merhaba arkadaşlar aylin listeyi yapamayacağını açıklamış bu hafta. zaten kilo bildirimi yapan 3-4 kişiydik. isterseniz önümüzdeki cuma listeyi ben hazırlarım.ama lütfen kilo versekte vermesekte bildirim yapalım. cuma akşamı listeyi hazırlarım.anlaştıkmı bayanlar?
iyi düşünmüşsün canım ama ölçülü olmak kaydıyla biraz salatalık turşusu ve yine çok ölçülü olmak kaydıyla kokulu kuru taze baharatlar serbest, bunun için az roka, taze soğan, dereotu, maydonoz falanda giriyomuş, bence ölçülü olarak bunlardan ekle canım yoksa çok tatsız bi iki gün olur, özellikle turşu canın çekebilir bu kadar etten sonra.
bide iki şişe maden suyu iç canım şekersiz, mineral kaybına karşı tabii 2 litrede su
bi de aspartam serbest denmiş, çok tatlı ihtiyacı duyarsan, bi bardak light kola içebilirsin bence günde
peynirlerin tuzsuz olmasına dikkat et canım, su tutmayasın bence en güzel peynir alternatifi tuzsuz lor ve light dil peyniri
başarılar diliyorum canım:13::13:
merhaba arkadaşlar aylin listeyi yapamayacağını açıklamış bu hafta. zaten kilo bildirimi yapan 3-4 kişiydik. isterseniz önümüzdeki cuma listeyi ben hazırlarım.ama lütfen kilo versekte vermesekte bildirim yapalım. cuma akşamı listeyi hazırlarım.anlaştıkmı bayanlar?
kızlar ben bir haftadır kb diyetine uyuyorum günlük kb mi 25-30 tuttum hep bugün sabah tartıldım gr oynamamış geçen haftaya göre..hiç verememişim..napcem ben yaa
kb yi doğru hesapladığına eminsin dimi canım, kaçamak çok oldu mu, bunlara dikkat et bence, ama tüm bunlara dikkat etsen bile iki haftadan sonra duraklamalar oluyo ama bunları çok kafaya takmamalısın sonuçta aç kalmadan sağlıklı besleniyoruz:13:
chesscim dukan dietini ayrintili okudum genel olarak ismini biliyordum ama tam ayrintilarini bilmiyordum bu diette günde 3-4 yumurta serbest, yag kullanimi yasak etlerin yagsiz olmasi önemli ve yagsiz süt ürünleri serbest bende et olarak tavuk ve hindi gögüs etini ve tavuk cigerini tercih edicem ve haliyle bu etler daha kuru olacagi icin ve yesillik yasak oldugu icin yaninda yag orani 0.1 olan yogurt ve yine bu yogurttdan yapilmis ayran iceyim, gecede yine yag orani 0.1 olan bir bardak süt iceyim diyorum ne dersin:106: baska tavsiyen varmi canim:112:
kızlar ben bir haftadır kb diyetine uyuyorum günlük kb mi 25-30 tuttum hep bugün sabah tartıldım gr oynamamış geçen haftaya göre..hiç verememişim..napcem ben yaa
iyi aksamlar kizlar,
Ben bu sabah tartildigimda 77,7 gördüm cok mutluyum ben tam kb diyetini uygulamiyorum basta 1-2 hafta yaptim fakat daya sonra kb saymaktan usandim ve 2 sene önce uyguladigim doktor listesini devam ediyorum o zamanda 2,5 ay icinde 22 kilo vermistim, simdi yine ayni listeyi uyguluyorum ben diyete basliyali carsamba günü 4 hafta olucak simdiden 7 kilo verdim isterseniz sizlerle de paylasabilirim biraz kb ye de benziyor zorluk cekiceginizi düsünmüyorum belki bir nevi sizlere de yardimim dokunabilir kendim kilo verince nasil seviniyorsam sizlerin de verdigini okuyunca sizler kadar bende mutlu oluyorum cünki kilolu halin ruh halini ben de sizlerle ayni sekilde paylasiyorum.
ne kadar da tanıdık geldi bana durumun(
aynı şey bende de oldu canım.ilk 5 gün 2 kg verdim.üstüne 1 ay geçti 1 kg verdim.tamam arada diyet yapmıyorum ama normal zamanlarımda yediğimden fazlasını değil azını yiyorum.zaten artık midem fazlasını kabul etmiyor.bu durum motivasyonumu sıfıra indirdi desem yeridir.yalnız baskülde fark olmasa da vücudumda incelme var.demekki yağlardan veriyoruz diye düşünüyorum bir yandan da.
bir de bende müthiş bir ödem sorunu var.hatta şimdi netten ödem attırıcı kürlere baktım.
bir de kızkardeşim diyetisyene gidiyor yaklaşık aynı zamanlarda başladı diyet olayımız.evdeki baskülü ile diyetisyenin baskülü arasında 2 kg oynuyor diyor.oysa ilk başta aynıymış.druna bahsedince o da burdaki tartı yağı,kası vs. ölçüyor.sen yağdan 5 kg vermişsin,evdekini değil burdakini dikkate al,vücudundaki suyu algılamıyor burdaki tartı ama evdeki o ayrımı yapmıyor demiş.çok mantıklı gelmese de o da vücudundaki incelmenin farkında olduğunu ama bunun evdeki basküle yansımadığını söylüyor.
canım ben liste uygulayamam ama zahmet olmazsa paylaşmanı isterim çünkü doktorun diyeti neye dayandırdığını anlamak listeyle yapamayanlara da fikir verecektir.:13::13:
peri abla acba ben de mi senin bu dukana başlasam..ben de işe yaramadı herhalde kb..ama 25-30 almama ragmen kb yi kiloda almamışım..yani acaba ben kb mi 10 falan mı tutunca verecem anlamadım ki napsemm...tecrübe sahibi kızlar yardımınıza ihtiyacım var...
arakadaş bulursam beraber yapcamm.. bulamazsam da kendim yola devam...:)
peki peri abla anladığım kadarı ile sen dukanın atak evresine yapacaksın..peki bu dukan kaç günde kaç kilo vermeyi vaad ediyor minimum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?