• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada yanlış anlaşılmasın kızlar. Tatlıdan bahsedenlere küsmüyoruz :71: Ama motivasyona geri dönmek lazım artık. Biri üzülmüş. Üzülmesin. Tabi ki kaçamak yapınca da burada paylaşabiliriz. İtiraf edebiliriz ama sonra ne yapıyoruz??? Haşlıyoruz bir yumurta. Tamamm mı :71:

evet haklısınız geçen hafta bi motivasyon eksikliği vardı. baktım herkes pasta börek yiyor bende yedim ama hafta sonu yeğenimin doğum günü bu sefer yemicem. pasta yemeye gitmiyoruzya.pardon o kelimeleri kullanmıyacaktık.destekliyorum sizi kızlar.

yaaa canım, sen az dukanla karıştırsana bu diyeti, bence 2 gün belirleyip sadece yağsız proteinlerden al sadece, yağsız tavuk, et, light peynir çeşit çeşit, biraz turşu, bol şekersiz maden sodası, valla bak bence 2 günde 1 haftada verdiğini verirsin:13:
detoxu yapıyosan bunu hayli hayli yaparsın miktarda kısıtlamadan, açıkmadan, bunuda bi detox gibi düşün, nacizhane tavsiyem

saol canim tavsiyen icin:16: ama aklima yatti yapmaya karar verdim ama pazartesi sali denemek istiyorum cünkü hafta sonu mangal yapicaz her ne kadar etlerin yaglari aksada dukanda etlerin yagsiz olmasi gerekiyor su an dondurucuda tavuk gögsü ve hindi eti var bunlarla birlikte yumurta ve peynirle dedigin gibi en az iki gün denerim bakalim sonuc ne olacak:97: ayyyyyyy simdiden heyecanlandim:52:

kızlar ben de dahil oluyorum size, beni de alın aranıza. bugun cuma olduguna göre katılabilirim di mi? cumadan cumaya

kilo veren bütün arkadaslarimi kutluyorum:46:
aldentecim sana katiliyorum o fazlalik kesin kilo degildir:34:

bana gelince sadece 100gr vermisim:37::50: bu hafta sonu kutlamada yok haftaya cumaya kadar kacamakda yapmayip bu haftayi cok güzel degerlendirmek istiyorum:24:

valla bence de değildir:))
canım senin bu duraksama benim bile sinirimi bozdu artık.bu ne ya!ayyy tartılarımız mı bozuldu acaba?:1::1::1::1:

sabah 1dilim çavdar ekmeğiyle kaşar yemiştim.bu saat oldu hala acıkmadım.ekmeğin etkisi mi acaba diye düşünüyorum.hatta şimdi tavuk göğüs kızarttım onu bile yiyesim yok.yoksa sabahki şoktan mı hala karar veremedim:))

okuldan çıkarken eski bir velim,sizi tanıyamadım hocam,kilo mu verdiniz dedi.oysaki onun velisi olduğum dönemden 4-5 kg fazlam var.bi de genç kız gibi duruyosunuz dedi:66::66:
dün de eşim ne kadar incelmişsin,belin incecik olmuş dedi.ben de,baskül öyle demiyo ama dedim:5:
herkes bişeyler diyo ama baskülüm niye aksini iddia ediyo dersiniz?

valla bence de değildir:))
canım senin bu duraksama benim bile sinirimi bozdu artık.bu ne ya!ayyy tartılarımız mı bozuldu acaba?:1::1::1::1:

bu hafta 100 gr vermis olsamda moralim bozulmadi cünkü gecen hafta sonu yediklerimin bunda payi cok ama bu haftadan cok ümitliyim:24:

sabah 1dilim çavdar ekmeğiyle kaşar yemiştim.bu saat oldu hala acıkmadım.ekmeğin etkisi mi acaba diye düşünüyorum.hatta şimdi tavuk göğüs kızarttım onu bile yiyesim yok.yoksa sabahki şoktan mı hala karar veremedim:))

okuldan çıkarken eski bir velim,sizi tanıyamadım hocam,kilo mu verdiniz dedi.oysaki onun velisi olduğum dönemden 4-5 kg fazlam var.bi de genç kız gibi duruyosunuz dedi:66::66:
dün de eşim ne kadar incelmişsin,belin incecik olmuş dedi.ben de,baskül öyle demiyo ama dedim:5:
herkes bişeyler diyo ama baskülüm niye aksini iddia ediyo dersiniz?

bak bu benim icinde gecerli baskülde her ne kadar sonuc degismesede incelme gözle görülür derecede acaba yagdan verdigimiz icin olabilirmi

bak bu benim icinde gecerli baskülde her ne kadar sonuc degismesede incelme gözle görülür derecede acaba yagdan verdigimiz icin olabilirmi

evet evet,ben de aynen öyle düşünüyorum.bu bile beni çok mutlu ediyo.
bir parça tavuk yedim sadece.gerçi bu kadar uzun süre aç kalmak da iyi değil ama canım istemiyo.
ayrıca moralini bozmaman çok iyi canım.
şimdi şöyle düşünüyorum:diyeti bozduğum günlerde diyet öncesi yediğimden fazlasını yemedimki hemen kilo alayım.gerçi tamam o x ve y lerden yedim ama,o kadar da değil yani.

evet evet,ben de aynen öyle düşünüyorum.bu bile beni çok mutlu ediyo.
bir parça tavuk yedim sadece.gerçi bu kadar uzun süre aç kalmak da iyi değil ama canım istemiyo.
ayrıca moralini bozmaman çok iyi canım.
şimdi şöyle düşünüyorum:diyeti bozduğum günlerde diyet öncesi yediğimden fazlasını yemedimki hemen kilo alayım.gerçi tamam o x ve y lerden yedim ama,o kadar da değil yani.

kesin kalici kilo degildir iki gün dikkat et eminim hemen yok olacaktir o fazlalik:34:

eee pericim başka başka:))
aldente peri diyaloğuna dönüşmüş olay:66:1:
anam bu kızlar nerdeler?
yarın öğretmen arkadaşlarla toplanma günümüz+dişime film çektirmeye gidicem+düğün var.bu yoğunlukta ipin ucunu kaçırmam inşallah.
bugün tüm yediğim bir parça peynir,bir parça tavuk ve bir dilim ekmek.süper gidiyorum di mi:))

bugünler de ipin ucunu kacirdim.insallah yarin kacirmiyacagim .biraz rahatsizim.bahar nezlesi olmusum. haplarla ayaktayim.

eee pericim başka başka:))
aldente peri diyaloğuna dönüşmüş olay:66:1:
anam bu kızlar nerdeler?
yarın öğretmen arkadaşlarla toplanma günümüz+dişime film çektirmeye gidicem+düğün var.bu yoğunlukta ipin ucunu kaçırmam inşallah.
bugün tüm yediğim bir parça peynir,bir parça tavuk ve bir dilim ekmek.süper gidiyorum di mi:))

gercekten nerde bizim kizlar kilo bildirim günü herkes kayip:1: kizlar fazlami ciktiniz yoksa:1: saka bir yana gelin artik gerci hafta sonuda geldi simdi dahada sessiz olur insallah pazartesi günü herkes burda olur
yarin bayagi yogunmussun su toplanma günleri her zaman cok kötü geciyor hep kb patlamasi oluyor ne kadar dikkat edebilirsen et artik ama ertesi günü minumum kb almaya özen göster ki baskülde fazla ciksan bile kalici olmadan hemen erisin bugünü cok hafif atlatmissin bir yandan iyi olmus:34:

bugünler de ipin ucunu kacirdim.insallah yarin kacirmiyacagim .biraz rahatsizim.bahar nezlesi olmusum. haplarla ayaktayim.

gecmis olsun canim . hadi yarin güzel bir baslangic yap kendini hazirla ve cumaya kadar cok dikkat et ve güzel kilolar ver aslinda bu hepimiz icin gecerli olsun
kizlar bu hafta hepimiz sifir kacamak yapalim ve hep beraber bu haftayi kilo vererek gecirelim bu bizi daha cok motive eder:13:

ayy dimi ya, benim tatlı düşkünlüğüm yoktur ama buraya geldikçe canım çekiyo, biz bundan sonra tatlı ve şekere X pasta türlerine Y diyelim, telaffuz bile etmeyelim küselim onlara:63::63:
:1::1:

Benimde tatlı düşkünlüğüm yoktur ama gerçekten geçen okuyunca benim bile canım çekti.

Bugün biraz canım sıkkındı girmek istemedim buraya, biraz geç oldu ama neyse tartıldım sabah dijitalim olmadığı için gram veremiycem. 68 kg. çıktım ama sanki ödem var çünkü bugün ayakkabılarım bayağı bir sıktı neden bilemiycem birde reglim bitince tartılıcam bakalım ama ben çok fazla bir kayıp beklemiyorum çok fazla dikkat edemedim çünkü.

Back