Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Vayy, İzlem, ikinci hafta herkes coştu vallahi 20'nin üstüne çıkan yok gibi. Evet, kahvaltıyı iyi yapardın sen hatta bugün konusu bile oldu örnek vermiştim seni.[/QUOTE

uğraşıyorum canım ama reglimin 2. günü berbat geeçer normalde benim bu ay daha iyiydi sanki, lütfen menülerimde herhangi bir karışıklık görürsen beni uyar elimden geleni yaparım... vereliniortak

selincim birde uzun yazılar yazıyorsun ya onu kalın ve renkli hale getirirsen çok memnun olurum şekerim yaa gözlerimi çok yoruyor birbirine giriyor yazılar daha okunaklı oluyor kalın ve renkli yazınca :kedi:

Canım, teşekkürler, hoşgeldin. Listene baktım yine süpersin, yine birinci olacak adaylardan birisin. kaydirigubbakcemile2 Sayfalar bitince birazdan gurupların dağılımını yapıcam, yarın sabah kendi gurubundakilere taktik verirsin artık, ilk birincimiz olarak :)
Sağol canım inş yine aynı başarıyı yakalarım .Ama bende taktiği burda senden ve diğer arkadaşlardan alıyorum .hepbirlikte güzel alışveriş oluyor .İnş kiloları hepbirlikte veririzde birincilik sonunculuk çokta nemli değil.opuyorumnanaktan

selin ve kızlar bugün sabah 75 kiloydum boyum 160 yineleyim istedim
bu arada yediklerim
28 haz 2010
sabah
2 dilim tb ekmek
yarım domates
10 siyah zeytin
3 dilim peynir
ögle
karışık zeytinyağlı tabağı (içeriği : taze fasulye,taze börülce salatası,yogurtlu semizotu,patlıcan köz salatası ve cacık) hepsinden 1 yemek kaşığı vardı tabağımda
aksam
1 domates
2 yumurta
1 dilim peynir

2,5 litre su
1 wc

Vayy, İzlem, ikinci hafta herkes coştu vallahi 20'nin üstüne çıkan yok gibi. Evet, kahvaltıyı iyi yapardın sen hatta bugün konusu bile oldu örnek vermiştim seni.[/QUOTE

uğraşıyorum canım ama reglimin 2. günü berbat geeçer normalde benim bu ay daha iyiydi sanki, lütfen menülerimde herhangi bir karışıklık görürsen beni uyar elimden geleni yaparım... vereliniortak

selincim birde uzun yazılar yazıyorsun ya onu kalın ve renkli hale getirirsen çok memnun olurum şekerim yaa gözlerimi çok yoruyor birbirine giriyor yazılar daha okunaklı oluyor kalın ve renkli yazınca :kedi:

Tamam canım, senin menülerinde şimdilik göze çarpan bişey yok, görürsem muhakkak yazarım. Cidden burda satır araları çok az, onu ayarlarım tamam hayatım.

Sağol canım inş yine aynı başarıyı yakalarım .Ama bende taktiği burda senden ve diğer arkadaşlardan alıyorum .hepbirlikte güzel alışveriş oluyor .İnş kiloları hepbirlikte veririzde birincilik sonunculuk çokta nemli değil.opuyorumnanaktan

İnşallah. Bence de birincilik sonunculuk önemli değil ama çekişmeler çok komik oluyor, çok gülüyorum :))))

Kızlar, guruplar tamamlandı, son yarışmacımız da kilo bildirimini yazınca hemencecik iki guruba ayırdım yarışmacıları. Kura çekmedim çünkü kilo dengesi sağlamak adına eşit kilo dağılımını oluşturmaya çalıştım. Toplamda 15 kişi olduk, o yüzden ben tarafsız olarak sizleri yönlendirmeye karar verdim. Rakipleri hırslandırmak serbest :) Hepinize bol şans diliyorum. Kolay gelsin.

1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin,
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı

Bu renk benim olsun, yakıştı bana :)

Kızlar, guruplar tamamlandı, son yarışmacımız da kilo bildirimini yazınca hemencecik iki guruba ayırdım yarışmacıları. Kura çekmedim çünkü kilo dengesi sağlamak adına eşit kilo dağılımını oluşturmaya çalıştım. Toplamda 15 kişi olduk, o yüzden ben tarafsız olarak sizleri yönlendirmeye karar verdim. Rakipleri hırslandırmak serbest :) Hepinize bol şans diliyorum. Kolay gelsin.

eline sağlık selincim aaa tülayla karşı karşıyayızz delikafadulden

ooo grubumuz çok güzel inşallah sağlıklı kilolar verip, :eek: biz kazanırızzzzz :dance: :dance:

ben de yardımcı grup üyesi oluyum.dışardan takip edeyim böyle iyi.her an aman selin kızar aman selin ne der korkusu yok dermişimkaydirigubbakcemile3ha bu arada bende öğrendim küsüratlı çizelge yapmayı.gerçi hiç denememiştim olmaz yani küsürat çizelgeye yansımaz die düşünüyodum ama yansıyomuş:KK1:

grup süper...
eline sağlık selincim.
inşallah bizim grup birinci...delikafaduldenhihoyyyt:hooray:
bu arada benim yediklerimi yorumlamamışsın 5 karbonhidratla bitirdim günü...
fena hırs yaptım zayıflıycam. :lepi:
daha önce eşime sakın zayıfladığımı farketsende bana söyleme, çünkü senin nazarın değiyo ertesi gün gümlüyorum demiştim. hatta yalvarsamda söyleme bişey diyede tembih etmiştim.
bir haftadır adamın tepesindeyim varmı bir fark belli oluyormu? hadi söylesene diye.
oda inat söylemiyordu. bu akşam sonunda ee madem zayıfladığım belli olmuyo bırakıyım diyeti diye tehdit ettim:eek:lmaz: ohhh itiraf etti baya belli oluyormuş.kaydirigubbakcemile3
azimle devam yani...

ben de yardımcı grup üyesi oluyum.dışardan takip edeyim böyle iyi.her an aman selin kızar aman selin ne der korkusu yok dermişimkaydirigubbakcemile3ha bu arada bende öğrendim küsüratlı çizelge yapmayı.gerçi hiç denememiştim olmaz yani küsürat çizelgeye yansımaz die düşünüyodum ama yansıyomuş:KK1:

güzel olmuş çizelgen her hafta değiştir inşallah.
sen neden yoksun yarışmada?

güzel olmuş çizelgen her hafta değiştir inşallah.
sen neden yoksun yarışmada?

ben neden yokum.güzel soru:KK1:ben sık sık hatta çok sık 60-55 krbn dan aşağı inemediğim için ve baya bi süre de inemeyeceğim için geriden takip ediyom.size kötü örnek olmayım diekaydirigubbakcemile3

ben çizelgemdeki koşan kadını değiştirdim ata binenini seçtim hedefe daha hızlı tam gaz ulaşıyım diye nasıl olmuş zemuszemus:eek:delikafadulden

ben neden yokum.güzel soru:KK1:ben sık sık hatta çok sık 60-55 krbn dan aşağı inemediğim için ve baya bi süre de inemeyeceğim için geriden takip ediyom.size kötü örnek olmayım diekaydirigubbakcemile3

sen düşük tutsan kb ı 1 ayda zayıflarsın valla.
iyi veriyorsun maşallah venharcım.
sen bize dışardan gaz ver.
ama listeni yaparken helva yedim, poğaça yedim, mercimek köftesi... diye yazıpta bizi yoldan çıkarma delikafadulden:eek:klava:Çok üzgünüm çoook

ben çizelgemdeki koşan kadını değiştirdim ata binenini seçtim hedefe daha hızlı tam gaz ulaşıyım diye nasıl olmuş zemuszemus:eek:delikafadulden

hedefe 4 nala koşuyosun yanikaydirigubbakcemile3 ay süper olmuş bayıldım:KK1: nesen cnm çıkıyım ben geç olmuş görüşürüz yarın ii gecelerolumunekankayizsmile

dünkü menüm
28/06/2010

1 tatlı kaşığı çörek otu----------işkence
1 bardak cevizli sarmısaklı su----------işkence

100 glor peyniri1
1 domates6
7- 8 yeşil zeytin2
öğlen
200 haşlanmış tavuk0
1 parça peynir1
1 maden suyu0
1 şekersiz türk kahvesi0
akşam
2 porsiyon kabak8
1 kase yoğurt6
1 bağ maydanoz2

22de ben gene acıktım (gözüm aç ya )haslama tavuk göğsü
20 kiraz12
1 şeftali
gne uçtum gittim 50 yı buldum sanırım yürüyüş de yok bugun aktıvete var yuruyus yok
4 litre su

selin ne diyosun benım menülere
senağlama

X