Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değmez mi?kesinlikle değer.dediğim gibi kafamda tam netleştiremediğim için uzağım b,iraz ama her an yakınlaşabiliriz![]()
günayyydınnnnnnnn kızllarrr
bugün atağımınnn son günüüüüüüüsebzeeeeee yicemmm oleyyyyy..
bu arada kitabımmm geldiii
perii ataktan sonraki ilk sebze gününde ne yedin tatlımmm
günaydın herkese, bu sabah yine tartıldım dünden 1.1kg eksik çıktım ve yağdan vermiş görünüyorum ama tartılar ne kadar doğru bilmiyorum..sabah dün yaptığım ekmekciklerden bir adet ve light dil peyniri ile çay içtim, öğlen yanımda yumurta var, yoğurt var bunlardan bir yemek hazırlıycam, aslında çılbır gibi de yapabiliriz, yumurtayı suya atıp pişirip üzerine yoğurt ve kırmızı pul biber ve belki nane..fena gelmiyor kulağa. Yalnız bu dukan çok halsiz bırakıyor, insanın bacaklarında derman kalmıyor ama öyle olunca da insan zayıfladığını hissediyor ve doğru his..
geceleri yatmayan sabahları kalkmayan arkadaşım,uyan hadi.sensiz tadı çıkmıyo buranın...
bir günde bu fark süper gercektenayrica cilbir fikrine bayildim kesin yapicam:13: ekmekcigin tadini nasil buldun?
dün ekmekcikleri yaparken ortalık koktu, babam ne yaptınız diye geldi, ben de birini ucundan bölerek verdim tatsın diye, nasıl buldun dedim, yavan bişey dedi, bence bizim diyette poğaça gibi bişey hatta içine peyniri fazlalaştırmayı düşünüyorum bunun varyasyonları çok olacak tabii tatlı ve tuzlu olarak, tadı bence güzel sabah da peynirle çayla gayet iyi gitti, öğlen yumurta haşladım odamda yedim şimdi de lihgt sütlü nescafemi içiyorum, kabızlık sorunu olmasın diye sabah glifor almıştım(diabet ilacı) işe yaradı hatta ishal bile oldum, bana böyle bir etkisi var o ilacın, insülin direnci nedeniyle kullanıyordum..
ettiim periicimm yarınn gelicekmişş... ben şimdi anneme labne aldırdımm akşam cheese cake yapacağımmsence nasıl yapıcammm ahahaha yani vanilya aroması koycak mıyım napimm anlamadım ki regli dönemindeyim ne yaparsam yapayım canım tatlı istiyor..
bu arada pericim kitabım geldi.. süperr bilgiler var içinde 320 sayfalık bişe .. bence sende mutlaka al canım benim
arzucum listelerimin arasinda en cok ilgimi ceken iki tatli daha var ve yine tam dukanlik ama daha denemedim
biri serbetli biri sütlü![]()
periiiiiii bi konuda yardımına ihtiyacımm var şimdi ben bugün bu cheesecake yapmalıyım yoksaa çıldırcam.. ama bende sıvı tatlandırıcı yokk nasıl bir yol izlesem sence.. bi de bunun kabını muffin kabından başka neye koyabilirimmm ooooooooff offf![]()
arzu bildiğim kadarıyla splenda ve stevia pişirilebilen tatlandırıcılar, diğerlerini pişirince kanserojen oluyorlar, onların sıvı veya tozlarını kullanmak gerek, stevianın tozu var, splendanın da sıvıları bilmiyorum
napimm bulamıorumm bi keredenn bişey olmass sanırım di mii... ama acaba kaç tane atmam lazım onu bilemiorum
napimm bulamıorumm bi keredenn bişey olmass sanırım di mii... ama acaba kaç tane atmam lazım onu bilemiorum