• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaaa arkadaşlar haftasonları giremiorummm pazartesi de çok yoğundumm..

aslıcım pericimmm gelmicem sandıysanız yanıldınızz :O))))) yaaa motivasyonumm yinee çok düşükk ben boğazımı hiç tutamıorummm yaaaa
hep tatlı şeyler yemek istiorum yemek yemesemde sırf tatlı yesem

kızlar selam herkese gelemedim bi türlü :)

sabah : 1 türk kahvesi
öğlen : tavuk döner + ayran
akşam : ton balıklı salata

:59:

:59:sorma...tenefüste çocuklar götürüyolar kekleri,dondurmaları.ben de öyle bakınıp yalandığımla kalıyorum.
ama....haksızlık bu,öyle değil mi?
bir de,
bizim bayan öğretmenlerinin yemek üstüne çikolata keyfi yapmaları yok mu:47:
kantinci elinde bir tepsi,çikolata,kek,bisküviyle giriyor odaya.hemen kafamı çeviriyorum ve lezzetine doyamadığım peynirimi tırtıklıyorum:95:

bugün karar verdim ne olursa olsun bir tatlı yemeyi düşünüyorum. bu kadar aklımda olan şey midemde olsun. aklım başka şeylerle meşgul olsun :119:

aslıcım pericimmm gelmicem sandıysanız yanıldınızz :O))))) yaaa motivasyonumm yinee çok düşükk ben boğazımı hiç tutamıorummm yaaaa

Canim benim ben de gelemedim 4 gundur ne yazik ki..Arkadaslarim vardi ve esim yoktu..Girls nights yaptik ama biraz fazla oldu sanriim..Yani alkol sinirlarini astik 3 gecedir..Kuruyemis de cok yedim ne yazik ki..Neyse cumaya kadar tartilmiycam ve moralimi bozmayacagim..Insallah toparlarim 3 gunde artiya gitmek istemiyorum gene..
Ufff ne zor bu zayiflamak yaa..Keske bir anda 55 kiloya dussem ve bi daha almamak icin ugrassam..Vallahi bi daha yemek yemiycem..

her zaman zaten bu tatli krizlerine yenik düsmüyormuyuz bazen iki parca bitter yetiyor bazende insanin gözü dönüyor:52: alismisiz bir kere abur cubura belli bir süre sonra vücut isyan ediyor hep tatli yemek istiyor:125:

bugün karar verdim ne olursa olsun bir tatlı yemeyi düşünüyorum. bu kadar aklımda olan şey midemde olsun. aklım başka şeylerle meşgul olsun :119:

abartmamak kaydiyla bencede yemelisin beynine yer etmis bir kere:1: bazen benimde öyle oluyor aklima girdimi yemeden cikmiyor her an gözümün önünde her türlü tatli dolasiyor :52: sonra yiyip rahatliyorum:125:

abartmamak kaydiyla bencede yemelisin beynine yer etmis bir kere:1: bazen benimde öyle oluyor aklima girdimi yemeden cikmiyor her an gözümün önünde her türlü tatli dolasiyor :52: sonra yiyip rahatliyorum:125:

pericim bende rahatlarım diye düşünüyorum... sipariş verdim. ayıptır söylemesi bir tane sütlü tatlı istedim. mideme hayırlı uğurlu olsun.

pericim bende rahatlarım diye düşünüyorum... sipariş verdim. ayıptır söylemesi bir tane sütlü tatlı istedim. mideme hayırlı uğurlu olsun.

hepimize hayirli olsunn bu tatlilar pastalar ....yemek den degill bu tatli krizlrinden aliyozz.bende dün yedim .sayfalari okuyunca canim istedi gene .sahneli kakaolu .hafif bir tatli ne güzel olur..

afiyet olsun:56:
benimde canim ne zamandir sütlü tatli istiyor özellikle sütlac ve tavuk gögsü ama Türkiye'ye sakladim istahimi ayyyyyy Türkiye demisken ben spangile hastasiyimdir:52: ama gidene kadar cok dikkat etmem lazim 70'i terk ederek gideyim artik:95:

hepimize hayirli olsunn bu tatlilar pastalar ....yemek den degill bu tatli krizlrinden aliyozz.bende dün yedim .sayfalari okuyunca canim istedi gene .sahneli kakaolu .hafif bir tatli ne güzel olur..

ayça, dayanılmaz birşey iki gündür bu haldeyim. yine de bu benim kendimi tutmuş halim. sütlü bir tatlıyla köreltebileceksem nefsimi ne mutlu bana ama her bir kaşığı ağzımda 20 saniye tutuyorum hızlı bitmesin bu an :))) bihterle behlül gibi olduk ağzımdaki tatlı ve ben :)))

afiyet olsun:56:
benimde canim ne zamandir sütlü tatli istiyor özellikle sütlac ve tavuk gögsü ama Türkiye'ye sakladim istahimi ayyyyyy Türkiye demisken ben spangile hastasiyimdir:52: ama gidene kadar cok dikkat etmem lazim 70'i terk ederek gideyim artik:95:

pericim sen gel memlekete biz seni supanglelerle karşılarız havaalanında :)))

Son düzenleme:
herkese merabalar,
kizlar yapmayin baska seyler düsünmeye calisin giyemediginiz bir elbise ya da yazin plajda incecik süzüldügünüzü hayel edin tatlisiz da yasanilabiliyor bende aynen sizin gibi düsünüyordum allaha cok sükür 3 haftadir dilime sürmedim düsünmemeye calisin yeryüzünde en güclü varliklar kadinlar biz de bu kilolarin hakkindan gelicez birakmayin kendinizi

vagus arkadaşım nice mutlu yıllara benimde işyerinde arkadaşın doğumgünüydü bugün 1 dilim pasta yedim.ama bi aydan beri hiç tatlı yememiştim.(sadece kuruyemiş kaçamakları oluyor).iyide kilo verdim dedim.ödül olsun..
sizde buara takip ediyom hiç motive etmiyorsunuz.pastalar vs..
yaz geliyor bayanlar

kızlar merhaba, doğumgünü çocuğu geldii, hepinize güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, doğumgünümü dün geceden başlayarak çikolatalı sufle ile kutlamaya başladım, birazdan arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, abartmadan yerim diye düşünüyorum ama zaten toplantının amacının doğumgünü kutlaması olması bizim kh açısndan tam bir rezalet..neyse günün anlam ve önemini geçtikten sonra hepimizi kendimize gelmeye davet ediyorum, tatlı krizlerini atlatmış olalım lütfen ve kh saymaya yeniden başlayalım, bu bir kaç gün ara vermiş sayalım ve tam gaz ileriiiiiiii, cumaya daha 3 gün var en az şimdikinden 500gr daha az olalım..

kızlar merhaba, doğumgünü çocuğu geldii, hepinize güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, doğumgünümü dün geceden başlayarak çikolatalı sufle ile kutlamaya başladım, birazdan arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, abartmadan yerim diye düşünüyorum ama zaten toplantının amacının doğumgünü kutlaması olması bizim kh açısndan tam bir rezalet..neyse günün anlam ve önemini geçtikten sonra hepimizi kendimize gelmeye davet ediyorum, tatlı krizlerini atlatmış olalım lütfen ve kh saymaya yeniden başlayalım, bu bir kaç gün ara vermiş sayalım ve tam gaz ileriiiiiiii, cumaya daha 3 gün var en az şimdikinden 500gr daha az olalım..

amaaan boşver hesabı kitabı, patlayana kadar ye, senede bir gün:125::125::125:

sevdiklerinle birlikte nice mutlu,sağlıklı ve huzurlu günlerin,ayların yılların olsun inşallah!
bu kadar tatlı muhabbetinden sonra yarını tatlı günü ilan ettim kendime:1:
yarına kadar dayanailirsem tabi:1:
kesinlikle aç değilim sadece tatsızım:(

sevdiklerinle birlikte nice mutlu,sağlıklı ve huzurlu günlerin,ayların yılların olsun inşallah!
bu kadar tatlı muhabbetinden sonra yarını tatlı günü ilan ettim kendime:1:
yarına kadar dayanailirsem tabi:1:
kesinlikle aç değilim sadece tatsızım:(

yeterki yemek isteyelim bahanesi coooooooook:1:

Back