• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tşkler pperi ve chess ...valla bugün boşu saydım die üzüldüm..ben şimdi böyle devam etsem spor yapmadan bir hafta sonra sonuç alabilir miyim acep kızlar tecrübelerinize dayanaraktan soruyorum çöm olaraktan :) bide 1 dili ızarmış kepek ekmeğin kb değeri ne kadar?

ekmek ve pide türü birsey yemedigin sürece disarda yeme alternetifimiz cok yaninda salatayi korkmadan yiyebilirsin yarim marulda 4 kb var icine koydugun yagin degeri zaten sifir
ekmek icin bir fikrim yok 20gr tostda 8 var kizarmis oldugu icin onunla karsilastirma yapiyorum burda gr faktörü önemli

tşkler pperi ve chess ...valla bugün boşu saydım die üzüldüm..ben şimdi böyle devam etsem spor yapmadan bir hafta sonra sonuç alabilir miyim acep kızlar tecrübelerinize dayanaraktan soruyorum çöm olaraktan :) bide 1 dili ızarmış kepek ekmeğin kb değeri ne kadar?

hosgeldin cnm
listeye alicam seni
baslangic kilon 62 demi?

hoşbuldum cnm.. al listye beni evet 62 kilom hedef 57 bakalım hadi hayırlısı...pperi tşk cnm cevaplar ve ilgin için aylin ve chess size de tşk...:)

aylincim değerlerimi ancak yazabiliyorum,yeni geldim eve:

baslangic kg:62.5
gecen hafta:63.1 ( regl idim,ne kadar doğru bilmiyorum ya da gerçekten almış da olabilirim:) )
bu hafta/simdi:62.1
bu hafta verilen :1000 gr
hedef:55
boy:168

gecen hafta:63.1 ( regl idim,ne kadar doğru bilmiyorum ya da gerçekten almış da olabilirim:) )

:nazar: tebrik ederim süper bir sonuc:13:

selam bayanlar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum.ama aklıma takılan bir kaç soru var??öncelik bebeğim var emziriyorum bir zararı olurmu yani sizce sütüme etki edermi.birde eşim izne geldi askerden onunla sürekli dışardayı ve tabiki dışarda çok yemek yiyorum bu ara.o varkende pek kısıtlamaya gitmek istemiyorum.hem dışarda yiyip hemde bu diyete devam edilebilirmi?tecrübeli arkadaşlardan hardım bekliyorum.son 10 kilom kaldı ha gayret:)

selam bayanlar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum.ama aklıma takılan bir kaç soru var??öncelik bebeğim var emziriyorum bir zararı olurmu yani sizce sütüme etki edermi.birde eşim izne geldi askerden onunla sürekli dışardayı ve tabiki dışarda çok yemek yiyorum bu ara.o varkende pek kısıtlamaya gitmek istemiyorum.hem dışarda yiyip hemde bu diyete devam edilebilirmi?tecrübeli arkadaşlardan hardım bekliyorum.son 10 kilom kaldı ha gayret:)

bence sütüne zararı olmaz çünkü yağ kısıtlaması yok ve anne sütünün yüzde 60 ı yağ, hatta faydası olur çünkü kof karbonhidrat değil, kaliteli besinler yiyosun, kuruyemişler et ürünleri süt üünleri ve sebzeler, istersen multivitamin falan da al, mineral için günde bir ya da iki, doğal mineralli sodalardan iç. dışarda yemek bu diyetle çok kolay, tereyağlı pidesiz iskender, pidesiz köfte, tabakta döner tabii pilavını pidesini yemicen yine, tavuk şiş, kebablar vs...

nazar değmesin diyorum begonyacım:nazar::nazar:

Nasılsınız canlar...Benden iyilik sağlık...3 ila 4 kg arası vereceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.İlk postada verdik 5 kg.Bakalım ikinci postada bakem kaç daha düşecez....Hayde hayırlısıı........Bu arada şimdi hesapladım 25 günlük diyetimi 3 kez uygulayacağımya 3.kez uyguladığımda tam 19 mayısta bitiyooor...Zaman uzun ama daha öncede dile getirdiğim gibi uzun zamanda aldığımız kiloların 2 günde gitmesini beklemek mantıksız olur..Sizlerde yanımda olunca gerisi sizlerle kolay...Bakalım 7 gün sonra baskülde rakamlar değişicek mi?Daha 2 gün bitti 5 gün sonra göreceğiz anyayı konyayı....İyşallah duraklama dönemine geçmem tek korkum bu oanada yapcak bişi yok artık,Kader utansın:1:

bu arada bol bol su içmelisin çünkü bu diyette extra su çok gerekli, zaten emziriyosunda suyu unutma sakın

o zaman benide aranıza alırsanız bende başlamak istiyorum bu diyete.çünkü 55-56 arası gidip geliyorum takıldım kaldım.yardımlarınıza ihtiyacım var.desteksiz olmuyor.nasıl yapıcaz.kusra bakmayın geçmişi pek okuyamadım.

o zaman benide aranıza alırsanız bende başlamak istiyorum bu diyete.çünkü 55-56 arası gidip geliyorum takıldım kaldım.yardımlarınıza ihtiyacım var.desteksiz olmuyor.nasıl yapıcaz.kusra bakmayın geçmişi pek okuyamadım.

boyunu kilonu, hedefini yaz canım, aylincim listeyi daha hazırlamadıysa senide katsın listeye
:13:

Son düzenleme:
BUYRUN KIZLAR

birinciyi ve ikinciyi tebrik ediyorum :1: :nazar:

yeni gelenler hosgeldiniz... sizleri haftaya yazicam listeye...
malesef fazlada alamiyorum... listeyi tamamen bozmam gerekiyor... bi bakicam artik... simdi ugrasamadim uykum geldi :1:

öptüm sizleri

BUYRUN KIZLAR

birinciyi ve ikinciyi tebrik ediyorum :1: :nazar:

yeni gelenler hosgeldiniz... sizleri haftaya yazicam listeye...
malesef fazlada alamiyorum... listeyi tamamen bozmam gerekiyor... bi bakicam artik... simdi ugrasamadim uykum geldi :1:

öptüm sizleri

aaaa benide yazmış, baktı chessin gideceği yok onuda yazayım bari dedi herhalde:1::1::1::13:

hosgeldin canim aramiza burada cok güzel dayanisma var her zaman destek oluruz aklina takilan birsey oldugunda yardimci oluruz kolay gelsin:13:

Back