Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin arkadaslar
vagus dogum günün kutlu olsun canim hic kilo problemi yasamiyacagin saglikli güzel yillar gecirmen dilegiyle
Cok haklisiniz kizlar yine eski haline gelsin topimgimiz günde kac defa giriyorum hicbiriniz yoksunuz ama simdi cikmak zorundayim bu bahar baslangici benim icin agir geciyor gözlerim tam anlamiyla iyilesmiyor yine göz doktoruna gidicem görüsürüz:79:
[sıze="3"]merhaba kızlar :)[/sıze]
merhabalar canım.
Her daim aç gezmekten de bu kilolardan da usandım artık.gr oynamıyor sanki.
merhaba canım, bu nasıl kişisel ileti![]()
[sıze="3"]bu hafta nedense ruhum sıkılıyor. Dün eve gittim çıldırdım. " herşeyden yicem getirin" dedim ama kimse dinlemedi.Kaçamak olarak yaptığımda pek birşey olmadı
Az meyveli yoğurt, birazda badem. Midem küçülmüş ama hani..... Ben hemen sonuç istiyorum.
Finale ulaşmak istiyorum. Ay sıkılıyorum var bu hafta bende birşey var
[/sıze]
chesscim bugün bir tepsi baklava verseler yicek ayardayım. ay imdat afakanlar basıyor... ya beni biri tutsun, yada bırakın verdiğim ne varsa alayım![]()
valla canım bence bu bahar çarpması....
şaka değil ha, bende de bitakım dengesizlikler var, geçen gün gidip futursuz bi şekilde alışveriş yaptım, suyu açık unutmuşum mutfağı su bastı falan... var bi manyaklık bende de![]()
çarptı kesin, otlamaktan yakında meee licem. kendimi kuzu gibi hissediyorum. et çok yiyemiyorum içim almıyor. sonunda da kayış koptu... mutfağı su bastıysa senin bütün günü yerlerde suyu emdir, suyu sık işlemiyle geçmiştir. geçen makinam azizlik yaptı. köpükleri tahiye borusu yerine çekmeceden verdi.. bayılyorum makinama böyle şeyler de yapmasa yere eğilip bezle evi sileceğim yok :)))
[ımg]http://images.hepsiburada.net/assets/kitap/500/kitap_621576.jpg[/ımg]
yasemin soysalın yeni kitabı hepsiburdadan 10 liraya alıp bir akşamda okudum, neden yiyoruz bunun altında yatan ne, bağımlılıklarımızdan nasıl kurtulup yeni alışkanlıklar ediniriz, hem zayıflama hem hayatla ilgili güzel bi kitap tavsiye ederim
bize öğretilenleri aynen yapmaktan vazgeçin, kahvaltıda yemek yenmez, ya da meyve bi yemek bi öğün değildir gibi, temeli olmayan öğretilmişliklerden vazgeçin diyo mesela, isterseniz günde tek öğün yiyin, kendinizi 6 öğün yemeliyşm dşye zorlamayın, vucudunzun sesini dinleyin diyo mesela... Ve meditasyon ve detox önerileride var, spiritüel konulara meraklı olanlara şiddetle öneriyorum, 10 lirayı nereye vermiyoruz ki bi kitaba vermeyelim
bu hafta hepimizde birşey var
tatlı illeti olmasa sıkıntı yaşamıycam ben de.yani öyle açlıktan bayılacak hallerde değilim.canım da tatlı dışında bişey çekmiyo.
Tartıda oynamalar çok yavaş,vs....
ilginç bir kitaba benziyor.zaten herşeyin suçlusu beynimiz.iyi de napalım asalım mı keselim mi
şaka tabiki de...
Benim kahvaltılarım çok ilginçtir zaten.genelde çerez ya da meyve veya tatlıyla yaparım(yani yapardım)kahvaltımı.
aynen aldentecim, çıldır çıldır. dün akşam tv de reklamlarda çikolata çıktıkta duvara kafa vurasım geldi..."...etro enerji geliyorum demez ...etro" diyorya hani. bana geldi gelenler. 5-6 tane yesem yerim. bugün var birşey![]()
aynen aldentecim, çıldır çıldır. dün akşam tv de reklamlarda çikolata çıktıkta duvara kafa vurasım geldi..."...etro enerji geliyorum demez ...etro" diyorya hani. bana geldi gelenler. 5-6 tane yesem yerim. bugün var birşey![]()