Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Yaaa ben çok kilo vermek istiyorum..
Artık durmak hiç yok zaman kalmadı..
Abimler de mayısın 30 unda geliyorlarmış, yani bu demek oluyor ki benim gıcık yengemi şaşırtmam lazım..
Kendisi o kadar zayıf ve dikkatli yer ki herkesin de zayıf olmasını ister..Ayy aslı cok kilo aldın..Ay aslı cocuktan sonra saldın kendini..Kendisi yegenime hamileliginde tam olarak 6 kilo aldı.Dogumdan bir hafta sonra gobek niyetine bişey kalmadı..
Önümde tam olarak 1 ay 10 gun var..Benim 5 kilo vermem lazım bu surecte..Nolur vereyimmm..En azında 60 kilo olayım mayıs sonuna kadar kızlar..Sonra haziran temmuzda bir 4-5 kilo daha gider diye umud ediyorum...Offf az kaldı.Çok vakit kaybettim mart ve nisanda..keske hep aralık ocak subat gibi devam edebilseydim..Şimdiye çoktaaan inmiştim 55 e de koruma programına bile gecmiştim...((

bundan güzel motivasyon olamaz, nedense insan en çok bu durumlarda gaza geliyo
inşallah amacına ulaşırsın canım:13:

canımmm benimmm senn tabiki o kiloları verirsin.. yani senin bölee psikolojik sıkıntı içine girmeni anlayamıorummm bakkk 10-12 kilolar havada uçusuyoooo... sen süperr olcaksın ben inanıorummm abinler gelene kadar en azından o 4-5 kilo kesinnnnnnn gidicekkkkkkkk kesinnnnnnnnnnn

suan yapıo musun sende yoksaa artık bıraktınn mıı bi de dukanı tüm evreleriyle mi yaptın ayy be çokk sorudmmmmmmm

ayy yok canım ben dukan yapmadım ya, kb diyeti yaptım ama biraz dukana benzedi çünkü diyet süresince iki kere hariç unlu bişey yemedim ve hiç basit şeker almadım
peri çok takılınca dukanın onda işe yarayacağını düşündüm

yarın sabahtan yaz kilonu periiiiiiii, bu akşam sadece yumurta falan ye, yarın çok kilo vermiş olmanı istiyorum

su anki motivasyonla kilolar senden korksun yakinda hicbiri kalmiyacak hepsini atacagiz vücudumuzdan:13:

saol canim benim insallah vermis olacagim ama sabah giremem öglen anca girebilirim:78:

Ay kızlar saolun destekleriniz için..Ben de inanıyorum verecegime..Duraklama filan yok artık..
Full gaz devam...
Arzucum sen de bırakmasaydın bence senin de gitmişti en az 10 kilo şimdiye kadar..O yuzden benim yaptıgım çok buyuk birşey degil..
Pericimm sonucunu cok merak ediyorum..İnsallah super bir rakamla bizleri sevindirirsin sabah..
Chess sen bence bi daha asla almayacaksın bu kiloları geri..Çünkü resmen 1 aydır koruma halindesin..Helal valla..Biz de verelim de koruyalım ah ahhh ne guzel olucak o gunler..

aslında seni gaza getiren şeyle beni gaza getiren şey aynıydı biliyo musun, kız kardeşim beni eleştrimişti, çok kilo aldın bilmem ne, kız kardeşimi çok severim aramızda bi sorun yok ama çok gücüme gitmişti o laflar, bence sizde almıcaksınız, kim aynı şeyleri tekrar yaşamak isterki, verdikten sonra, geldiğin kilo senin için çok kıymetli olcak o yüzden sende almıcaksın bence:13:

işte o boşa geçen zamanlara çok üzülüyosun sonradan.yengene de sinir oldum şimdi,

ches sen kaç kilo verdin kb ile

aldente nerdesin canim normalde yediklerini yazardin naptin bugün

yemekten yazmaya fırsatım olmadı:)))
bugün sabahın coşkusuyla biraz kaptırdım kendimi:2:
valla bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği eşliğinde 5-6 zeytin,peynir ve tereyağ yedim.
okulda arkadaş minik börekler getirmiş,dayanamayıp 2 minik börek yedim(sordum yarım yufka bile etmiyo dedi,dediğim gibi minikti yani)affedinnnn
eve geline bir haşlanmış yunurta,yine peynir,4-5 kaşık t.fasulye yedim.sonra 4 ceviz yedim.sonra....başka ne yedim???
daha ne yiyim di mi
valla bu kadar mıydı,sanki daha çok gibi geliyo bana.

okuldan gelince mutfaktaydım.börek ve kek yaptım ama tadına bile bakmadım,Allah sizi inandırsın.sıktım dişimi
su içmeye çalışıyorum.okulda hiç içmediğimi farkettim.
stajyerim ders anlattı bugün biraz yandan ne yaptığımı görür diye yazamadım yani:))
öğleden sonra da hava güzel olunca bahçede 23 nisan hazırlıklarını izlemeye ve oynamaya çıkardım çocukları.
şimdi de kitap okuyorum.

ya ben başka bişeyler daha yemiştim sanki,bak takıldı aklıma.çünkü kafamda hesap yaparken 60-70 kb arası hesaplamıştım.

hatırladım.sabah 1 değil 2 dilim ekmek yedim.
valla özlemişim kendilerini,neyseki küflenmişti diğer dilim midem yerine çöpe gitti:))

ben de nesfit almıştım aylar önce,paket açılmamış halde dolapta duruyo.ben onu azcıkla bırakamayıp çok yiyorum.başka bir gevrek daha var dolabın köşesinde,büyük ihtimal bozulmuştur.onun paketin açmıştım.sonra içilmeyen bitki çaylarım var...tarihi geçtiği için çöpe attıklarımın sayısını unuttum.ben öyle gördükçe alıp atıyorum bi yerlere sonra unutuyorum.güzelim rize çayı varken onlar cezbetmiyo beni.
ölçülerim beni de mutlu etti sabah.zaten bu aralar koyvermememin bir nedeni de eşimin sözleri.çok inceldin,kilo vermedim diye bırakma sakın,belki bundan sonra hızla verirsin diyo.destek önemli yani:))
işte ben de onlara pişirip taşırıp peynir kemiriyorum.
manken gibi olucaz inanıyorum.
geçen yılki kilo çizelgeme baktım da bu zamanlar 64-65 arası gidip geliyomuşum.
ben eski diyetten sonra 1 buçuk yıl kadar kilomu korudum.sonra 1 temmuzda okullar kapandı ve ben 11 temmuzda nasıl becerdim bilmiyorum3,5 kg almıştım.yani kilo alma konusunda rekorlarım var ama vermeye sıra gelince kaplumbağa hızıyla ilerliyorum.
ayyy ne çok yazdım

peri gelmiş hoşgelmiş.kendimle sohbet ediyorum duygusuna kapılmıştım.ya da günün muhasebesi diyelim.günah çıkarma seansları

en azindan max 70 sinirini gecmemissin ama keske tartilmadan bir gün önce olmasaydi böreklerinde öglen civari yemis olman tesellisi olsun ama evde yaptiklarindan yemek yok ona göre yarin baskül cosuverir valla moralimiz bozulmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…