• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selam, ankaradan acayip hasta olarak döndüm, işe gidip eve geri döndüm, zaten bugün grevimiz vardı, hafta sonuna kadar da raporluyum, uyudum biraz ama diyet yapamadım, kendimi bi toplayaıp size bahsedicem konudan

ay cnm çok geçmiş olsun..diyet yapma cnm iyileş sonra acısını çıkarırsın zaten..msj aynı anda yazmışız yani ben msjını görmeden yazmış oldum..tamam cnm kendini ii hissedince açıklarsın...

peri abla dukanın ilk beş gün et ve su tüketiyormuş sadece myle yazmışlar..yani biz yumurta süt ve yoğurtta tüketiyoruz..sonra bi de boşuna yapmış olmayak ...?

peri abla ya ben yağsız yoğurt bulamadım peynirde şu lor peynirler var ua 100 gr da 2 gr yağ var ancak onu bulabildim..yağsız yoğurttanda da 3 kaşık kadarına ayran yaptım akşam bişey olur mu ..çarşıyı efin tefin etim ama malesef yok bulamadım hiç bir markette..

büyük marketlerde kesin vardir . 2 gr yag birsey degil cok uygun icin rahat olsun

peri abla dukanın ilk beş gün et ve su tüketiyormuş sadece myle yazmışlar..yani biz yumurta süt ve yoğurtta tüketiyoruz..sonra bi de boşuna yapmış olmayak ...?

hayir canim ilk atak devresinde sirf protein yenmesi gerekiyo icinin rahat etmesini istiyorsan netten girip kendinde okuyabilirsin

büyük marketlerde kesin vardir . 2 gr yag birsey degil cok uygun icin rahat olsun

valla burda büyük market bırakmadım akşam çıktım kaç yere baktım buranın en büyük maketlerine baktım yok.. yer yarıldı yerin dibine girdi derler ya aynenn öyle oldu valla...

valla ben de evdeki yoğurttan yedim 3 kaşığına ayran yaptım kuru kuru gitmedi haşlama tavuuk çünkü.. inş. bişey olmaz...

senin başka bir önerin var mı yemek yanında yenecek yoğut bulamazsam eğer peri abla?

kızlar selam, ankaradan acayip hasta olarak döndüm, işe gidip eve geri döndüm, zaten bugün grevimiz vardı, hafta sonuna kadar da raporluyum, uyudum biraz ama diyet yapamadım, kendimi bi toplayaıp size bahsedicem konudan

gecmis olsun canim kendini iyi hissettiginde aciklarsin dinlenmene bak

Bu arada ben kitabı aldım sadece et ve su değil, az yağlı süt, peynir, yoğurt, ayran, yumurta, maydonoz, dereotu, sogan sarımsak ve baharatlarda ilk beş günde serbest... Ben yedim valla...

b yazı var peri abla doğru olan bu mudur şimdi dukana dair bunu buldum..böyle mi yapcez?

valla burda büyük market bırakmadım akşam çıktım kaç yere baktım buranın en büyük maketlerine baktım yok.. yer yarıldı yerin dibine girdi derler ya aynenn öyle oldu valla...

valla ben de evdeki yoğurttan yedim 3 kaşığına ayran yaptım kuru kuru gitmedi haşlama tavuuk çünkü.. inş. bişey olmaz...

senin başka bir önerin var mı yemek yanında yenecek yoğut bulamazsam eğer peri abla?

et tek basina gitmiyor salatada yiyemedigimiz icin yogurt ve ayran cok güzel gidiyordu evdeki yogurtdun yag orani kac hazir yogurtmu ev yogurdumu yada light süt bulursan annecigin yogurt mayalayiversin aklima baska cözüm gelmiyor

et tek basina gitmiyor salatada yiyemedigimiz icin yogurt ve ayran cok güzel gidiyordu evdeki yogurtdun yag orani kac hazir yogurtmu ev yogurdumu yada light süt bulursan annecigin yogurt mayalayiversin aklima baska cözüm gelmiyor

evdekyoğurt tam yağlı sütten yapılmış ev yoğur peri abla..annem yoğurt yaparda light süt buldum ama maa için koyacağı yoğurt ev yoğurdu olur yani yağlı yoğurt ondan bişey olmaz mı peki?

Bu arada ben kitabı aldım sadece et ve su değil, az yağlı süt, peynir, yoğurt, ayran, yumurta, maydonoz, dereotu, sogan sarımsak ve baharatlarda ilk beş günde serbest... Ben yedim valla...

b yazı var peri abla doğru olan bu mudur şimdi dukana dair bunu buldum..böyle mi yapcez?

aynennnnnnn öyle

öyle yapayım artıkın..1 kg sütü mayalasam bikaç gün gider..yoksa valla kuru kuru gitmiyo illaki yanında bişey olacak..ancak öyle doyuyor insan..
senin nasıl gidiyor peri abla trtıldın mı hiç?veya başlamadan önce illaki tartırmışsındır kaç kiloydun?sanra tartıldıysan da yaz merak ettim...
bakalım aartık
ben bugün başladım doğal olark sabah tartıldm tam 60 geldim bakalım..bugün ilk gün ..

öyle yapayım artıkın..1 kg sütü mayalasam bikaç gün gider..yoksa valla kuru kuru gitmiyo illaki yanında bişey olacak..ancak öyle doyuyor insan..
senin nasıl gidiyor peri abla trtıldın mı hiç?veya başlamadan önce illaki tartırmışsındır kaç kiloydun?sanra tartıldıysan da yaz merak ettim...
bakalım aartık
ben bugün başladım doğal olark sabah tartıldm tam 60 geldim bakalım..bugün ilk gün ..

pazartesi sabahi baslamadan önce tartildim 71 kg idim cuma sabahina kadar tartilmam bakalim ne kadar vericem cok merak ediyorum su cuma bir an önce gelse

aylin resmini gördüm fıstık gibiymişsin..çıtır olunca da daha bi güzel olacaksın yane çıtır güselll...
Allah hayırlısını nasip etsin cnm,sevindim senin adına :)

pazartesi sabahi baslamadan önce tartildim 71 kg idim cuma sabahina kadar tartilmam bakalim ne kadar vericem cok merak ediyorum su cuma bir an önce gelse

valla inş. veririz peri abla..ben de merakla hem cuma hem cumartesiyi bekliom :)
inş. şu elime ayağıma sahip çıkarımdatrtılamam hafta sonuna kadar diycem ama ben günde 3 öüğün tartılıom..biliyorum yanlış sonuç veriyo ama alışkanlık oldu valla..bi yiyecek bi de tartı elimden düşmüo :)))

valla inş. veririz peri abla..ben de merakla hem cuma hem cumartesiyi bekliom :)
inş. şu elime ayağıma sahip çıkarımdatrtılamam hafta sonuna kadar diycem ama ben günde 3 öüğün tartılıom..biliyorum yanlış sonuç veriyo ama alışkanlık oldu valla..bi yiyecek bi de tartı elimden düşmüo :)))

günde 3 defami:53: masallah :1: aslinda gün gün veriyorsam ne kadar verdigimi merak ediyorum ama eger baslangicta verme olmazsa bosuna moralim bozulmasin diye cumayi bekliyecegim :31:
iyi geceler ben cikiyorum:80: yarin gece görüsürüz:34:

Hepinize gunaydın..
Su olayını çok abarttım ama nasıl bir hırs geldiyse üstüme içtikce zayıflayacagım gibi gelior..
Bir diyetisyenim seneler önce aksam yemekten sonra icebildigin kadar su iç demişti..Vucud kendini temizliyor o suyla öyle düşün demişti...yani çamaşır makinesinin son durulama suyu gibi..O yuzden ben de akşam içtigim suyu fazlalaştırdım..Dün toplamda yeşil çayla birlikte 4 litre belki 4.5 litre sıvı almışımdır..Tuvaletten çıkamadım anlayacagınız..Ama kilo verebildigimi gormek cok motive ediyor..Keske gecen hafta almasaydım kilo yaa..Şimdi inmiş olucaktım aşagılara..Neyse zararın neresinden dönülse kardır....Hiç zorlanmıyorum..İnsallah boyle devam eder....
Arzucummm satışa getirdin hemen beni bakıyorum...Neyse sen mutlu oldugunu yap tabiki de arkandayım tatlım..Umarım dayanabilirsin cunku cok zor gorunuyor burdan o diyet...
Pericimmm super gidiyorsun az kaldı bakalım kac kilo vericen..Bagırsak sorunu yaşıyor musun onu da merak ettim..
Guidee cnm bence guzel bir başlangıc yaptın ama kesinlikle uzun zaman bizimle olmayı kafaya koy..Baska turlu cok zorlanırsın..Kolay gelsin cnm..

Back