Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben 1 yumurta , 1,5 kaşık labne koydum ama 1,5 kaşık yulafla çok cıvık oldu daha arttırmak zorunda kaldım ve 4,5 kaşık oldu, 4 adet çıktı şimdi pişiyorlar, yani 3 günde bitirmem gerek artık birini 3 e bölüp 1tam 1/3 yiyeceğim bir günde

keske fazla kepek koymasaydin ben tarifini verdigimde dikkat etdiysen kasikla tepsiye yaymadan koy demistim o pisince yumurta sayesinde toplaniyor bir dahaki denemende tam ölcüdeki yapmayi dene istersen

keske fazla kepek koymasaydin ben tarifini verdigimde dikkat etdiysen kasikla tepsiye yaymadan koy demistim o pisince yumurta sayesinde toplaniyor bir dahaki denemende tam ölcüdeki yapmayi dene istersen

işte o yaymadan koy kısmı aklımda olduğu için yayılmaması için kıvamlı olması gerekiyor diye düşündüm, 1,5 kaşıkla omlet kıvamında oldu, tepsiye öyle koysam bütün tepsiye yayılırdı

kızlar siz dukan diyeti kitabını okumuş muydunuz yoksa netteki bilgiler ışığında mı uyguluyosunuz?diyet kitaplarına da bir gözattım ama çok detaylı bilgiye ulaşamadım.

ben okumadim bu dieti bana chess tavsiye etti iyikide etmis canim benim cuma günü demisti ben pazartesi basladim netteki bilgilerden detaylari ögrendim

kızlar ben bugun şöyle yedim:

sabah: 1 yumurta, yağsız süt 1 su bardağı

öğle: hindi sote yağsız sadece su ve baharatla, 2 yemek kaşıgı light yoğurt

ara: yoğurt yağsız

akşam: tavuk sote yağsız, yağsız yoğurt hatırlamadım simdi ne kadar oldugunu

10 dk. önce: peynirli yumurtalı omlet(yağsız)

nası sizce kızlar?

aldente bu arada röntgencilik acayip zevklidir, ben küçükken ışığı kapalı odada pencereden hep evleri dikizlerdim, insanın doğasında var

çok rahatladım:1:küçükken biz de karşı apartmana yeni evli bir çift taşınmıştı,panjurları kapatmazlardı da ne röntgen yapardık:1:

nası sizce kızlar?

sen de dukancısın sanırım, süper olmuş bugün bundan iyisi şamda kayısı :34:

işte o yaymadan koy kısmı aklımda olduğu için yayılmaması için kıvamlı olması gerekiyor diye düşündüm, 1,5 kaşıkla omlet kıvamında oldu, tepsiye öyle koysam bütün tepsiye yayılırdı

o zaman bir dahaki yaptiginda muffin kaliplarina koy kahvaltida ikisini yesen ikindide yada canin istediginde cay ve peynir esliginde yersin simdi senin yaptigindan birini gün icinde yeme hakkin var.kalipta yaparsan üc parca hakkin bosa gitmez ve sana bir ögün daha avantaj saglasin diye diyorum

nası sizce kızlar?

sende dukanci olmussun hosgeldin aramiza menüne gelince:nazar: süper

ekmekciklerim piştiiiiii, güzel de koktu, ama çok sıcak , yumuşaklığı da iyi gibi, bakalım tadı nasıl, ucundan bakıcam azıcık ama biraz soğusun

evet baktım tadına güzel olmuş, belki kıvamı labneden tutmadı lorla daha iyi tutabilir, bi daha sefere tarçın da koyacağım

evet baktım tadına güzel olmuş, belki kıvamı labneden tutmadı lorla daha iyi tutabilir, bi daha sefere tarçın da koyacağım

icine degisik baharatda koyabilirsin ayrica ayri bir ölcü tatlandirici ilede yapabilirsin kurabiye gibi olur yani

benim aldigim sütün yag orani 0.3, yogurdun 0.1 .peynir en düsük yag orani 9 buldum arada ondan yiyorum ama evde kendim light süt ve yogurtdan lor yaptim

helal!diyecek bişey bulamıyorum sana peri.oldurttum diyosun yani:1::1:ok yağ oranı en düşükleri seçiyorum demekki.olmadı peynirden uzak dururum bir kaç gün zaten yeterince yedim şimdiye dek

helal!diyecek bişey bulamıyorum sana peri.oldurttum diyosun yani:1::1:ok yağ oranı en düşükleri seçiyorum demekki.olmadı peynirden uzak dururum bir kaç gün zaten yeterince yedim şimdiye dek

:1: yapmisken kuralina uygun yapayimki yaptigima degsin:34:
evet ya denemelisin birsey kaybettirmez simdiye kadar vermedigin kiloyu 4-5 gün icinde vericeksin tereyag ve yagli peynirden uzak durmaya degmezmi sence

Back