• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

haşlanmış yumurta ii olur ama omleti ekmeksiz hiç yemedim yaa..sen yiyebiliyor musun ekmeksiz omlet :) tuhaf sorular sormuom değl mi :) ne acayip kız demişsindir şimdi :)

kiymali yumurta yapip yiyebilirsin cok doyurucu üzerine biraz pul biber serp:56:
bir arkadasimiz yazmisti tavugu arada degisiklik olsun diye haslayip kücük parcalara ayir üzerine biraz yogurt ve en üstüne tereyagli kirmizi biber gezdir oda cok lezzetli oluyor

haşlanmış yumurta ii olur ama omleti ekmeksiz hiç yemedim yaa..sen yiyebiliyor musun ekmeksiz omlet :) tuhaf sorular sormuom değl mi :) ne acayip kız demişsindir şimdi :)

yok canim hic öyle düsünmedim o zaman bir dilim ekmekle ye tabi kb'si uygun ekmekle ben ekmeksizde yiyebiliyorum bazende cok acsam wasa ile yiyorum ama benim ekmegimin kb degeri 3 kb yani cok uygun ona ragmen onu bile yemedigim zaman oluyor peynir ve yumurta yetiyor yani dedigim gibi alisma devresini gecir sende alisacaksin ekmeksiz yemeye

bi de şu unonun ekmeklerini alayım da hiç olmazsa kb si belli ne yediğim kesin belli olur en azından ya..tamam tşkler ablacım yarın böyle deneyip kb yi 40 larda tutmaya başlıycam..önerilr dikkate alındı :)inş. veririm yaa 62 yim 58 olsam yeter bana bi de ben bu hafta listede miyim acep bi bilgin var mı ?

ne yapsek yurtdışından ekmek mi ithal etsek :)

valla 5 dilim yesem 3*5=15 yeter de nerde burda en düşüğü 5 kb wasa kıtır hı bi de abla araştırdım da doygun ekmek var kepekli ekmek diyo googleden yaz doygun ekmek diye kepekli ekmğin açıklamasına bak onda da 1 kb diyo ama güvenemedim yaa pek zamnın olursa bi baksan abla içeriğinde şeker falan yazıyor ama kb si 1.2 mi ne ..

bi de şu unonun ekmeklerini alayım da hiç olmazsa kb si belli ne yediğim kesin belli olur en azından ya..tamam tşkler ablacım yarın böyle deneyip kb yi 40 larda tutmaya başlıycam..önerilr dikkate alındı :)inş. veririm yaa 62 yim 58 olsam yeter bana bi de ben bu hafta listede miyim acep bi bilgin var mı ?

rica ederim canim yediklerinin kb degerini bilmek önemli uno ekmegi almakla cok iyi yaparsin 4 kg nedirki yasin kücük metabolizman hizli calisir cok dikkat eder kacamak yapmazsan en kötü ihtimal 2-3 hafta icinde kesin ideal kilona inersin listede yoksun maalesef
iyi geceler :80:

ne yapsek yurtdışından ekmek mi ithal etsek :)

valla 5 dilim yesem 3*5=15 yeter de nerde burda en düşüğü 5 kb wasa kıtır hı bi de abla araştırdım da doygun ekmek var kepekli ekmek diyo googleden yaz doygun ekmek diye kepekli ekmğin açıklamasına bak onda da 1 kb diyo ama güvenemedim yaa pek zamnın olursa bi baksan abla içeriğinde şeker falan yazıyor ama kb si 1.2 mi ne ..

evet baktim bir diliminde 1.1 kb yaziyor cok uygun diger arkadaslarada söyliyelim bu ekmekten alsinlar unoda 8 civari vardi bu nerdeyse sifir sayilir unoya göre bulabilirsen bence bu ekmekten al uno yerine

dün baya baya araştırdım ama malatyada yok bulamadım ki ist da var :( neyse inş. başkalrına faydası olur inş. tekrrdan ii gecer abla..

CHESS VE ALDENTE:79:

IKINIZINDE DOGUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM SEKERLER SAGLIKLI VE CITIR BIR ÖMÜR GECIRMENIZI DILERIM:16::54:

canım doğum günün kutlu olsun!
verdiğin kiloları geri almadığın:)
mutlu,sağlıklı,huzurlu nice yıllar diliyorum.

Ikinizin de dogum gunu kutlu olsun kizlar..
Nice nice mutlu yillaaaar!! Mutlu ve saglikli zayif halinizle guzel gunler ikinize de....
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Aldente , chess doğum günleriniz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim. :71::71:

kızlar sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle.

canım doğum günün kutlu olsun!
verdiğin kiloları geri almadığın:)
mutlu,sağlıklı,huzurlu nice yıllar diliyorum.
inşallah canım dileklerimiz karşılıklı, doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneler...

Ikinizin de dogum gunu kutlu olsun kizlar..
Nice nice mutlu yillaaaar!! Mutlu ve saglikli zayif halinizle guzel gunler ikinize de....
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Aldente , chess doğum günleriniz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim. :71::71:

çok teşekkürer kızlar hepiniz çok incesiniz çok değerlisiniz:7::7::7:

Son düzenleme:
Back