• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam ablalarım :16:
Bu sabah tartıldım 56.1 kiloyum.Martın 2 sine kadar kilomu korusam çok iyi olucak hazır vermişken almamak lazım.Martın sonunda 54 ü görsem süper olur:32: Bu arada ne gelen var ne giden :44: Sayımız artsa moralimizde artardı.Sizde durumlar nasıl?

canım kilo vermene sevindim, umarım devam eder.
sağlık durumun nasıl, iyimisin?

ben maaalesef zararli abur cubur yiyorum:17: bugünden itibaren yemiyecegim carsamba günü doktorla konusmam gereken birseyler var dönüstede alisverisimi yapip yavasdan basliyacagim

bizim kilolar maalesef bazen eslerimiz icin takilma konusu oluyor ama incecik oldugumuzda onlara cok güzel cevabi vermis olacagiz:34:

canım, istersen diyet yapacağınıda söyle doktora, en azından danışmış olursun, gerçi bizim diyetimiz çok sağlıklı ama doktor ne der bilmiyorum.

canım, istersen diyet yapacağınıda söyle doktora, en azından danışmış olursun, gerçi bizim diyetimiz çok sağlıklı ama doktor ne der bilmiyorum.

su anda benimde protein agirlikli beslenmem gerekiyormus onun icin bu dieti yapmamda sorun yok:)

Selam ablalarım :16:
Bu sabah tartıldım 56.1 kiloyum.Martın 2 sine kadar kilomu korusam çok iyi olucak hazır vermişken almamak lazım.Martın sonunda 54 ü görsem süper olur:32: Bu arada ne gelen var ne giden :44: Sayımız artsa moralimizde artardı.Sizde durumlar nasıl?

cok sevindim canim mart sonuna kadar 2 kilo rahat verirsin
su anda dieti 3 kisi devam ettiriyoruz insallah arkadaslarda en kisa sürede geri gelirler .ben yarin alisverisimi yapip yavasdan basliyacagim ayin ikisinde tartilip tam anlamiyla devam edicem

slm kızlar nasılsınız?yazdıklsrınızı okuyorum.ama kendim hiç diyet modunda değilim malesef((

slm kızlar nasılsınız?yazdıklsrınızı okuyorum.ama kendim hiç diyet modunda değilim malesef((

merhaba canım, güzelim bizde diyet modunda değiliz ama tam olarak ayın 2 sinde başlıyoruz, sende toparlan yoksa öyle sürüp gidiyor

esraaaaa seni gördügüme sevindim canim bende daha yeni basliyacagim ama yinede burda olmaya calisiyorum kopmayalim diye lütfen bizi ihmal etme diete baslamak icin insanin kendini hazir etmesi gerekiyor seni anliyorum canim israr ve zorlama ile dietin devamliligi olmuyor insallah en kisa sürede kendini hazir hissedersin ama diet yapmasanda seni burda görmek isteriz

Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

canım kilo vermene sevindim, umarım devam eder.
sağlık durumun nasıl, iyimisin?

Umarım ablacım :34: Sağlığım iyi Allahıma şükür.Sen nasılsın :)

cok sevindim canim mart sonuna kadar 2 kilo rahat verirsin
su anda dieti 3 kisi devam ettiriyoruz insallah arkadaslarda en kisa sürede geri gelirler .ben yarin alisverisimi yapip yavasdan basliyacagim ayin ikisinde tartilip tam anlamiyla devam edicem

İnşallah ablacım vermişken 3 kilo daha versem süper olucak :) Sen ben yok artk ablacım bizde ayın 2 sinde tartılıp başlıcaz seninle :)
Yaza çıtır gibi giricez görenler şaşırıcak :21::13:

İnşallah ablacım vermişken 3 kilo daha versem süper olucak :) Sen ben yok artk ablacım bizde ayın 2 sinde tartılıp başlıcaz seninle :)

aynen canim citir olucaz insallah:34: aslinda mantikli düsününce imkansiz degil en azindan kendi adima söyliyeyim ben agustos gibi türkiyeye gidiyorum ayda iki kilo bile versem agustosa kadar da koskoca 5 ay var ve buda 10 kilo demek süper:8:

günaydın kızlar, tartılmamıza ve diyete başlamamıza 8 gün kaldı, günleri sayıyorum tartılmıyorum diye:1:

iyiyim canım, bende bu ara iç bacaklarımdaki gevşemelere taktım, hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum çoğunlukla 1 saat kullanıyorum, yorumları okudum bacakta sıkılaşma da faydası varmış 1,5 aydır kullanıyorum umarım faydası olur, bugün top alıp platesede başlıcam umarım yaza kadar düzelir.

aynen canim citir olucaz insallah:34: aslinda mantikli düsününce imkansiz degil en azindan kendi adima söyliyeyim ben agustos gibi türkiyeye gidiyorum ayda iki kilo bile versem agustosa kadar da koskoca 5 ay var ve buda 10 kilo demek süper:8:

çok haklısın canım, bende şimdiye kadar ayda 1 kilo verseydim, yıllarımı kilolu olarak geçirmezdim, kilo vermeye çalıştıkça daha çok kilo aldım ama sonunda diyetimi buldum:34:

meraba bayanlar; bu diyeti bikaç ay önce denemiştim acayip kabızlık yapmıştı bırakmak zorunda kalmıştım dün tekrar başladım sizin yorumlarınızdanda faydalanıyorum tabiki yardım etmek isterseniz size bikaç sorum olucak.

ben çalışan bi bayanım yemeklerım öğlen dışardan sipariş ve et lokantası ama ne yesem diye kararsız kalıyorum kk değerlerini bulamıyorum çoğu şeyin :44: mesela;

besinler.com dan bazı şeylere bakıyorumda porsiyon dönerin değerlerini bulamadım acaba kaç??
lahmacun yada lavaş tüketmelimiyim bunları hergün ızgara tavuk yiyip sıkılmak istemiyorum.
mesela demin kebap taki kk ya baktım 0 diyodu :53: ama doğrumudur ki

çok haklısın canım, bende şimdiye kadar ayda 1 kilo verseydim, yıllarımı kilolu olarak geçirmezdim, kilo vermeye çalıştıkça daha çok kilo aldım ama sonunda diyetimi buldum:34:

kesinlikle öyle.bundan sonra cok SIKI diet yapmiyacagim ayda 2 kiloya raziyim sonucta bu sekildede gidicek kilolar, canim zararli yicek istediginde birden yüklenip dieti bozmaktansa 2 yada 3 güne bölücem o günleri 70 ile bitiricem sonra yine diete devam edicem ben bundan sonra aylik tartilmaya karar verdim cünkü bazi haftalar kilo vermeyince insanin morali bozuluyor ve diet hevesi gidiyor bakalim martin ikisinde kac cikicam ondan sonrada nisanin birine kadar tartilmicam:61:

meraba bayanlar; bu diyeti bikaç ay önce denemiştim acayip kabızlık yapmıştı bırakmak zorunda kalmıştım dün tekrar başladım sizin yorumlarınızdanda faydalanıyorum tabiki yardım etmek isterseniz size bikaç sorum olucak.

ben çalışan bi bayanım yemeklerım öğlen dışardan sipariş ve et lokantası ama ne yesem diye kararsız kalıyorum kk değerlerini bulamıyorum çoğu şeyin :44: mesela;

besinler.com dan bazı şeylere bakıyorumda porsiyon dönerin değerlerini bulamadım acaba kaç??
lahmacun yada lavaş tüketmelimiyim bunları hergün ızgara tavuk yiyip sıkılmak istemiyorum.
mesela demin kebap taki kk ya baktım 0 diyodu :53: ama doğrumudur ki

selam

eger ögünlerinde etlerin yaninda salata ve günde bir ögün zeytinyagli yada kiymali,etli nasil tercih edersen sebze yemekleri yersen kabizlik olmuyor

lavasin kb degerini bilmiyorum ama sonucta undan yapiliyor ve zararli kb. lahmacunun kb degeri yüksek. et lokantasindan istedigin yicekleri gönül rahatligi ile yiyebilirsin tabiki yaninda patates ve unlu gidalari ayirmak kaydi ile,birinci sayfada dönerin degeri bir porsiyonda sifir olarak geciyor ve pideli dönerin degeri 25:52: ben diet yaptigim zamanlar pidesiz rahatlikla yiyorum ve kilo veriyorum kebaptada pideleri yemedigin sürece degeri yine maksimum 1 yada 2 dir .

cevabınız için çok teşekkür ederim yanlız lahmacunun değerini gerçekten merak ettim haftada 1 gün yeşillikle yesem değişiklik olur sanki :32:

Back
X