mesela ben şekerli yoğurt yaparken bir kaseye 3 tane koyuyorum, dulcarylden
tatlımm teşekkür ederim o zaman bende bu tatlı krizim için yapacağım cheesecake e 5-6 tane ezerek koyayımmm mıktar iyi mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela ben şekerli yoğurt yaparken bir kaseye 3 tane koyuyorum, dulcarylden
periiiiiii bi konuda yardımına ihtiyacımm var şimdi ben bugün bu cheesecake yapmalıyım yoksaa çıldırcam.. ama bende sıvı tatlandırıcı yokk nasıl bir yol izlesem sence.. bi de bunun kabını muffin kabından başka neye koyabilirimmm ooooooooff offf![]()
yulaf kepeği olmadan yapılacak bir tatlıysa bana da ver tarifinii çünkü daha kepeğim gelmedii
sütlü tatliya gerek yok onun tarifin yazayim
3 yumurta
3 corba kasigi tatlandirici
1/2 lt süt
yumurta ve tatlandiriciyi cirp önceden isitilmis sütle karistir bu karisimin üstündeki köpükleri alip cam kaselere bosalt ici su dolu bir kabin icine bu kaseleri yerlestir 180 decede 25-30 dk pisir iliyinca buzdolabina koy yemeden önce tarcin serpebilirsin
diger suruplu tatliya kepek lazim onunda bir ara yazarim ayrica bahsettigin sosun tarifini merakla bekliyorum![]()
peri bu krem karamel gibi bişey mi oluyor? yani karamelsizinden
ilk yaptigimda benimde sivi tatlandirici yoktu 4 tane tatlandiriciyi cok az sicak suyun icinde eritip koydum ve yine muffin kalibida yoktu evde kücük bir borcamim vardi onun kapagina yagli firin kagit koyup pisirdim mutfakta careler tükenmez![]()
perii seni yormazsam lütfen bana a dan z ye nasıl cheesecake yaptığını anlatırmısın hayatımda ilk kez yapcam :) tatlı bişey... yağlı kağıt kısmını falan hiç anlamadım sonra bu cıvık mı falan hiç bilmiorum
tatlandiricilari cok az suyun icinde eritip yumurta ile güzelce cirp sonra diger malzemeleri ekleyip saydam kivam alana kadar yine cirp (hamurun hazir.. evet civik kivamda oluyor ve pisince yine civik oluyor sogumasini beklemen sart soguyunca sertlesiyor)
firina dayanikli kücük bir kabin varsa onun icine firina dayanikli kagitlar varya ondan ser(yag kullanmamiz yasak ya hamur kaba yapismasin diye) sonra kagidin üzerine hamuru dök 200 derecede 23-30 dk pisir iliyinca buzdolabina koy soguyunca ye![]()
çokkk teşekküürr ediorummm canımm yaaaaa bitanesinn sen![]()
kizlar bugün verdigim sütlü tatli tarifini denedim kivam güzeldi fakat yumurta cok hissediliyordu yiyemedimbundan sonraki denememde bir yumurta ve bir kasik kepek ile denemek istiyorum bakalim yine yumurta hissedilcekmi sakin tarifi denemeyin:18:
krem karamel olan mı peri?ona aslında vanilya iyi gidebilir, zaten krem karamel de yumurta kokar
Günaydınnn arkadaşlarrr bugünnn süperrr bir kahvaltı yapacağımm domates füme yumurta peynir ve karper ve çayy
atak haftam bitti.. nihayet... domates sevmem ama deli gibi özledim...
sonuç olarak 82.5 ile başladığım atağımı 79 olarak kapattım yani 3.5 kilo.. bence süper sadece 1 gün bozdum onu bozmasaydım kesin 4-5 kilo olurdu..
vagus tatlım çok iyi gidiosun bu 4-5 kiloyu senden beklioorummm![]()