Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saatlerde buranın sohbeti de doyumsuz oluyor ama yatmam gerek.iyi geceler kızlar![]()
herkese iyi geceler, ben de sabah 7.20 de evden çıkacağım
yapmisken kuralina uygun yapayimki yaptigima degsin
![]()
evet ya denemelisin birsey kaybettirmez simdiye kadar vermedigin kiloyu 4-5 gün icinde vericeksin tereyag ve yagli peynirden uzak durmaya degmezmi sence
günayyydınnnnnnnn kızllarrr
bugün atağımınnn son günüüüüüüüsebzeeeeee yicemmm oleyyyyy..
bu arada kitabımmm geldiii
perii ataktan sonraki ilk sebze gününde ne yedin tatlımmm
günaydın herkese, bu sabah yine tartıldım dünden 1.1kg eksik çıktım ve yağdan vermiş görünüyorum ama tartılar ne kadar doğru bilmiyorum..sabah dün yaptığım ekmekciklerden bir adet ve light dil peyniri ile çay içtim, öğlen yanımda yumurta var, yoğurt var bunlardan bir yemek hazırlıycam, aslında çılbır gibi de yapabiliriz, yumurtayı suya atıp pişirip üzerine yoğurt ve kırmızı pul biber ve belki nane..fena gelmiyor kulağa. Yalnız bu dukan çok halsiz bırakıyor, insanın bacaklarında derman kalmıyor ama öyle olunca da insan zayıfladığını hissediyor ve doğru his..
2 tane çubuk kraker yedim.açım,midem kazınıyo.sabah kahvaltı yapamayınca çok zorlanıyorum bu diyette.yanıma da bişey getiremedim.
kızlar poaçanın kbsini hiç bir yerden bulamadım.fikri olan var mı?
arzu kaç kg verdin canım? sen 5 gün mü yaptın?
tatlım bugün altıncı günüm.. ben 17 kilo vermek istediğim için 7 gün yapıorum atağı. 6 gün sadece 1 öğün bozdum akşam tabi onun etkisi büyük oldu ama toplamında 6 günde 3 kilo verdim. şimdi bugünde var sanırım 3.5 kilo ile bitiririm ki regl olduğum halde.yani tabi bilemiorum yarında vermiş olur muyum :)
en kötü 7 günde 3 kilo en iyi 7 günde 3.5 kilo![]()
atağı ben de 7 gün yapıcam bugün daha 2. gün..