• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

:70:ayylinnn canımm bu arada çok güzellsinn... yaza kadar devammm çok daha incee resimlerini görürüz inşallahh hepimizzzzz içinn

bu arada geçmişee bakarken Guide gelmişşş...

Canımm bende bazenn bırakıorumm ama hemen geri gelip motive olmayaa çalışıorummm.. Sende gel tekrar aramızaaa artık kurtulalım şunlardann.. Bak kafana yatarsa sende periyle yaptığımız rejimden yap hemen bi kaç kilo verirsen süper iyi hisssedersin kendiniii..

Esraaa canımmm senin yazdıklarınıdaa okudum .. hiç moralini bozmaa.. biraz dağıttımm oohh dee sonra sımsıkı sarıl rejiminee tekrarrr.. burası motive kaynağııı..

MASUMUMMMMMM canımmm... sende bir an önce kosantre olupp tekrar başlaa bitanemmm bakk ne güzell her günn gelip bişileerr yazıodukkkk:54:

Sen süperrsinn tatlımm.. yardımların için teşekkür ederim.. inan tavuk diyince benim gözlerimm ışılldıyorrr :D akşam hemen gidim lıght peynir yoğurt ve süt alacağım sonrada tabi kiii tavukk bi günde ızgara balık yerimm et mett falann ohhhh süper 5 günde 3 kilooooooo süperrr inşallah öle olurrr sabah tartılıcam tarılıp yazarım kaç kilo olduğumu .. gerçi haftasonunaa hala rejimde olucam ama inşallah bu sefer o haftasonunu atlatırımmm

çok kilo aldım çünküü çokkkkkkkk ... bi de ne dicemm bu dukan diyeti di mi.. yani attackt döneminden sonra ben o diyeti takip edebilirim diye düşünüorum çünkü aynı kb ye benziyor.. en azından biraz daha bilinçli tüketirim sebzeleri.

rica ederim tatlim zararin neresinden dönersen kär:34: evet bu dukan dieti. dukan dietine devam edersen ikinci asama esas kilo verme devresi domates salataligi severmisin bilmiyorum ben sevdigime göre sende seviyorsundur:1: bu dietde ikinci asamada bunlarda serbest

Bugün gazeteleri okurken Mesut Yar'ın zayıflama yöntemlerini gördüm. 40 kilo vermiş :)))
bana enteresan gelen günde en az 2 fincan orta şekerli türk kahvesi içmiş.tatlı krizini öyle aşmış ve türk kahvesinin tok tutma özelliği varmış. gerçi türk kahvesinin yapısı ve pişirilme yöntemi itibari ile en zararsız kahve olduğunu biliyordum ama tok tutma özelliği iyiymiş :))) bir de adam tüm salatalarının tarifinde samandağ biberinden bahsetmiş. bilen var mı kızlar nasıl bir bibermiş?? benim bildiğim samandağ maydonuzu meşhurdur ama :))))

Bugün gazeteleri okurken Mesut Yar'ın zayıflama yöntemlerini gördüm. 40 kilo vermiş :)))
bana enteresan gelen günde en az 2 fincan orta şekerli türk kahvesi içmiş.tatlı krizini öyle aşmış ve türk kahvesinin tok tutma özelliği varmış. gerçi türk kahvesinin yapısı ve pişirilme yöntemi itibari ile en zararsız kahve olduğunu biliyordum ama tok tutma özelliği iyiymiş :))) bir de adam tüm salatalarının tarifinde samandağ biberinden bahsetmiş. bilen var mı kızlar nasıl bir bibermiş?? benim bildiğim samandağ maydonuzu meşhurdur ama :))))

simdi netten baktim yesil ve sivri biverden biraz daha kalin ama cok acimis aci olmasi sebebiyle metabolizmayi hizlandirip yag yakimi hizlandiriyormus

bende bayilirim aciya . bu sadece biber mucizesi degildir ama ya sirf bibere baglamamak lazim her seyden önce bogazi tutmak sart biber yardimci etken burda:1:

tabi canım zaten biberi yerken diyet yapın,günde 1 saat spor yapın vs demişler. acının metabolizmayı canladırdığı bir gerçek sonuçta... yeşilçay,kuşburnu,keten tohumu vs derken şimdi de samandağı biberi pazarlama stratejisi başladı galiba :))) başlasın ama olsun, yurdum çiftçisi kazansın hiç olmazsa...

tabi canım zaten biberi yerken diyet yapın,günde 1 saat spor yapın vs demişler. acının metabolizmayı canladırdığı bir gerçek sonuçta... yeşilçay,kuşburnu,keten tohumu vs derken şimdi de samandağı biberi pazarlama stratejisi başladı galiba :))) başlasın ama olsun, yurdum çiftçisi kazansın hiç olmazsa...

bencede iyi patlama yapar bu biber günümüzün sorunu sismanlik olunca herkes herseyden medet umar oldu

bu arada geçmişee bakarken Guide gelmişşş...

Canımm bende bazenn bırakıorumm ama hemen geri gelip motive olmayaa çalışıorummm.. Sende gel tekrar aramızaaa artık kurtulalım şunlardann.. Bak kafana yatarsa sende periyle yaptığımız rejimden yap hemen bi kaç kilo verirsen süper iyi hisssedersin kendiniii..

Esraaa canımmm senin yazdıklarınıdaa okudum .. hiç moralini bozmaa.. biraz dağıttımm oohh dee sonra sımsıkı sarıl rejiminee tekrarrr.. burası motive kaynağııı..

MASUMUMMMMMM canımmm... sende bir an önce kosantre olupp tekrar başlaa bitanemmm bakk ne güzell her günn gelip bişileerr yazıodukkkk:54:

evet canım inşallah bu sefer bozmam.ben devam etmede sıkıntı yaşıyorum.
sabah 2 yumurta ve çömlek peynirli pmler
öğle kızarmış tavuk domates salatalık
akşam yoğurt
gemişi okumak çok zor bu nednle özellikle aylin90 ve onun gibi kilo verenlerin kb diyetindeki tüyolarını bekliyorum.
hepinizi öpüyorum

bugün yediklerim (ictiklerimi tekrar yazmiyorum dünkü ile ayni)

1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
25 gr krem peynir
firinda tavuk gögsü
0.4 lt ayran
aksam yemeginde öglen bitiremedigim tavuk gögsünü biraz yogurtla yedim

hepsi bu kadar:32:

bugün yediklerim (ictiklerimi tekrar yazmiyorum dünkü ile ayni)

1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
25 gr krem peynir
firinda tavuk gögsü
0.4 lt ayran
aksam yemeginde öglen bitiremedigim tavuk gögsünü biraz yogurtla yedim

hepsi bu kadar:32:

süpersin canım.peki bu kadar az yiyince acıkmadın mı?
ben de okuldan gelince tereyağında yumurta ve peynir erittim.klasiğim oldu artık bunlar:))yarım dilim ekmekle yedim.az önce de 2 ceviz yedim.hepsi bu kadar:))

süpersin canım.peki bu kadar az yiyince acıkmadın mı?
ben de okuldan gelince tereyağında yumurta ve peynir erittim.klasiğim oldu artık bunlar:))yarım dilim ekmekle yedim.az önce de 2 ceviz yedim.hepsi bu kadar:))

sende süpersin canim
hic acikmadim tika basa tokum su an bile tavuk gögsü yaninda ayran ve yogurtla birlikte yemek acayip sisirdi midemi

selam kızlar....
bugünkü menüm
200 gr peynir
şekersiz çay
2 yumurta haşlama
tavuk haşlama
3 kaşık yoğurt
şimdilik bu kadar

peri abla ya ben yağsız yoğurt bulamadım peynirde şu lor peynirler var ua 100 gr da 2 gr yağ var ancak onu bulabildim..yağsız yoğurttanda da 3 kaşık kadarına ayran yaptım akşam bişey olur mu ..çarşıyı efin tefin etim ama malesef yok bulamadım hiç bir markette..

kızlar selam, ankaradan acayip hasta olarak döndüm, işe gidip eve geri döndüm, zaten bugün grevimiz vardı, hafta sonuna kadar da raporluyum, uyudum biraz ama diyet yapamadım, kendimi bi toplayaıp size bahsedicem konudan

vaguscum hoşgeldin :) açıklamalarını merakla bekliorum :) neler öğrendin ne yaptın ne konularda bilgiler edindin valla kaç gündür merakla bekliom ...

Back