- 29 Mayıs 2010
- 803
- 10
orta boy salatalık 4 kb peki 1 çengelköy küçük salatalık kaç kb
canım oda onun yarısı kadar olsa 2 kb.eder.
zaman geçtikten sonra bakınca bile bir yiyeceğin kaç kb. olduğunu anlıyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün patlican yemegi yaptim kabakda var icinde sogan kavurdum az yagda kemikli ette koydum...tek bunumu yicem ben simdi?? oglumla birlikte yapacagizda bu diyeti...yanina yogurt veya salatami yicez?? ve bir tabak dolusu yiyebilirmi benim oglum?? ben az yerimde onu basetmek kolay degil..nerdeee bunun pilavii der simdi gelir okuldan evin erkegi :)) anlatacam ama ona diyet yaptigimizi burda yazdigimi falan göstercem umarim inanir güvenir de azda olsa baslar diyete offf
selintepecim görmedin galiba tekrar yazayım boy 169
kilo 71
unutmayın arkadaşlar istekli olmak çok önemli yeterki kilolarınızla barışık olmayın kurtulun bu yükten bu diyet insanı yormuyor aç bırakmıyor iki şey yok şeker ve unlu gıdalar çıkarın hayatınızdan bakın kilo verdikçe nasıl gaza gelip aynanın karşısında kendinizi beğendiğinizde giyemediklerinizi giydiğinizde nasıl mutlu olacaksınız ben şimdi o duyguyu yaşıyorum ve kendimle barışık yaşıyorum ::::)))))
değerlerim 47kb gibi arıca rakamları fazla fazla mı tutuyorum yoksa arkadaslar yanlıs mı hesaplıyor? Örneğin ben uno tb ekmeği alıyorum 1 dilimi 10,82kb arkadaslar 1 dilim ekmeği 8kb hesaplıyorlar??? Kim yanlış burda selin ? Doğrusunu bilelim canım
bu arada birde sen hesaplarmısın benim listeyi lütfen?kafamçokkarıştı
merhaba canım,
ben unx kepek ekmeği alıyorum bir dilimi 8,8 kb. paketlerin üzerinde yazıyor incelersen belki daha düşüğünüde bulursun.
Ebruuu, nabersin, sizin gurubu sen uçuracaksın gibime geliyor
selincim tam buğday ekmeği tok tutuyor ama bence kb si ebrunun söylediği gibi kepek ekmeğin daha da düşük??? napcaz?
aysebru 0 kb zor değil mi yaw
iyiyim canım.
valla kararlıyım bu defa kaydirigubbakcemile2 dün hakikaten çok düşük tuttum.
bu sabah annem köyden domates salatalık yollamış birde lor peyniri 10 kb güzel bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim ama.
1 domates 1 salatalık lor peyniri...
şimdi öğleni akşamı 0 kb la kapatmayı planlıyorum inşallah başarırım...
sadece et yiyorsun yanındada azcık peynir ya da diet kola.
hem tok tutuyor hem 0 kb. zor değil valla.
ebru helal olsun canım karşı grupta olmama rağmen seni örnek alıyorum canım.
birde hergün tartılsak da yazsak daha etkili oluyor bence?????
aa ebru az tutuyor ve veriyor bende öyle yapayım deyip gaza geliriz gibime geliyor????
ne dersinizi kızlar??
olumunekankayizsmile
eti nasıl pişiriyosun cnm
yani sulu yemek olarak mı ızgara mı
nasıl oluyo piştikçe kb değeri artıyo
z.yağ 0 kb et 0 kb ama pişince 8 kb