Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gercekten süper olur:13:

saol tatlim dediklerini dikkate alicam

mrb christine..cevap ve ilgin için tşkler :)..evet kırıldım biraz doğru analiz etmişsn..yazdıklarım sadece senin için değildi..alakan için tekrar tşk..
kapattım bu mevzuyu ben artıkın :)

kızlar ben bir haftadır kb diyetine uyuyorum günlük kb mi 25-30 tuttum hep bugün sabah tartıldım gr oynamamış geçen haftaya göre..hiç verememişim..napcem ben yaa

beni dikkate alma canım ben yazıyorum ama koruyorum kilomu dyet yapmıyorum yani:13:

kızlar ben bir haftadır kb diyetine uyuyorum günlük kb mi 25-30 tuttum hep bugün sabah tartıldım gr oynamamış geçen haftaya göre..hiç verememişim..napcem ben yaa

kb yi doğru hesapladığına eminsin dimi canım, kaçamak çok oldu mu, bunlara dikkat et bence, ama tüm bunlara dikkat etsen bile iki haftadan sonra duraklamalar oluyo ama bunları çok kafaya takmamalısın sonuçta aç kalmadan sağlıklı besleniyoruz
:13:

peri abla acba ben de mi senin bu dukana başlasam..ben de işe yaramadı herhalde kb..ama 25-30 almama ragmen kb yi kiloda almamışım..yani acaba ben kb mi 10 falan mı tutunca verecem anlamadım ki napsemm...tecrübe sahibi kızlar yardımınıza ihtiyacım var...

cnm kaçamak oldu tabiki..ama çok değil..2 defa yaptım..ama yaptığım kaçamağın 2 katı kadar da spor yaptım..dengelemiştir o kesin..neden böyle oldu anlamadım..sadece ne almışım ne vermişim normalde en azından 100 gr vermeyi bekliodum ama 0 gr vermişim..napsem acep...

peki peri abla anladığım kadarı ile sen dukanın atak evresine yapacaksın..peki bu dukan kaç günde kaç kilo vermeyi vaad ediyor minimum?

ne kadar da tanıdık geldi bana durumun(
aynı şey bende de oldu canım.ilk 5 gün 2 kg verdim.üstüne 1 ay geçti 1 kg verdim.tamam arada diyet yapmıyorum ama normal zamanlarımda yediğimden fazlasını değil azını yiyorum.zaten artık midem fazlasını kabul etmiyor.bu durum motivasyonumu sıfıra indirdi desem yeridir.yalnız baskülde fark olmasa da vücudumda incelme var.demekki yağlardan veriyoruz diye düşünüyorum bir yandan da.
bir de bende müthiş bir ödem sorunu var.hatta şimdi netten ödem attırıcı kürlere baktım.

bir de kızkardeşim diyetisyene gidiyor yaklaşık aynı zamanlarda başladı diyet olayımız.evdeki baskülü ile diyetisyenin baskülü arasında 2 kg oynuyor diyor.oysa ilk başta aynıymış.druna bahsedince o da burdaki tartı yağı,kası vs. ölçüyor.sen yağdan 5 kg vermişsin,evdekini değil burdakini dikkate al,vücudundaki suyu algılamıyor burdaki tartı ama evdeki o ayrımı yapmıyor demiş.çok mantıklı gelmese de o da vücudundaki incelmenin farkında olduğunu ama bunun evdeki basküle yansımadığını söylüyor.

bana uyar canım.şimdiden tşk ederim kendi adıma:)
ben bu hafta vermediğim için ayrıntılı bildirim yapmamıştım.

iyi aksamlar kizlar,
Ben bu sabah tartildigimda 77,7 gördüm cok mutluyum ben tam kb diyetini uygulamiyorum basta 1-2 hafta yaptim fakat daya sonra kb saymaktan usandim ve 2 sene önce uyguladigim doktor listesini devam ediyorum o zamanda 2,5 ay icinde 22 kilo vermistim, simdi yine ayni listeyi uyguluyorum ben diyete basliyali carsamba günü 4 hafta olucak simdiden 7 kilo verdim isterseniz sizlerle de paylasabilirim biraz kb ye de benziyor zorluk cekiceginizi düsünmüyorum belki bir nevi sizlere de yardimim dokunabilir kendim kilo verince nasil seviniyorsam sizlerin de verdigini okuyunca sizler kadar bende mutlu oluyorum cünki kilolu halin ruh halini ben de sizlerle ayni sekilde paylasiyorum.

canım ben liste uygulayamam ama zahmet olmazsa paylaşmanı isterim çünkü doktorun diyeti neye dayandırdığını anlamak listeyle yapamayanlara da fikir verecektir.:13::13:

adenteciğim ben karar verdim yarın başka bir diyeti başlıyorum..istersen senle başlarız ne dersin ?

canım ben liste uygulayamam ama zahmet olmazsa paylaşmanı isterim çünkü doktorun diyeti neye dayandırdığını anlamak listeyle yapamayanlara da fikir verecektir.:13::13:

liste protein sebze meyve ve kb icerikli tek bir zorlugu her seyi tartman gerekiyor ama ise yariyor en önemlisi de bu liste almanca ben bu aksam türkceye ceviriyim yarin sizlerle paylasirim

been bu kb ile yerimde saycam herhalde..durum onu gösteriyor..arkadaşım benle bşladı kb siz benden fazla vrdi..dr liste diyeti..ben de chess gibi uygulayamıyorum...ama başka bir diyte karar verdim..

hadi gel yarin beraber basliyalim o zaman, birbirimize destek oluruz

peki peri abla anladığım kadarı ile sen dukanın atak evresine yapacaksın..peki bu dukan kaç günde kaç kilo vermeyi vaad ediyor minimum?

aynen canim atak devresini yapicam 5 günde 3 kg verilir diyor tabiki bünyeden bünyeye degisir ben 3 degil 1 kg versem mutluluktan cildiririm yani uzun süredir 100-200 gr verdikten sonra bu süper moral olur

su an bu dietin beslenme sekli bana uygun geliyor rahat yapabilecegimi düsünüyorum benim icin bir diette peynir mutlaka olmali+yumurta olusuda süper buna ilave et serbest ve yaninda salata yerine ayran ve yogurtda bunu telafi ediyor 5 gün denemek istiyorum insallah sonucu güzel olur bu morale gercekten ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…