• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

eveeet kan tahlillerinin sonuçları çıktı,diyete başlamadan öncekine göre trigliserid 205ten 123 e düşmüş ki trigliserid daha çok beslenmeyle alınan yağları gösterir , o kadar yağlı peynire vs e göre düşmüş bu da insülin salgılatmamayla alakalı, açlık kan şekerim de düşmüş, kolesterol ve ldl biraz artmış, bu da işin genetik bileşeni..yani sonuç şu ki bu diyetle o kadar protein ve yağla ne olacak, kan yağlarınız fırlayacak diyenlere güzel bir cevap oldu..tam gaz devam

eveeet kan tahlillerinin sonuçları çıktı,diyete başlamadan öncekine göre trigliserid 205ten 123 e düşmüş ki trigliserid daha çok beslenmeyle alınan yağları gösterir , o kadar yağlı peynire vs e göre düşmüş bu da insülin salgılatmamayla alakalı, açlık kan şekerim de düşmüş, kolesterol ve ldl biraz artmış, bu da işin genetik bileşeni..yani sonuç şu ki bu diyetle o kadar protein ve yağla ne olacak, kan yağlarınız fırlayacak diyenlere güzel bir cevap oldu..tam gaz devam

sonuclara cok sevindim gercekten. bu test sonuclari bizim dietimizin saglikli oldugunun bir kez daha ispati:13:

canımmm diett ikizimmm ... artık pek ikiz sayılmayızzz.. bak ne güzelll incelmişin ben geri aldımm büttüünn kilolarıı.. ama böle yazdım diye bu diyeti yapanlar korkmasın hemen geri mi alcaz diyee ben öle bi bozdum kiii gece 1lerde 2 lerde mc donalds lar falann yedim pasta vss yani kendi kendimin içine ettimm...

yarın tartılıcam ppericimm 81-82 lerde olduğumu düşünüorummm yapcak bir şey yok daha fazla almadann duruma son demeliyimmm. lütfen sıkı birr destek beklioorumm

bu arada masummm gelmiomuşş sanırım çok üzüldümm acaba masal91 ne alemde

neysee öptümmm sizii çokkk

canim benim destek konusunda hic süphen olmasin her zaman yanindayiz yeterki sen burayi ihmal etme . yemenin sonu yok nerden geri dönersen kär yani bu sefer finali hep beraber yapicaz:13:
masumda yeniden katiliyor süper ama masal uzun süredir ugramiyor son zamanlarda kacamaklardan dolayi motivasyonu düsmüstü herhalde ondan sonra dönüs yapamadi sen bu dönüsünle bile büyük bir adim atiyorsun:34:

canım sevindim tahlillerinin iyiçıkmasına.demekki doğru bir diyet yapıyoruz

vagus merak ettimde sen ne işle uğraşıyon. yazılarında çok bigilisinde.sakın şaka alma çok ciddiyim.doktor gibi döktürüyon.

bide bende aynı konuya dikkat çekmek istemiştim. markete uğradım. diyet ürünlere bakıyorum çoğunun diet diye yağı azaltılmış.fakat karbonhidrat oranları çok yüksek örneğin müsli alacaktım 100 grda 86 karbonhidrat var.diyet bisküvi içinde sadece altı tane var 36 karbonhidrat şok oldum kaloroleri çok güzel düşük ama karbonhidrat patlaması var.

bide bende aynı konuya dikkat çekmek istemiştim. markete uğradım. diyet ürünlere bakıyorum çoğunun diet diye yağı azaltılmış.fakat karbonhidrat oranları çok yüksek örneğin müsli alacaktım 100 grda 86 karbonhidrat var.diyet bisküvi içinde sadece altı tane var 36 karbonhidrat şok oldum kaloroleri çok güzel düşük ama karbonhidrat patlaması var.

Kesinlikle çok ama çok farklı iki şeyi kıyaslıyosun guzelim..
Bu diyette diyet urunlerle bizim bir ilgimiz yok..
Ornegin zeytinyagını istedigin kadar yemeklerine ya da salatalarına boca edebilirsin..
Kalori hesabı yaparken en fazla bir tatlı kaşıgına izin verirler.
Bu yuzden sen hic kafanı kalori yazan yerlerle karıştırma..
Bizim olayımız KB degerleri yediklerimizin..

evde 6 köfte ve 1 kaşık ıspanak yemeği yedim.en fazla 10 ünite etse(ki sanmam)toplamda25üniteyle kapatıcam günü inşallah:)
reglle birlikte iştahım normale döndü.
mutluyum,umutluyum:27:

evde 6 köfte ve 1 kaşık ıspanak yemeği yedim.en fazla 10 ünite etse(ki sanmam)toplamda25üniteyle kapatıcam günü inşallah:)
reglle birlikte iştahım normale döndü.
mutluyum,umutluyum:27:

süper bir rakamla bitirmissin:13: bugün bende ispanak yemegi yaptim ama kalori dietinde princin fazla kalorisi olmadigi icin princli yaptim
biz seni göremeyecekmiyiz simdi foto yüklemesi olmadimi

sorumun zamanlamasina bakarmisin tam senin foto yüklediginde sormusum ama gördüm burda kac kiloydun hic kilolu görünmüyorsun

Back