Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma...tenefüste çocuklar götürüyolar kekleri,dondurmaları.ben de öyle bakınıp yalandığımla kalıyorum.
ama....haksızlık bu,öyle değil mi?
bir de,
bizim bayan öğretmenlerinin yemek üstüne çikolata keyfi yapmaları yok mu
kantinci elinde bir tepsi,çikolata,kek,bisküviyle giriyor odaya.hemen kafamı çeviriyorum ve lezzetine doyamadığım peynirimi tırtıklıyorum:95:
merhabaaa arkadaşlar haftasonları giremiorummm pazartesi de çok yoğundumm..
aslıcım pericimmm gelmicem sandıysanız yanıldınızz :O))))) yaaa motivasyonumm yinee çok düşükk ben boğazımı hiç tutamıorummm yaaaa
hep tatlı şeyler yemek istiorum yemek yemesemde sırf tatlı yesem
geçmiş olsun canım.beni de bu havalar mahvetti
Yine ayakta sallanmaya başladım![]()
merhabaaa arkadaşlar haftasonları giremiorummm pazartesi de çok yoğundumm..
aslıcım pericimmm gelmicem sandıysanız yanıldınızz :O))))) yaaa motivasyonumm yinee çok düşükk ben boğazımı hiç tutamıorummm yaaaa
hep tatlı şeyler yemek istiorum yemek yemesemde sırf tatlı yesem
bugün karar verdim ne olursa olsun bir tatlı yemeyi düşünüyorum. bu kadar aklımda olan şey midemde olsun. aklım başka şeylerle meşgul olsun :119:
abartmamak kaydiyla bencede yemelisin beynine yer etmis bir kerebazen benimde öyle oluyor aklima girdimi yemeden cikmiyor her an gözümün önünde her türlü tatli dolasiyor
sonra yiyip rahatliyorum:125:
pericim bende rahatlarım diye düşünüyorum... sipariş verdim. ayıptır söylemesi bir tane sütlü tatlı istedim. mideme hayırlı uğurlu olsun.
pericim bende rahatlarım diye düşünüyorum... sipariş verdim. ayıptır söylemesi bir tane sütlü tatlı istedim. mideme hayırlı uğurlu olsun.
hepimize hayirli olsunn bu tatlilar pastalar ....yemek den degill bu tatli krizlrinden aliyozz.bende dün yedim .sayfalari okuyunca canim istedi gene .sahneli kakaolu .hafif bir tatli ne güzel olur..
afiyet olsun
benimde canim ne zamandir sütlü tatli istiyor özellikle sütlac ve tavuk gögsü ama Türkiye'ye sakladim istahimi ayyyyyy Türkiye demisken ben spangile hastasiyimdirama gidene kadar cok dikkat etmem lazim 70'i terk ederek gideyim artik:95:
pericim sen gel memlekete biz seni supanglelerle karşılarız havaalanında :)))
kızlar merhaba, doğumgünü çocuğu geldii, hepinize güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, doğumgünümü dün geceden başlayarak çikolatalı sufle ile kutlamaya başladım, birazdan arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, abartmadan yerim diye düşünüyorum ama zaten toplantının amacının doğumgünü kutlaması olması bizim kh açısndan tam bir rezalet..neyse günün anlam ve önemini geçtikten sonra hepimizi kendimize gelmeye davet ediyorum, tatlı krizlerini atlatmış olalım lütfen ve kh saymaya yeniden başlayalım, bu bir kaç gün ara vermiş sayalım ve tam gaz ileriiiiiiii, cumaya daha 3 gün var en az şimdikinden 500gr daha az olalım..
sevdiklerinle birlikte nice mutlu,sağlıklı ve huzurlu günlerin,ayların yılların olsun inşallah!
bu kadar tatlı muhabbetinden sonra yarını tatlı günü ilan ettim kendime
yarına kadar dayanailirsem tabi
kesinlikle aç değilim sadece tatsızım![]()