Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canımm benimm tabikiii çokk mutlu oldum.. artık sonuna kadar gitmek istiorum bu dukan diyetinin kitabını sipariş vereceğim. 1-2 ayda 10-15 kilo verenler var internette araştırıorumm..

senin önceki ölçünüü bilmiıorummm ama mutlu olmana incelmeneee bende çokk sevindim... inşallah hhepimiz hepimizz incelicesss:70:

ben de ölçülerimi bilmiyodum.uzun zamandır ölçmemiştim ama rakamlar fena değil yani.

Günayydınnn kızlarrrr...

Şuan pc başına geçtimm ve kahvaltımı yapıorumm... Sabahh o kadarr okadarrr mutlu oldum ki maşallah inanılmaz yanii..

Periii şimdii benii dikkatleee dinleeeeeeee:52::52::52:

Dün dukana başladım ve biliorrsun 2 tartıda tartıldımm.. biri 82.5 diğeri 82 veeeee sadece 24 saat sonra bugün tam ilk tartıda 80.5 2. tartıda 80 kiloo çıktımmmmmmmmmm :)))))))))) yani tam tamına 2 kilo ve sadece bir günde..

üstelik biliosunnn ben haftalardırrr 82-83 arasındaydımm.. nasıl mutluyumm anlatamammm.. süperr bişee

oyüzden %100 3-4 kilo vermiş olucaksın Pericim sende kesinlikle %100 eminim ben en az 3 kilo görüceksin kilon çok olmadığı için e bendeee sanırım 4 -4.5 falan vericemmm...

dün ilk günümm zorlandım biraz ama umrumdaa bile değilll 80 nın altınaa düşüncee zıplayacağımmm:52::52:

hepimizin herkesin öleee çok kilo vermesini istiorum ki umarım herkess ama herkesss istediği kiloya inerrr... başarıcazz kıslarr.. daha benim 15 kilom var yoll uzunnnnn:66:

:nazar::nazar:arzucum harikasin:13: bir günde bu kadar inme ayyyyyyyyyyy coooook sevindim:64:
senin bu yazindan bir önceki sayfada bir yazi ekledim o yazida 5 gün yapilmasi öneriliyor baska bir sitede okudum verilecek kiloya göre 20 kg ve üstünde kilo vermek isteyenlerin 10 gün yapilmasi öneriliyor ben 5 gün yapicam ama sen istersen 7 yada 10 gün yapabilirsin ama max 5 gün önerildigi icin SIKILDIGIN an dietin devamina gecis yapabilirsin yani bu yediklerine ilave sebze ekliyeceksin ben gece bayagi yazilar okudum dietin devamindaki haftada 2-3 kg verilebilecegi yaziyor onun icin bende bir hafta daha sebze ilaveli yapmaya karar verdim

tekrar tebrikler canim bu sefer olacak:13::13:

Hepinize gunaydın fıstıklar,
Tabiki gene en erken girenlerdenim..Oglum saolsun bugun nedense 6.30 da kalktı..
Diyet muhtesem gidiyor..Sonunda eski kilomunda altına inmiş bulunuyorum..Yani 3 gunde 2 kg vermiş oldum ama tabiki oturmamış bir kiloydu..Ama olsun gene de inemeyebilirdim..
Şimdi burdan sonrası çok önemli bakalım 2 haftanın sonunda ne kadar verebilecegim..
Su içmekten helak oldum...Zaten çok fazla katı beslenmiyorum cornflakes filan..Bir de yesil cay ictim 3-4 fincan dün..Eriyorum gibi hissediyorum kendimi..
Yaa inanmıycaksınız belki ama reklamdaki kızla dün dalga geciyordu biriniz, sanırım chess..Önce gobegi var gibi şişiriyo göbegini sonra da içine çekiyo demiştiniz..Yaa 3 gunde resmen karnım içine çekilmiş gibi hissediyorum..Neyse iki hafta bitsin de o kız rol mu yapıyo yoksa hakikaten karın içine göçüyor mu onu söyleyecegim sizlere...
Pericimm Arzucum iyi gidiyorsunuz..İnsallah karşılıgını alırsınız..Ama nolur su içmeye aynen boyle devam..Çünkü ben o sayede eriyorum buna eminim..Normal çay içmek yerine de yeşil çayı hayatınıza soksanız super olucak..İlaç niyetine yeşil çay içmek gibi bişey..Zaten o kadar cok sıvı alınca insanın canı çay kahve kola gibi bişey bence hiç istemiyor..
Birazdan oglumu goturucem okula..Kacıyorum o yuzden kahvaltı hazırlıycam..Gorusuruz kızlar...

:nazar: cok sevindim aslicim insallah devamida bu sekilde olur dün cok su icmistim ya suyun mucizesimidir bilmiyorum ama bugün wc'ye ciktim:17: bugünde kendimi zorluyacagim su icmeye:37: belki bir gün alisirim:31:

ooo herkes burada maşallah deyim.
sabah kızlar ben buğday ekmeğiyle 2 dilim pizza yaptım kendime onu yedim yanına 5 zeytinle
öğle 1 kutu ton balığı yeşillik 1 er ısırık kek ve pasta çay
akşam burger olabilir ya da sulu köfte.
dukan diyeti bizim kb ye çok benzer bende bir dönem yaptım .kb yide karbonhidratı 0 alırsanız aynı etkiyi yapar zaten

pericimm tatlımm evett.. 5 -7-10 yapılabiliyormuş .. vermek istediğin kiloyla orantılı.. ben 7 gün yapmaya şimdilik karar verdim zaten bugün kitabı sipariş vereceğim inanılmaz yazılar buldum internette.. belki 15-20 kişi bu diyetler 7-8 haftada 10-12 kilo vermiş bir sürü yemek tarifleri sos tarifleri falan.. atackttan sonra 5-5 ya da 1-1 yapacağımmm.. çok gaza gelmiş durumdayım..
mönümü yazıorumm

sabah biraz yağsız peynir biraz tavuk göğsü söğüş çay

öğlen tavuk ızgra

akşam biftek yağsız yoğurtla

ve inanılmaz bir şey ki yine açlık hissetmiorum.. çünkü kb ye göre bakarsak 5 kb falan alıorum günde..

bu arada 2 litrem bitmek üzere.. tatlım pericimm herkes için sölüorum ama özellikle senin için sölüorum ki su bu rejimde MECBUR yoksa vücut protein atıklarını vücuttan dışarı atamıyor..

ilaç gibi iç lütfen..

ooo herkes burada maşallah deyim.
sabah kızlar ben buğday ekmeğiyle 2 dilim pizza yaptım kendime onu yedim yanına 5 zeytinle
öğle 1 kutu ton balığı yeşillik 1 er ısırık kek ve pasta çay
akşam burger olabilir ya da sulu köfte.
dukan diyeti bizim kb ye çok benzer bende bir dönem yaptım .kb yide karbonhidratı 0 alırsanız aynı etkiyi yapar zaten

dukanin kb'den tek farki yag yok diger beslenme sekilleri ayni

pericimm tatlımm evett.. 5 -7-10 yapılabiliyormuş .. vermek istediğin kiloyla orantılı.. ben 7 gün yapmaya şimdilik karar verdim zaten bugün kitabı sipariş vereceğim inanılmaz yazılar buldum internette.. belki 15-20 kişi bu diyetler 7-8 haftada 10-12 kilo vermiş bir sürü yemek tarifleri sos tarifleri falan.. atackttan sonra 5-5 ya da 1-1 yapacağımmm.. çok gaza gelmiş durumdayım..
mönümü yazıorumm

sabah biraz yağsız peynir biraz tavuk göğsü söğüş çay

öğlen tavuk ızgra

akşam biftek yağsız yoğurtla

ve inanılmaz bir şey ki yine açlık hissetmiorum.. çünkü kb ye göre bakarsak 5 kb falan alıorum günde..

bu arada 2 litrem bitmek üzere.. tatlım pericimm herkes için sölüorum ama özellikle senin için sölüorum ki su bu rejimde MECBUR yoksa vücut protein atıklarını vücuttan dışarı atamıyor..

ilaç gibi iç lütfen..

menün harika tatlim bakalim 7 gün sonunda ne kadar vermis olacaksin motivasyonuna bayildim:34: evet bu sekilde sonuna kadar devam:13::13:

dün asli ve senin sözünü dinledim 3 lt su ictim:61: dedigim gibi severek icmesemde 3 lt'yi bitirmeden yine yatmak yok:52:

selam kızlar ancak girebildim...ama geri çıkacam raporumu akşam veririm.. aldebte ve peri abla sbah tartıldım aç karınına..59400 bi de 59 500 çıktım tartıda ..hangisi doğru bilemedim ama.tam 60 kilo idim..500 600 gr eksilmiş göründü..inş. bu giden yağdır..su falan değildir diye ümit ediyorum..böyle işte..akşam yediklerimin raporunu veririm hadi kızlar görüşmek üzere..byeeeeeeeeeeeee canlarım....

tamamm yarın bende yine tartılıcamm .. şimdi senin kaçıncı günün? yani yarın kaçıncı gününe girmiş olcaksınn.. ben 3 kilo falan verdiğini düşünüorummm

selam kızlar ancak girebildim...ama geri çıkacam raporumu akşam veririm.. aldebte ve peri abla sbah tartıldım aç karınına..59400 bi de 59 500 çıktım tartıda ..hangisi doğru bilemedim ama.tam 60 kilo idim..500 600 gr eksilmiş göründü..inş. bu giden yağdır..su falan değildir diye ümit ediyorum..böyle işte..akşam yediklerimin raporunu veririm hadi kızlar görüşmek üzere..byeeeeeeeeeeeee canlarım....

cok sevindim canim:13: simdi icin rahat etmistir kilo verilecegine:34:

tamamm yarın bende yine tartılıcamm .. şimdi senin kaçıncı günün? yani yarın kaçıncı gününe girmiş olcaksınn.. ben 3 kilo falan verdiğini düşünüorummm

pazartesi basladim yarinki sonuc 4 günlük sonucu yansiticak ben uzun süredir diette oldugum icin 3 kg vermemisimdir ama ne kadar vermis olursam olayim cok sevinicem önemli olan vermek yani:52:
yarin sabahtan giremem öglen anca girebilirim:61:

simdilik cikiyorum kizlar esim isden gelicek masayi hazirliyacagim yemek saati. görüsürüz:80:

Son düzenleme:
valla çok tırsıyorum ne de olsa dukanı ben sana tavsiye ettim, senden daha çok merak ediyorum valla:18::18:

rahat ol canim senin tavsiyenle ben basladim sonra arzu ve asinaz da basladi onlar tartildiklari icin kilo verilebilecegini gördük ben onlar kadar olmasada mutlaka vermisimdir:61:

Periiii ben de cok merak ediyorum kaç kilo verdigini..
Arzucum inan nasıl seviniyorum senin tekrar gaza gelmene..Eminim bundan sonra istedigin kiloya ulaşana kadar bırakmayacaksın ipin ucunu..Ya da ben en azından bırakmayacagım..
Chess tatlım tabiki kız gobegini icine cekiyor reklamda ben espri olsun diye yazdım onu..Ama göbek rejimi oldugu bence kesin..Benim gobegim kuculmeye başladı 3-4 gunde..Bu yuzden bagladım dünkü esprine onu..
Aldantecim sana da helal valla..guzel gorunuyor ölcülerin..Manken olma yolunda ilerliyoruz hep birlikte..
Ben bayaa sarkık bir manken olucam ama olsun en azından kıyafetle guzel goruneyim bana yeter..
Bu yastan sonra bu kadar yapabiliyorum..
Ben de bugun ne yedim onu yazayım içimde kalmasın..
Sabah 30gr nesfit -yagsız sut
Oglen 2 adet ızgara kofte-zeytinyaglı taze fasulye-domates biber-bir bardak ayran
Ara 1 avuç yaban mersini 3-4 ceviz
Akşam 30 gr nesfit-yagsız süt
Şuana kadar 2.5 litre suyumu bitirdim bile......:)))

Back