegini düsündüm yanildigim icin cok mutluyum
evet yarin hepimiz icin cok güzel kilo vermek icin iyi bir baslangic olsun finali yapicaz bu sefer:8:

pericim fındık, fıstık iyi gelmedi bana o kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen 82.200 geldim. yani hayal kırıklığı:50:
tek iyi tarafı bağırsaklarıma iyi gelmişti kabızlık sorunum kalmamıştı

bunu tespit etmis olmanda güzel canim kabizlik olmamasi icin o zaman salata ve sebzeyi ögünlerinde eksik etmiceksin:34:

Back