ya canım her halinle tatlısın ama eski halinde aynı zamanda da çekicisin, seni üzmeyi hiç istemem ama... öyle geldi bana.
Eminim canım, hepimiz dersimizi aldık kilodan, geri dönüş yok
kesinlikle diyete devam etmelisin.iki foto arasında çok fark var.ama yine güzelsin merak etme:)
çoğu gitmiş azı kalmış canım 72lere gelmişsin bile bende vereceğine inanıyorum
semulina canım çok hoşsun iki fotoğraftada . Şimdi kilo vermişsin ilkine göre ,az kaldı sonuçta hedefe ulaşmak için hiç durmadan yola devam.
Yaa ben de kaçırdım fotoğrafını, bir ara yine koy.
Bir 69.9 görsem bile ağlayacağım ama durmayacağım.
Sağol canım, o senin kalbinin güzelliği. Bu fotoğrafa her gün bakıyorum zaten. Beni motive ediyor.
Yok kilolar üzer beni canım, senin iyi niyetle söylediklerin üzmez merak etme:) Kilo aldıkça moralim bozuldu, moralim bozuldukça saça, makyaja, kıyafete de aldırmaz oldum. Havanı da kaybediyorsun kilolarla.
alıntı yapmazsanız sevinirim silicem birazdan
siliyorummmmmm:))..............
Eki Görüntüle 169479 bu 70 kiloda iken kızlar...
sofcum kızma ama 70 kiloyken daha hoş gibisin, o resimde gülümsediğin için olabilir gerçi, canım 53 kiloyken neden bu kadar kilo aldın:26:
kızlar valla ben beden bilincimi yitirdim, caddede gezerken vitrin camında kendimi görüp tanıyamıyorum kim bu kadın diye bakınıyorum, elime bi pantalon alıyorum bu bana olur kesin diye denemeye giriyorum dizimden yukarı çıkmıyor..bi yerde okumuştum insanların kendileriyle ilgili fiziksel görüntü bilinçleri 18-20 yaşlarında oluşup kalıyormuş, onun için sonraki değişikliklerde bilinç bunu algılayamıyormuş :44:
sinirsel rahatsızlığım vardı 6 sene kullandım 2 ilaçta kilo aldırıyordu.. bitti çok şükür şimdi diyetle verecem inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?