• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi akşamlar, kızlar bişey soracağım, bu sabah her yerim kıpkırmızı uyandım ve kaşıntı da vardı, alerjik bir reaksiyon oldu, neden olduğunu düşünüp durdum, sonra acaba protein fazlalığı mı dedim, sizlerden birinde ya da daha önceden bu diyeti yapanlarda böyle bir sorun oldu mu? 240mg fexofen kar etmedi, bütün gün ağlamış gibi yüzüm gözüm şişti,zaten alejik bir yapım var, 6-7 yıl önce de böyle olmuştum ama bu diyet sebep olabilir mi sizde oldu mu?

herkese iyi akşamlar, kızlar bişey soracağım, bu sabah her yerim kıpkırmızı uyandım ve kaşıntı da vardı, alerjik bir reaksiyon oldu, neden olduğunu düşünüp durdum, sonra acaba protein fazlalığı mı dedim, sizlerden birinde ya da daha önceden bu diyeti yapanlarda böyle bir sorun oldu mu? 240mg fexofen kar etmedi, bütün gün ağlamış gibi yüzüm gözüm şişti,zaten alejik bir yapım var, 6-7 yıl önce de böyle olmuştum ama bu diyet sebep olabilir mi sizde oldu mu?

tesadüf mü bilmem ama bende ve kızımdada oldu. bende kullandığımız sabunları falan değiştirdim ama geçmedi evde sonuçta kızımda ben ne yersem onu yiyor.normalde ekmekte yemez.yani oda benimle protein ağırlıklı beslendi.yüzünde ve ellerinde isilik çıktı bendede hafif var ama bilmiyom belki de tesadüftür.doktora gitmeyi düşündüm kızım içinama henüz gitmedim.

öncelikle gecmis olsun canim ama dietle alakasi yoktur bence. bende uzun süredir yapiyorum ve daha önce yapan arkadaslarin yazilarini okudugumda baslangicta biraz bas agrisi ve kabizlik sorunu disinda bir sikayete rastlamadim yani:44: ama her bünye farkli tepki verebilirmi bilemem yani uzmanimiz sensin

Son düzenleme:

Benim bünyemde aşırı hassastır.Bence bünyene ağır gelmiş olabilir.Özellikle bahar havasıyla beraber ağır gelmiş olabilir.Bünyen hassas olduğu için bence böyle bir ihtimal yüksek...Çünkü bende yapısal olarak çok hassasım..Ve bu tarz bir bünyen olduğu için proteinin allerji yapma olasılığıda yüksek!Zaten protein hassas bünyeler sık yendiğinde ağır geliyor...Ama tabi doktor değilim,istersen sebze ağırlıklı beslen karaciğerine fazla yüklenme...Geçmiş olsun...

canım,benim bnyem de çok alerjiktir hatta bir dönem ilaç kullanmıştım.mesela diyet yaparken duydun mu bilmiyorum sandaloz sakızı kullanmıştık .arkadaşlarda hiç sorun olmadı ama benim vücudum kocaman kırmızılılklarla dolmuştu ve kaşıntı.ben de bırakmıştım.vücudum çokk hssastır ve hemen tepki verir ama bu diyetle ilgili kesin birşey diyemem çünkü ara ara bırakıp,normal bsleniyorum ben.
sen de kbye ara verip kalori diyetine geç bir süre bakalım sonuç nolacak.

Arkadaşlar mrb. diyete dnüyorum dedim ama dönemedim çünkü reglim bu ay gecikti ve bu gecikme süresince iştahım çok açıktı. birde k.validem bende kalıyor haliyle dikkat edemiyorum. inşallah en kısa zamanda dönüş yaparım.

günaydın arkadaşlar.haftasonundan hiç bahseticem.berbattı.yememem gereken herşeyi yedim.şimdi yeni bir hafta yenibir başlangıç.cuma günü eşim izne ayrılıyo termalyadan yer ayırttık bir hafta yokum.cumaya kadar çok sıkı tutmam lazımki en azından ozamn küçük kaçamaklar yapabileyim.inş. sıkı tutabilirim.

günaydın arkadaşlar,
sanırım çoğumuz kaçamaklarlka geçirdik h.sonunu.benim kaçamaklar kaçamaktan öteydi,yine tatlı krizine yenildim:(
cuma ve c.tesi diyet yapmadım zaten dolayısıyle abarttım.
dün iyiydi,kaçamaksız bir gündü.
sabah da 3 köfte bir parça da kaşar yiyerek geldim.yanımda da peynir getirdim.

vagus sen nasıl oldun canım?

günaydın arkadaşlar,
sanırım çoğumuz kaçamaklarlka geçirdik h.sonunu.benim kaçamaklar kaçamaktan öteydi,yine tatlı krizine yenildim:(
cuma ve c.tesi diyet yapmadım zaten dolayısıyle abarttım.
dün iyiydi,kaçamaksız bir gündü.
sabah da 3 köfte bir parça da kaşar yiyerek geldim.yanımda da peynir getirdim.

vagus sen nasıl oldun canım?

günaydın arkadaşlar, hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim,ben dün gece bir antihistaminik daha aldım sabah iyiydim, hala daha da bişey yok hafif kaşıntı dışında, sabah da yarım simit ve peynir yedim. Bu hafta biraz diyet aksayacak çünkü doğum günleri var, yarın da benim doğum günüm bir kaç yerde kutlama planları olduğunu sanıyorum, karşı koymak mümkün görünmüyor, perşembe akşam da ankaraya gitmem gerek bu hafta tartılmayacağım, gelecek cumaya bildiri yaparım. Bir de bunların üzerine adette gecikme var acayip ödemliyim..

günaydın arkadaşlar, hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim,ben dün gece bir antihistaminik daha aldım sabah iyiydim, hala daha da bişey yok hafif kaşıntı dışında, sabah da yarım simit ve peynir yedim. Bu hafta biraz diyet aksayacak çünkü doğum günleri var, yarın da benim doğum günüm bir kaç yerde kutlama planları olduğunu sanıyorum, karşı koymak mümkün görünmüyor, perşembe akşam da ankaraya gitmem gerek bu hafta tartılmayacağım, gelecek cumaya bildiri yaparım. Bir de bunların üzerine adette gecikme var acayip ödemliyim..

doğum günün şimdiden kutlu olsu n canım.adette gecikme bende de olmuştu hatırlarsan.hem de 12 gün artı doğru düzgün de olamadım ve ödem ve peklik bende kronikleşti artık.
gerçi adet düzensizliği bu aralar kime sorsam var.belki mevsim değişikliğindendir ama benim daha önce yaptığım diyette de aynı sorunlarım olmuştu.
benden başka kimsede olmamıştı o ayrı:(
dediğim gibi benim bünyem çok duyarlı,en küçük değişikliklere tepki verir.
her tür ilacın tüm yan etkilerini prospektüsüne bakmadan söyleyebilirim o derece yani.

doğumgünün şimdiden kutlu olsun vagusçum, ben alerjinin diyet yüzünden oolduğunu düşünmüyorum ama belli bi yiyecek ya da bahar sebebiyle olabilir, bi sinek alerjisi falanda olabilir, böcekler sinekler çıkmaya başladı artık

Hem geçmiş olsun hemde doğum günün şimdiden kutlu olsun. Daha nice çıtır senelere canım.:71::71:

selam arkadaslar

benimde hafta sonu kötüydü özellikle pazar günü bu kutlamalar her seyi mahfediyor arkadas öyle bir masa hazirlamiski kisitlamak imkansizdi bende kendimi tutamadim aslinda cok büyük hata yaptim cünkü Türkiyeye gidene kadar ne verebilsem kär cünkü oraya gittigimde annecigimin yaptigi yiyeceklere dayanamam zaten annemde kesinlikle diet yaptirmaz canim benim simdiden menüsünü hazirlamistir benim en sevdigim yicekleri yapacaktir ve kesin kilo alip gelirim neyse artik gidene kadar ne versem kär:44:

sessizlik devam ediyor

nerdesiniz kizlar:92:

merhaba kizlar nasilsiniz anca girebildim isten geldim biraz da alisveris derken ancak girebildim ya kizlar moralim cok bozuk cumatesi tartildigimda tarti 78,8 gösteriyordu diyetimi hic bozmadim pazar tartildim 79,7 bu sabah ise gitmeden sabah 5 te tartildim 80 bu da neyin nesi anlamadim simdi size de bu gibi durumlar oldumu?

merhaba kizlar nasilsiniz anca girebildim isten geldim biraz da alisveris derken ancak girebildim ya kizlar moralim cok bozuk cumatesi tartildigimda tarti 78,8 gösteriyordu diyetimi hic bozmadim pazar tartildim 79,7 bu sabah ise gitmeden sabah 5 te tartildim 80 bu da neyin nesi anlamadim simdi size de bu gibi durumlar oldumu?

slmcanımaynı durum benimiçinde geçerli.dünle bugün arasında birbuçuk kilo fark var.cumayla arada ikikilo fark var.ikigünd iki kilo almamamaimkan yok.

Back