• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar sayfayı açtım ne güzel kutlamalar

chescim aldentecim ne güzel tedadüf ikinizinde aynı gün nice senelere sevdiklerinizle beraber inşallah :71::71:

evet dünkü yediklerim
sabak bi kk kadar beyaz peynir azda eski kaşar peynir

öğlen 1 yumurta ile sucuklu yumurta

arada 3 kare bitter

akşam bi tabak ıspanak 4 kaşk yoğurt

yarım avuç kadarda antep fıstığı

hepsi kadarrrrr

Kizlar rejime dondugum icin cok mutluyum..
Cunku gercekten dun sabah tartildim tam 1.1 kilo fazla cikmistim ve cok moralim bozulmustu..
Nasil oldugunu bilmiyorum ama iste dun butun gun cok guzel kendimi rejime verince bu sabah 66 ciktim gene..
Hem de yarin regl olucam ben aslinda dunku cikan kiloyu ona vurmustum..Ama degilmis demek ki..
Neyse super moralliyim artik full gaz devam..
Dun yediklerim
Sabah 1 omlet peynirli
Oglen brokoli haslama yogurtlu (10)
Arada 1 avuc findik (5)
Aksam firinda tavuk ve yesil salata (5)
Toplam 20 civarinda kapadim gunu..
Bu sabahta omlet peynirli
Oglen kofte izgara salata
Aksam da yesil fasulye kavurmasi yiyecegim..
Gunde 3 litre su iciyorum gene eskisi gibi..
Nisan ve mayis ayi cok onemli, tatillerden onceki son 2 ay..Benim en az 6 kiloyu bu iki ayda vermem lazim..Verilmeyecek bir kilo degil tabiki ama haziran temmuzda da yavas yavas vermeye devam edicem insallah :))):62::62::62:

Kizlar nerdesiniz?
Ben rejime basladim herkes kayboldu gene :((
Arzuuu sen ne yedin bakayim dun yaz da check edelim :))

günaydın kızlar, chess ve aldente sizlere çok sağlıklı, bol paralı, az kilolu yeni bir yaş diliyorum e tabii bunların sonunda mutluluk da gelecek..

Günayydınn arkadaşşlarr..

Dünü kapadım.. Tabiki hiç zorlanmadan.. Önümü görebilmek için tartıldım ne yazık ki 81.1 kg olmuşum..Bence daha fazlaydım ama dün başlayınca biraz gitti. Neyse yapıcak bişey yok. İdeal kilom 65 .. 16 kilo fazlam var yani..Nasıl verilecek bilemiorum ama bozmasaydımm şuan 10 kilom falan kalmıştı.. Neyse çokta dert yapmıorum etkilemesin beni diye. Bakalım cuma günü kaç olucam merak içindeyim..

Peyniri aslıcım dediğin gibi çok fazla tüketiorum hemde yağlı ve tuzlu olarak ama onu kesemem ki çok seviorum kaşar izmir tulumu beyaz peynir süzme peynir mütemadiyen yiyorum. Umarım büyük bir sakıncası yoktur. Varsa bile engelleyemeyeceğim çünkü çok seviorum..

Evet ben sebze çok sevmiorum biliosunuz.. Dün ki mönümü değerlendirirseniz sevinirim.. bi de bugünkini.. Aslıcımm bakk düzenli geliorum gördün mü.. ama su peynir salam ve jambon canımı sıkıyor çok emin olamıorumm bir şeyler sölersen sevinirim.. suya başladımm suan 1 litre falan baymadan içmek istiorumm..

DÜN

beyaz peynirli omlet, beyaz peynir, izmir tulumu
ara
1 adet sütlü nefcade 1 adet diet kurabiye gibi bişey
öğle
1 dilim uno light 3 dilim hindi jambon beyaz peynir
ara tavuk göğsü ızgara 1 adet karper peynir
akşam
bol yeşil salata yeşil soğanlı .. 6-7 adet ızgara soslu tavuk kanat.
gece
biraz beyaz peynir 5-6 dilim hindi salam

okadarrr... kaç oldu bilmiorum bile

bugün

Yine her çeşit peynir , beyaz peynir , kaşar peyniri , ızmır tulumu , 1 dilim uno light , 1 yumurta, 2 dilim hindi füme , 5-6 dilim hindi salam

ara

sütlü nescafe 1 kurabiye

öğleden sonra ton balıklı salata

akşam

bol yeşil salata domates biber soslu tavuk yemeği

belki birazcık çekirdekk

yardımlarınızı beklioruummm:52:

bu arada doğum günü olan tüm arkadaşlarımı içtenlikle tebrik ediyorum.. Doğum gününüz kutlu olsun çıtırlar :54:

kızlar besinler com yazınca besinler net çıkıyor ve size önerdiğim nutrition data nın neredeyse türkçesi, bizim açımızdan çok iyi bir liste..

aslıcımmm canımmm ben bırakmam artık yeniden hergün burdaım 16 kilo vermem lazım 16 kiloo yuhh :((( bu arada seni zaten hep takdir ediorumm hep edicem 66 süper bişe benim kilommmmmmmmmmmmmmmm:52::52:

periicimmm canım ciğerimm bi ekmekten bahsediyordunn o neydi yaa ??

masumumm hadi tatlımm hemen alışverişini yap ve gel.. birlikten kuvvet doğar kilo almamana çok sevindim... demek ki benim gibi çılgıncaaa yememişsin :) süper bişey hemen geri kalan kiloları veririz inşallah..

aslıcımmm canımmm ben bırakmam artık yeniden hergün burdaım 16 kilo vermem lazım 16 kiloo yuhh :((( bu arada seni zaten hep takdir ediorumm hep edicem 66 süper bişe benim kilommmmmmmmmmmmmmmm:52::52:

masumumm hadi tatlımm hemen alışverişini yap ve gel.. birlikten kuvvet doğar kilo almamana çok sevindim... demek ki benim gibi çılgıncaaa yememişsin :) süper bişey hemen geri kalan kiloları veririz inşallah..

Bakalim insallah birakmayacaksin..Benim de umudum bu zaten..Sen birakma ki ben de birakmayayim..Bari biraz duygusal baski yapayim sana birakma diye..Bak sen birakinca ben de birakiyorum filan..Sen birakirsan benim kilo almama sebeb olursun..Hahahaha iyice abarttim :))
Yavrucum benim 66 kiloma super diyosun da..Senin boyun var gulum..Bak hep soyledim gene soyletiyosun bana..Ama tabi keske verdiklerini geri almasaydin, en cok buna uzuldum..Ne zorluklarla vermistik o kilolari..Lutfen artik hayatinda hersey kotu de gitse rejimini birakip bu ac kaldigin gunleri heba etme..Peyniri kesme tamam..Ye bakalim yiyebildigin kadar..Ben de cok peynir yerdim en baslarda ama genelde dil peyniri kasar peyniri tercih etmeye calistim hep..Cunku ne olursa olsun tuzlu peynir yediginde ictigin sulari tutuyor ve kilo vermeni engelliyor tatlim..Ama bir sure boyle dene bakalim..Eger veremezsen o zaman dusunuruz napacagimizi..Bence artik biz bu gazla kesin bu ay 3-4 kilo veririz Arzucum :)))Yani insallah :)

Arzucum ekmek olayini sormussun sanriim wasa dan bahsediyorsun..Migroslarda satiliyor wasa diye bir kitir ekmek..Bir diliminde 5kb var..Ama degisik cesitleri var..Bence sen de cok seversin onu..Hem paket icinde satiliyor ise de goturebilirsin onu..Hem de sen salam peynir cok yiyorsun..Onlarla cok yakisiyor..Ekmek yerine onu tuketebilirsin..

Bakalim insallah birakmayacaksin..Benim de umudum bu zaten..Sen birakma ki ben de birakmayayim..Bari biraz duygusal baski yapayim sana birakma diye..Bak sen birakinca ben de birakiyorum filan..Sen birakirsan benim kilo almama sebeb olursun..Hahahaha iyice abarttim :))
Yavrucum benim 66 kiloma super diyosun da..Senin boyun var gulum..Bak hep soyledim gene soyletiyosun bana..Ama tabi keske verdiklerini geri almasaydin, en cok buna uzuldum..Ne zorluklarla vermistik o kilolari..Lutfen artik hayatinda hersey kotu de gitse rejimini birakip bu ac kaldigin gunleri heba etme..Peyniri kesme tamam..Ye bakalim yiyebildigin kadar..Ben de cok peynir yerdim en baslarda ama genelde dil peyniri kasar peyniri tercih etmeye calistim hep..Cunku ne olursa olsun tuzlu peynir yediginde ictigin sulari tutuyor ve kilo vermeni engelliyor tatlim..Ama bir sure boyle dene bakalim..Eger veremezsen o zaman dusunuruz napacagimizi..Bence artik biz bu gazla kesin bu ay 3-4 kilo veririz Arzucum :)))Yani insallah :)

inşallah bitanemm yaa.. ilk aldığım kiloları hızlı vereceğime eminim ama ondan sonrası çok takılıo biliosun.. bu arada salam füme falan bunlara ne diosun sonuçta onlarda tuzlu ne dersin.. bir de mönümü hesaplar msıın aslıcımm.. iyi mi yani dün ve bugünn... alışma sürecindeyimm biliosunnnn

:70:

Günaydin kizlar dogum günü olan arkadaslarin dogum günü kutlu olsun saglikli ve az kilolu yillar dilerim kendilerine.
Benim dünkü yediklerim
Sabah 75g hindi jambonu
salatalik ve yer lahanasi +100g 10kb diyelim

Öglen Balik ve semizotu salatasi 3 kücük kiraz domates tahminen 11kb
Aksam 2 dilim beyaz peynir
Bende peynirden vazgecemiyenlerdenim
Toplam 21 kb hesapladim hesap dogru ise
Dün bir arkadasimizin is yerinde dogum günü vardi baklava getirmis benim calistigim yerin bir üst katinda yemek odasina koyulmust diger arkadaslar cikti aldilar ama ben cikmadim görüp te canim cekmesin diye aslinda duyunca agzim sulandi :37: ama yine de yemedim
Inssallah bu iradem diger günlerde de devam eder

inşallah bitanemm yaa.. ilk aldığım kiloları hızlı vereceğime eminim ama ondan sonrası çok takılıo biliosun.. bu arada salam füme falan bunlara ne diosun sonuçta onlarda tuzlu ne dersin.. bir de mönümü hesaplar msıın aslıcımm.. iyi mi yani dün ve bugünn... alışma sürecindeyimm biliosunnnn

:70:

Tatlim hesapladim yaklasik 25-30 arasi KB almissin..Yani gayet guzel gorunuyor..Ama keske su sebzeyi menunun icine yerlestirebilsek..Salam ben hic yemem o yuzden ne kadar tuz var bilgim yok tatlim bu konuda..Ama sonucta bizim diyette serbest bu dediklerin muhtemelen sorun yasamayacaksin..Sen boyle yemeye devam et bakalim 1-2 hafta sonra bakariz duruma..Bana cok katki maddesi olan yiyecekler saglikli gelmiyor..O yuzden salam sosis hayatimda yok..Cok canim cekerse pastirma bilemedin sucuk yerim..Ama bak bakalim bi duruma..Lutfen suyunu da unutma tatlim..Biliyosun en onemlisi ve senin en zorlandigin o :))

Günaydin kizlar dogum günü olan arkadaslarin dogum günü kutlu olsun saglikli ve az kilolu yillar dilerim kendilerine.
Benim dünkü yediklerim
Sabah 75g hindi jambonu
salatalik ve yer lahanasi +100g 10kb diyelim

Öglen Balik ve semizotu salatasi 3 kücük kiraz domates tahminen 11kb
Aksam 2 dilim beyaz peynir
Bende peynirden vazgecemiyenlerdenim
Toplam 21 kb hesapladim hesap dogru ise
Dün bir arkadasimizin is yerinde dogum günü vardi baklava getirmis benim calistigim yerin bir üst katinda yemek odasina koyulmust diger arkadaslar cikti aldilar ama ben cikmadim görüp te canim cekmesin diye aslinda duyunca agzim sulandi :37: ama yine de yemedim
Inssallah bu iradem diger günlerde de devam eder

Baklava hakikaten en uzak durulmasi gereken tatli..Cok iyi yapmissin uzak durmakla canim..Zaten tadini bilmedigin bir tatli degil oyle dusun..Menun de gayet guzel gorunuyor..Ozellikle semizotu salatasina bayilirim..Ama aksam sadece peynirle doydu mu karnin? Tabiki aksam az yemek guzel de ben sadece peynirle doyamam mesela aksamlari :))

Baklava hakikaten en uzak durulmasi gereken tatli..Cok iyi yapmissin uzak durmakla canim..Zaten tadini bilmedigin bir tatli degil oyle dusun..Menun de gayet guzel gorunuyor..Ozellikle semizotu salatasina bayilirim..Ama aksam sadece peynirle doydu mu karnin? Tabiki aksam az yemek guzel de ben sadece peynirle doyamam mesela aksamlari :))

canim ben dün öglen vardiyasi isteydim sabah kahvaltimi 12 de yaptim ögle yemegimi saat 17 de aksam da 22.30 da eve geldim peynirimi yedim biraz da sizlerin yazdiklarini okudum hemen girip yattim daha fazla yememek icin.doymasamda kendimi kandirdim doydum diye simdi yürüyüs bandina cikiyorum 1 saat boyunca sonra dus ve kahvalti

canim ben dün öglen vardiyasi isteydim sabah kahvaltimi 12 de yaptim ögle yemegimi saat 17 de aksam da 22.30 da eve geldim peynirimi yedim biraz da sizlerin yazdiklarini okudum hemen girip yattim daha fazla yememek icin.doymasamda kendimi kandirdim doydum diye simdi yürüyüs bandina cikiyorum 1 saat boyunca sonra dus ve kahvalti

Simdi oldu o zaman..Tabi o saatten sonra cok yemek dogru olmazdi..Spor yapabilmen ne kadar guzel..Kesin kilo verisine de yansiycak bu durum..Keske ben de yapabilsem oyle kosu banti filan..Ama sadece mekik cekmeye basliycam bir iki gun icinde o kadar..Hadi kolay gelsin sana o zaman..

chess, aldante doğumgününüz kutlu, mutlu olsun:71: Çıtır çıtır yaşlar dilerim :34:

Arzu ve Aslı dönüşünüz süper oldu :34:

Ben bu sabah hastanedeydim. Hala ayağımın nesi var onu anlamaya çalışıyorlar. Bir bulsak da rahatlasak. O yüzden sabah bir şey yiyemedim. Öğlen 5-6 köfte ve taze bakla yedim. Sonra iş arkadaşlarımı alışverişe götürdüm bir süper markete ve onlar deli gibi kek, çikolata aldılar. Yarım saat pastane-fırın bölümünde kaldık. Bir ara çıldıracağım sandım inanın. Dedim de zaten beni burdan çıkarmazsanız ekmeklere dalacağım. Çook zordu çok. Bir günlüğüne bozayım ben ne olacak diye kıvranıp durdum ama başarıyla çıktım geldim. Odamda iki parça tavuk, zeytinli ton balığı var. Akşama kadar onları tırtıklarım. Akşamüstü de göğüsliftingine gideceğim. Çok sarktı benim göğüslerim bu yaşta. 5 seans aldım, umarım işe yarar biraz.

chess, aldante doğumgününüz kutlu, mutlu olsun:71: Çıtır çıtır yaşlar dilerim :34:

Arzu ve Aslı dönüşünüz süper oldu :34:

Ben bu sabah hastanedeydim. Hala ayağımın nesi var onu anlamaya çalışıyorlar. Bir bulsak da rahatlasak. O yüzden sabah bir şey yiyemedim. Öğlen 5-6 köfte ve taze bakla yedim. Sonra iş arkadaşlarımı alışverişe götürdüm bir süper markete ve onlar deli gibi kek, çikolata aldılar. Yarım saat pastane-fırın bölümünde kaldık. Bir ara çıldıracağım sandım inanın. Dedim de zaten beni burdan çıkarmazsanız ekmeklere dalacağım. Çook zordu çok. Bir günlüğüne bozayım ben ne olacak diye kıvranıp durdum ama başarıyla çıktım geldim. Odamda iki parça tavuk, zeytinli ton balığı var. Akşama kadar onları tırtıklarım. Akşamüstü de göğüsliftingine gideceğim. Çok sarktı benim göğüslerim bu yaşta. 5 seans aldım, umarım işe yarar biraz.

ya canım ayağında hissettiğin rahatsızlık ne, bilektemi, taraktamı ne oluyor:26:

canim ilk günün cok güzel gecmis asli bahsetmis wasa diye bir ekmek ama gece asinaz bir ekmekten bahsetti

ARKADASLAR:92: bu hepinizi ilgilendiriyor gece asinaz bir ekmekten bahsetti kb degeri nerdeyse yok gibi bulabilirseniz ondan alin DOYGUN EKMEK kepeklisinde bir diliminde 1.1 kb var isterseniz google'dan bakabilirsiniz baska cesitleride var ama onlarin degerlerine bakmadim

Son düzenleme:
Back