elma sirkesini ılık suyla karıştırıp bende içiyorum bazen balda koyuyorum içine
hergun duzenli içmeni tavsiye ederimmm :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elma sirkesini ılık suyla karıştırıp bende içiyorum bazen balda koyuyorum içine
ya canım aslında ben kendi kendime senin için böyle bişey düşünmüştüm, yani hem 50 kb yi geçmicen hem kalori hesabı yapcan, ikisi bi arada olunca faydası olurmu ki diye düşündüm:26:
kizlar ben biliyorsunuz carsamba katildim araniza kilomu da bildirmistim zaten persembeden beri regl olmaktayim ben kilomu haftaya cuma bildirsem olurmu.
daha iyi olur regl dönemi tartilsan bile gercek kilon olmuyor genelde fazla cikiliyor sen haftaya bildirim yaparsin![]()
merhaba kızlar, sabah 1 nisan gibi bişeyle karşılaştık, bir ton bulantı, kusma ve ishal şikayeti olan öğrenci, personel geldi sabah kahvaltı bile yapamadım, anca şimdi girebiliyorum bildirimimi yapayım
baslangic kg:89.6
gecen hafta:87.8
bu hafta/simdi:87.3
verilen:300gr
hedef:60
boy:164
pperi canim sen bu 10 kiloyu ne kadar zaman da verdin?
aslinda ekim sonu gibi basladim ama arada yapmadigim dönemler oldu duraksama dönemleri falan derken bu kadar süre gecti:78:
kizlar bildirim yapmasi gerekenler
begoonya
dolorincold
yukselll
nvlpkr
?
cnmbenim boy 162 kilo 62 hedef 57
ah su kilolar cabucak yerlestigi gibi gitse ne olurdu![]()
valla kızlar içime hiç sinmedi böyle..şimdi biz eti yağlı mı yiycez?yağsız mı yiycez ızgarada yağlı oluyor ama dışarda yedim öyleydi..şimdi ben boşuna mı hesapladım bugün bu yağlı et yüzünden kb yi?biri yardım etsin ricaaaaaaaaaaaa
valla kızlar içime hiç sinmedi böyle..şimdi biz eti yağlı mı yiycez?yağsız mı yiycez ızgarada yağlı oluyor ama dışarda yedim öyleydi..şimdi ben boşuna mı hesapladım bugün bu yağlı et yüzünden kb yi?biri yardım etsin ricaaaaaaaaaaaa