Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün patlican yemegi yaptim kabakda var icinde sogan kavurdum az yagda kemikli ette koydum...tek bunumu yicem ben simdi?? oglumla birlikte yapacagizda bu diyeti...yanina yogurt veya salatami yicez?? ve bir tabak dolusu yiyebilirmi benim oglum?? ben az yerimde onu basetmek kolay degil..nerdeee bunun pilavii der simdi gelir okuldan evin erkegi :)) anlatacam ama ona diyet yaptigimizi burda yazdigimi falan göstercem umarim inanir güvenir de azda olsa baslar diyete offf

Zaracım, tek onu da yiyebilirsin, yanında salata ve yoğurt ta. Kilo vermek için acelen varsa yanında salata ve yoğurdu yemiyorsun, yok ben azar azar da olsa veririm diyosan hepsini bir ye, bişeycikler olmaz yine kilo verirsin ama daha az. Oğlun ekmeği sabah yiyip diğer öğünlerde yemeyecekse bir tabak da yiyebilir, iki tabak da, ama dikkat et şeker almasın gün boyunca. Ve başka karbonhidrat da almasın. Pilav yerse yanında hiçbir işe yaramaz diyet. Bir süre pilav, makarna yok malesef.

selintepecim görmedin galiba tekrar yazayım boy 169
kilo 71

orta boy salatalık 4 kb peki 1 çengelköy küçük salatalık kaç kb

Kilo ve boyunu kaydettim hayatım, salatalığın boyutuna göre değerlendirmesini kendin yapacaksın. Orta boydan biraz küçükse 3, yarısı kadarsa 2 değer vereceksin yani.

unutmayın arkadaşlar istekli olmak çok önemli yeterki kilolarınızla barışık olmayın kurtulun bu yükten bu diyet insanı yormuyor aç bırakmıyor iki şey yok şeker ve unlu gıdalar çıkarın hayatınızdan bakın kilo verdikçe nasıl gaza gelip aynanın karşısında kendinizi beğendiğinizde giyemediklerinizi giydiğinizde nasıl mutlu olacaksınız ben şimdi o duyguyu yaşıyorum ve kendimle barışık yaşıyorum ::::)))))

Canım, desteğin için çok teşekkürler, inşallah darısı herkesin başına.

değerlerim 47kb gibi arıca rakamları fazla fazla mı tutuyorum yoksa arkadaslar yanlıs mı hesaplıyor? Örneğin ben uno tb ekmeği alıyorum 1 dilimi 10,82kb arkadaslar 1 dilim ekmeği 8kb hesaplıyorlar??? Kim yanlış burda selin ? Doğrusunu bilelim canım
bu arada birde sen hesaplarmısın benim listeyi lütfen?kafamçokkarıştı

merhaba canım,
ben unx kepek ekmeği alıyorum bir dilimi 8,8 kb. paketlerin üzerinde yazıyor incelersen belki daha düşüğünüde bulursun.

Ebruuu, nabersin, sizin gurubu sen uçuracaksın gibime geliyor :p

iyiyim canım.
valla kararlıyım bu defa kaydirigubbakcemile2 dün hakikaten çok düşük tuttum.
bu sabah annem köyden domates salatalık yollamış birde lor peyniri 10 kb güzel bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim ama.
1 domates 1 salatalık lor peyniri...
şimdi öğleni akşamı 0 kb la kapatmayı planlıyorum inşallah başarırım...

iyiyim canım.
valla kararlıyım bu defa kaydirigubbakcemile2 dün hakikaten çok düşük tuttum.
bu sabah annem köyden domates salatalık yollamış birde lor peyniri 10 kb güzel bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim ama.
1 domates 1 salatalık lor peyniri...
şimdi öğleni akşamı 0 kb la kapatmayı planlıyorum inşallah başarırım...

ebru helal olsun canım karşı grupta olmama rağmen seni örnek alıyorum canım.
birde hergün tartılsak da yazsak daha etkili oluyor bence?????
aa ebru az tutuyor ve veriyor bende öyle yapayım deyip gaza geliriz gibime geliyor????
ne dersinizi kızlar??
olumunekankayizsmile

ebru helal olsun canım karşı grupta olmama rağmen seni örnek alıyorum canım.
birde hergün tartılsak da yazsak daha etkili oluyor bence?????
aa ebru az tutuyor ve veriyor bende öyle yapayım deyip gaza geliriz gibime geliyor????
ne dersinizi kızlar??
olumunekankayizsmile

hakikaten birbirimizi böyle motive etmek çok iyi.
ben birazda spor yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar ama yapamıyorum pek.
ben her gün tartılmayalım derim çünkü bazen su tutup fazla çıkıyoruz o zaman moralimiz bozulabilir en güzeli haftada 1 ya da 2 kez.

eti nasıl pişiriyosun cnm
yani sulu yemek olarak mı ızgara mı

ben başladığımdan beri tavuk haşlıyorum, tavuk burger yapıyorum fırında hiç yağ koymadan, ton balığı yiyorum.
yani yağlı yapma etini.
haşlama ızgara fırın.
tavada yapacaksanda yağ koyma kendi yağıyla yap. çünkü otomatikman 0 kb olan et yağda kavrulunca 8 kb oluyor.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum. malum ev işleri falan...
daha sonra tekrar girerim.
1.grup kaçamak yapmayın sakın öpüyorum herkesi. olumunekankayizsmilezemuszemus

X