Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haşlanmış yumurta ii olur ama omleti ekmeksiz hiç yemedim yaa..sen yiyebiliyor musun ekmeksiz omlet :) tuhaf sorular sormuom değl mi :) ne acayip kız demişsindir şimdi :)
bi de şu unonun ekmeklerini alayım da hiç olmazsa kb si belli ne yediğim kesin belli olur en azından ya..tamam tşkler ablacım yarın böyle deneyip kb yi 40 larda tutmaya başlıycam..önerilr dikkate alındı :)inş. veririm yaa 62 yim 58 olsam yeter bana bi de ben bu hafta listede miyim acep bi bilgin var mı ?
ne yapsek yurtdışından ekmek mi ithal etsek :)
valla 5 dilim yesem 3*5=15 yeter de nerde burda en düşüğü 5 kb wasa kıtır hı bi de abla araştırdım da doygun ekmek var kepekli ekmek diyo googleden yaz doygun ekmek diye kepekli ekmğin açıklamasına bak onda da 1 kb diyo ama güvenemedim yaa pek zamnın olursa bi baksan abla içeriğinde şeker falan yazıyor ama kb si 1.2 mi ne ..
kızlar sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle.
Ikinizin de dogum gunu kutlu olsun kizlar..
Nice nice mutlu yillaaaar!! Mutlu ve saglikli zayif halinizle guzel gunler ikinize de....
![]()
Aldente , chess doğum günleriniz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim.![]()
kızlar sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle.
inşallah canım dileklerimiz karşılıklı, doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneler...canım doğum günün kutlu olsun!
verdiğin kiloları geri almadığın:)
mutlu,sağlıklı,huzurlu nice yıllar diliyorum.
Ikinizin de dogum gunu kutlu olsun kizlar..
Nice nice mutlu yillaaaar!! Mutlu ve saglikli zayif halinizle guzel gunler ikinize de....
![]()
Aldente , chess doğum günleriniz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim.![]()