• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınn çıtır adayları.
Ben işe erken geliyorum ama bu saate kadar ancak odamı toparlayıp işleri düzenliyorum.
Ayağımdaki sorun için başladığım ilaçlar çok ağır. Birini haftada 1 alıyorum ve iki gün sarhoş gibi oluyorum. O yüzden de yapamadım geçen haftalarda diyet. Bir de ekrana bakarken midem bulanıyor o günlerde. Olsun hepsine razıyım yeter ki yürüyebileyim eskisi gibi :34: Hatta artık bu sarhoşluk haliyle eğlenmeye bile başladım. Oh içkiye para da vermiyorum, kalori de almıyorum miss diye :32:
Dünkü menüme sadık kaldım.
Bugünkü plan:
Sabah: iki ızgara sosis
Öğlen: uno light ekmeğe pizza (bir dilim light ekmeğin üzerine bol kaşar, mantar, sucuk, yeşil biber ve domates koyup mikrodalgada eritiyorum, süper oluyor. küçücük olduğu için domates, biber çok olmuyor) kremasız, yumurta-limon terbiyeli tavuk çorba
Akşam: tavuk çorba, yeşil salata

Ben işe erken geliyorum ama bu saate kadar ancak odamı toparlayıp işleri düzenliyorum.
Ayağımdaki sorun için başladığım ilaçlar çok ağır. Birini haftada 1 alıyorum ve iki gün sarhoş gibi oluyorum. O yüzden de yapamadım geçen haftalarda diyet. Bir de ekrana bakarken midem bulanıyor o günlerde. Olsun hepsine razıyım yeter ki yürüyebileyim eskisi gibi :34: Hatta artık bu sarhoşluk haliyle eğlenmeye bile başladım. Oh içkiye para da vermiyorum, kalori de almıyorum miss diye :32:
Bugünkü plan:
Öğlen: uno light ekmeğe pizza (bir dilim light ekmeğin üzerine bol kaşar, mantar, sucuk, yeşil biber ve domates koyup mikrodalgada eritiyorum, süper oluyor. küçücük olduğu için domates, biber çok olmuyor) kremasız, yumurta-limon terbiyeli tavuk çorba

aayy o ilaç yüzünden kafa halini bende çok seviyorum, öksürük şurubunu içtikçe içesi geliyo insanın
:60::60:
light pizzanda şahane, bende yapıyorum arada:13::13:

Bugünkü plan:

su anki durumun nasil canim insaallah ilaclar iyi gelir cektigin sarhosluga deger
pizza tarifine bende bayildim:34: ama burda kb degeri düsük ekmek yok acaba wasa üzerinde nasil olur dukan bitsin denemek istiyorum

su anki durumun nasil canim insaallah ilaclar iyi gelir cektigin sarhosluga deger
pizza tarifine bende bayildim:34: ama burda kb degeri düsük ekmek yok acaba wasa üzerinde nasil olur dukan bitsin denemek istiyorum

Sağol canım. Şu anda gece ağrılarım geçti, durduk yere de ağrımıyor ama yürüyünce, en kötüsü de merdiven inince ağrıyor ve bizim ev iki katlı ama eşimi çalıştırıyorum ben de ne yapalım :34: Ben wasa yiyorum valla üzerine kaşar eritip. Diğer malzemeyle denemedim ama bence olur.

Domatesi mantarı kaşarın altına koyarsan onlar sulanınca wasa da yumuşar biraz. Denemek lazım :34:

Kızlar gunaydın hepinizee...
Guidecım hoşgeldin..Umarım bu sefer bırakmazsın diyeti..Hepbirlikte gene guzel kilolar veririz..
Ben 5 ayın sonunda KB diyetinden biraz sıkıldım ve simdi 2 haftalık nesfit diyeti yapıyorum..
Sonra KB ye devam tabiki..
Kızlar geçen haftaki kacamaklarım yuzunden dün sabah itibariylen tam tamina 1.8kg fazla çıkmıştım..
O kadar kotuydu ki moralim,ama bu sabah dünkü diyetim sayesinde hemen 1kg su gitmiş çok şukur..
Kilolar oturmadan vermek cok ama cok önemli..Ama bir tartılara küsersem 3-5 hafta tartılmazsam ve yemeye devam edersem ben direk 10 kilo alırım..İnanılmaz musait bünyem ne yazık ki....
Neyse asla ipin ucunu kaçırıp bir daha kilo almak istemiyorum...
Ben de sizlerle dün ne yedigimi paylaşmak istiyorum...Biliyorum sizden cok farklı bir diyet ama yediklerimi yazınca rahatlıyorum..
Sabah 5-6 Kaşık nesfit ve az yaglı yarım bardak süt
Oglen 4-5 yemek kaşıgı kıymalı taze fasulye(sadece kıymanın yagı)
2 Kaşık bulgur pilavı
1 kepce tarhana çorbası
2 kaşık yogurt
Ara 6-7 adet çagla
3 adet kuru kayısı
Akşam 5-6 kaşık nesfit ve yarım bardak süt..
Ayrıca 3 litre su ve 3 fincan yeşil çay :)
Meyve yemeyi çok özlemişim..Özellikle bol bol kuru kayısı yiyecegim bu diyette..Çünkü yağı kesince bagırsaklarımın da durmasını istemiyorum..

kilo çizelgemi gördün mü aslı feci haldeyim yüzükler felan oturuyor parmağıma.
ben diğer diyetlerde doymuyorum canım.
13. gruba da girdim inşallah szilerin de desteğiyle gitsin bu sefer.kendime dar kıyafetler aldım zayıflayamazsam tümden bunalıma girerim o kadar para döktüm.
sabah 2 yumurtayla çömlek peynirli omlet yaptım.
sabah uyanınca da elma sirkeli su içtimştim.
arkadaşlardan birinin adını şimdi hatılayamadım pizza tarifi harika mikroda bende deneyeyim.
aylinde güzel kilo vermiş .cumaya bekleyin beni ibrem oynar inşallah

peri maşallah çok iyi gidiyorsun güzel bir sonuç alacağına eminim..su ve soda takviyesi de çok iyi olmuş.
aldentecim yaktım canım kiloları kilo milo kalmadı :))) en azından kağıt üzerinde :))
ben de kasmadan devam ediyorum diyetime,haftada iki gün de spor yapıyorum...bu diyet maceramda öğrendiğim birşey var o da kısa sürede mucize olmuyormuş. kilo vermeye karar verdiysen uzun bir yolculuğa çıkıyormuşsun. sabırla ve inatla devam eden kazanıyor.
aslı senin değişikliğinin sonucunu da merak ediyorum bize örnek teşkil edeceksin.tecrübelerinden faydalanalım biz de. ama 1 kiloyu vermişsin hemen çok iyi. kiloların oturmadan gitmesi gerekiyor gerçekten de. ben de çok kaçamak yaptığımı düşündüğüm zamanlarda sık sık tartıya çıkıyorum anca o zaman gerçeklerle karşılaşabiliyorum yoksa kilo almak öyle kolay ki.
fındık ezmesi olayını anladım ben de. markete gidince bakacağım o markaya. çocukluğumdan hatırlıyorum ama çok lezzetli olduğunu. ne de olsa yerli malı yurdun malı :)))

peri maşallah çok iyi gidiyorsun güzel bir sonuç alacağına eminim..su ve soda takviyesi de çok iyi olmuş.
Aldentecim yaktım canım kiloları kilo milo kalmadı :))) en azından kağıt üzerinde :))
ben de kasmadan devam ediyorum diyetime,haftada iki gün de spor yapıyorum...bu diyet maceramda öğrendiğim birşey var o da kısa sürede mucize olmuyormuş. Kilo vermeye karar verdiysen uzun bir yolculuğa çıkıyormuşsun. Sabırla ve inatla devam eden kazanıyor.
Aslı senin değişikliğinin sonucunu da merak ediyorum bize örnek teşkil edeceksin.tecrübelerinden faydalanalım biz de. Ama 1 kiloyu vermişsin hemen çok iyi. Kiloların oturmadan gitmesi gerekiyor gerçekten de. Ben de çok kaçamak yaptığımı düşündüğüm zamanlarda sık sık tartıya çıkıyorum anca o zaman gerçeklerle karşılaşabiliyorum yoksa kilo almak öyle kolay ki.
Fındık ezmesi olayını anladım ben de. Markete gidince bakacağım o markaya. çocukluğumdan hatırlıyorum ama çok lezzetli olduğunu. Ne de olsa yerli malı yurdun malı :)))

sağolasın canım inşallah yanıp gitsinler,enerji olup dönsünler:))

bu fındık ezmesi çok lezzetli cidden.memleketimin fındığı ne de olsa:1:

gercekten arzu nerde yine, bir görünüp sonra yok oluyor arzu yine aramiza dön:92:
masumda yok oldu, sofda hic ugramiyor, esrada ayni sekilde hadi kizlar gelin artik:92::92:

PERİİİİİ burdayımmm tatlımmm.. haftasonları giremiorumm biliosunuz... Şu dukanı yazmışsındır mutlaka ama bulamadım.. baanada anlatsana.. senle diyet ikiziyiz sonuçtaaa :D belki bende yaparımm

nasilsiniz kizlarr???????

benim bir Askim var artik :69: cok iyiyim cok mutluyumm... resim eklicem simdi size... bakin nasil olmusum........

Son düzenleme:
PERİİİİİ burdayımmm tatlımmm.. haftasonları giremiorumm biliosunuz... Şu dukanı yazmışsındır mutlaka ama bulamadım.. baanada anlatsana.. senle diyet ikiziyiz sonuçtaaa :D belki bende yaparımm

ayyy iyi burda olmana sevindim bu sefer sonuna kadar devam edicez cünkü:13:
bu dietin ilk asamasinda sadece protein yiyorsun ama temel kural yagsiz olmasi gerekiyor etler yagsiz tavugun derisinin alinmis olmasi gerekiyor süt ve ürünlerininde yine yag oraninin az olmasi gerekiyor light ürünleri tercih edebilirsin etler gibi sinirsiz yiyebiliyorsun günde max 3-4 yumurta yiyebiliyorsun kesinlikle yag kullanmiyorsun baslangicta 5 günde 3 kg verilebiliyormus tabi bünyeden bünyeye degisebilir ikinci asamada ise sebze ilavesi var onu yapmiyacagim icin cok ayrintili bilgi veremicem bence denemelisin bizim beslenme seklimize cok uygun sadece kasar yok:37:

slm arkadaşlar.ben öyle bir dağıttımki anlatılamaz yaşanır.evden uzakta olunca diyetin d si bile kalmadı)).eve gidince birdüzene giricem artık.kaçgündür tartılmadım kilomuda bilmiyorum.eve gidince birşok beni bekliyor.pericim yeni diyetin hayırlı olsun.bende bir atak dönemi yaparım belki.

aldentecim yaktım canım kiloları kilo milo kalmadı :))) en azından kağıt üzerinde :))
ben de kasmadan devam ediyorum diyetime,haftada iki gün de spor yapıyorum...bu diyet maceramda öğrendiğim birşey var o da kısa sürede mucize olmuyormuş. kilo vermeye karar verdiysen uzun bir yolculuğa çıkıyormuşsun. sabırla ve inatla devam eden kazanıyor.
aslı senin değişikliğinin sonucunu da merak ediyorum bize örnek teşkil edeceksin.tecrübelerinden faydalanalım biz de. ama 1 kiloyu vermişsin hemen çok iyi. kiloların oturmadan gitmesi gerekiyor gerçekten de. ben de çok kaçamak yaptığımı düşündüğüm zamanlarda sık sık tartıya çıkıyorum anca o zaman gerçeklerle karşılaşabiliyorum yoksa kilo almak öyle kolay ki.
fındık ezmesi olayını anladım ben de. markete gidince bakacağım o markaya. çocukluğumdan hatırlıyorum ama çok lezzetli olduğunu. ne de olsa yerli malı yurdun malı :)))

saol tatlim bende bu sefer iyi sonuc bekliyorum artik:44:
dediklerinin hepsine katiliyorum gercekten diet tam bir sabir isi x ve y' ler hayatimizda o kadar yer etmiski maalesef onlarsiz yapamiyoruz her türlü kacamaklara ragmen önemli olanda pes etmeden sonuna kadar devam etmek:13: sonucta zafer bizim olacak:52::52:

slm arkadaşlar.ben öyle bir dağıttımki anlatılamaz yaşanır.evden uzakta olunca diyetin d si bile kalmadı)).eve gidince birdüzene giricem artık.kaçgündür tartılmadım kilomuda bilmiyorum.eve gidince birşok beni bekliyor.pericim yeni diyetin hayırlı olsun.bende bir atak dönemi yaparım belki.

saol tatlim cuma günkü benim sonuca göre deneyebilirsin:34:
ayyyyyyy ipin ucu kactiysa:53: eve döner dönmez fazla cikarsan hemen diete basla ki hemen kalici olmadan yok olsunlar yoksa yapisip kaliyor valla kilolar:52:
bende türkiyeden gelince öyle yapmayi düsünüyorum:97:

Son düzenleme:
hayırlı olsun aylincim allah devamını getirsin
hah işte aynı yerde aynı kıyafetlerle 2 ay sonra tekrar foto koy, aradaki 7 farkı görelim
:1::1:

aylincim cok seker görünüyorsun hayirlisi olur insallah:34:

periiicimm tatlımmm bu diyet güzzel gözüküyor yani bende seni takiben yapabilirim ama bana biraz daha bilgi verebilir misin :( örnek mönü yazabilir misin mesela sonra ekmek yine yok mu? bana yardım ette biraz akşam alışverişeee gideyimmm..

aslının diyetini yapcaktım ama şimdi ilk olarak bunu yapayımmm.. amaaa yardımmmmm lazımmmmmmmm :)))

Back