• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya canım aslında ben kendi kendime senin için böyle bişey düşünmüştüm, yani hem 50 kb yi geçmicen hem kalori hesabı yapcan, ikisi bi arada olunca faydası olurmu ki diye düşündüm:26:

saol canim ilgin icin bir hafta et hic yememeyi düsünüyorum daha cok sebze ve meyve agirlikli yerim diye düsündüm ama isin icine meyve girince 50'yi biraz asar diye düsünüyorum:78: ama tesellisi seker un gibi zararli olmamasi:61:

kizlar ben biliyorsunuz carsamba katildim araniza kilomu da bildirmistim zaten persembeden beri regl olmaktayim ben kilomu haftaya cuma bildirsem olurmu.

daha iyi olur regl dönemi tartilsan bile gercek kilon olmuyor genelde fazla cikiliyor sen haftaya bildirim yaparsin:34:

bence bu diyeti yaparken kalori hesabıda yapmak yararlı olacaktır. ben bu hafta kaloriye dikkat edecem çünkü daha öncede söylemiştim krmızı ek ve şarküteri ürünleri çok yağlı oluyor.
bu arada zeymuran armıza hoş geldin. göreceksin bu diyetin en güzel yanı çok aç kalmıyon ve ilk hafta çok güzel kilo veriyon.bu insanı çok motive ediyor. hafif de spor ekleyebilirsen çok iyi olur.

merhaba kızlar, sabah 1 nisan gibi bişeyle karşılaştık, bir ton bulantı, kusma ve ishal şikayeti olan öğrenci, personel geldi sabah kahvaltı bile yapamadım, anca şimdi girebiliyorum bildirimimi yapayım
baslangic kg:89.6
gecen hafta:87.8
bu hafta/simdi:87.3
verilen:300gr
hedef:60
boy:164

ay bugün kafa beyin kalmadı valla verilen 300 yazmışım çıkarma yapmayı bile unutmuşum 500 gr olacak

melike seni gördüm nerelerdesin canim uzun süredir girmiyorsun neler yapiyorsun diete devam ediyormusun

kizlar bildirim yapmasi gerekenler

begoonya
dolorincold
yukselll
nvlpkr
?

Son düzenleme:
kızlar be edi beni de listeyedahil edin tamam mı...bugün itibari ile başldım diyete...akşam dışarda yedim yemeğimi sadece et yedim..ekmek yemedim kb si çok yükseş olur die de...azıcıkta saata yedim...şidi kızlar ben et yedim ama aklıma şu geldi et yağlı idi ızgarada yapılmı.ben bunla nasıl zayıflıycam ya şekeri kessem de ?acillllllllllll cevapppppppppppppppp

valla kızlar içime hiç sinmedi böyle..şimdi biz eti yağlı mı yiycez?yağsız mı yiycez ızgarada yağlı oluyor ama dışarda yedim öyleydi..şimdi ben boşuna mı hesapladım bugün bu yağlı et yüzünden kb yi?biri yardım etsin ricaaaaaaaaaaaa

valla kızlar içime hiç sinmedi böyle..şimdi biz eti yağlı mı yiycez?yağsız mı yiycez ızgarada yağlı oluyor ama dışarda yedim öyleydi..şimdi ben boşuna mı hesapladım bugün bu yağlı et yüzünden kb yi?biri yardım etsin ricaaaaaaaaaaaa

canım yağda 0 kb var, her zamanki kadar yiyebilirsin abartmayarak, rejimde tıkandığın zaman durakladığın zaman belki kısıtlamaya gidebilirsin, şimdilik normade ne kadar alıyosan o kadar al bence yağı

hic kafana takma bu diette yaglarin degeri cok az etler mutlaka yagsiz olcak diye bir kural yok

tşkler pperi ve chess ...valla bugün boşu saydım die üzüldüm..ben şimdi böyle devam etsem spor yapmadan bir hafta sonra sonuç alabilir miyim acep kızlar tecrübelerinize dayanaraktan soruyorum çöm olaraktan :) bide 1 dili ızarmış kepek ekmeğin kb değeri ne kadar?

Back