Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

periiiiiii bi konuda yardımına ihtiyacımm var şimdi ben bugün bu cheesecake yapmalıyım yoksaa çıldırcam.. ama bende sıvı tatlandırıcı yokk nasıl bir yol izlesem sence.. bi de bunun kabını muffin kabından başka neye koyabilirimmm ooooooooff offf:59:

ilk yaptigimda benimde sivi tatlandirici yoktu 4 tane tatlandiriciyi cok az sicak suyun icinde eritip koydum ve yine muffin kalibida yoktu evde kücük bir borcamim vardi onun kapagina yagli firin kagit koyup pisirdim mutfakta careler tükenmez:61:

yulaf kepeği olmadan yapılacak bir tatlıysa bana da ver tarifinii çünkü daha kepeğim gelmedii

sütlü tatliya gerek yok onun tarifin yazayim
3 yumurta
3 corba kasigi tatlandirici
1/2 lt süt
yumurta ve tatlandiriciyi cirp önceden isitilmis sütle karistir bu karisimin üstündeki köpükleri alip cam kaselere bosalt ici su dolu bir kabin icine bu kaseleri yerlestir 180 decede 25-30 dk pisir iliyinca buzdolabina koy yemeden önce tarcin serpebilirsin
diger suruplu tatliya kepek lazim onunda bir ara yazarim ayrica bahsettigin sosun tarifini merakla bekliyorum:34:

Son düzenleme:
sütlü tatliya gerek yok onun tarifin yazayim
3 yumurta
3 corba kasigi tatlandirici
1/2 lt süt
yumurta ve tatlandiriciyi cirp önceden isitilmis sütle karistir bu karisimin üstündeki köpükleri alip cam kaselere bosalt ici su dolu bir kabin icine bu kaseleri yerlestir 180 decede 25-30 dk pisir iliyinca buzdolabina koy yemeden önce tarcin serpebilirsin
diger suruplu tatliya kepek lazim onunda bir ara yazarim ayrica bahsettigin sosun tarifini merakla bekliyorum:34:

peri bu krem karamel gibi bişey mi oluyor? yani karamelsizinden

ilk yaptigimda benimde sivi tatlandirici yoktu 4 tane tatlandiriciyi cok az sicak suyun icinde eritip koydum ve yine muffin kalibida yoktu evde kücük bir borcamim vardi onun kapagina yagli firin kagit koyup pisirdim mutfakta careler tükenmez:61:

perii seni yormazsam lütfen bana a dan z ye nasıl cheesecake yaptığını anlatırmısın hayatımda ilk kez yapcam :) tatlı bişey... yağlı kağıt kısmını falan hiç anlamadım sonra bu cıvık mı falan hiç bilmiorum

perii seni yormazsam lütfen bana a dan z ye nasıl cheesecake yaptığını anlatırmısın hayatımda ilk kez yapcam :) tatlı bişey... yağlı kağıt kısmını falan hiç anlamadım sonra bu cıvık mı falan hiç bilmiorum

tatlandiricilari cok az suyun icinde eritip yumurta ile güzelce cirp sonra diger malzemeleri ekleyip saydam kivam alana kadar yine cirp (hamurun hazir.. evet civik kivamda oluyor ve pisince yine civik oluyor sogumasini beklemen sart soguyunca sertlesiyor)
firina dayanikli kücük bir kabin varsa onun icine firina dayanikli kagitlar varya ondan ser(yag kullanmamiz yasak ya hamur kaba yapismasin diye) sonra kagidin üzerine hamuru dök 200 derecede 23-30 dk pisir iliyinca buzdolabina koy soguyunca ye:56:

tatlandiricilari cok az suyun icinde eritip yumurta ile güzelce cirp sonra diger malzemeleri ekleyip saydam kivam alana kadar yine cirp (hamurun hazir.. evet civik kivamda oluyor ve pisince yine civik oluyor sogumasini beklemen sart soguyunca sertlesiyor)
firina dayanikli kücük bir kabin varsa onun icine firina dayanikli kagitlar varya ondan ser(yag kullanmamiz yasak ya hamur kaba yapismasin diye) sonra kagidin üzerine hamuru dök 200 derecede 23-30 dk pisir iliyinca buzdolabina koy soguyunca ye:56:

çokkk teşekküürr ediorummm canımm yaaaaa bitanesinn sen:70::71:

kızlar bugun menüm:

sabah: yumurta haşlama, light beyaz peynir
öğle: cola zero, maalesef cok yoğundum kendime vakit ayıramadım:(
akşam: kırmızı et yağsız, 3 yemek kaşığı yoğurt
ara: çeçil peyniri, yağsız deildi ama yedim yani.

kizlar bugün verdigim sütlü tatli tarifini denedim kivam güzeldi fakat yumurta cok hissediliyordu yiyemedim:37: bundan sonraki denememde bir yumurta ve bir kasik kepek ile denemek istiyorum bakalim yine yumurta hissedilcekmi sakin tarifi denemeyin:18:

kizlar bugün verdigim sütlü tatli tarifini denedim kivam güzeldi fakat yumurta cok hissediliyordu yiyemedim:37: bundan sonraki denememde bir yumurta ve bir kasik kepek ile denemek istiyorum bakalim yine yumurta hissedilcekmi sakin tarifi denemeyin:18:

krem karamel olan mı peri?ona aslında vanilya iyi gidebilir, zaten krem karamel de yumurta kokar

bugünü de
2 çubuk light dil peyniri, çay
1 ekmekcik
1 haşlanmış yumurta
1 sütlü nescafe
3 parça et
2 bardak ayran
ile kapattım ve 2,5 lt su

hepinize simdiden günaydin demek istiyorum :16:
yine mac baktim ve yeni yatacagim öglen görüsürüz:80:

günaydın arkadaşlar!
dün maalesef tatlı krizine yenik düştüm yine ve kb diyetini bozdum.ama kalori hesaplayarak yemeye çalıştım.ben tatlıya dayanamayınca kalori hesaplayarak tamamlıyorum günü.çok iradesizim biliyorum ama elim ayağım titredi ve dayanamadım.yediğim şekerli gıdalara rağmen titremem hala da devam ediyo.

Günaydınnn arkadaşlarrr bugünnn süperrr bir kahvaltı yapacağımm domates füme yumurta peynir ve karper ve çayy

atak haftam bitti.. nihayet... domates sevmem ama deli gibi özledim...

sonuç olarak 82.5 ile başladığım atağımı 79 olarak kapattım yani 3.5 kilo.. bence süper sadece 1 gün bozdum onu bozmasaydım kesin 4-5 kilo olurdu..

vagus tatlım çok iyi gidiosun bu 4-5 kiloyu senden beklioorummm:66:

herkese merhaba, daha önceleri kb diyeti yapı sonra bırakanlardanım..

tekrnar başlasammı diye okumaya başladım ama sanırım burada kb den çok dukan yapılıyor..

açıkçası kb yi kaç kişi yapıyor anlayamadım.. kb yapan grupla burada tekrar başlamayı düşünüyorum tabi yardımlarınızla

bu arada bende verdiği kiloları habire geri alanlardanım :((

Günaydın kızlarrr
Dukan'ın sitesine girip testini yaptım. Bana 57.6 kilo hedefi uygun gördü. Çok komik yanında biliyorum bu senin istediğin kilo değil ama iyi bir kilo falan diye ikna ediyor :9:
Bugün başlarsam bu kiloya 3 Eylül de ulaşabilirmişim. 6 gün atak, 122 gün seyir ve 174 gün güçlendirme. O sayfaya açıp açıp bakıyorum (hergün girince tarihi bir gün ileri atıyor). İkna süper aslında. Çizelgeyi koymuş bak ne kolay hadi bakalım diye :1: Ama benim 128 gün boyunca içki içmemem pek mümkün değil. İçkili restoranımız var ve oraya gidince tanıdıklarla falan oturmak gerekiyor. Ben de severim rakıyı ne yalan söyleyeyim. Kb diyetinde rakı 0, şarap düşük ama dukan güçlendirmeye geçene kadar izin vermiyor. Ama bir yandan geri almayacaksın bu kiloyu da diyor. Sizin sonuçlar da süper. Tıkandım kaldım. Üstelik ben süt ürünleri yiyemiyorum. Biliyorum o zaman ne konuşuyorsun diyeceksiniz ama gelemiyorum ya sık sık özlüyorum size sızlanmayı :17: Dukan formül gibi bir şey, bozacaksak başlamamak lazım benim anladığım kadarı ile. Ben yine kb saymaya devam o zaman. Yağı azaltırım ben de.

Günaydınnn arkadaşlarrr bugünnn süperrr bir kahvaltı yapacağımm domates füme yumurta peynir ve karper ve çayy

atak haftam bitti.. nihayet... domates sevmem ama deli gibi özledim...

sonuç olarak 82.5 ile başladığım atağımı 79 olarak kapattım yani 3.5 kilo.. bence süper sadece 1 gün bozdum onu bozmasaydım kesin 4-5 kilo olurdu..

vagus tatlım çok iyi gidiosun bu 4-5 kiloyu senden beklioorummm:66:

canım tbr ederim seni.seniniçingüzel birmorla oldu.bundan sonra gider kilolar hızlıca.darısı hepimizin başına))

Back