• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Yanlış hatırlamıyorsam sabah çok ekmek yiyorsun canım. Bu rejimde karbonhidratı iyice kesmez üzerine de nasılsa 0-1 değerleri diye protein alırsan kilo veremezssin ama rejimin ilk günlerinde vücudun su tutar çünkü bizim yediğimiz şeylerin sodyumu yüksek. Öyle üç günde 1 kilo almamışssındır merak etme. Sen bize günlük yediğin herşeyi miktarı ile yaz. Biz de sana kb değerini söyleyelim. 1 dilim ekmek 12 kb. o da 20 grmlık bir dilim. Sen 3-4 dilim yersen 36-48 kb sadece sabah ekmekten alırsan olmaz. Tost 8 birim yazıyor ama 20 gram diyor. Bu yabancıların kızarmış ekemeği (toast) demek ki. Bizim tost iki dilim ekmekten yapılıyor, yani en az kaşarla 25 birim, o da 20 gramlık dilimlerle yaparsan. Bizim tercih ettiğimiz uno light (lavaş değil bu, kara renkli tost ekmeği) diliminde 8 birim kb içeriyor.[/QUO

merhaba cnm..ya ben kahvaltıda kepekli ekmek alıyorum uno değil nu da tostta kızartıyorum yani kaç gr bilmiyorum ama ölçmedim hepsi farklı büyklükte ama yani ince dilimler..sabh kahvaltıda 5 bilemedin 6 dilim kızarmış olarak tükettim..ama bence onun kbsi düşüktürr yani 20 grgelmez bence kağıt gibi oluyor zaten tostta takır tukur onu yedim sabah yanında peynir 3-4 yeşil zeytin,az maydaoz 1-2 dilim domats şekersiz çay..

akşam 8-9 ymek kaşığı bulgur pilavı,salata 8-9 kaşık salata,ekmek yok,ızgara tavuk ve kırızı et birazda..

başladığımdan beri böyle yedim 2-3 gün..ha bir de 2 gn 200 ml süt içtimm..

çok mu oluyor şimdi bunların kb si ben mi yanlış hesapladım..daha yeni başladım diye çok da kısyayım dedim baştan bi kaç gün alışmak amaçlı olarak anlmadım ki...

Tatlandırıcıyı da abartmaman lazım. Yan etkileri zaten çok bilinmiyor ama bunun dışında vücut ona da şeker muamelesi yapıyor diyor diyetisyenler. Mümkün olduğunca azalt. Kaç tane kullanıyorsun??[/QUOTE

cnm ben çayı kahveyi şekersiz hiç içemiyorum çay-kahve toplam günde 10-15 arası içtiğim zamanlar oluyor..

günaydın arkadaşlar!
sabah 1 parça çikolata ve bir avuç kadar ceviz yedim.
asinaz hemen pes etme.belki vücudun su tutmuştur.daha önce de konusu geçti bir gün arayla kilolarda öyle farklar olabiliyorki bunun yemekle ya da kilo almakla ilgisi yok.hemen moralini bozma ve listeyi iyice incele.yaptığın bir hata varsa görürsün zaten.[/QUOT

cnm listeyi yazdım forumd okursun tekrardan yazmıyim yer kaplamasın.sizin yediklerinize göre biraz çok herhalde..kb yi yanlış mı hesapladım bilemedm..hani yeni başlıyorum yaa yavaş yavaş kısayım dedim..hemen birden düşüremedim de zaten..yani ben kb y kaçta tutmalıyım ki max ben o hafta illaki kilo verebileyim..listeme cnm bi göz atarsan memnun kalırım..önerilerini mutlka dikkate alıcam..sağlıcakla..

kızlar evdekiler tatlı almış baklaava :) bana da getirdler..şöyle bi baktım selamlaştım :) ben almiyim dedim ama taamamen mantıkçı bi kararla...yemedim ama mutfakta duruyorlar inş. birileri bir an önce yer :)

asinazcim yediklerini hesapladim asagi yukari 50 kb civari . kahvaltida 5-6 dilim ekmek cok fazla onun yerine 0-1 olan yiceklere agirlik ver onlarla karnini doyur 1-2 dilim ekmekten fazla yeme bir yemek kasigi bulgurdada 1.6 kb var ama sonucta zararli kb yani onun yerine sebzeden alsan daha iyi istedigin kadar et yanina bol salata , yada et yanina sebze gibi yiceklere agirlik ver mümkün oldugunca un ve bakliyattan uzak durmaya bak

asinazcim yediklerini hesapladim asagi yukari 50 kb civari . kahvaltida 5-6 dilim ekmek cok fazla onun yerine 0-1 olan yiceklere agirlik ver onlarla karnini doyur 1-2 dilim ekmekten fazla yeme bir yemek kasigi bulgurdada 1.6 kb var ama sonucta zararli kb yani onun yerine sebzeden alsan daha iyi istedigin kadar et yanina bol salata , yada et yanina sebze gibi yiceklere agirlik ver mümkün oldugunca un ve bakliyattan uzak durmaya bak

peki peri ablacım ben mesla kaç kb günlük alırsam kesin kilo veririm 50 kb ile veremem mi ?

peri abla veya bilen biri varsa acil cevap çökeleğin kb si ne kadar ? acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

peki peri ablacım ben mesla kaç kb günlük alırsam kesin kilo veririm 50 kb ile veremem mi ?

öncelikle zararli kb'lerden uzak durman gerek baslangic olarak 30 -40 arasi tutmayi dene bakalim cünkü her bünye farkli tepki verebiliyor en azindan bünyeni tanimis olursun 40'i gecme yani ama ac sakin kalma aclik hissettiginde degeri düsük olan yiceklerden atistir ki bunlar insani daha uzun süre tok tutuyor en kisa zamandada bünyen bu yeme sekline alisir ve baslangictaki gibi yemezsin yani

şu an açım mesela çökelek var evde kb si ne bilmiom sen biliyor musun peri abla?

şimdi biraz forumu inceledim de 5 gün et diyeti var acab onu yapsam sora bu kb diyetine geçsem bi zararı olur mudiye düşünüyorum..sen yaptın mı peri abla 5 gün et diyetini?

besinler.com sitesi cok güzel bir site yicekleri pismis cig dondurulmus gibi hallerinin kb degerleri yaziyor ordanda yararlanabilirsin:34:

100gr'da 3.2 kb varmis

aman ya çomuş. ya bi de ben söylemeyi unuttum benim yedim peynir yağlı yerli peynir hani köylerde köylülerimiz yapıyor ya acaba ondan olabilir mi 3 gündürr çok tüketim çünkü..doğru peynirdenyiyiyorum demi peri abla? cevaplar için tekrarrrr tekrar tşkler :)

şu an açım mesela çökelek var evde kb si ne bilmiom sen biliyor musun peri abla?

şimdi biraz forumu inceledim de 5 gün et diyeti var acab onu yapsam sora bu kb diyetine geçsem bi zararı olur mudiye düşünüyorum..sen yaptın mı peri abla 5 gün et diyetini?

evet ben denedim ama 3 gün yapabildim ben kahvaltisiz bir diet düsünemiyorum ve tavuktan tiksinmeme neden oldu ben fazla faydasini görmedim ama uruz arkadasimiz 3 günde güzel kilo vermisti istersen dene sonucta SIKILDIGINDA birakir kaldigin yerden devam edersin bizim diete

peki peri abla sen 3 günde kilo verebildin mi peki?eğer verebildiysen ben de 3 gün yapayım :) tiksinmemek adına yane:)

bak bugün dışarda yedim pilav,et,salata azcık belki mezeleerden bi kaç kaşık kaçırdım ama dışarda yemek ii gelmio ya...bi ekmek yağlıyolar valla kokusu 1 metre öteden geliyor bi de onu getirip burnunun dibine koyuyolar kokla ve yeme mantığı:) koklamak serbest yemek yasak :)
bi de allahım 10 çeşit salata meze vs. seçmeden yapamıom valla..aslına etini alacan her gün evde mangal yakacan :)
en mantıklısı valla..dışarda yiyince zor oluyor ya benim için..gözümün önünde bitmesinler..ne de olsa gözde ırak olan gönülden de ırakmış :)

aman ya çomuş. ya bi de ben söylemeyi unuttum benim yedim peynir yağlı yerli peynir hani köylerde köylülerimiz yapıyor ya acaba ondan olabilir mi 3 gündürr çok tüketim çünkü..doğru peynirdenyiyiyorum demi peri abla? cevaplar için tekrarrrr tekrar tşkler :)

bizim dietimizde yag sorun olmayacagi icin yagli peyniri rahatlikla yiyebilirsin bende yagli peynir yiyorum 100gr'da 1 kb var yaziyor tenekenin disinda hatta ben marketlerde ürünleri light ve normalleri karsilastiriyorum yagli olanlarin kb degerleri daha düsük cökelegin icine biraz maydonoz dograyip biraz zeytinyag gezdirince cok lezzetli oluyor tavsiye ederim

peki peri abla sen 3 günde kilo verebildin mi peki?eğer verebildiysen ben de 3 gün yapayım :) tiksinmemek adına yane:)

bak bugün dışarda yedim pilav,et,salata azcık belki mezeleerden bi kaç kaşık kaçırdım ama dışarda yemek ii gelmio ya...bi ekmek yağlıyolar valla kokusu 1 metre öteden geliyor bi de onu getirip burnunun dibine koyuyolar kokla ve yeme mantığı:) koklamak serbest yemek yasak :)
bi de allahım 10 çeşit salata meze vs. seçmeden yapamıom valla..aslına etini alacan her gün evde mangal yakacan :)
en mantıklısı valla..dışarda yiyince zor oluyor ya benim için..gözümün önünde bitmesinler..ne de olsa gözde ırak olan gönülden de ırakmış :)

evet 3 günde kilo verdim uruz arkadasimiz daha cok vermisti senin yasinda kücük belki uruz gibi fazla verebilirsin
disarida yemek yediginde ekmek ve pideden uzak durucaksin ne kadar mis koksada onun yerine bol et yada döner yaninda yesillik salata yeticek

aaa bak bu çökelek maydanoz zeytinyağı kahaltı için güsel alternatif :) hay sen sağol ya..ekmği kesmem için kahvaltıya alternatiflr getirmem lazım o boşluğu doldurmak adına..eğer aklına başka böyle alternatifler gelirse bana yaz olur mu abla..güseldi :)

işte bugün ekmek akşam yemedim sadece kokladım,koklaya koklaya doydum gayri ekmeğe dermişim :)
40 kb de tutmaya çalışacam,ekmeğin yeini acilinden doldurmam lazım ...

aaa bak bu çökelek maydanoz zeytinyağı kahaltı için güsel alternatif :) hay sen sağol ya..ekmği kesmem için kahvaltıya alternatiflr getirmem lazım o boşluğu doldurmak adına..eğer aklına başka böyle alternatifler gelirse bana yaz olur mu abla..güseldi :)

hemde süper lezzetli yani yaninda haslanmis yumurta yada 2 yumurtadan terayagli omlet yap misler gibi bu sekilde ekmegin yerini doldurmus olursun:34:

Back