Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlarrrrrrr
Ne kadar mutluyum anlatamam..Ben versem kiloları inanın bu kadar sevinirdim..Daha fazlası mumkun diil...
Arzucum senin tekrar kilo verme konusunda mutlu oldugunu görmek ve hırsını görmek o kadar guzel ki..Sayende resmen ben de tekrar diyetime sarıldım inan bana..Ben de cok ara verdim( senin kadar olmasa da) Nolur bi daha gormek istedigin kiloya inene kadar bırakma..Ben de burdayım..Hiç bir yere gitmiyorum..Muhtesem bir başarı oldu bu senin için çok uzun zamandır..
Pericimmmm tatlım yaaaa..Sonunda yaa sonunda..Seytanın sınırını kırdın..Evet nolur artık ne yaparsan yap 7li bir rakam görme ne olur..Onun için ugras..Çok ama çok sevindim guzelim..Kaç aydır ugrasıyorsun ama ilk defa bu kadar uydu sana bir diyet..
Kızlar kilo veren butun arkadasları tebrik ediyorum tek tek..Herkesin guzel sonucları var gördügüm kadarıyla..Tebrikler tebrikler tebrikle...

Kızlar ben de verdim kilo bu arada..Benim için de muhtesem bir başarı..
64.9 kiloyum..Yani 800 gram verdim çizelgeme göre amaaaaaa....
p.tesi sabahı 67.7 çıkmıştım......Yani 2 kilo artıdaydım 2 hafta önceye göre..
Kilo oturmadan hem birikeni verdim..Hem de yeni yaglardan verdim...Yani p.tesi sabahından bu zamana tam olarak 2.8 gram vermişim..Gecen cuma kilo bile bildirememiştim utancımdan..Aldıgımı bildigim icin..Çok guzel bir gelişme bu benim için çooook..
Çok ama çok mutluyum ben de..Sonunda ben de bunca zamandır ilk defa tekli rakamlara gecmiş oldum..:66::66::66:

Gecen hafta(hatta iki hafta önce diyelim) 65.7kg
Başlangıç kilom 78
Bu hafta 64.9
Verilen kilo 800 gram
Hedef kilom 55
Boy 1.63
Toplamda verilen kilo 13.1kg
:66::66::66:

Gecen hafta(hatta iki hafta önce diyelim) 65.7kg
Başlangıç kilom 78
Bu hafta 64.9
Verilen kilo 800 gram
Hedef kilom 55
Boy 1.63
Toplamda verilen kilo 13.1kg
:66::66::66:

asllımmm şekerrimmm biraz daha gelmeseydiinnn arayacaktımm... bitanemmm tebrik ederim bende seni 2.8 4 günde muhteşemm bişeyy.. canım arkadaşımm.. tüm kilolarımız gidecek hepsiiii:70::70::69:canımm arkadaşımmm ben artık rahat 10 kilo verene kadar pes etmemm yaz geldii yazzzzzz... :76:

Selam kızlarrrrrrr
Ne kadar mutluyum anlatamam..Ben versem kiloları inanın bu kadar sevinirdim..Daha fazlası mumkun diil...
Arzucum senin tekrar kilo verme konusunda mutlu oldugunu görmek ve hırsını görmek o kadar guzel ki..Sayende resmen ben de tekrar diyetime sarıldım inan bana..Ben de cok ara verdim( senin kadar olmasa da) Nolur bi daha gormek istedigin kiloya inene kadar bırakma..Ben de burdayım..Hiç bir yere gitmiyorum..Muhtesem bir başarı oldu bu senin için çok uzun zamandır..
Pericimmmm tatlım yaaaa..Sonunda yaa sonunda..Seytanın sınırını kırdın..Evet nolur artık ne yaparsan yap 7li bir rakam görme ne olur..Onun için ugras..Çok ama çok sevindim guzelim..Kaç aydır ugrasıyorsun ama ilk defa bu kadar uydu sana bir diyet..
Kızlar kilo veren butun arkadasları tebrik ediyorum tek tek..Herkesin guzel sonucları var gördügüm kadarıyla..Tebrikler tebrikler tebrikle...

saol tatlim ne sinirdi ama kirilmak bilmedi:1: ama ben o siniri kirmakla kalmayip parcaladim:32: 7'li rakami terkedene kadar neler cektim bir daha kesinlikle görmek istemiyiorum:18:

Kızlar ben de verdim kilo bu arada..Benim için de muhtesem bir başarı..
64.9 kiloyum..Yani 800 gram verdim çizelgeme göre amaaaaaa....
p.tesi sabahı 67.7 çıkmıştım......Yani 2 kilo artıdaydım 2 hafta önceye göre..
Kilo oturmadan hem birikeni verdim..Hem de yeni yaglardan verdim...Yani p.tesi sabahından bu zamana tam olarak 2.8 gram vermişim..Gecen cuma kilo bile bildirememiştim utancımdan..Aldıgımı bildigim icin..Çok guzel bir gelişme bu benim için çooook..
Çok ama çok mutluyum ben de..Sonunda ben de bunca zamandır ilk defa tekli rakamlara gecmiş oldum..:66::66::66:

bende seni tebrik ederim tatlim
bu motivasyonla bizi artik kimse tutamaz ideal kilomuza inene kadar devam:10:
ayrica tekli rakamlarimiz hayirli olsun:1: bir daha ciftli rakamlari hicccccccccccc görmeyelim:52:

kızlar ben aynıyım, yapamadım bu hafta. önümüzdeki haftaya vermiş olurum inş. veren kızlara tebriklerrr:DD:29:

kızlar ben aynıyım, yapamadım bu hafta. önümüzdeki haftaya vermiş olurum inş. veren kızlara tebriklerrr:DD:29:

dedim ama az önce tartıldıgımda tam 1kg. vermişim:DD:DDDDD heyo!!!!:D kızlar üstelik tam yapamadım hatta 2 gün halan anca yaptım. ona rağmen, bu hafta %100 performansla yapıcam :DD: bu hızla:D:32:

kilo bildirimi de yapayım tam olsun:

başlangıç kilosu:77
1 hafta sonunda>>>
bu hafta: 76
hedef kilo: 55

not: sizi seviyorum, bu destekle çıpçıtır oluruz biz. gisele dünchen'a rakip olcaz:DD

Son düzenleme:
dedim ama az önce tartıldıgımda tam 1kg. vermişim:DD:DDDDD heyo!!!!:D kızlar üstelik tam yapamadım hatta 2 gün halan anca yaptım. ona rağmen, bu hafta %100 performansla yapıcam :DD: bu hızla:D:32:

kilo bildirimi de yapayım tam olsun:

başlangıç kilosu:77
1 hafta sonunda>>>
bu hafta: 76
hedef kilo: 55

not: sizi seviyorum, bu destekle çıpçıtır oluruz biz. gisele dünchen'a rakip olcaz:DD

bu satte tartildiginda 1 kg vermis görünüyorsan bence daha fazla vermissindir bence sabah ac karninla yine tartil esas verdigin rakam belli olur

canım benim çok sevindim senin adına.ne desem az gelir.azmettin ve başardın sonunda.
neymiş bu dukan böyle:1:

kilo veren herkesi ama en başta seni kutluyorum canım.aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:

canım benim çok sevindim senin adına.ne desem az gelir.azmettin ve başardın sonunda.
neymiş bu dukan böyle:1:

kilo veren herkesi ama en başta seni kutluyorum canım.aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:

:17: tesekkür ederim canim benim:70: gercekten bugün icim icime sigmiyor:52: bu kadar duraksamadan sonra 4 günde bu kadar kilo vermek mucize
hadi gel sende basla istersen senin vermek istedigin kilo az bildigim bilgilere göre sana yardimci olabilirim:34:

Son düzenleme:
:17: tesekkür ederim canim benim:70: gercekten bugün icim icime sigmiyor:52: bu kadar duraksamadan sonra 4 günde bu kadar kilo vermek mucize
hadi gel sende basla istersen senin vermek istedigin kilo az bildigim bilgilere göre sana yardimci olabilirim:34:

Periciğim tebrikler bana yetiştin bak. Bugün bende tartılmıştım ama buraya giremedim canım benimde dijitalin pili bitmiş diğeri ile tartıldım. onunla 69 çıktım. 2 aya yakındır 68 - 69 arası gidip geliyorum. Banada bir dukan lazım galiba. Hem Arzuyu hemde seni tebrik ediyorum.

Periciğim tebrikler bana yetiştin bak. Bugün bende tartılmıştım ama buraya giremedim canım benimde dijitalin pili bitmiş diğeri ile tartıldım. onunla 69 çıktım. 2 aya yakındır 68 - 69 arası gidip geliyorum. Banada bir dukan lazım galiba. Hem Arzuyu hemde seni tebrik ediyorum.

tesekkür ederim masumcum uzun süredede olsa vermeyi basardigim icin cok mutluyum dukanin atack evresi gercekten etkili kb dietine alisiksin dukanda sadece dikkat etmen gereken yag orani düsük etleri yiyeceksin ve ekstra yag yemiyeceksin günde 3-4 yumurta ayrica light süt ve ürünleri serbest istersen moralinin yerine gelmesi icin deneyebilirsin ve bu moral ile dietine daha rahat devem edebilirsin

peri ablacım tebrik ederim yanaklarından öperim :)
çok güsel vermişsin ve inş. bi daha da almazsın..ben bugün girdim öğle gibi baktım senin kilonu öğrendim geri çıktm yazmaya ortamım yoktu ancak bu saatte girebildm.
bende yarın sabah 5. gün oluyor işte bi tartılayım bakayım 4 günde ne kadar gitti benden..
ona göre devam edip etmeyeceğime karar verecem..çünkü verecek çok kilom var..
54 olmak istiyorum ama tok karnına :) annemde diyor ki sen 54 olursan çok çirkinleşiyor yüzün diyor..ama böyle de olursam yüz idare eder ama fizik hiç idare etmiyor..

yani 55 de olsam tok karnına yeter diye düşünüyorum ama yarın sabah tartıda görecem 4 günde ne kadr gitti acaba...
görüşürüz yine..kib..byee

günayydınn kızlarrr. sizlerin egemenlikk çocukları olanlarında hem egemenlik hem çocuk bayramınıı kuttşarımmm :66::66:

ahahhaa bugün yine süper başladım.. atackt dönemimin 4. günü ve şuan itibari ile 78.8 oldum.. buna inanamıorum... korkunç mutluyum.. tam dolu dolu 3 günde 3 kilo 700 gram acaip bi mutluluk.. tüm şişliklerimden kurtulduğumu hissediorum ki 3 gün sonra falan regl olucam..

atackt evrem bugün çok iyidi çüünküü meselaa hindi füme yiyebildimm :D akşamları çok zorlanıorum ama onun dışında kötü bir durum yok.. şarküteri ürünlerini sevenlere kesinlikle polenezin hindi fümesini öneriyorummm bu çok lezzetlin ve yağ oranı 100 gramda sadece 1. onun dışında lıght sürme peynir de çok iyi.. zaten 3-4 gün tavuk yediğinde yediğin herşey sana kaymak tadında geliyorr :))))

seyir evresine geçtiğimde özellikle sebze yerken verdiğim kiloları biraz geri alacakmısım bu çok normalmiş ama öle olmasını hiççç istemiorum gerçi protein günleri geri hemen fazlasıyla veriyormuşssun

bu arada sadece canımı sıkan şey hala yulaf kepeği bulamadım çok üzülüorum bulan gören duyan varsa bana bilgi versinn..

masummmm tatlım şekerim bencede kesinlikle dukanı bir denemelisin .. bak peri inadını ansıl kırdı belki sendede işe yarar inan çok zor değil katlanabilirsen mukafatı çok iyiii:70:

herkese günaydın, bayramımız kutlu olsun,dukanda attack kısmında yulaf kepeği var mı? ve miktarı ne kadar olacak?

kimsecikler yok bugün..

pericimm tatlımm atackt döneminde soğan ve sarımsak serbest mi hiç bilio musun?

ya da bileniniz varsa lütfen bana bilgi versinnnnnnnnn:59: tavuk köftesi yaptım yarım sogan ve 2 diş sarımsak koydum ama içime dert olduuuu

kimsecikler yok bugün..

pericimm tatlımm atackt döneminde soğan ve sarımsak serbest mi hiç bilio musun?

ya da bileniniz varsa lütfen bana bilgi versinnnnnnnnn:59: tavuk köftesi yaptım yarım sogan ve 2 diş sarımsak koydum ama içime dert olduuuu

arzucum :nazar: süper gidiyorsun tatlim sogan sarimsak serbest yaziyordu

arzu yulaf kepegini mutlaka bulmalisin ben bugün 1 yemek kasigindan kücük 4 parca ekmek yaptim o kadar güzel olduki ayrica cheese cake yaptim hemde tam bizim dietlik sana o sitelerin ismini veririm tatlim cok güzel tarifler var

arzu 1361. sayfada alinti yazi ekledim emin olmak icin bakabilirsin ben baktim cünkü sogan sarimsak sirke baharat maydonoz serbest yaziyor

Son düzenleme:
Back