Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcımmm canımmm ben bırakmam artık yeniden hergün burdaım 16 kilo vermem lazım 16 kiloo yuhh(( bu arada seni zaten hep takdir ediorumm hep edicem 66 süper bişe benim kilommmmmmmmmmmmmmmm
periicimmm canım ciğerimm bi ekmekten bahsediyordunn o neydi yaa ??
masumumm hadi tatlımm hemen alışverişini yap ve gel.. birlikten kuvvet doğar kilo almamana çok sevindim... demek ki benim gibi çılgıncaaa yememişsin :) süper bişey hemen geri kalan kiloları veririz inşallah..
Bakalim insallah birakmayacaksin..Benim de umudum bu zaten..Sen birakma ki ben de birakmayayim..Bari biraz duygusal baski yapayim sana birakma diye..Bak sen birakinca ben de birakiyorum filan..Sen birakirsan benim kilo almama sebeb olursun..Hahahaha iyice abarttim :))
Yavrucum benim 66 kiloma super diyosun da..Senin boyun var gulum..Bak hep soyledim gene soyletiyosun bana..Ama tabi keske verdiklerini geri almasaydin, en cok buna uzuldum..Ne zorluklarla vermistik o kilolari..Lutfen artik hayatinda hersey kotu de gitse rejimini birakip bu ac kaldigin gunleri heba etme..Peyniri kesme tamam..Ye bakalim yiyebildigin kadar..Ben de cok peynir yerdim en baslarda ama genelde dil peyniri kasar peyniri tercih etmeye calistim hep..Cunku ne olursa olsun tuzlu peynir yediginde ictigin sulari tutuyor ve kilo vermeni engelliyor tatlim..Ama bir sure boyle dene bakalim..Eger veremezsen o zaman dusunuruz napacagimizi..Bence artik biz bu gazla kesin bu ay 3-4 kilo veririz Arzucum :)))Yani insallah :)
inşallah bitanemm yaa.. ilk aldığım kiloları hızlı vereceğime eminim ama ondan sonrası çok takılıo biliosun.. bu arada salam füme falan bunlara ne diosun sonuçta onlarda tuzlu ne dersin.. bir de mönümü hesaplar msıın aslıcımm.. iyi mi yani dün ve bugünn... alışma sürecindeyimm biliosunnnn
![]()
Günaydin kizlar dogum günü olan arkadaslarin dogum günü kutlu olsun saglikli ve az kilolu yillar dilerim kendilerine.
Benim dünkü yediklerim
Sabah 75g hindi jambonu
salatalik ve yer lahanasi +100g 10kb diyelim
Öglen Balik ve semizotu salatasi 3 kücük kiraz domates tahminen 11kb
Aksam 2 dilim beyaz peynir
Bende peynirden vazgecemiyenlerdenim
Toplam 21 kb hesapladim hesap dogru ise
Dün bir arkadasimizin is yerinde dogum günü vardi baklava getirmis benim calistigim yerin bir üst katinda yemek odasina koyulmust diger arkadaslar cikti aldilar ama ben cikmadim görüp te canim cekmesin diye aslinda duyunca agzim sulandiama yine de yemedim
Inssallah bu iradem diger günlerde de devam eder
Baklava hakikaten en uzak durulmasi gereken tatli..Cok iyi yapmissin uzak durmakla canim..Zaten tadini bilmedigin bir tatli degil oyle dusun..Menun de gayet guzel gorunuyor..Ozellikle semizotu salatasina bayilirim..Ama aksam sadece peynirle doydu mu karnin? Tabiki aksam az yemek guzel de ben sadece peynirle doyamam mesela aksamlari :))
canim ben dün öglen vardiyasi isteydim sabah kahvaltimi 12 de yaptim ögle yemegimi saat 17 de aksam da 22.30 da eve geldim peynirimi yedim biraz da sizlerin yazdiklarini okudum hemen girip yattim daha fazla yememek icin.doymasamda kendimi kandirdim doydum diye simdi yürüyüs bandina cikiyorum 1 saat boyunca sonra dus ve kahvalti
chess, aldante doğumgününüz kutlu, mutlu olsunÇıtır çıtır yaşlar dilerim
Arzu ve Aslı dönüşünüz süper oldu
Ben bu sabah hastanedeydim. Hala ayağımın nesi var onu anlamaya çalışıyorlar. Bir bulsak da rahatlasak. O yüzden sabah bir şey yiyemedim. Öğlen 5-6 köfte ve taze bakla yedim. Sonra iş arkadaşlarımı alışverişe götürdüm bir süper markete ve onlar deli gibi kek, çikolata aldılar. Yarım saat pastane-fırın bölümünde kaldık. Bir ara çıldıracağım sandım inanın. Dedim de zaten beni burdan çıkarmazsanız ekmeklere dalacağım. Çook zordu çok. Bir günlüğüne bozayım ben ne olacak diye kıvranıp durdum ama başarıyla çıktım geldim. Odamda iki parça tavuk, zeytinli ton balığı var. Akşama kadar onları tırtıklarım. Akşamüstü de göğüsliftingine gideceğim. Çok sarktı benim göğüslerim bu yaşta. 5 seans aldım, umarım işe yarar biraz.
aslıcımmm canımmm ben bırakmam artık yeniden hergün burdaım 16 kilo vermem lazım 16 kiloo yuhh(( bu arada seni zaten hep takdir ediorumm hep edicem 66 süper bişe benim kilommmmmmmmmmmmmmmm
periicimmm canım ciğerimm bi ekmekten bahsediyordunn o neydi yaa ??
masumumm hadi tatlımm hemen alışverişini yap ve gel.. birlikten kuvvet doğar kilo almamana çok sevindim... demek ki benim gibi çılgıncaaa yememişsin :) süper bişey hemen geri kalan kiloları veririz inşallah..