Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ZARA78 süper olmuşsunuz ....inşallah hep böyle korursunuz...boyunuz kaç, 110 kilo fotonuzda daha zayıf duruyorsunuz

kızlar bugün sahilde kısa fuşya mini bir şort giydim mayomun üstüne, salıan salına yürüdüm vallahi sahillerde, ne güzel bir duygu yaa, gözüm hep kilolu insanlara takılıyor kocaman uzun uzun tunikler otururken göbek kısımlarını giysilerini çekiştiriyorlar, elimden gelse bak çok kolay şöle yap böle yap diycem bizim topiğe gelin diycem dayanamıyorumm yaa :nazar:

bu arada ben yarışmaya katılamıcam selinim 1 temmuzda tatile çıkıyorum uzunca bi süre de yokum; ama rejime denvam döndüğümde ben de fotomu yayınlayacağım. herkese kolay gelsin...

ZARA78 süper olmuşsunuz ....inşallah hep böyle korursunuz...boyunuz kaç, 110 kilo fotonuzda daha zayıf duruyorsunuz

110kg fotonuzda daha ayif duruyosunuz demissin..albumun ismi o yahu...ben tam bilemedim ne yazacagimi sandimki resimi anlat diyo..neyseki album ismi olmus.

bu arada ben kendimde artık şuna eminim colanın diyetide olsa zero suda olsa bana yaramıyor.. artık mümkün olduğunca hiç içmemeye gayret göstericem..

cumartesi sabah 97.400 düm dün sabah da aynıydım.. dün bütün gün 2 pogaça akşamda tavuk burger ve roka yedim yanınada zero içtim.. bu sabah çok emindim en fazla 97 çıkacağımdan ama ne yazıkki olmadı bence suçlu cola

selincim düsümdümde ben bu hafta yarismaya katiLmak istiyorum ben bi yerde yanlis yapiyorum onu bulmamiz lazim asiri yavas bende kilo verme
boyum 165 sabahki kilom 102 oysa dün 101,8 di :KK70: neyseinsallah bu yolda pes etmicem
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
gözümüz gönlümüz $enlensin

Son düzenleyen: Moderatör:
bende artık kilo çizelgemi yaptım.. kızımın resminide koydum oraya

bu arada arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum..cumadan beri yazıcaktım ama olmadı..

cuma günü sonuçları açıklandı ben de artık üniversite mezunu ubir bayanım :))

ben mesleğe lise mezunu girmiştim daha sonra doğu görevinde 2 yıllık ev idaresini bitirdim geçen senede aof işletme bölümüne dikey geçiş yaptım ve bu sene de mezun oldum çok mutlmuyum..

vallahi bakın okullarımı çoluk çocuk ev telaşına rağmen kalmadan geçtim.. kızıma hamile kalmadan önce sigarayı bırakıcam dedim. bir kerede bırnaktım.. niye kilo olayında böle oluyor bilmiyorum..

ama şimdi okulda bitti kendimi sadece bu işa kanalize ediyorum.. inşallah bunun da altından kalkıcam yine :))

rubi canım tebrik ederim.
inşallah okulda sigarada olduğu gibi zayıflamadada kazanan sen olursun.:hooray:

bende kilomu bildiriyim selincim 800 gr daha vermişim cumadan beri hehee...
110,2 kg.
bu hafta bakalım ne kadar vericem???

günaydın herkese ben aynen sızın gibi bu sabah kilolanmış olarak uyandım anlamıyorum bıraz canım sıkıldı ama durmak yok yola devam sloganıyla yarışmada bende varım

boyum 164 kilom 91.5

sanırım dün kaçırdım biraz listeme bakınca kötü gibi durmuyor fakat karbon değerleri yüksek

26/06/2010 cumartesi 1 talı kaşıgı çörek otu
1 bardak sarmısaklı cevizli su

3 yumurta 0
300 gr karısık peynir 3
100 gr sucuk 1
1 domates 6 ( bu dometes işi bozuyor) sürekli
6 zeytin2

öğlen
6 tane kiraz 4
100 kaşar 1
akşam
2 levrek yağsız tava 0
maydonoz 2

ilerleyen saatlerde
1 kase yoğurt 10
1 avuç kabak çekirdeği 2
toplam 31 karbon hesapladım.

27/06/2010
4 yumurta 0
200 gr peynir 2
10 zaytin 2
1 domates 6
100 gr sucuk 1
öğlen
2 avuç kabak çekirdeği 2
1 domates 6
1 yeşil biber 3
beyaz peynir1
akşam
2 porsiyon patlıcan yemeği 14
1 kase yoğurt 10
2 avuç kabak çekirdeği 2
100 gr kiraz ve 100 gr erik 14
offffff offffffffffffffff 63 karbon etti yaaaaaaaaa çok yemişim işte acıktım bugun çünkü evde olunca böle oluyo işteyken bu kadar problem olmuyo sinir oldummmmmkötükedihüso

X