Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya canım her halinle tatlısın ama eski halinde aynı zamanda da çekicisin, seni üzmeyi hiç istemem ama... öyle geldi bana.
Eminim canım, hepimiz dersimizi aldık kilodan, geri dönüş yok

Yok kilolar üzer beni canım, senin iyi niyetle söylediklerin üzmez merak etme:) Kilo aldıkça moralim bozuldu, moralim bozuldukça saça, makyaja, kıyafete de aldırmaz oldum. Havanı da kaybediyorsun kilolarla.

slm kızaralar menumü sayıyom tutunun bi yere sarsıntı yaratabilir
sabah ½ havuç
öğle yarım çay bardağı yogurt
3 te yarım çay bardağı yogurt- karnıbahar turşusu azcık- 2 çatal ıspanak
6 da peynir salatası ( yeni icadım.. tere roka nane maydonoz sogan ve peynirden oluşuyor hem kb si düşük hem doyurucu.. sıkılmıştım sade peyniri tırtıklamaktan böylece renk oldu 20 kb ile kapatıyorum menumu bundan sonra azcık tutcam menumu.. yok onun tadına bak yok bunu canım çekti sonra kendimi yemekler pastalar içinde boğulurken buluyorum.. yasak herşey yasak sebze yogurt olacak bundan sonra o kadar.. kaçamakta yok artık..

Son düzenleme:
Yaa ben de kaçırdım fotoğrafını, bir ara yine koy.
Bir 69.9 görsem bile ağlayacağım ama durmayacağım.

ay bende 65 i görsem ağlicam çığıra çığıra.. kaçamaklar yaktı beni... şimdiye 5 kilo daha gitmişti bi rahat durmadım yaa:84::84:

Son düzenleme:
Sağol canım, o senin kalbinin güzelliği. Bu fotoğrafa her gün bakıyorum zaten. Beni motive ediyor.

semilunaa eski resmin muhteşemmm yaaa zayıflık sana çok yakışıyormuşşş.. bayıldımm fıstık gibi hatunsun azcık kilo almışsın ama mutlaka ver süper duruyorsun zayıfken...

Yok kilolar üzer beni canım, senin iyi niyetle söylediklerin üzmez merak etme:) Kilo aldıkça moralim bozuldu, moralim bozuldukça saça, makyaja, kıyafete de aldırmaz oldum. Havanı da kaybediyorsun kilolarla.

ay aynı şey bende de var kilo aldım kendimi bıraktım.. ne zaman kilo versem bir bakım bir bakım yapıyorum fıstık oluyorum.. insan yaşama sevinciyle de doluyor.. biz zayıfken daha mutluyuz kızlar başaracazzz

alıntı yapmazsanız sevinirim silicem birazdan

yaaa ben görmedim ders çalışıyordumm amaaa bende görmek istiyorumm yaaa hepimiz toplanalım bende ekleyim resim sonra silerim.. sizi görmek çok güzel yaa aylini bir de semiluna yı gördüm bi tekk

kızlar valla ben beden bilincimi yitirdim, caddede gezerken vitrin camında kendimi görüp tanıyamıyorum kim bu kadın diye bakınıyorum, elime bi pantalon alıyorum bu bana olur kesin diye denemeye giriyorum dizimden yukarı çıkmıyor..bi yerde okumuştum insanların kendileriyle ilgili fiziksel görüntü bilinçleri 18-20 yaşlarında oluşup kalıyormuş, onun için sonraki değişikliklerde bilinç bunu algılayamıyormuş :44:

siliyorummmmmm:))..............

ilk ekledigini kacirmistim bunuda kil payiyla yakaladim canim sen süper görünüyorsun hele yüzünden hic belli degil ama insan eski halini bildigi icin o kiloya inmek istiyor onun icin herkes mutlu oldugu kiloda olmali

sanırım oldu bu da 53 kiloda iken

Son düzenleyen: Moderatör:
sofcum kızma ama 70 kiloyken daha hoş gibisin, o resimde gülümsediğin için olabilir gerçi, canım 53 kiloyken neden bu kadar kilo aldın:26:

sofcum kızma ama 70 kiloyken daha hoş gibisin, o resimde gülümsediğin için olabilir gerçi, canım 53 kiloyken neden bu kadar kilo aldın:26:

sinirsel rahatsızlığım vardı 6 sene kullandım 2 ilaçta kilo aldırıyordu.. bitti çok şükür şimdi diyetle verecem inşallah..

olabilir valla, ben bu huyumu biraz geç değiştirdim, geçmişte bu yüzden aldığım ve bi kere giydiklerimle dolu dolap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…