Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydınlarr ..

Kızlar haftasonunda malesef dkkat edemedm dyetme .2 erkek kardeşm bendeydi.cuma cumartesi pazar her akşamada msafrm .öyle çok fazla yemedm ama k.h değerlerine dkkat edemedim malesef .bugün çok dikkatle başladım tekrar .ınş cumaya kadar braz kilo verebilirim ..

cuma 72.3
pazartesi 72.3
boy ..171

27/06/2010
4 yumurta 0
200 gr peynir 2
10 zaytin 2
1 domates 6
100 gr sucuk 1
öğlen
2 avuç kabak çekirdeği 2
1 domates 6
1 yeşil biber 3
beyaz peynir1
akşam
2 porsiyon patlıcan yemeği 14
1 kase yoğurt 10
2 avuç kabak çekirdeği 2
100 gr kiraz ve 100 gr erik 14
offffff offffffffffffffff 63 karbon etti yaaaaaaaaa çok yemişim işte acıktım bugun çünkü evde olunca böle oluyo işteyken bu kadar problem olmuyo sinir oldummmmmkötükedihüso

Patlıcan yemeği 8p
1 kase yoğurt 6p
çekrdek 2p
100gram kiraz 4
100 gram erik 4p

ben 47 falan saydım menünü canım .. Ama selinde hesaplar tabi tekrar ..

acaba bendeki listemi yanlış ya , teşşekkür edrim selin gelincede bi baksın bakalım inşallah senin dediğin gibidir. bende herkesin listesini inceleyip kendime alternatif arıyorum

bu arada ben kendimde artık şuna eminim colanın diyetide olsa zero suda olsa bana yaramıyor.. artık mümkün olduğunca hiç içmemeye gayret göstericem..

cumartesi sabah 97.400 düm dün sabah da aynıydım.. dün bütün gün 2 pogaça akşamda tavuk burger ve roka yedim yanınada zero içtim.. bu sabah çok emindim en fazla 97 çıkacağımdan ama ne yazıkki olmadı bence suçlu cola

canım yediğin 2 poğaçadan bahsetmiyorsun içinde tatlandırıcı olan colayı suçlamışsın :eek:lmaz: bu işte bir tezatlık var bence aklinialirimsmile
Herkese günaydınlarr ..

Kızlar haftasonunda malesef dkkat edemedm dyetme .2 erkek kardeşm bendeydi.cuma cumartesi pazar her akşamada msafrm .öyle çok fazla yemedm ama k.h değerlerine dkkat edemedim malesef .bugün çok dikkatle başladım tekrar .İnş cumaya kadar braz kilo verebilirim ..

cuma 72.3
pazartesi 72.3
boy ..171

hihoyyyt hihoyyyt olumunekankayizsmile

ewet tülaycım sen hangi listeden bakıyorsun senin değerlerin biraz az gibi...

ben ebru akının karbonhidrat listesinden bakıyorum...

yarışma için bildirim...

boy : 1.67
cuma : 71.00
pazartesi 70.800( bol kaçamaklı dondurmalı bir hafta sonu idi, sanırım denizde geçirdiğim 2 saatlik palet atma beni kurtardı... bugünden itibaren kaçamak yok sempatiksalakcinni )

bende kilomu bildireyim barii :p
sabah tartiyla büyük bir kavgadan sonra onu yendimmmm vee tarti 82.5 gösterdi. yani gecen haftadan beri 2.5 kilo vermisim oley:dance:

bende yarismada varim

cuma: 87,8
bugün: 88,1

offffff regl halen gelmedi nedemek oluyor bu anlamadim yaaa, hic bukadar gecikmemisti hatta hep erken gelmisti....... cok sisimmm

• bugünkü menüm:sabah labne sürülmüş 2 dilim uno denge light ekmek ara 3 zeytin öğlen: 1 adet haşlanmış yumurta ve 3 parmak örgü peynir akşam: 1,5 porsiyon kızarmış alabalık , 3 çatal rus salatası, haydari, biber-domates kızartma ve roka-maydanoz salatası , üzerine sade soda. gece az şekerli türk kahvesi bugün çok yedim ama puan bazında zayıf , doyurucu özelliği yüksek gıdalar seçmeye çalıştım...SELİN NE DER ACEP bu menüye?​

Hatuncum, dışarda yemek yerken insan ne yiyip ne yemeyeceğini şaşırıyor hakikaten. Çünkü ara sıcaklar, mezeler derken insan o kadar çeşit arasında kayboluveriyor. Tebrik ederim ama seni, yediğin şeylerde göze batan çok fazla bişey yok. Rus salatasındaki patates ve bezelye ile yemek üstüne içtiğin az şekerli kahve göze batıyor, ama bu üçü de çok az olduğundan fazla etkili olacağını zannetmiyorum. Kızartmanın yanında karbonhidrat alsaydın işte o zaman ters yönde etkili olurdu diyetinde.
Çünkü menülerde asıl yağ depolayan unsur karbonhidrat gurubu. Yani herhangi bir öğünde karbonhidrat aldığında, ya da almak zorunda kaldığında yanında yiyeceğin şeyler yağsız ve proteinsiz olacak özetle. Karbonhidratsız öğünlerde de kızartma da yesen önemli değil ama mümkün olduğunca çeşit az olmalı. Bu diyetin en sevdiğim yanı da bu zaten, kaloride yüksek karbonhidratta düşük, doyurucu gıdalar, sonuç kilo vermek :) Nasıl ki sosis yedikten sonra içindeki yağdan etkilenmeyip kilo vermeye devam ettiysen, bu menüyü de aynı şekilde düşün, yine kilo vermeye devam edeceğini düşünüyorum. Regl sonrası kilonu yaz görelim yine zaferini, yalnız birkaç gün geçtikten sonra tartılmanı öneririm.

ewet tülaycım sen hangi listeden bakıyorsun senin değerlerin biraz az gibi...

ben ebru akının karbonhidrat listesinden bakıyorum...

BENDE ebru akından bakıyorum canım ..neyi az hesaplamışım ki acep bilmiyorumkismile

yarışma için bildirim...

boy : 1.67
cuma : 71.00
pazartesi 70.800( bol kaçamaklı dondurmalı bir hafta sonu idi, sanırım denizde geçirdiğim 2 saatlik palet atma beni kurtardı... bugünden itibaren kaçamak yok sempatiksalakcinni )
:lepi: :lepi: :lepi:
tebrikler canım yaa hadi 60 lara az kaldı şaka maka gitti kız kilolar zemuszemus opuyorumnanaktan

zara sen fotonu nereye yükledin şekerim, gece o kadar baktım göremedim bilmiyorumkismile

regl olmadim halen :gitme: cok sis karnim
kilom fazlalismiss...... sanki 83 olamicam 17 temmuza kadar :gitme:

olursun canım olursun, 2şer 2şer gider kilolar bi regl ol tamamdır olumunekankayizsmile
bende 65 olmak istiyorum düğünümüz var 17sinde birde 27sinde var belki 40 beden olabilirim cicilerimi ona göre seçerim
kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile

Kızlar yarışma için adımı yazdırayım o zaman.

Selincim boy:163 kilo:84 ile adayım.

Tamamdır, kaydedildi hayatım.

yarım kilo daha vermişim 65.5 oldum yanı .ahahaahahakaydirigubbakcemile2

bu arada ben yarışmaya katılamıcam selinim 1 temmuzda tatile çıkıyorum uzunca bi süre de yokum; ama rejime denvam döndüğümde ben de fotomu yayınlayacağım. herkese kolay gelsin...

Canım, süpersin, tebrik ediyorum. Yeni kilonu kaydettim. Sana iyi tatiller, döndüğünde daha zayıf olacağına eminim.

bu arada ben kendimde artık şuna eminim colanın diyetide olsa zero suda olsa bana yaramıyor.. artık mümkün olduğunca hiç içmemeye gayret göstericem..

cumartesi sabah 97.400 düm dün sabah da aynıydım.. dün bütün gün 2 pogaça akşamda tavuk burger ve roka yedim yanınada zero içtim.. bu sabah çok emindim en fazla 97 çıkacağımdan ama ne yazıkki olmadı bence suçlu cola

Tatlım, cola'ya daha önce ben de soğuk bakıyordum biliyosun. Ama Aysebru'nun deneyiminden sonra ben de içtim ve inan hiçbişey olmadı. Şeker hastaları içiyor, ki bu büyük bir risk onlar için, düşünsene hayatları söz konusu o kadar şekerden. Yani firmalar bu büyük riski göze alıp da normal şeker katamazlar, bu imkansız. O yüzden sana zero'nun herhangi bir zararı oldu diye düşünmüyorum. Şu cümlen ilgimi çekti, bütün gün 2 puaça ile durmuşsun. Ama biz ne yapıyorduk, puaça yediğini sorgulamayorum, puaça yedikten sonra suçlanıp aç kalmanı sorguluyorum. Sen tamam puaça yemişsin, bizim diyette asıl kural şu: Aç kalmayacaksın, hele hele karbonhidrat ve yağın birlikte olduğu bir gıdayı aldıktan sonra hiç aç kalmayacaksın. Bu ikisi bir arada zaten yağ depoluyor, bir de akşama kadar hiçbirşey yememen direk vücudunu savunmaya geçirmiş ve resmen yağ depolamış bir günde vücudun. Yemin ediyorum, puaça yedikten iki üç saat sonra iki yumurta yeseydin mesela veya iki tavuk burger, akşamında da aynı şeyleri yeseydin tartın bu kadar çıkmazdı. Hata yapa yapa öğrenicez, bizde az yemek yok hayatım, bizde ne kadar çok sakıncasız yersen o kadar çok kilo vermek var. Bunu çekinerek yazdım, çünkü araya sakıncalı başka gıda serpiştirirseniz bilmeden aksine kilo alırsınız. Ama gün içerisinde ne kadar çok sakıncasız yani 0 gurubundan alırsanız o kadar çok kilo verirsiniz.

olursun canım olursun, 2şer 2şer gider kilolar bi regl ol tamamdır olumunekankayizsmile
bende 65 olmak istiyorum düğünümüz var 17sinde birde 27sinde var belki 40 beden olabilirim cicilerimi ona göre seçerim

insallah yaaa.......

albüm yapti kendisine darkolivecim

nan hafif balik etli arkadaslar xxxxbookda arkadas olalimmi`? :)

selin seksi kadin burdaymis naber

X