Herkes nennen yapıyor galiba bi sen bi ben varız formda...Bayada çok şey yazılmış,oku oku bitiremedim.....Sen nasılsın pericim?Benim diyetin bitmesine 2 gün kaldı...Ama sonra gene başa döneceğim,ne mutlu bana...Ama her zorluğun sonunda bir güzellik vardır....Kolay elde edilen hiç bir şeyin değeri yoktur öyle değil mi?Kolay kazanılan kolay kaybedilir ama zor elde edilen herşey değerlidir...Bugün çook az yedim,pirinç lapası ve peynir günüm oluncaYiyesim varsada iştahım kapanıyor..Yarında menü aynı..Sonraki diyetin son günü yani;yaş pasta ve sade kahve günüüüm..Sonra tekrar başaaa...Görüşürüz canım byeee...
iyi fikir,afiyet olsun.
bu arda patlamış mısrınkini bilen var mı?
oğlum her akşam yaptırıyo ben de biraz aşırıyorum laf aramızda:26:
patlamış mısır 100 gr ı 10 kb cnm
aldente ben wasa al dolabina koy demistim ya en azindan okulda ac kalmazsin diye peki etimegin kb orani nasil bilen varmi arkadaslar
selam canim baskül beni mutlu etmesede moralim iyi, artik takmiyorum, napayim yani benim bünyem bu, anlasildiki ben kilolarimi bundan sonra sindire sindire vericem önemli olanda bu degilmi zaten kilolardan kurtulmak. cabuk olsa daha iyiydi ama olmuyor isteönceden az kilo vermemi yaptigim kacamaklardan dolayi diyordum ama degilmis ayin 14'ünden beri sifir kacamaksiz devam ediyorum ama sonuc hic sevindirici degil dedigim gibi ne verirsem kär diye düsünücem bundan sonra:97:
diet bitimi mutlaka sonucu paylas, bakalim toplam kac kilo vermis olacaksin senin kadar merak ediyorum
günaydın kızlar
dünkü yediklerim
1dilim beyaz peynir 5 dilim pastırma 1+1kb
öğlen 2 sucuklu yumurta 1kb
arada magnum işte beni bitirdi yaz geldi ya biri beni durdursun 25 kb
akşam tavuk ısgara 1 bardak ayran
sanırım 35kb bitirdim
semiluna hızlıresimükle yaz goggle çıkan sitede zaten resmi seçiyosun yüklüyo forum 3 yazan linki buraya kopyala hepsi bukadar
şeker ve unlu gıdalar direkman yağa dönüşüyo ve kanda morfin etkisi yaptığı için sürekli canınız çekiyo diyo, çocuklar düşünce eski çocuklar kadar canları acımıyo diyo bu morfin etkisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?