Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar, sabah ekmekciğimle peynir yedim, sabah tartıldığımda 600gr daha gitmiş, toplam 2 günde 1.7kg oldu, ben de merakla bekliyorum arzu ne kadar vereceğimi, bugün benim için zor bir gün olacak, annemin ve kuzenimin kızının doğum günü, akşama x ve y leri görmem çok mümkün ama bozmayacağım, kendime tatlı olarak tatlandırıcı ile yoğurt yapıp üzerine de tarçın ekmeyi düşünüyorum, benim pastam da o olacak, ya da lor üzerine tarçın da olur..altenatif çoook :1:

günaydın arkadaşlar!
dün maalesef tatlı krizine yenik düştüm yine ve kb diyetini bozdum.ama kalori hesaplayarak yemeye çalıştım.ben tatlıya dayanamayınca kalori hesaplayarak tamamlıyorum günü.çok iradesizim biliyorum ama elim ayağım titredi ve dayanamadım.yediğim şekerli gıdalara rağmen titremem hala da devam ediyo.

tatlı krizine sık sık yenik düşen biri olarak alışkınım bu duruma.canım kalori hesabını uyguladığında sınırı geçmediysen moralini bozma.toplarsın bugün protein yiyerek.

günaydın kızlar, sabah ekmekciğimle peynir yedim, sabah tartıldığımda 600gr daha gitmiş, toplam 2 günde 1.7kg oldu, ben de merakla bekliyorum arzu ne kadar vereceğimi, bugün benim için zor bir gün olacak, annemin ve kuzenimin kızının doğum günü, akşama x ve y leri görmem çok mümkün ama bozmayacağım, kendime tatlı olarak tatlandırıcı ile yoğurt yapıp üzerine de tarçın ekmeyi düşünüyorum, benim pastam da o olacak, ya da lor üzerine tarçın da olur..altenatif çoook :1:

Süpersin diyorum, başka bir şey demiyorum :) x ve y lere geçit yok :34:

Günaydın kızlarrr
Dukan'ın sitesine girip testini yaptım. Bana 57.6 kilo hedefi uygun gördü. Çok komik yanında biliyorum bu senin istediğin kilo değil ama iyi bir kilo falan diye ikna ediyor :9:
Bugün başlarsam bu kiloya 3 Eylül de ulaşabilirmişim. 6 gün atak, 122 gün seyir ve 174 gün güçlendirme. O sayfaya açıp açıp bakıyorum (hergün girince tarihi bir gün ileri atıyor). İkna süper aslında. Çizelgeyi koymuş bak ne kolay hadi bakalım diye :1: Ama benim 128 gün boyunca içki içmemem pek mümkün değil. İçkili restoranımız var ve oraya gidince tanıdıklarla falan oturmak gerekiyor. Ben de severim rakıyı ne yalan söyleyeyim. Kb diyetinde rakı 0, şarap düşük ama dukan güçlendirmeye geçene kadar izin vermiyor. Ama bir yandan geri almayacaksın bu kiloyu da diyor. Sizin sonuçlar da süper. Tıkandım kaldım. Üstelik ben süt ürünleri yiyemiyorum. Biliyorum o zaman ne konuşuyorsun diyeceksiniz ama gelemiyorum ya sık sık özlüyorum size sızlanmayı :17: Dukan formül gibi bir şey, bozacaksak başlamamak lazım benim anladığım kadarı ile. Ben yine kb saymaya devam o zaman. Yağı azaltırım ben de.

tatlım dukan diyetiküçük kaçamakları bile affetmiyo.kaçamaksız bir diyet benide sıkıyo.uzun ömürlü yapamıyorum.bizim diyetimiz ideal o yüzden.bizdekarboyu kısıp devam edelim şeker))

ccanım çok iyi gidiyosun.tbrler

herkese merhaba, daha önceleri kb diyeti yapı sonra bırakanlardanım..

tekrnar başlasammı diye okumaya başladım ama sanırım burada kb den çok dukan yapılıyor..

açıkçası kb yi kaç kişi yapıyor anlayamadım.. kb yapan grupla burada tekrar başlamayı düşünüyorum tabi yardımlarınızla

bu arada bende verdiği kiloları habire geri alanlardanım :((

canım hoşgeldin aramıza.yanlış gelmedin doğru topiktesin.arkadaşlarımızın bir kısmı metobolizmayı şaşırtmak adına diyet değişikliği yaptılar.ama biz hala devam ediyoruz.ve çok kişiyiz aslında.sadece bu aralar herkes bahar yorgunluğunda sanırım))

tekrnar başlasammı diye okumaya başladım ama sanırım burada kb den çok dukan yapılıyor..

açıkçası kb yi kaç kişi yapıyor anlayamadım.. kb yapan grupla burada tekrar başlamayı düşünüyorum tabi yardımlarınızla

Hoşgeldin, son sayfalara bakınca öyle görünüyor değil mi :) Aslında biz kb yapıyoruz ama bir kaç arkadaşımız duraklama dönemine girince bünyeyi şaşırtmak için alternatif şeyler de araştırdı ve dukan bizimkine çok yakın olduğu için en çok o tercih edildi. Bizim gurupta farklı şeyler yapan, rejimi biten arkadaşlarımız da var çünkü buradaki arkadaşlığı bırakmak istemiyoruz :34: Herkesin kb rejimi geçmişi olduğu için buradaki herkes sana yardımcı olur. Mesela ben hala karbonhidrat sayanlardanım.

tatlım dukan diyetiküçük kaçamakları bile affetmiyo.kaçamaksız bir diyet benide sıkıyo.uzun ömürlü yapamıyorum.bizim diyetimiz ideal o yüzden.bizdekarboyu kısıp devam edelim şeker))

Tamam canım, yağı da abartmadık mı süper :34:

dukanımız bitsin yanınızdayız kızlar, çok farklı değil gerçekten, yağı yok edilmiş kh diyeti aslında dukan, yok etmeyip çok azaltırsak da olur, neden olmasın..

arkadaşlar bizim yaptığımız diyetten çok bırdaki dostluğumuz mıuhabbetlerimiz ve birbirimize desteğimiz önemli..

rubicimm daha önce hepimiz kb yaptığımız için dukana devam bile etsek her türlü konuda sana yardımcı oluruzzz:3:

teşekkürler .. ben hemen başlayamayacağım sanırım çünkü annem bende ve pazartesi gidecek ondan sonra başlayabilirim ama o zamana kadar ufak ufak toparlamaya çalışacağım..

ben kb yi geçmişi okuduysanız 4 ayda 26 kilo veren arkadaşımız selin varya onunla beraber yapmıştım oda çok yardımcı oldu sağolsun. mantığını çözmüştüm ama gerçekten bozmamak gerekiyor..

birde sizlerin kilosunu henüz bilmiyorum ama benim kilom çok o yüzden.. selinin bana tavsiyesi çok fazla ayrıntıya girmeden genel hatlarıyla 70 ünite civarında yapıp daha sonra yavaş yavaş düşürmekde fayda var kb oranını

vagus 2 gün protein 5 gün protein + sebze kilo vermede biraz yavaş sonuç verir bence ya bir gün protein bir gün protein + sebze yani 1/1 ya da 5 gün protein 5 gün protein + sebze yapmalıyıs kanımca..

ama bi çok kişi rejimden sıkılmamak ve duraklama yaşandığında daha ani sonuç bulmak için 1/1 i yapıomuş

tatlı krizine sık sık yenik düşen biri olarak alışkınım bu duruma.canım kalori hesabını uyguladığında sınırı geçmediysen moralini bozma.toplarsın bugün protein yiyerek.

bugün de kek yedim yine.şeker alınca direk bozuyorum kbyi çünkü anlamı kalmıyo.Allahtan yağlı şeyler yememiştim dün de kaloriyi abartmadım.ben her cuma öncesi böyle oluyorum zaten.ben her perşembeeeee obuuuur olurummm:(bu kez salıdan başladı.regl olsam rahatlıycam biliyorum.
bozduğum zaman da buraya yazıp kimsenin motivesini bozmak istemiyorum.en iyisi sütlü tatlılar yapıp nefsimi onlarla köreltmek olacak.

dukan diyeti harika kilo verdiriyor arkadaşların deneyimiyle sabit.dün markete gittim sadece az yağlı süt aldım.işte yanına da tavuk eti ve köfte.az yağlı yoğurt göremedim.bi de park ettiğim yerdeki esnaf beni sinir etti alışverişi gönlümce yapamadım.sanırsın arabam tır,dükkanı görünmez oldu.sinirler yaaa sinir!

ben 5/5 ve 1/1 in ne anlama geldiğini bilmiyorum, dukanın sitesine bakıyordum ben de, bana haftada 2 gün protein diğer günler protein + sebze fena görünmedi

en iyisi kitabını almak kızlar.benim okuduklarımdan aklımda kalan koruma evresinde haftada 1 gün sadece preotein almamız gerektiği oldu.bunu günlük yaşantımıza yaydığımızda,diyet yapmasak bile haftanın 1 gününü protein günü olarak ayarlarsak kilomuzu koruyabiliriz.
benim yaptığım da bu gidişle kilomu(mevcut)korumak oluyor sanırım:5:

canım harika gidiyorsun.kbdense ,dukan herkese çok iyi geldi.

hoşgeldin canım.ben de kendi çapımda yapmaya çalışıyorum kbyi.uzun zamandır duraksamadayım ama en azından almıyorum.o da bişey yani.

Son düzenleme:
Günaydınnn arkadaşlarrr bugünnn süperrr bir kahvaltı yapacağımm domates füme yumurta peynir ve karper ve çayy

atak haftam bitti.. nihayet... domates sevmem ama deli gibi özledim...

sonuç olarak 82.5 ile başladığım atağımı 79 olarak kapattım yani 3.5 kilo.. bence süper sadece 1 gün bozdum onu bozmasaydım kesin 4-5 kilo olurdu..

vagus tatlım çok iyi gidiosun bu 4-5 kiloyu senden beklioorummm:66:

süpersin canım valla harika bir kahvaltıyı kesinlikle haketmişsin.
arkadaşlar bugün salata domates falan getirmişler,nasıl özlemişim ben de çok keyif aldım yemekten.

Günaydın kızlarrr
Dukan'ın sitesine girip testini yaptım. Bana 57.6 kilo hedefi uygun gördü. Çok komik yanında biliyorum bu senin istediğin kilo değil ama iyi bir kilo falan diye ikna ediyor :9:
Bugün başlarsam bu kiloya 3 Eylül de ulaşabilirmişim. 6 gün atak, 122 gün seyir ve 174 gün güçlendirme. O sayfaya açıp açıp bakıyorum (hergün girince tarihi bir gün ileri atıyor). İkna süper aslında. Çizelgeyi koymuş bak ne kolay hadi bakalım diye :1: Ama benim 128 gün boyunca içki içmemem pek mümkün değil. İçkili restoranımız var ve oraya gidince tanıdıklarla falan oturmak gerekiyor. Ben de severim rakıyı ne yalan söyleyeyim. Kb diyetinde rakı 0, şarap düşük ama dukan güçlendirmeye geçene kadar izin vermiyor. Ama bir yandan geri almayacaksın bu kiloyu da diyor. Sizin sonuçlar da süper. Tıkandım kaldım. Üstelik ben süt ürünleri yiyemiyorum. Biliyorum o zaman ne konuşuyorsun diyeceksiniz ama gelemiyorum ya sık sık özlüyorum size sızlanmayı :17: Dukan formül gibi bir şey, bozacaksak başlamamak lazım benim anladığım kadarı ile. Ben yine kb saymaya devam o zaman. Yağı azaltırım ben de.

canım dukanın sitesinin adresini yazabilir misin?merak ettim ben de.

Back