• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Herkes nennen yapıyor galiba bi sen bi ben varız formda...Bayada çok şey yazılmış,oku oku bitiremedim.....Sen nasılsın pericim?Benim diyetin bitmesine 2 gün kaldı...Ama sonra gene başa döneceğim,ne mutlu bana...Ama her zorluğun sonunda bir güzellik vardır....Kolay elde edilen hiç bir şeyin değeri yoktur öyle değil mi?Kolay kazanılan kolay kaybedilir ama zor elde edilen herşey değerlidir...Bugün çook az yedim,pirinç lapası ve peynir günüm olunca:1:Yiyesim varsada iştahım kapanıyor..Yarında menü aynı..Sonraki diyetin son günü yani;yaş pasta ve sade kahve günüüüm..Sonra tekrar başaaa...Görüşürüz canım byeee...

selam canim baskül beni mutlu etmesede moralim iyi, artik takmiyorum, napayim yani benim bünyem bu, anlasildiki ben kilolarimi bundan sonra sindire sindire vericem önemli olanda bu degilmi zaten kilolardan kurtulmak. cabuk olsa daha iyiydi ama olmuyor iste:61: önceden az kilo vermemi yaptigim kacamaklardan dolayi diyordum ama degilmis ayin 14'ünden beri sifir kacamaksiz devam ediyorum ama sonuc hic sevindirici degil dedigim gibi ne verirsem kär diye düsünücem bundan sonra:97:
diet bitimi mutlaka sonucu paylas, bakalim toplam kac kilo vermis olacaksin senin kadar merak ediyorum

patlamış mısır 100 gr ı 10 kb cnm

çokmuş.yememekte fayda var.gerçi çok hafif oluyo mısır belki pamuk misali 100 grı bir tencereye eşittir:)
günaydın arkadaşlar.
sabah yarım bardak süt ve z.yağıyla tatlandırılmış 2 haşlanmış yumurta yedim:5 diyelim.
dün sorunsuz gitti inşallah bugün de öyle olur.üşenmeyip göbek falan alsam da biraz salata takviyesi yapsam fena olmaz.sanırım cumaya artıya geçmiş olurum çünkü hala regl olmadım ve şişkinlik mi kilo mu bilemiyorum ama baskülle aramız biraz limoni:17:

selam canim baskül beni mutlu etmesede moralim iyi, artik takmiyorum, napayim yani benim bünyem bu, anlasildiki ben kilolarimi bundan sonra sindire sindire vericem önemli olanda bu degilmi zaten kilolardan kurtulmak. cabuk olsa daha iyiydi ama olmuyor iste:61: önceden az kilo vermemi yaptigim kacamaklardan dolayi diyordum ama degilmis ayin 14'ünden beri sifir kacamaksiz devam ediyorum ama sonuc hic sevindirici degil dedigim gibi ne verirsem kär diye düsünücem bundan sonra:97:
diet bitimi mutlaka sonucu paylas, bakalim toplam kac kilo vermis olacaksin senin kadar merak ediyorum

peri 10 kg yu ne kadar sürede verdin?

Günaydınnn
Ben de duraklamalardan duraklama beğendim giyindim. Üç haftadır gram gitmiyor. Yürüyüş yapabilsem ahhh ahh. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum. Hala bu kilolara nasıl geldiğimi de anlamıyorum. Benimle bu rejimi yapan arkadaşım 64 kilo, benim daha ona yetişmeme 9 kilo var. Bahar da geldi. Bu yaz zayıflamam lazımmmmm... Seneye çocuk yaparım belki, hiç olmazssa biraz zayıf gezsemm...

Buraya fotoğraf nasıl ekleniyor. Hani sof yapmıştı. Profile değil de foruma yani.

günaydın kızlar
dünkü yediklerim
1dilim beyaz peynir 5 dilim pastırma 1+1kb

öğlen 2 sucuklu yumurta 1kb

arada magnum işte beni bitirdi yaz geldi ya biri beni durdursun 25 kb

akşam tavuk ısgara 1 bardak ayran

sanırım 35kb bitirdim :37::37:

semiluna hızlıresimükle yaz goggle çıkan sitede zaten resmi seçiyosun yüklüyo forum 3 yazan linki buraya kopyala hepsi bukadar

bugün sesssiziz sanki.kahvaltının üstüne henüz bişey eklemedim.öğlen peynir yemeyi düşünüyorum belki yanına yarım simit.

günaydın kızlar
dünkü yediklerim
1dilim beyaz peynir 5 dilim pastırma 1+1kb

öğlen 2 sucuklu yumurta 1kb

arada magnum işte beni bitirdi yaz geldi ya biri beni durdursun 25 kb

akşam tavuk ısgara 1 bardak ayran

sanırım 35kb bitirdim :37::37:

semiluna hızlıresimükle yaz goggle çıkan sitede zaten resmi seçiyosun yüklüyo forum 3 yazan linki buraya kopyala hepsi bukadar

Teşekkür ederim.
Bu benim şimdiki halim.Soldaki esmer benim.

selam arkadaslar

önceden ilk actigimda bir sürü yazilar olurdu nazarmi degdi topigimize nerdesiniz kizlar:79:

aslicim sen nerelerdesin dünde hic girmedin, bugünde yoksun:26:

semilunacim sakin duraksamalarin seni yildirmasina izin verme son gaz devam:10:

kızlar prof. ahmet aydın taş devri diyetini anlatıyo show da meraklılarına...

semiluna canım senin boy 165 di demi benim gibi... bizim en fazla 58 olmamız lazım yoksa fazlası bize yakışmıyo :( çok tatlısın bu arada:13:

kızlar mutlaka showu açın, şeker ve un nasıl bebeklerin otistik olmasına yol açıyo dinleyin

semilluna şimdi pek yok gibi görünüyo ama eski haline görünce fıstık gibisin durmak yok arkadaşım tam gaz devam

chescim biz izliyemiyoruz sen bize aktarırmısın arkadaşım bilgileri aklında kalanlar bile olsa yeter

pericim aslı dünde yoktu evet niye girmiyo acaba inşallah bugun gelir

ahmet aydın diyo ki ben bi çağırıldığım programa bi daha çağırılmam
çünkü sütçüler, ayçiçekyağcılar, şekerciler program yapımcılarını topa tutar, reklam onlardan geliyo çünkü
şimdi 2. ye geliyo seda sayana

esosess canım şeker ve unlu gıdalar beyin ve kemik gelişimini kötü etkilediği için çocukların zekası berrak olmuyo, eskiden çocuklar sinüzit olmazdı, şimdi burunları sürekli tıkalı, çocuk doktorları zengin oldu diyo, kendiside çocuk doktoru bu arada

Son düzenleme:
şeker ve unlu gıdalar direkman yağa dönüşüyo ve kanda morfin etkisi yaptığı için sürekli canınız çekiyo diyo, çocuklar düşünce eski çocuklar kadar canları acımıyo diyo bu morfin etkisinden

şeker ve unlu gıdalar direkman yağa dönüşüyo ve kanda morfin etkisi yaptığı için sürekli canınız çekiyo diyo, çocuklar düşünce eski çocuklar kadar canları acımıyo diyo bu morfin etkisinden

vay be biliyodumda bukadar olduğunu hiç düşünmemiştim :53::53::53: sağol canım bizimlede paylaştığın için

Back
X