• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

:4: ya ben geçen yaz bu karbonhidrat diyetini uyguladim , bir bucuk ayda 10 kilo falan verdim ondan sonra etten ve naneli yesil caydan tiksindim bidaha devam edemedim .. ama isin guzel tarafi , koca ki$ surekli atistirmama ragmen ve hiç dikkat etmememe ragmen sadece uc kilo geri aldim , bu diyetin guzel taraflarindan biride bu , bana acilen motivasyon lazim , kaybettim bulan olursa haber verin :)

Hosgeldin cnm aramıza..Ben de var fazlasıyla motivasyon birazını verebilirim istersen..Ya da şöyle söyliyim, eger ciddi olarak tekrar başlayacaksan diyete biz burdayız, elimizden geldikce konusup destek oluruz.

Dedim aslında aralıktan beri diyetteyim diye..Yani 5 ay olucak ay sonunda..Ama 1 ay boş gecti..Yani aslında iyi verdigimi dusunuyorum..Ben hic spor yapmadım..Ben KB diyetinde nedense cok spor yapılması gerektigini dusunmuyorum..Kalori diyetiyle birebir ilgili spor ama biz zaten bol bol yag yiyoruz, sonra da o yagları mı yakacagız :) Şaka bir yana bugun mekik cekmeye başlıyorum..Sıkılaştırıcı sporlar etki gösterir insallah diye dusunuyorum..

süpermiş cnm ben sporda yapıyorum bakalım hem spor hem bu dıyet nasıl olacak ama tam anlayamadım :( mesala ton balıgı salatayla yıyınce 6 puan degılmı gobek 6 puan ton balıgı 0 ama daha fazla oluyor dedı bı arkadaş siz deneyımlısınız yardımmm edin banada :) :16:
78 den 65 baya fark etmişdir dimi çok merak ediyor 65 li rakamlarda nasıl olacam 10 kg fazlamla :) sporda yapıyorum skıda olurum umarım

Son düzenleme:
aslicim:nazar: motivasyon süper:13:
bugün ailemle görüstüm kardesimin sözü olcakmis ayin sonuna dogru Türkiyeye gidicem o zamana kadar artik 70' terkedeyim ama yaaaa:84: aksilik hafta sonuda iki tane dogum günü var evde 1-2 puan yiyerek giderim ordada hemen tadimlik yiyeyimki pazartesi fazla cikmiyayim isin icine birde süre girdi zamanim cok az:52:

sof:92:

nerelerdesin hep girdigini görüyorum birsey yazmadan cikiyorsun bu sefer yaz artik gel artik neler yapiyorsun

sof:92:

nerelerdesin hep girdigini görüyorum birsey yazmadan cikiyorsun bu sefer yaz artik gel artik neler yapiyorsun

slm cnm.. sınav için kursa yazıldım.. 5 ayım var sınav için sabah 7 akşam 7 hergün kurs yerindeyim.. nete pek giremiyorum ama diyeti, bırakmadım arada mutlaka gelirim akşam ödevler oluyor o yüzden girmiyorum.. kilo bildirimi yapıyorum arada kaçırdım ama geçen hafta 69.50 bugün 69,00 boy 160 hedef 53 acil çıkıyom sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi cnm

slm cnm.. sınav için kursa yazıldım.. 5 ayım var sınav için sabah 7 akşam 7 hergün kurs yerindeyim.. nete pek giremiyorum ama diyeti, bırakmadım arada mutlaka gelirim akşam ödevler oluyor o yüzden girmiyorum.. kilo bildirimi yapıyorum arada kaçırdım ama geçen hafta 69.50 bugün 69,00 boy 160 hedef 53 acil çıkıyom sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi cnm

iyi calismalar canim kendine iyi bak aradada olsa görün bizi ihmal etme:80:

süpermiş cnm ben sporda yapıyorum bakalım hem spor hem bu dıyet nasıl olacak ama tam anlayamadım :( mesala ton balıgı salatayla yıyınce 6 puan degılmı gobek 6 puan ton balıgı 0 ama daha fazla oluyor dedı bı arkadaş siz deneyımlısınız yardımmm edin banada :) :16:
78 den 65 baya fark etmişdir dimi çok merak ediyor 65 li rakamlarda nasıl olacam 10 kg fazlamla :) sporda yapıyorum skıda olurum umarım

evet canim ton baligi ve göbek salata 6 puan sen 0 yazmistin ben o yüzden yazdim fazla oluyo diye bir yanlis anlama olmus rahatca yiyebilirsin

kızlar ben iyice tozuttum valla ya..dün 200 gr badem ve fındık bitirdim kimse elimden alamadı:)
bugün sabah
1 dilim kızarmış ekmek,2 yumurta yağda,peynir biraz,maydanozlu çökelek biraz ,çay şekersiz
ara yok
akşam
250 gr çorba 8kb,tavuk,salata 15 kb,3 gül yumurtalı kızarmış karnabahar
şimdi daha bişey yemedimyesem mi bişeylr yemesem mi acaba :(

sirf ton baligi 0 puan ama yanina sebze girince artiyor onlari da hesaplamalisin.Ben regl döneminde tatli krizine girersem kücük bir kare bitter cukulata aliyorum agzima eriyene kadar tutuyorum kriz falan kalmiyo sende dene bence

cnm ben bitter çikolatanın kb sine baktım çok yüksekti ki :(nasıl yiyosun ki kaç kb seninki ?

bende zayıflamak istiyorum ama emzikliyim emzirmeyide bbırakmak istiyorum bu kilolardan da kurtulmak istiyorum

canım bende emzırıyorum ama bu diyet bır harıkaa :D
peynırımıde yıyorum, umurtamıda, etimide.. ayrıca protein fazla oludugu ıcın sütm bile aarttı :D
emzırdıgım ıcın fazladan kalorı yakmamda cabası :66:

ayy peri abla hoşgeldin :) nasılsın ? türkiyeye gelcekmişsn hangi şehire desem :)

selam canim izmir yakinlarina gelicem sen hangi sehirdensin? kilo bildirimi yapmamissin yatmadan önce yazki aylin seni yarin listeye alsin ama bütün istedigi bilgileri tam yazmayi unutma:34:

kızlar ben iyice tozuttum valla ya..dün 200 gr badem ve fındık bitirdim kimse elimden alamadı:)
bugün sabah
1 dilim kızarmış ekmek,2 yumurta yağda,peynir biraz,maydanozlu çökelek biraz ,çay şekersiz
ara yok
akşam
250 gr çorba 8kb,tavuk,salata 15 kb,3 gül yumurtalı kızarmış karnabahar
şimdi daha bişey yemedimyesem mi bişeylr yemesem mi acaba :(

kuruyemisleri bayagi kacirmissin bu satten sonra zaten birsey yenmez ama cok acikirsan biraz peynir atistirip bitki cayi ic mideni kandirmis olursun:34: ac uyumaktan iyidir

herkese selammm :)))

ayy biraz sarhoşum şu an yaaa,eşimle içtik biraz evde :))) neyse yazmaya çalışayım :)
aylincimm,ben bu hafta rejim filan yapamadım yaaa
beni listeye alma olur mu

İyi hafta sonları herkese..
Pericim söze kadar kesin 70 in altına düşersin...Bence sakın bırakma zaten 70 e gelmene de bişey kalmamış..
Kızlar bitter cikolata bir tık ben hergun yiyorum ogleden sonra neredeyse..Uzun bir suredir bu boyle..Yaklasık 4KB filan var benim yedigimde ben de ekmekten alacagıma cikolatadan almayı tercih ediyorum.Ona göre diger yediklerimi ayarlıyorum....Ben hiç bir sakıncasını görmedim bu kadar zamandır, kilo vermeye devam ettim yani..
Eşim bugun yurtdışına gidiyor iş için ben de kız arkadaslarımı çagırdım bende kalıcaklar 3 gece..Bir kac gun cok giremeyebilirim..Ama musait oldugum anda girecegim...Hepinize tekrar iyi haftasonları..

Günaydın herkese dün güzel gittide 1 tane muz yedim :( regl günüm bugun yarın olcam deli gibi tatlı istiyor canım bide yanımda cikolatalı meyveli kup yediler :( bi kaçamağım o oldu napym artık hafta başı daha düzenli spor + protein daha sıkı yapıcam hafta sonu telaşlı gecıcek tam uyamayabılırım ev taşıycaz bıde bugun çatalcaya gitcez düğün var bakalım

Sabah : 2 dilim kaşar peyniri
Ara : 1 yumurta
Öğlen : Tavuk döner + ayran

sonrasını bende bilemiyorum güzel gidiyor ama :) akşamda tavukla geçiştirsem bide dondurma yiycem 20 kb şu ana kadar bişi yok zaten 1 puan var kaşardan ama 100 gr degıldı yediğim

Back