- 28 Aralık 2009
- 582
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebru helal olsun canım karşı grupta olmama rağmen seni örnek alıyorum canım.
birde hergün tartılsak da yazsak daha etkili oluyor bence?????
aa ebru az tutuyor ve veriyor bende öyle yapayım deyip gaza geliriz gibime geliyor????
ne dersinizi kızlar??
olumunekankayizsmile
heyyyt listeme bak yaa kızlar biz bu işi götürürüz inş hepimize güveniyorum ben sempatiksalakcinniKızlar, guruplar tamamlandı, son yarışmacımız da kilo bildirimini yazınca hemencecik iki guruba ayırdım yarışmacıları. Kura çekmedim çünkü kilo dengesi sağlamak adına eşit kilo dağılımını oluşturmaya çalıştım. Toplamda 15 kişi olduk, o yüzden ben tarafsız olarak sizleri yönlendirmeye karar verdim. Rakipleri hırslandırmak serbest :) Hepinize bol şans diliyorum. Kolay gelsin.
1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin,
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı
Bu renk benim olsun, yakıştı bana :)
eline sağlık selincim aaa tülayla karşı karşıyayızz delikafadulden
ooo grubumuz çok güzel inşallah sağlıklı kilolar verip, biz kazanırızzzzz :dance: :dance:
Haklısın bende bu hafta 10 altında tutmaya çalışıcam. Yoğurt falan işi bozuyor. 2 haftadır kaldım olduğum yerde , deliricem , veremiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm((
canım ben kepek ekmeğiyle de acıkmıyorum tavsiye ederim. hatta çoğu gün ekmek yemiyorum zaten.
kızlar iyi gidiyoruz maşallah.
uzun zamandır başlayıp bıraktığım, başlama girişiminde bulunup başlayamadığım diyetlerden sonra, çok istikrarlı gidiyorum. sizlerle beraber olunca kendimi daha güvenli hissetmeye başladım. eminim kilolar gidecek.
eskiden bu gün diyetin 5. günü, 15.günü vs... diye sayardım.
şu an inanırmısınız kaç gündür bu diyeti yapıyorum saymadım bilmiyorum.
kendimi kasmıyorum, zayıflıyorum.
burası bana iyi geldi. iyi ki varsınız...
değerlerim 47kb gibi arıca rakamları fazla fazla mı tutuyorum yoksa arkadaslar yanlıs mı hesaplıyor? Örneğin ben uno tb ekmeği alıyorum 1 dilimi 10,82kb arkadaslar 1 dilim ekmeği 8kb hesaplıyorlar??? Kim yanlış burda selin ? Doğrusunu bilelim canım
bu arada birde sen hesaplarmısın benim listeyi lütfen?kafamçokkarıştı
hakikaten birbirimizi böyle motive etmek çok iyi.
ben birazda spor yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar ama yapamıyorum pek.
ben her gün tartılmayalım derim çünkü bazen su tutup fazla çıkıyoruz o zaman moralimiz bozulabilir en güzeli haftada 1 ya da 2 kez.
su almanyada kepek ekmeginin almancasi ney acaba...benim yedigim ekmek siyah birbirine yapisik el kadar uzunca..kapali kahverengi gibi ...
ben geldiiiim oku oku ancak bitti.butterfly demek tek rakibin ebruu dünkü kaçamağıma çok pişman oldum şimdi .beni de unutma.
benim adet yaklaştı ödem var vücudumda.umarım atarım haftaya da rezil olmam iddialı konuştum.
bugün yediklerim sabah
2 rafadan yumurta 5-6 zeytin
öğle 4 tavuk burger
4 kiraz
akşamı da yazarııım.
Aylincim, senin menüleri her gün özel olarak inceleyip yememen gerekenleri yazmak istiyorum izninle. Ama kırılmaca darılmaca yok önceden anlaşalım olur mu hayatım. Ve söylediklerime tam olarak uyacaksın ki çok daha kilo veresin. Sadece yanlışlarını düzeltmek ve ayın 17'sine daha ince bir kız olarak buralara gelmeni istiyorum, lütfen söylediklerime harfiyen uy tatlım. Yarın sabah erkenden kalk kahvaltını yap, (Saat 8'den sonra uyumamaya çalış) kahvaltıda ne yemen, ne yememen gerektiğini daha önce yazmıştım. Arada acıkırsan yumurta haşla kendine yanında hiçbir şey yeme. Öğlen yemeğinde bugün tavuk almıştın onları ya ızgarada yap ya da haşla, doyana kadar ye. Yanında yine hiçbirşey yeme. Sadece ve sadece ayran iç, az yağlı, az tuzlu. İki bardağı geçmesin ayran. Canın ayran istemezse diyet cola iç, ama diyet limonata, diyet meyve suları, şekersiz meyve suları içme. Ayran ve diyet cola haricinde hiçbişey içme. Öğlen ve akşam arası acıkırsan yine, az yağlı peynir ye doyana kadar. Yanında şekersiz çay ya da diyet cola iç. Akşam da yine haşlama ya da ızgara et (bir çeşit olsun) ye doyana kadar, yine yanında hiçbir şey yeme. Regl dönemin olduğu için akşam yemeğinden sonra acıkırsan yine bugünkü yaptığın gibi salam yoğurt, ya da peynir diyet cola, ya da buna benzer iki çeşit protein ve kalsiyum guruplarından ye az birşey. Canın çok tatlı çekerse bunların yerine 10 tane kiraz ye. Gün boyu başka birşey yememeni istiyorum canım senden. Yarınki listende yazdıklarıma uyarsan ve gelecek hafta Pazartesine kadar hiç ama hiç tartılmazsan (kilo verdiğini hissedip sevinçten bile tartılmayacaksın ama) pazartesine kadar çok güzel kilo vereceğine garanti veriyorum.
Kızlar, guruplar tamamlandı, son yarışmacımız da kilo bildirimini yazınca hemencecik iki guruba ayırdım yarışmacıları. Kura çekmedim çünkü kilo dengesi sağlamak adına eşit kilo dağılımını oluşturmaya çalıştım. Toplamda 15 kişi olduk, o yüzden ben tarafsız olarak sizleri yönlendirmeye karar verdim. Rakipleri hırslandırmak serbest :) Hepinize bol şans diliyorum. Kolay gelsin.
1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin,
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı
Bu renk benim olsun, yakıştı bana :)
selincim tam buğday ekmeği tok tutuyor ama bence kb si ebrunun söylediği gibi kepek ekmeğin daha da düşük??? napcaz?
ebru helal olsun canım karşı grupta olmama rağmen seni örnek alıyorum canım.
birde hergün tartılsak da yazsak daha etkili oluyor bence?????
aa ebru az tutuyor ve veriyor bende öyle yapayım deyip gaza geliriz gibime geliyor????
ne dersinizi kızlar??
olumunekankayizsmile
ablamm ellerine saglikk parmaklarini tek tek öpüyorumm kaydirigubbakcemile3 sagolasin ilgin icin. dün gece malesef sayisi belli olmayan cilek yedim, öyle tatliydikii, dayanamadimm... regl yüzünden ufak tefek kacamaklarim olduu nazar deydiii... ama kendime geldimm, regl halen gelmedii deli olucammm...
IZLEMM ablaa, adasimm, kazanicazzz hehe
Selin abla ben sana menümü yazayim incele bakiyimm
sabah 9 da:
1 yumurta 0p
2 tavuk burger 1p
ara:
cola light 0p
öglen:
3 kücük köfte (ekmekli) 3p?
2,5 tavuk burger 1,5p diyim
az peynir 0,5
aksam:
tavuk bacak izgara 0p
10 cilek 8p
=14 puan ooh süperr
hehe insallahhhhhh
canim kac yasindasin sen ve nerelisin
cnm ben 24 yasindayim...bende suan almanyadayim. Istanbul'da okuyorum ama. Özelden yazacaktim ama daha 50 mesaj olmamis