Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen süperrsinn tatlımm.. yardımların için teşekkür ederim.. inan tavuk diyince benim gözlerimm ışılldıyorrrakşam hemen gidim lıght peynir yoğurt ve süt alacağım sonrada tabi kiii tavukk bi günde ızgara balık yerimm et mett falann ohhhh süper 5 günde 3 kilooooooo süperrr inşallah öle olurrr sabah tartılıcam tarılıp yazarım kaç kilo olduğumu .. gerçi haftasonunaa hala rejimde olucam ama inşallah bu sefer o haftasonunu atlatırımmm
çok kilo aldım çünküü çokkkkkkkk ... bi de ne dicemm bu dukan diyeti di mi.. yani attackt döneminden sonra ben o diyeti takip edebilirim diye düşünüorum çünkü aynı kb ye benziyor.. en azından biraz daha bilinçli tüketirim sebzeleri.
Bugün gazeteleri okurken Mesut Yar'ın zayıflama yöntemlerini gördüm. 40 kilo vermiş :)))
bana enteresan gelen günde en az 2 fincan orta şekerli türk kahvesi içmiş.tatlı krizini öyle aşmış ve türk kahvesinin tok tutma özelliği varmış. gerçi türk kahvesinin yapısı ve pişirilme yöntemi itibari ile en zararsız kahve olduğunu biliyordum ama tok tutma özelliği iyiymiş :))) bir de adam tüm salatalarının tarifinde samandağ biberinden bahsetmiş. bilen var mı kızlar nasıl bir bibermiş?? benim bildiğim samandağ maydonuzu meşhurdur ama :))))
simdi netten baktim yesil ve sivri biverden biraz daha kalin ama cok acimis aci olmasi sebebiyle metabolizmayi hizlandirip yag yakimi hizlandiriyormus
tamam işte süper bayılırım acıya :))) samandağ'a da gidersem tamamdır :))
bende bayilirim aciya . bu sadece biber mucizesi degildir ama ya sirf bibere baglamamak lazim her seyden önce bogazi tutmak sart biber yardimci etken burda![]()
tabi canım zaten biberi yerken diyet yapın,günde 1 saat spor yapın vs demişler. acının metabolizmayı canladırdığı bir gerçek sonuçta... yeşilçay,kuşburnu,keten tohumu vs derken şimdi de samandağı biberi pazarlama stratejisi başladı galiba :))) başlasın ama olsun, yurdum çiftçisi kazansın hiç olmazsa...
bu arada geçmişee bakarken Guide gelmişşş...
Canımm bende bazenn bırakıorumm ama hemen geri gelip motive olmayaa çalışıorummm.. Sende gel tekrar aramızaaa artık kurtulalım şunlardann.. Bak kafana yatarsa sende periyle yaptığımız rejimden yap hemen bi kaç kilo verirsen süper iyi hisssedersin kendiniii..
Esraaa canımmm senin yazdıklarınıdaa okudum .. hiç moralini bozmaa.. biraz dağıttımm oohh dee sonra sımsıkı sarıl rejiminee tekrarrr.. burası motive kaynağııı..
MASUMUMMMMMM canımmm... sende bir an önce kosantre olupp tekrar başlaa bitanemmm bakk ne güzell her günn gelip bişileerr yazıodukkkk![]()
bugün yediklerim (ictiklerimi tekrar yazmiyorum dünkü ile ayni)
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
25 gr krem peynir
firinda tavuk gögsü
0.4 lt ayran
aksam yemeginde öglen bitiremedigim tavuk gögsünü biraz yogurtla yedim
hepsi bu kadar![]()
süpersin canım.peki bu kadar az yiyince acıkmadın mı?
ben de okuldan gelince tereyağında yumurta ve peynir erittim.klasiğim oldu artık bunlar:))yarım dilim ekmekle yedim.az önce de 2 ceviz yedim.hepsi bu kadar:))
ayylinnn canımm bu arada çok güzellsinn... yaza kadar devammm çok daha incee resimlerini görürüz inşallahh hepimizzzzz içinn